e jesu sa time razvili biznis... svaka im čast.
MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MarlboroGold
#526 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
ova kuća ona kuća 
- djevojka bez imena
#527 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Ja se u ovo ništa ne razumijem.... I ne vjerujem. 
- Connaisseur Karlin
#528 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
koji znak i podznakdjevojka bez imena wrote:Ja se u ovo ništa ne razumijem.... I ne vjerujem.
astorlogija nema veze sa vjerovanjem, ne znma, u sto bi se vjervalo konkretno
- Connaisseur Karlin
#529 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
moja greska
sad cu analizirati svoju petu kucu u biku, nula planeta
- Connaisseur Karlin
#530 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
eeeeeeee, a zasto ne, pa danas imas biznise koji nisu korisni,a postojeMarlboroGold wrote:ova kuća ona kuća
- djevojka bez imena
#531 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Znak Rak, podznak nemam pojma.Connaisseur Karlin wrote:koji znak i podznakdjevojka bez imena wrote:Ja se u ovo ništa ne razumijem.... I ne vjerujem.![]()
-
zipoo
#532 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
e sam cu onda
Vi ste Škorpion s podznakom Lav
Obično drži glavu visoko podignutu, a djeluje dostojanstveno. Koji put je i previše ponosan, pa to zna umarati. Često ima naglašenu bradu. Sklon je upravljanju i izražavanju moći. Ponekad zbog previše dramatičnog ponašanja zna djelovati patetično, čak i smiješno, kao što zna biti i napuhan i tašt, pa može dosaditi. Drži da je važan, voli sjaj i blještavilo. Nadaren je za odgoj djece. Muškarci s ovim podznakom ili su proćelavi ili imaju grivu.
Nezaustavljiv kad se radi o osvajanjima. Sposoban je nametnuti se s lakoćom, pa dominira, a da ne bude dosadan. Rado prihvaćen i zabavan. Voli djecu, sport i zabavljačke djelatnosti, koje najčešće poveže s brojnim putovanjima.
http://ehoroskop.net/online-podznak
je li ovaj tacno racuna ?
Vi ste Škorpion s podznakom Lav
Obično drži glavu visoko podignutu, a djeluje dostojanstveno. Koji put je i previše ponosan, pa to zna umarati. Često ima naglašenu bradu. Sklon je upravljanju i izražavanju moći. Ponekad zbog previše dramatičnog ponašanja zna djelovati patetično, čak i smiješno, kao što zna biti i napuhan i tašt, pa može dosaditi. Drži da je važan, voli sjaj i blještavilo. Nadaren je za odgoj djece. Muškarci s ovim podznakom ili su proćelavi ili imaju grivu.
Nezaustavljiv kad se radi o osvajanjima. Sposoban je nametnuti se s lakoćom, pa dominira, a da ne bude dosadan. Rado prihvaćen i zabavan. Voli djecu, sport i zabavljačke djelatnosti, koje najčešće poveže s brojnim putovanjima.
http://ehoroskop.net/online-podznak
je li ovaj tacno racuna ?
- Connaisseur Karlin
#533 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
ja sam Rakdjevojka bez imena wrote:Znak Rak, podznak nemam pojma.Connaisseur Karlin wrote:koji znak i podznakdjevojka bez imena wrote:Ja se u ovo ništa ne razumijem.... I ne vjerujem.![]()
eh nek si racica kao i ja
- djevojka bez imena
#534 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Connaisseur Karlin wrote:
eh nek si racica kao i ja![]()
- Connaisseur Karlin
#535 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
nema, mi smo najboljedjevojka bez imena wrote:Connaisseur Karlin wrote:
eh nek si racica kao i ja![]()
![]()
ima li iko gori od nas?
- arzuhal
#536 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
astrolozi samo manipulišu navinim ljudima, uzimaju im pare i uvjeravaju da je istina ono što im oni pročitaju u zvijezdama
to su činjenice

- Alternativac1
#537 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Jedan zanimljiv podatak za one koji nisu znali...
Četvrtkom na astro.com možete vidjeti sebi besplatno bitnije tranzite što vas očekuju ove godine...
Odete u tabu Free Horoscopes na "Personal Daily Horoscope" i zatim prikaže besplatni dnevni lični horoskop koji radi na osnovu vaše natalne karte (ako ste se registrovali i unijeli svoje podatke).
Dole u donjem dijelu pored "Important long term influences" možete kliknuti na overview gdje će vam izlistati pdf sa bitnijim tranzitima za ovu godinu... ali to samo četvrtkom...
Četvrtkom na astro.com možete vidjeti sebi besplatno bitnije tranzite što vas očekuju ove godine...
Odete u tabu Free Horoscopes na "Personal Daily Horoscope" i zatim prikaže besplatni dnevni lični horoskop koji radi na osnovu vaše natalne karte (ako ste se registrovali i unijeli svoje podatke).
Dole u donjem dijelu pored "Important long term influences" možete kliknuti na overview gdje će vam izlistati pdf sa bitnijim tranzitima za ovu godinu... ali to samo četvrtkom...
- arzuhal
#538 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
"Najskuplji su džabni horoskopi", rekla bi nana Pemba s Vratnika.
- Connaisseur Karlin
#539 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
prvi put cujem da astorlozi uvjerevaju nekoga da je nesto istina u necijoj natalnoj kartiarzuhal wrote:astrolozi samo manipulišu navinim ljudima, uzimaju im pare i uvjeravaju da je istina ono što im oni pročitaju u zvijezdamato su činjenice
![]()
- arzuhal
#540 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
pseudoznanost za dnevnu razonodu uz čajne kolutiće i Earl Gray, hotConnaisseur Karlin wrote:prvi put cujem da astorlozi uvjerevaju nekoga da je nesto istina u necijoj natalnoj kartiarzuhal wrote:astrolozi samo manipulišu navinim ljudima, uzimaju im pare i uvjeravaju da je istina ono što im oni pročitaju u zvijezdamato su činjenice
![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#541 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
dragi ALternativac, mogu to uraditi,ali nista ne razumijemAlternativac1 wrote:Jedan zanimljiv podatak za one koji nisu znali...
odoh vidjeti i analizriati 7 kucu, 4 planete
- Connaisseur Karlin
#542 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
pa da, ti citas filofoiju, a ja evo sad u fazi analizrianja astologije, nema razlike, jer vecina filozofa i naucnika su imali takve faze, da malo provire u astorlogijuarzuhal wrote:pseudoznanost za dnevnu razonodu uz čajne kolutiće i Earl Gray, hotConnaisseur Karlin wrote:prvi put cujem da astorlozi uvjerevaju nekoga da je nesto istina u necijoj natalnoj kartiarzuhal wrote:astrolozi samo manipulišu navinim ljudima, uzimaju im pare i uvjeravaju da je istina ono što im oni pročitaju u zvijezdamato su činjenice
![]()
![]()
![]()
- arzuhal
#543 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Pa jeste, uglavnom dok astrologija nije bila razdvojena od astronomije, odnosno pseudoznanost od prave znanosti, kukolj od žita i toConnaisseur Karlin wrote:
pa da, ti citas filofoiju, a ja evo sad u fazi analizrianja astologije, nema razlike, jer vecina filozofa i naucnika su imali takve faze, da malo provire u astorlogiju
- Connaisseur Karlin
#544 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
grijesisarzuhal wrote:Pa jeste, uglavnom dok astrologija nije bila razdvojena od astronomije, odnosno pseudoznanost od prave znanosti, kukolj od žita i toConnaisseur Karlin wrote:
pa da, ti citas filofoiju, a ja evo sad u fazi analizrianja astologije, nema razlike, jer vecina filozofa i naucnika su imali takve faze, da malo provire u astorlogiju
- pirmin
#545 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
I ja se ne razumijem u sve one religiozne bajke pa i ne zalazim na te teme.djevojka bez imena wrote:Ja se u ovo ništa ne razumijem.... I ne vjerujem.
- Alternativac1
#546 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
Tema se zove mala škola astrologije, znači ne raspravlja se o utemeljenosti astrologije, tako da ljudi sa stavom "astrologija je budalaština" nisu dobrodošli na ovu temu.arzuhal wrote:Pa jeste, uglavnom dok astrologija nije bila razdvojena od astronomije, odnosno pseudoznanost od prave znanosti, kukolj od žita i toConnaisseur Karlin wrote:
- arzuhal
#547 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
pa da, u mitologijama ima dosta mudrosti, ljepote, poukeConnaisseur Karlin wrote:grijesisarzuhal wrote:Pa jeste, uglavnom dok astrologija nije bila razdvojena od astronomije, odnosno pseudoznanost od prave znanosti, kukolj od žita i toConnaisseur Karlin wrote:
pa da, ti citas filofoiju, a ja evo sad u fazi analizrianja astologije, nema razlike, jer vecina filozofa i naucnika su imali takve faze, da malo provire u astorlogijusve stare relgije su danas mitologije, pa ih opet citamo
- Connaisseur Karlin
#548 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
pa zato se ja i ti ovako volimoarzuhal wrote:pa da, u mitologijama ima dosta mudrosti, ljepote, poukeConnaisseur Karlin wrote:grijesisarzuhal wrote:
Pa jeste, uglavnom dok astrologija nije bila razdvojena od astronomije, odnosno pseudoznanost od prave znanosti, kukolj od žita i tosve stare relgije su danas mitologije, pa ih opet citamo
to što misliš da griješim je samo tvoje mišljenje, vrijedi za tebe samo i nikog više
![]()
najveca mudrost je vlastiti mudrost, a ja od tudjih mudrosti nemam puno selameta
- arzuhal
#549 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
ja nemam ništa protiv ikoga, sve ljude smatram dobrodošlimAlternativac1 wrote:Tema se zove mala škola astrologije, znači ne raspravlja se o utemeljenosti astrologije, tako da ljudi sa stavom "astrologija je budalaština" nisu dobrodošli na ovu temu.arzuhal wrote:Pa jeste, uglavnom dok astrologija nije bila razdvojena od astronomije, odnosno pseudoznanost od prave znanosti, kukolj od žita i toConnaisseur Karlin wrote:
ljudi se uče da budu praznovjerni, idu u škole za to
- arzuhal
#550 Re: MALA SKOLA ASTROLOGIJE
kada čovjek vjeruje na religijski način onda je punovjeran, a kada vjeruje u astrologiju onda je praznovjeranConnaisseur Karlin wrote: najveca mudrost je vlastiti mudrost, a ja od tudjih mudrosti nemam puno selameta