AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- seln
Hvala, naravno i ovo ce biti proslijedjeno papetu......moje je pravo da vrijedjam Milan kako hocu, jer nije nikakva institucija....moje je pravo da vrijedjam navijace Milana(toliko dugo dok ih ne imenujem), jer nisu ni nacionalna ni vjerska grupa.Neelix wrote:romu (rome)
procitaj svoje uvrede na racun igraca milana, na racun svih onih koji navijaju za bilo koji talijanski klub ili reprezentaciju....zaradices dozivotni ban sa cijelog interneta
A sad fino idi nazad i procitaj moje postove pa mi fino pronadji gdje sam uvrijedio nekog pojedinca.
Poceo si sa uvredama jos juce...fino....
proslijedio adminu, a on(da bude objektivan) opomenuo nas da se vratimo na temu(a psovao si mi mater).
Danas si me vrijedjao u sve i jednoj recenici upucenoj meni.....ako si zaboravio, pogledaj....
fino, proslijedio sam adminu....vjerovatno ce ti sad strogo reci "ne-ne"....
nema veze...
ali ne mijenja cinjenicu da je Milan klub kokosara, sanera i varalica i da ce to uvijek ostati.
Ako je za tebe Milan religija, fino, onda ga registruj kao vjersku zajednicu...
onda ga ne smijem vrijedjati.
A ti sad nastavi sa licnim uvredama.
- Bl_ManiaC
Moj pasa, negleda se igra igraca na samo jednoj tekmi,vec citavu sezonu.I on je do povrede bio dominantan na svojoj poziciji,kao i mnogi igraci koji su sinoc podbacili.Ali drugo je kad klub igra u svim takmicenjima i to zestokim tempom,mora doci do umora igraca i do povreda,a ne samo se orjentisati na jedan trofej kao MILAN.dr.iver wrote:Kao Vidić npr....solufash wrote:a pojedini igraci iz MANU definitivno moraju traziti sebi mjestu u manjim klubovima u Engleskoj.
- Neelix
seln wrote:Hvala, naravno i ovo ce biti proslijedjeno papetu......moje je pravo da vrijedjam Milan kako hocu, jer nije nikakva institucija....moje je pravo da vrijedjam navijace Milana(toliko dugo dok ih ne imenujem), jer nisu ni nacionalna ni vjerska grupa.Neelix wrote:romu (rome)
procitaj svoje uvrede na racun igraca milana, na racun svih onih koji navijaju za bilo koji talijanski klub ili reprezentaciju....zaradices dozivotni ban sa cijelog interneta
A sad fino idi nazad i procitaj moje postove pa mi fino pronadji gdje sam uvrijedio nekog pojedinca.
Poceo si sa uvredama jos juce...fino....
proslijedio adminu, a on(da bude objektivan) opomenuo nas da se vratimo na temu(a psovao si mi mater).
Danas si me vrijedjao u sve i jednoj recenici upucenoj meni.....ako si zaboravio, pogledaj....
fino, proslijedio sam adminu....vjerovatno ce ti sad strogo reci "ne-ne"....
nema veze...
ali ne mijenja cinjenicu da je Milan klub kokosara, sanera i varalica i da ce to uvijek ostati.
Ako je za tebe Milan religija, fino, onda ga registruj kao vjersku zajednicu...
onda ga ne smijem vrijedjati.
A ti sad nastavi sa licnim uvredama.
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.htmlširiti nacionalnu netrpeljivost ili vrijeđati građane Bosne i Hercegovine po nacionalnom ili bilo kojem drugom osnovu;
vrijedjanje po osnovu kluba za koji ja, a i drugi ovdje navijam(o) sasvim jasno potpada pod ovo pravilo.
takvi kao ti i zasluzuju da ih se vrijedja. i jos imaju da budu zahvalni. ja ne poricem da te vrijedjam i da uzivam u tome
- seln
Ok....vidim da se stosta naucilo od gazde.....
ponavljaj laz dok ne postane istina.
Fali ti logike, ali kome to treba, jel'de?
Po toj osnovi ne bi niko smio reci nista protiv Mladica, jer i ti i on pripadate ljudskoj vrsti....pa eto, po tom osnovu....
Ali nema veze, posto admina boli racku za tvojim uvredama na moj racun (u kojima uzivas, sam si rekao)....allahemanet.
ponavljaj laz dok ne postane istina.
Fali ti logike, ali kome to treba, jel'de?
Po toj osnovi ne bi niko smio reci nista protiv Mladica, jer i ti i on pripadate ljudskoj vrsti....pa eto, po tom osnovu....
Ali nema veze, posto admina boli racku za tvojim uvredama na moj racun (u kojima uzivas, sam si rekao)....allahemanet.
-
noviprimitivac
šta je ovom dječaku
kako ne može da shvati da je AC MILAN najveći
FORZA MILAN
kako ne može da shvati da je AC MILAN najveći
FORZA MILAN
- Neelix
ma nije problem u tome sto on to ne vidi
nego sto je zaslijepljen mrznjom prema Mladicu...pardon, Milanu
ima ovdje jos njih koji ne vole Milan pa to izrazavaju normalno i dostojanstveno...al ovo dijete uporedjuje fudbalski klub sa ratnim zlocincima
koristeci pri tome rijecnik kakvog se ne bi ni zesci kochijash postidio...
ish ish
ish ish
- seln
Izvini, moram se ubaciti....dijete je vjerovatno tu negdje sa tvojim babom po godinama....Neelix wrote:ma nije problem u tome sto on to ne vidinego sto je zaslijepljen mrznjom prema Mladicu...pardon, Milanu
ima ovdje jos njih koji ne vole Milan pa to izrazavaju normalno i dostojanstveno...al ovo dijete uporedjuje fudbalski klub sa ratnim zlocincima
ish ish
a veca_sa....ja nikad necu svatiti.....mozda cu shvatiti.....
i slobodno nastavite izvrtati moje rijeci.....fahrina dresura....
- seln
Vec sam osijedio...tako da se ne moras bojati....veca_sa wrote:jesil ti onaj sto je otiso pa opet dososeln wrote:Izvini, moram se ubaciti....dijete je vjerovatno tu negdje sa tvojim babom po godinama....Neelix wrote:ma nije problem u tome sto on to ne vidinego sto je zaslijepljen mrznjom prema Mladicu...pardon, Milanu
ish ish
a veca_sa....ja nikad necu svatiti.....mozda cu shvatiti.....
i slobodno nastavite izvrtati moje rijeci.....fahrina dresura....
ko lesi![]()
haj ti fino preskoci temu osijedit ces prijatelju, malo se isprazni na LJ & S
a na ljubav i sex bi trebali klinci kojima fudbal zamjenjuje nedostatak istog.
-
turudija
Seln, ti sa Bahom pogledaj finale FA cupa, furajte se da je to "najveći sporski događaj ove godine", furajte se da je Manchester "najveća ekipa na svijetu", živite i dalje u svom lažnom svijetu "iskusnih poznavaoca fudbala", a finale Lige Prvaka ne morate ni gledat, Liverpool i Milan su svakako nedostižni klubovi za vas (po broju evropskih i drugih titula, momak, a ne "po navijačima" kao što ljigavo krme neku veče pokuša da "bude objektivan" sa Anfielda).
P.S: Izvini na "nekvalitetnom" finalu od prije 2 godine istih suparnika u Istambulu, hoćete li ikad uzeti učešće u bilo čemu sličnom?
P.S: Izvini na "nekvalitetnom" finalu od prije 2 godine istih suparnika u Istambulu, hoćete li ikad uzeti učešće u bilo čemu sličnom?
- seln
Ne znam odakle tebi ideja da navijam za ManU. Vjerovatno iz istog coska glave u kojem si pohranio psovke za one koji ne vicu "Amentu bi Milano"....turudija wrote:Seln, ti sa Bahom pogledaj finale FA cupa, furajte se da je to "najveći sporski događaj ove godine", furajte se da je Manchester "najveća ekipa na svijetu", živite i dalje u svom lažnom svijetu "iskusnih poznavaoca fudbala", a finale Lige Prvaka ne morate ni gledat, Liverpool i Milan su svakako nedostižni klubovi za vas (po broju evropskih i drugih titula, momak, a ne "po navijačima" kao što ljigavo krme neku veče pokuša da "bude objektivan" sa Anfielda).
-
turudija
Vjerovatno iz istog ćoška tvoje glave na osnovu kojeg si ti zaključio da ja navijam za AC Milan. Pogriješili smo obadvojica, a ako nije ManUtd, ko je onda?
seln wrote:Ne znam odakle tebi ideja da navijam za ManU. Vjerovatno iz istog coska glave u kojem si pohranio psovke za one koji ne vicu "Amentu bi Milano"....turudija wrote:Seln, ti sa Bahom pogledaj finale FA cupa, furajte se da je to "najveći sporski događaj ove godine", furajte se da je Manchester "najveća ekipa na svijetu", živite i dalje u svom lažnom svijetu "iskusnih poznavaoca fudbala", a finale Lige Prvaka ne morate ni gledat, Liverpool i Milan su svakako nedostižni klubovi za vas (po broju evropskih i drugih titula, momak, a ne "po navijačima" kao što ljigavo krme neku veče pokuša da "bude objektivan" sa Anfielda).
- seln
Trenutno nemam izrazitog favorita, nekad je bio Real....turudija wrote:Vjerovatno iz istog ćoška tvoje glave na osnovu kojeg si ti zaključio da ja navijam za AC Milan. Pogriješili smo obadvojica, a ako nije ManUtd, ko je onda?seln wrote:Ne znam odakle tebi ideja da navijam za ManU. Vjerovatno iz istog coska glave u kojem si pohranio psovke za one koji ne vicu "Amentu bi Milano"....turudija wrote:Seln, ti sa Bahom pogledaj finale FA cupa, furajte se da je to "najveći sporski događaj ove godine", furajte se da je Manchester "najveća ekipa na svijetu", živite i dalje u svom lažnom svijetu "iskusnih poznavaoca fudbala", a finale Lige Prvaka ne morate ni gledat, Liverpool i Milan su svakako nedostižni klubovi za vas (po broju evropskih i drugih titula, momak, a ne "po navijačima" kao što ljigavo krme neku veče pokuša da "bude objektivan" sa Anfielda).
volim pogledati engleske klubove, najmanje guzinjaju a najvise igraju, bar trenutno...kao sto rekoh, cijenim ljepotu igre, nista vise.
Koliko mi je bila antipaticna igra ManU pri onoj srecnoj pobjedi protiv Bayerna, ipak moram priznati da su njihove igre protiv Reala(kojeg, kao, preferiram) praznik za oci.
U ovom konkretnom slucaju sam naravno na strani Liverpoola...
- Better Man
Zaboravio si spomenuti septakl koji se desio u polufinalu Lige prvaka 1999 godine u Torinu Juventus Man. UTD.! Juventus za samo 11 minuta vodio 2:0 protiv Man. UTD., ali je onda Man. UTD. zaigrao i poderao Juventus, krajnji rezultat je bio 2:3 u korist Man. UTD., a dva glavna lika su bili Andy Cole i Dwighte York, sigurno jedan od najubojitij tandema u istoriji nogometa. A da ne spominjiem finale i onaj triler, koji ni Hitchkok nebi bolje režirao! Finale prije dvije godine jeste bilo genijalno i bio sam lud od sreće kada su Milanezi dobili po nosu, a biću opet i 23 maja, jer će ih opet poderat! Ipak Engleski klupski Fudbal je daleko kvalitetniji i bolji za pogledati, bez obzira što sinoć Man. UTD. nije bio ni sjena onog Man. UTD. protiv Rome!turudija wrote:Seln, ti sa Bahom pogledaj finale FA cupa, furajte se da je to "najveći sporski događaj ove godine", furajte se da je Manchester "najveća ekipa na svijetu", živite i dalje u svom lažnom svijetu "iskusnih poznavaoca fudbala", a finale Lige Prvaka ne morate ni gledat, Liverpool i Milan su svakako nedostižni klubovi za vas (po broju evropskih i drugih titula, momak, a ne "po navijačima" kao što ljigavo krme neku veče pokuša da "bude objektivan" sa Anfielda).
-
King_Bosna
Najbolja Tekma svih vremena lige prvaka je ManUtd protiv Real 2002/03
3 gola Ronaldo,cijeli Old Trafford aplaudira Fenomenu,ulazi Beckham okrece tekmu!! To su jos bila vremena
3 gola Ronaldo,cijeli Old Trafford aplaudira Fenomenu,ulazi Beckham okrece tekmu!! To su jos bila vremena
-
rikardoreis
stochar wrote:
nisam neki navijach Liverpoola, ali su mi nekako simpatichan i hrabar klub. josh kad citava tribina zapjeva: you+ll never walk alone... jednostavno da se najezhish...
slazem se, apsolutno...
a Milana u zivotu nisam vidio boljeg...prvi put da ga odgledam do kraja
Kaka je najbolji i najkorisniji igrac na svijetu!
- seln
I ona 2000-te.....isti klubovi....3:2 za realKing_Bosna wrote:Najbolja Tekma svih vremena lige prvaka je ManUtd protiv Real 2002/03
- Better Man
Obje utakmice su bile ludilo, šta bi drugo i moglo biti u režiji dva klasična napadačka stila Reala i Man. UTD.-a!seln wrote:I ona 2000-te.....isti klubovi....3:2 za realKing_Bosna wrote:Najbolja Tekma svih vremena lige prvaka je ManUtd protiv Real 2002/03