car-x wrote:zabrojo sam se, nije 6 nego 8..
hocuuuuuuu medaljuuu

Eto ti je NA.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
car-x wrote:zabrojo sam se, nije 6 nego 8..
hocuuuuuuu medaljuuu

moji finalisti dabogda da stignu do polufinala...da pratis temu znao bi...edu wrote:samo da ponovim..nije mozda vidjela mircy_eliminisana je hrvatska sinoc..edu wrote:mircy_elimisani su hrvati..![]()
![]()
![]()
![]()
drama king..
ja sam izgleda jedina koja te cita...edu wrote:mircy..pratio bih ja temu..no malo-malo pa me nesto eliminise..![]()
..znam da ti nemas veze sa tim..
![]()
![]()
mircy..svi znaju da ti znas sve..mIRCerka wrote:ja sam izgleda jedina koja te cita...edu wrote:mircy..pratio bih ja temu..no malo-malo pa me nesto eliminise..![]()
![]()
![]()
a brala sam maline od ponedeljka...tako da ne znam o cemu pricas....
razocarana sam cinjenicom da sam izgubila mjesto fenjerasa jer me radovao dobitak CDa....
ostalo, nadji si publiku pa cajprija odo do mede ....gledat uktamicu...
papaa
da prostis, sam sebe pravis...kraljem drame...edu wrote:mircy..svi znaju da ti znas sve..mIRCerka wrote:ja sam izgleda jedina koja te cita...edu wrote:mircy..pratio bih ja temu..no malo-malo pa me nesto eliminise..![]()
![]()
![]()
a brala sam maline od ponedeljka...tako da ne znam o cemu pricas....
razocarana sam cinjenicom da sam izgubila mjesto fenjerasa jer me radovao dobitak CDa....
ostalo, nadji si publiku pa cajprija odo do mede ....gledat uktamicu...
papaa![]()
a najgore od svega mi je sto me pravis budalom..a znas i sama da to nisam...................
![]()
![]()
![]()
u potpisu..drama_king..![]()
![]()
sto je nidje veze...sa SP...edu wrote:nije bona.."da prostiš" ide kod onog "sere k'o foka"..
ako ti mislis da ce vingo, pape, zoom, Harrys, horns, mani bilo ko od forumasha pruziti bolji i tacniji odgovor od mene vezano za nesto sto ima veze samo sa mnom, onda si isao u pogreshnu skolu...edu wrote:to onaj princip.."mojne javno"....da posaljem na listu dosta!?..
![]()
![]()