Milaaaaaaaaaaaaaaaa...dushmanka_sa wrote: O, Mili.(da si zensko sad bih ti zapjevala onu svoju pjesmu...sto je pocela u Coloseumu...jednom davno...dok su te konobari cudno gledali...jel ono MILAAAAAAAAAAAa)
Heheheheheheheheheh
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Milaaaaaaaaaaaaaaaa...dushmanka_sa wrote: O, Mili.(da si zensko sad bih ti zapjevala onu svoju pjesmu...sto je pocela u Coloseumu...jednom davno...dok su te konobari cudno gledali...jel ono MILAAAAAAAAAAAa)
pici wrote:sta mogu kad sam taki........eeeeeeee da sam bogdo na jednoj osto,danas bi bio miran,ovako,osijedih od zenmskinjamima wrote:Hvali nam se jos malo........pisi nam....vjerujemo ti sve....
Predji na muskinje...pici wrote:sta mogu kad sam taki........eeeeeeee da sam bogdo na jednoj osto,danas bi bio miran,ovako,osijedih od zenmskinjamima wrote:Hvali nam se jos malo........pisi nam....vjerujemo ti sve....
jao kako to ruzno zvuci........uljepsaj malo......seksualni namicatelj znanjamima wrote:pici wrote:sta mogu kad sam taki........eeeeeeee da sam bogdo na jednoj osto,danas bi bio miran,ovako,osijedih od zenmskinjamima wrote:Hvali nam se jos malo........pisi nam....vjerujemo ti sve....
Nisam te prepoznala..jebač.
odoh ja trebuju me na drugome mjestudushmanka_sa wrote:Predji na muskinje...pici wrote:sta mogu kad sam taki........eeeeeeee da sam bogdo na jednoj osto,danas bi bio miran,ovako,osijedih od zenmskinjamima wrote:Hvali nam se jos malo........pisi nam....vjerujemo ti sve....
radje bi u evnuhe otisodushmanka_sa wrote:Predji na muskinje...pici wrote:sta mogu kad sam taki........eeeeeeee da sam bogdo na jednoj osto,danas bi bio miran,ovako,osijedih od zenmskinjamima wrote:Hvali nam se jos malo........pisi nam....vjerujemo ti sve....
...sa dvoznamenkastim brojem reckipici wrote:jao kako to ruzno zvuci........uljepsaj malo......seksualni namicatelj znanja
Ja se ne hvalim sexualnim podvizima.pici wrote:jao kako to ruzno zvuci........uljepsaj malo......seksualni namicatelj znanjamima wrote:pici wrote:
sta mogu kad sam taki........eeeeeeee da sam bogdo na jednoj osto,danas bi bio miran,ovako,osijedih od zenmskinja
Nisam te prepoznala..jebač.
nisu to podvizi,to je zivot a ja ga volim takvog,valjda mi tako grah paoJa se ne hvalim sexualnim podvizima.
Pokupi taj grah sa poda.pici wrote:nisu to podvizi,to je zivot a ja ga volim takvog,valjda mi tako grah paoJa se ne hvalim sexualnim podvizima.
moj ti je savjet - ne naginji semima wrote:Pokupi taj grah sa poda.pici wrote:nisu to podvizi,to je zivot a ja ga volim takvog,valjda mi tako grah paoJa se ne hvalim sexualnim podvizima.
gdje god ,dobar je ,ja sam ekstra zadovoljan......preeeeezadovoljanmima wrote:Pokupi taj grah sa poda.pici wrote:nisu to podvizi,to je zivot a ja ga volim takvog,valjda mi tako grah paoJa se ne hvalim sexualnim podvizima.
ne zakuhaji vidis da me je @mima uzela na zub.....samo zilav sam jamilivoje wrote:@pici: pusti brigu na veselje...njima je dobro bilo (sta me briga-ja sam svrsio, za njih ne znam)
![]()
Auuuuuuuuuuupici wrote:ne zakuhaji vidis da me je @mima uzela na zub.....samo zilav sam jamilivoje wrote:@pici: pusti brigu na veselje...njima je dobro bilo (sta me briga-ja sam svrsio, za njih ne znam)
![]()
Ma jok...kakav zub.....zabavan si mi....Samo se ti hvali, ja ti sve vjerujem.pici wrote:ne zakuhaji vidis da me je @mima uzela na zub.....samo zilav sam jamilivoje wrote:@pici: pusti brigu na veselje...njima je dobro bilo (sta me briga-ja sam svrsio, za njih ne znam)
![]()
Koje? Mogu li je i ja upoznati?milivoje wrote:
Auuuuuuuuuuu
Gadno je kada ugrize...![]()
![]()
![]()
![]()
Odmah me trnci safataju kad se sjetim je'ne
Je'na iz Travnika...ne znas je ti.dushmanka_sa wrote:Koje? Mogu li je i ja upoznati?milivoje wrote:
Auuuuuuuuuuu
Gadno je kada ugrize...![]()
![]()
![]()
![]()
Odmah me trnci safataju kad se sjetim je'ne
ma i ne treba da mi vjerujes,jer koja god mi je vjerovala ta je zaplatilamima wrote:Ma jok...kakav zub.....zabavan si mi....Samo se ti hvali, ja ti sve vjerujem.pici wrote:ne zakuhaji vidis da me je @mima uzela na zub.....samo zilav sam jamilivoje wrote:@pici: pusti brigu na veselje...njima je dobro bilo (sta me briga-ja sam svrsio, za njih ne znam)
![]()
Cekaj....zar ti nisi napisao da si nevin?milivoje wrote:Samnom su bile samo pametne...bile su dovoljno pametne da skontaju sta ce dobiti.
One...''druge''...skontace...dok im nadodje iz guzice u glavu.
![]()
![]()
![]()
mima wrote:Cekaj....zar ti nisi napisao da si nevin?milivoje wrote:Samnom su bile samo pametne...bile su dovoljno pametne da skontaju sta ce dobiti.
![]()
![]()
![]()
AHA.....uhvacen si u lazi sad priznaji koji si ti seksualni namicatelj znanja il po mimi ...hebacmima wrote:Cekaj....zar ti nisi napisao da si nevin?milivoje wrote:Samnom su bile samo pametne...bile su dovoljno pametne da skontaju sta ce dobiti.
![]()
![]()
![]()