On ti je bolan iz SDS to ti je cojk od naseg sugradjanina Bosicadistrict-beg wrote:infobrcko wrote:nocna_mora1001_noci wrote: ma ne zanimate me uopste, nije ni cudo sto ste distrikt, nece vas ni RS ni FBiH
GRESKA
vid sta cojk kaze
Ognjen Tadic
Brčko će i u budućnosti ostati sastavni dio Republike Srpske, i predstavljati jedan od imperativa politike Srpske…SDS ni u jednom momentu neće pristati na bilo koju varijantu, dogovor ili nametanje rješenja da se ovaj dio Srpske udaljava od ostalog dijela, bilo teritorije, bilo građana”.![]()
..prije cu pripast Etiopijineg dodiku
Brcko ;-)
- infobrcko
-
district-beg
jah, a znas kad ce neko iz sdsa bit predsjednik mrske...kad mi dobijemo njihovu clansku

-
nocna_mora1001_noci
Ti info si mi nesto drag, a ovaj tzv beg je bas nekakav los momak. Do jucer mi je Brcko bilo drago, a ovaj mi ga ogadio. A sto se tice Etipoije, znam predsjednika licno, pa beze brcanski ako budes htio bjezat tamo, javi da ti sredim. Al, prvo mi se moras izvinuti za ponasanje i biti fin prema meni od sad, pa na dalje i ubuduce, jel jasno?
- infobrcko
mani se ba corava posla.nocna_mora1001_noci wrote:Ti info si mi nesto drag, a ovaj tzv beg je bas nekakav los momak. Do jucer mi je Brcko bilo drago, a ovaj mi ga ogadio. A sto se tice Etipoije, znam predsjednika licno, pa beze brcanski ako budes htio bjezat tamo, javi da ti sredim. Al, prvo mi se moras izvinuti za ponasanje i biti fin prema meni od sad, pa na dalje i ubuduce, jel jasno?
a Bega ne diraj..cojk je dobar samo mu profesija ne valja
-
nocna_mora1001_noci
ne valja, ne valja, samo ti njega brani, nisam na goreg momka naletila od njegainfobrcko wrote:mani se ba corava posla.nocna_mora1001_noci wrote:Ti info si mi nesto drag, a ovaj tzv beg je bas nekakav los momak. Do jucer mi je Brcko bilo drago, a ovaj mi ga ogadio. A sto se tice Etipoije, znam predsjednika licno, pa beze brcanski ako budes htio bjezat tamo, javi da ti sredim. Al, prvo mi se moras izvinuti za ponasanje i biti fin prema meni od sad, pa na dalje i ubuduce, jel jasno?
- infobrcko
c c c ne branim ga.nocna_mora1001_noci wrote:ne valja, ne valja, samo ti njega brani, nisam na goreg momka naletila od njegainfobrcko wrote:mani se ba corava posla.nocna_mora1001_noci wrote:Ti info si mi nesto drag, a ovaj tzv beg je bas nekakav los momak. Do jucer mi je Brcko bilo drago, a ovaj mi ga ogadio. A sto se tice Etipoije, znam predsjednika licno, pa beze brcanski ako budes htio bjezat tamo, javi da ti sredim. Al, prvo mi se moras izvinuti za ponasanje i biti fin prema meni od sad, pa na dalje i ubuduce, jel jasno?
samo ga hvalim
-
district-beg
vidi kako me tracaju... 
-
nocna_mora1001_noci
kako bolan moze biti dobar neko ko ne zna razgovarat sa zenom, ne dao Bog jos takvih, jadna njegova cura, zena, ne znam vec sta, mogu mislit kako nju tretira kad ovako prema nepoznatiminfobrcko wrote:c c c ne branim ga.nocna_mora1001_noci wrote:ne valja, ne valja, samo ti njega brani, nisam na goreg momka naletila od njegainfobrcko wrote: mani se ba corava posla.
samo ga hvalimza razliku. a ti nemoj letit vec se spusti na zemlju pa ces vidjet u njemu ovo dunjalucka savrsenstva
- infobrcko
a BA...nemoj da pricas tako o Begu...mozet biti nagadjena dozivotnm zabranom pristupu distriktu hehenocna_mora1001_noci wrote:kako bolan moze biti dobar neko ko ne zna razgovarat sa zenom, ne dao Bog jos takvih, jadna njegova cura, zena, ne znam vec sta, mogu mislit kako nju tretira kad ovako prema nepoznatiminfobrcko wrote:c c c ne branim ga.nocna_mora1001_noci wrote: ne valja, ne valja, samo ti njega brani, nisam na goreg momka naletila od njega
samo ga hvalimza razliku. a ti nemoj letit vec se spusti na zemlju pa ces vidjet u njemu ovo dunjalucka savrsenstva
-
nocna_mora1001_noci
joj jesam se nasekirala, moram apaurin popit, maaajko, kako sad da zivim bez Brckog?infobrcko wrote:a BA...nemoj da pricas tako o Begu...mozet biti nagadjena dozivotnm zabranom pristupu distriktu hehenocna_mora1001_noci wrote:kako bolan moze biti dobar neko ko ne zna razgovarat sa zenom, ne dao Bog jos takvih, jadna njegova cura, zena, ne znam vec sta, mogu mislit kako nju tretira kad ovako prema nepoznatiminfobrcko wrote: c c c ne branim ga.
Dole beg!!!
-
nocna_mora1001_noci
a sta ce mi on???infobrcko wrote:nisam ja rekao bez Brckog vec BEZ DISTRIKTA i jos kad dodas bega eto gasa full opremom
-
nocna_mora1001_noci
ne kontam majke mi, casna pionirska, hajd mi pojasni maloinfobrcko wrote:nocna_mora1001_noci wrote:a sta ce mi on???infobrcko wrote:nisam ja rekao bez Brckog vec BEZ DISTRIKTA i jos kad dodas bega eto gasa full opremom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- infobrcko
kakva ba pionirka..nocna_mora1001_noci wrote:ne kontam majke mi, casna pionirska, hajd mi pojasni maloinfobrcko wrote:nocna_mora1001_noci wrote: a sta ce mi on???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema ti tog u Brcko Distriktu ali ni u FBiH i rs
-
nocna_mora1001_noci
ne skreci s teme ba nego pojasnjavaj, a ti ne vidis dje ja ziviminfobrcko wrote:kakva ba pionirka..nocna_mora1001_noci wrote:ne kontam majke mi, casna pionirska, hajd mi pojasni maloinfobrcko wrote:![]()
![]()
nema ti tog u Brcko Distriktu ali ni u FBiH i rs
- infobrcko
hahahahahahahahahahnocna_mora1001_noci wrote:ne skreci s teme ba nego pojasnjavaj, a ti ne vidis dje ja ziviminfobrcko wrote:kakva ba pionirka..nocna_mora1001_noci wrote: ne kontam majke mi, casna pionirska, hajd mi pojasni malo
nema ti tog u Brcko Distriktu ali ni u FBiH i rskod mene pionira ima kolko hos
-
nocna_mora1001_noci
sta je smijesno c c cinfobrcko wrote:hahahahahahahahahahnocna_mora1001_noci wrote:ne skreci s teme ba nego pojasnjavaj, a ti ne vidis dje ja ziviminfobrcko wrote: kakva ba pionirka..
nema ti tog u Brcko Distriktu ali ni u FBiH i rskod mene pionira ima kolko hos
-
nocna_mora1001_noci
Greska, ne zivim u proslosti nego u SFRJinfobrcko wrote:pa smijesno mi sto zivis jos u proslosti..
gledam to tvoje misto di zivis? pa to je su ljudi ukinuli jos neke davne godine...
-
district-beg
evo bega evo bega...hajmo, na noge

- infobrcko
kao sto vole reci ovi iz OHR-a "glupa diskusija"nocna_mora1001_noci wrote:Greska, ne zivim u proslosti nego u SFRJinfobrcko wrote:pa smijesno mi sto zivis jos u proslosti..
gledam to tvoje misto di zivis? pa to je su ljudi ukinuli jos neke davne godine...
-
district-beg
a to jenocna_mora1001_noci wrote:Greska, ne zivim u proslosti nego u SFRJinfobrcko wrote:pa smijesno mi sto zivis jos u proslosti..
pogledaj ti godinu izdanja tog atlasa