Reprezentacija BiH u rukometu

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
leptirica25

#526 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by leptirica25 »

ja idem na utakmicu,mozes i ti sam trebas da platis ,ja mislim da nije puno dat 60 km za svoju reprezentaciju jer previ patrioti bi i vise dali
Epitop

#527 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Epitop »

leptirica25 wrote:ja idem na utakmicu,mozes i ti sam trebas da platis ,ja mislim da nije puno dat 60 km za svoju reprezentaciju jer previ patrioti bi i vise dali
Nije puno ako idu te pare u rukometni savez, a ne tebi.
leptirica25

#528 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by leptirica25 »

pa ide i savezu al moram ija od neceg zivit :)
Mobile_Disco

#529 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Mobile_Disco »

Ma ko i za svaku vecu manifestaciju.. pokupuju karte.. bace cijenu 100 km.. dodjes ko gospodin.. 15 minuta prije tekme.. mole te da kupis 5 za 1 km hahhaha ali eto uvjek je bilo onih sto se pokusavaju na ovaj nacin obogatiti.. hajd da trazi 20.. inekako.. al 60.. sramota!!!

AJMO BOSNO I HERCEGOVINO!!! :bih:
Sociolog

#530 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Sociolog »

SRETNOOO MOMCI!!!!!!!!!!!!!!
Mahalac

#531 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Mahalac »

Nadam se da necu kao i mnogo puta dosada pognute glave izaci iz Skenderije...nasem sportu kao da je neko sihire bacio:)
neshto

#532 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by neshto »

ovo je najbolja prilika da napokon skinemo te sihire sa našeg sporta :thumbup: :bih:
hali gali halid

#533 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by hali gali halid »

tapkarosi, revizori, taksisti, drotovi i.t.d. ološ najveci...
ri0

#534 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by ri0 »

Karte imam, al' mi je zao raje koja zbog ljudskog sljama zvanog tapkarosi nece biti u prilici prisustvovati utakmici.
Treba ih muriji veceras prijavljivati ili ih polomit i otet karte k'o sto navijaci Hajduka rade i besplatno podijele....
MrAl

#535 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by MrAl »

Ma samo sacekajte da pocne tekma pa bit ce tih karti i po 5 Km :wink: .... Ali ni savez nije uradio pravu stvar jer su se karte mogle kupiti samo u Sa...haj ja sam blizu u Zenici pa mi nije bilo tesko doci do ulaznica al sta da radi recimo onaj iz doboja ili bihaca ili nekog drugog dijela bosne ..Dok dođe po ulaznice kosta ga 3 puta vise nego samo ulaznica...Skuplja pita neg tepsija :wink: Al haj eto bit ce bolje akobogda... Vidimo se u skenderiji... :bih: :bih: :bih: :bih:
The Realist

#536 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by The Realist »

Hvala Bogu, pa sam poranio i nabavio karte na vrijeme, ali mi stvarno nije jasno kako policija ne pohapsi ove kretene!? Pa onako javno prodaju karte, ne kriju se, niti slično, ali valjda ni policija nije bolja.... Samo još neka mi neko kaže da to u našoj državi nije nelegalno.
Meshtar

#537 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Meshtar »

Rezervisao sam karte i uredno ih preuzeo. Stvarno bez ikakvih problema i za manje od minutu. Više me brine što karte uopšte nisu zaštićene, čak ni pečata nema na njima.
Timotije

#538 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Timotije »

Sretno nasim momcima veceras, nemaju sta izgubiti. Odigrali su odlicno prvu utakmicu, samo da ih trema ne ukopa, imaju veliku priliku da se proslave.Madjari su velika evropska repka ali nisu nepobjedivi!
Mobile_Disco

#539 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Mobile_Disco »

Ko nema karte neka saceka malo prije pocetka tekme.. Davat ce dzaba kad vide da im niko nece uzeti.. :D

AJMO MOMCI OBRADUJTE NAS VECERAS DA SE SLAVI!!! :thumbup: :bih:
pudlica

#540 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by pudlica »

ri0 wrote:Karte imam, al' mi je zao raje koja zbog ljudskog sljama zvanog tapkarosi nece biti u prilici prisustvovati utakmici.
Treba ih muriji veceras prijavljivati ili ih polomit i otet karte k'o sto navijaci Hajduka rade i besplatno podijele....

ti kreni prvi udarat te klosare ja cu za tobom krenuti al ko naleti na noz od njih nek poslje ne kuka,valjal?a usput murija je u talu sa njima inace bi bili uhapseni davno da nije tako
alphonse kauders

#541 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by alphonse kauders »

Nasreću izbjegavam ove hepeninge, gdje se pored raje koju fakat interesuje i rukomet i normalno navijanje uvijek skupi kvalitetan broj sirovina koji se ponašaju kao da su s kartom kupili i pravo da u dvorani mogu raditi šta god hoće, ako treba i ubiti nekoga.
Neka hvala.
Sretno ostalima koji idu u srklet:)
Meshtar

#542 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Meshtar »

alphonse kauders wrote:Nasreću izbjegavam ove hepeninge, gdje se pored raje koju fakat interesuje i rukomet i normalno navijanje uvijek skupi kvalitetan broj sirovina koji se ponašaju kao da su s kartom kupili i pravo da u dvorani mogu raditi šta god hoće, ako treba i ubiti nekoga.
Neka hvala.
Sretno ostalima koji idu u srklet:)

Sa sirovinama se nekako i snalazim, najgore što moram na tekmu dva sata prije, jer znam da me drugačije mjesta neće čekati. Majstori povedu između 4-8 klinaca sa sobom, a plate jednu kartu. Nije mi se jednom desilo. O hepeninzima i sportu ne treba ni trošiti riječi, biće danas bar 3000 onih koji su tu jer je furka, nisu baš sigurni s koliko se igrača igra rukomet, ali eto nek naši dobiju :D
elSaik

#543 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by elSaik »

Pitanje za stručnjake - imamo li mi kakvih šansi večeras? :mrgreen:
Meshtar

#544 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Meshtar »

elSaik wrote:Pitanje za stručnjake - imamo li mi kakvih šansi večeras? :mrgreen:

Dosad najbolje šanse. Jedino čega me strah je što je Nagyi tamo bio pravo bezze, pa da ne poludi ovdje. Nadam se također da nam je odbrana jedan na jedan puno bolje jer nas je onaj Eklemović ubio prošli put. Za pobjedu večeras potrebno nam je, da raja ne očekuju da će sve biti gotovo do poluvremena, da Enid kralj malo poludi, da nam brzi centar ovaj put bude uspješan, i da odbrana bude beton. Srećom imamo Halida majstora da umiri igrače. Šanse su 60:40 u našu korist.

PS. Nisam stručnjak naravno, da ko šta ne pomisli :D
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#545 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Dado dijasporitus »

Hoce li biti prenosa na sopcast-u. Bilo je proslu utakmicu.
mgogic

#546 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by mgogic »

Na expekt.com kladionici na nase kvota 2.15 a na madjare 1.90!Znaci ipak ih favorizuju da Bog da im se ugrizlo!Ma nije prvi put da se sjebu,2.15 bilo i na Mekedonce protiv Islanda,pa ih zgazila Makedonija!
NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO!VOLIM TE!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
muskox

#547 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by muskox »

mgogic wrote:Na expekt.com kladionici na nase kvota 2.15 a na madjare 1.90!Znaci ipak ih favorizuju da Bog da im se ugrizlo!Ma nije prvi put da se sjebu,2.15 bilo i na Mekedonce protiv Islanda,pa ih zgazila Makedonija!
NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO!VOLIM TE!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Stavi na nase to su ti sigurne pare :thumbup:

Veceras cemo akobogda docekati nesto sto dugo cekamo, da se konacno plasiramo na neko veliko takmicenje! Nema predaje! Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino!!! :bih: :bih: :bih:
Citizen-X

#548 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Citizen-X »

Daj nek' neko postira link ili mogucnost za gledanje na netu utakmice za nas sugave "dijasporce" u trenerkama.

Ako moze ko chuna i koka mu se pozlatila
muskox

#549 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by muskox »

Citizen-X wrote:Daj nek' neko postira link ili mogucnost za gledanje na netu utakmice za nas sugave "dijasporce" u trenerkama.

Ako moze ko chuna i koka mu se pozlatila
http://www.neponovilo.se/index.php - imas ovdje ali nije besplatno, moras uplatiti 5€ a sve ide u humanitarni fond BHF-a.

mms://media.bih.net.ba/rtvbih - a ovo ti je ako hoces dzaba... :mrgreen: (adresu upisi u Media Player)
amrica

#550 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by amrica »

samo dvije male primjedbe: jutros pred Trznicom karte 10 KM, bar 10 prodavaca je bilo, a veceras oko 18.30 i na mostu Skenderija su sacekivali raju i nudili karte, ali nisam cula koliko su bile.
A drugo, u to vrijeme sam isla na Bare, u susret je isla kolona auta sa zastavama, salovima, trube, mase...
A oko 20h od Vrbanje do Skenderije se nije mogao parkirati auto uz Miljacku
Post Reply