Beograd
- Jimmy_The_Saint
Dure je, Helembeže. Samo sam pit'o. Svakog nešto tare, jebi ga. Bježali su i bolji i gori od tebe i od mene. A evo sad se i gori od tebe već odavno vratiše, pa 'nako, velim, da upitam čoj'ka šta mu je na umu.
- danas
ma i ne pricaj o ratu -- u pravu si. sve vec znamo -- ko nas bre to zavadimIRCerka wrote:jebo pricu o ratu, ja pricam o mom trodnevnom putovanju u BG, ali nijedna tema ne moze bez price o Bogu i ratu. A ja budala pitam za upute kuda kako sta...danas wrote:
PS zato sto su oni valjda poklali nas po bosni, a ne mi njih po srbiji
Nosim i DOSTA cirilicnu traku
da se slikUvam u Cvjecari
i kaze se cvEcari
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ne smijem se zajebavat s time, zamisli pitam nekog OPROSTITE GDJE JE CVJECARA misleci na Kucu Cvijeca, a on me posalje u pravu cvjecaru...danas wrote:ma i ne pricaj o ratu -- u pravu si. sve vec znamo -- ko nas bre to zavadimIRCerka wrote:jebo pricu o ratu, ja pricam o mom trodnevnom putovanju u BG, ali nijedna tema ne moze bez price o Bogu i ratu. A ja budala pitam za upute kuda kako sta...danas wrote:
PS zato sto su oni valjda poklali nas po bosni, a ne mi njih po srbiji
i kaze se cvEcari![]()
![]()
- danas
oprostite je hrvatski jezik -- nece te tamo niko shvatiti ako tako budes pricalamIRCerka wrote:Ne smijem se zajebavat s time, zamisli pitam nekog OPROSTITE GDJE JE CVJECARA misleci na Kucu Cvijeca, a on me posalje u pravu cvjecaru...danas wrote:ma i ne pricaj o ratu -- u pravu si. sve vec znamo -- ko nas bre to zavadimIRCerka wrote: jebo pricu o ratu, ja pricam o mom trodnevnom putovanju u BG, ali nijedna tema ne moze bez price o Bogu i ratu. A ja budala pitam za upute kuda kako sta...
i kaze se cvEcari![]()
![]()
kaze se "izvinite, a gdE je kuca cvEca"
eto moja ti
-
Helem
Dure je, Helembeže. Samo sam pit'o. Svakog nešto tare, jebi ga. Bježali su i bolji i gori od tebe i od mene. A evo sad se i gori od tebe već odavno vratiše, pa 'nako, velim, da upitam čoj'ka šta mu je na umu..
pa razumijem ja tebe...ali u okupiranu zonu se ne vracam,izem ti zivot pod okupacijom..a u Pederaciji, nemam imetka, nijedna tetka mi se nije udala u Sarajevo, u Beograd necu, previse Srba...
Amerika,majka.
pa razumijem ja tebe...ali u okupiranu zonu se ne vracam,izem ti zivot pod okupacijom..a u Pederaciji, nemam imetka, nijedna tetka mi se nije udala u Sarajevo, u Beograd necu, previse Srba...
Amerika,majka.
-
mIRCerka
da prostis, kad si zadnji put bila tamo?danas wrote:
oprostite je hrvatski jezik -- nece te tamo niko shvatiti ako tako budes pricala![]()
kaze se "izvinite, a gdE je kuca cvEca"![]()
eto moja ti
mene je 2002.g. svako razumio odlicno, s tim da sam se zadrzala par sati bukvalno
pa ovaj put koristim za obilazak i mahalanje
- manijak1
Mircerko oni će tvoju majicu Dosta proširiti
-
Helem
Ja sam ti majstor Manijace, sve sam prob'o, ono povuces jedan dim pa bacis.
Ostavio se.
Sto mozes ti mogu i svi drugi, jedina je razlika medju ljudima da svi ljudi ne rade sve, da razlikuju ono sto treba raditi i sto ne treba raditi...
Nije neki stos biti budala, to moze barem svako.
Ostavio se.
Sto mozes ti mogu i svi drugi, jedina je razlika medju ljudima da svi ljudi ne rade sve, da razlikuju ono sto treba raditi i sto ne treba raditi...
Nije neki stos biti budala, to moze barem svako.
- manijak1
Haj neka si ostavio
Jedino treba znati kad treba prestati pametnima ukazivati da nije budala ne bilo ni njih takvih.
-
breskva
EEE Mane dok ja tebe docekam ostaricu( Breskvo .....ponijeću ti bistričke hmeljne vode i Seti košpica pa da sjednemo u onaj park na Topčideru ko ljudi )
Mirci, sa stanice idi peske do Savezne skupstine, tj preko puta glavne poste pa sedi na trolejbus broj 41, odvesce te direktno do kuce cveca. Za trasu od stanice predlazem Balkansku ulicu, ima se sta shoppingovati a i skine se koja kila, sve je UZBRDO
-
mIRCerka
breskva wrote:EEE Mane dok ja tebe docekam ostaricu( Breskvo .....ponijeću ti bistričke hmeljne vode i Seti ko�pica pa da sjednemo u onaj park na Topčideru ko ljudi )![]()
Mirci, sa stanice idi peske do Savezne skupstine, tj preko puta glavne poste pa sedi na trolejbus broj 41, odvesce te direktno do kuce cveca. Za trasu od stanice predlazem Balkansku ulicu, ima se sta shoppingovati a i skine se koja kila, sve je UZBRDO![]()
jooooooooj nemam para bona za shoppinga aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- manijak1
Vjerovatno sa većom budalom od tebeHelem wrote:Subhanaalah..Estakfiruallahi..Boze ti pomozi. Ko sa sejtanom tikve sadi...
Jebem te Heleme luda, s kim si ti nasao razgovarati o pihtijama,Beogradu i Bosni???
- manijak1
Predlažem da zajebeš Mircerku i odvezeš mene
Mircerko nemoj kupiti kartu
- Jimmy_The_Saint
Pa posudi, majka mu stara.mIRCerka wrote:breskva wrote:EEE Mane dok ja tebe docekam ostaricu( Breskvo .....ponijeću ti bistričke hmeljne vode i Seti ko�pica pa da sjednemo u onaj park na Topčideru ko ljudi )![]()
Mirci, sa stanice idi peske do Savezne skupstine, tj preko puta glavne poste pa sedi na trolejbus broj 41, odvesce te direktno do kuce cveca. Za trasu od stanice predlazem Balkansku ulicu, ima se sta shoppingovati a i skine se koja kila, sve je UZBRDO![]()
jooooooooj nemam para bona za shoppinga aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- manijak1
- Jimmy_The_Saint
Kakav razmažen kvisling
Samo daj grantova.....
Daj makar nam "prezentiraj" projekat u Pauerpointu.

Samo daj grantova.....
-
mIRCerka
Terranova, Kineski Trzni, pa ona bAblioteka sto je navede, joj slikaVAnje svudaJimmy_The_Saint wrote:Kakav razmažen kvisling![]()
Samo daj grantova.....
saljem ti PDF mailom
- manijak1
Ostalo u Beogradu ?ja jos ne upotrebljavam citav arsenal
Mircerka ne šalji mi slike