Ljubav kad predjes tridesetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
djevojka26
#526 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
A joj, sad hiljadu nekakvih scenarija i nagadjanja. Ljubav ne bira godine, kad dodje dobro došla i da potraje za cijeli život. Ali opet ne može se na silu. Ako već uvidiš da se ne nalaziš s dotičnim/om, ne možeš se zamisliti 24 sata, imati drastične poglede na život, dosta različit način razmišljanja, ciljevi drugačiji itd nije to to. Po meni partneri bi trebali imati što sličnije poglede na život. Treba i kriterije prilagoditi trenutnoj situaciji, ali ne pod svaku cijenu.
S druge strane, okolina je zaista nemilosrdna. Zapitkivanja, mahalanje, osude, pritisak ...Što nemaš, zašto, kako, kad se misliš udavati, vrijeme leti.... destruktivno djeluju na svakog.
S druge strane, okolina je zaista nemilosrdna. Zapitkivanja, mahalanje, osude, pritisak ...Što nemaš, zašto, kako, kad se misliš udavati, vrijeme leti.... destruktivno djeluju na svakog.
-
vryzas
#527 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
djevojka26 wrote:A joj, sad hiljadu nekakvih scenarija i nagadjanja. Ljubav ne bira godine, kad dodje dobro došla i da potraje za cijeli život. Ali opet ne može se na silu. Ako već uvidiš da se ne nalaziš s dotičnim/om, ne možeš se zamisliti 24 sata, imati drastične poglede na život, dosta različit način razmišljanja, ciljevi drugačiji itd nije to to. Po meni partneri bi trebali imati što sličnije poglede na život. Treba i kriterije prilagoditi trenutnoj situaciji, ali ne pod svaku cijenu.
- respo
#528 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
budi i ti nemilosrdna i zapitkuj kao u onom vicudjevojka26 wrote:A joj, sad hiljadu nekakvih scenarija i nagadjanja. Ljubav ne bira godine, kad dodje dobro došla i da potraje za cijeli život. Ali opet ne može se na silu. Ako već uvidiš da se ne nalaziš s dotičnim/om, ne možeš se zamisliti 24 sata, imati drastične poglede na život, dosta različit način razmišljanja, ciljevi drugačiji itd nije to to. Po meni partneri bi trebali imati što sličnije poglede na život. Treba i kriterije prilagoditi trenutnoj situaciji, ali ne pod svaku cijenu.
kad ces na bare imas li alchajmera imas li reumu imas li spondilozu kad ces ti 2 metra ispod zemlje
- ho oponopono
#529 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ako dopustiš da te tangira spika tamo nekih xy persona onda si i zaslužio destrukciju pobogu!djevojka26 je napisao/la:

-
djevojka26
#530 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
respo wrote:budi i ti nemilosrdna i zapitkuj kao u onom vicudjevojka26 wrote:A joj, sad hiljadu nekakvih scenarija i nagadjanja. Ljubav ne bira godine, kad dodje dobro došla i da potraje za cijeli život. Ali opet ne može se na silu. Ako već uvidiš da se ne nalaziš s dotičnim/om, ne možeš se zamisliti 24 sata, imati drastične poglede na život, dosta različit način razmišljanja, ciljevi drugačiji itd nije to to. Po meni partneri bi trebali imati što sličnije poglede na život. Treba i kriterije prilagoditi trenutnoj situaciji, ali ne pod svaku cijenu.
kad ces na bare imas li alchajmera imas li reumu imas li spondilozu kad ces ti 2 metra ispod zemlje
-
djevojka26
#531 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
nikada ti ne moze biti apsolutno svejedno, bar meniho oponopono wrote:Ako dopustiš da te tangira spika tamo nekih xy persona onda si i zaslužio destrukciju pobogu!djevojka26 je napisao/la:
- ho oponopono
#532 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
...e jebi ga(da prostiš) meni jeste apsolutno...djevojka26 je napisao/la:
nikada ti ne moze biti apsolutno svejedno, bar meni![]()
...ko su oni pak, ko sam ja!
- respo
#533 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
apsolutno ne postoji 
-
djevojka26
#534 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
ho oponopono wrote:...e jebi ga(da prostiš) meni jeste apsolutno...djevojka26 je napisao/la:
nikada ti ne moze biti apsolutno svejedno, bar meni![]()
![]()
...ko su oni pak, ko sam ja!
- ho oponopono
#535 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
...kod mene tamo među selima postoji pobogu!respo je napisao/la:
apsolutno ne postoji![]()
- respo
#536 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
kad smo vec pjesnicki nastrojeni
medj selima medj gorima
ne postoji apsolutna
nit se cuje nit postoji
to su samo zvuci tvoji
medj selima medj gorima
ne postoji apsolutna
nit se cuje nit postoji
to su samo zvuci tvoji
-
djevojka26
#537 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Šta to zboriš respo dragi,
to su samo sitne laži,
ljubav draga, ljubav mila,
nije nam se samo snila,
ni godine nisu važne,
kad se voli , voli snažno.
Love forever
to su samo sitne laži,
nije nam se samo snila,
ni godine nisu važne,
Love forever
Last edited by djevojka26 on 25/01/2013 15:14, edited 1 time in total.
-
djevojka26
#538 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
[quote="djevojka26"]Šta to zboriš respo dragi,
to su samo sitne laži,
nije nam se samo snila,
ni godine nisu važne,
Love forever

to su samo sitne laži,
nije nam se samo snila,
ni godine nisu važne,
Love forever
- ho oponopono
- respo
#541 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
oj djevojko26 moja mila
gdje si do sad bila
trideseta meni dosla
gdje si mala posla
dodji meni da te ljubim
da se pored tebe budim ...
gdje si do sad bila
trideseta meni dosla
gdje si mala posla
dodji meni da te ljubim
- respo
#542 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
oj ha ha oj ha hoho oponopono wrote:Oj ha!
doji meni nopono
- Ma ja ba
#543 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Odlican savjet.respo wrote:budi i ti nemilosrdna i zapitkuj kao u onom vicudjevojka26 wrote:A joj, sad hiljadu nekakvih scenarija i nagadjanja. Ljubav ne bira godine, kad dodje dobro došla i da potraje za cijeli život. Ali opet ne može se na silu. Ako već uvidiš da se ne nalaziš s dotičnim/om, ne možeš se zamisliti 24 sata, imati drastične poglede na život, dosta različit način razmišljanja, ciljevi drugačiji itd nije to to. Po meni partneri bi trebali imati što sličnije poglede na život. Treba i kriterije prilagoditi trenutnoj situaciji, ali ne pod svaku cijenu.
- hrle1976
#544 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Najlakse voditi - zene veca prpa uhvati kad mase 30 god. jooj postanu neuroticne, "hipnoticne" mozes voditi ljubav ko moarnar! U svakom gradu po jednu 
- eluna
#545 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
ovo ću da shvatim kao šalubabyline wrote:zar ima zivota nakon tridesete
- eluna
#546 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
gdje li su one slike i zapisi što kružaše netom - ono "žena je sa 20 kao afrika - neistražena, sa 30 ... nešto , sa 40 kao dobro vino ...." .........babyline wrote:ma ja crni humor
- eluna
#547 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
to je onih 20 grama što svaki čovjek ispusti sa zadnjim izdisajembabyline wrote:nada zadnja umire![]()
- vesela_sveska
#548 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
ma kakva ba ljubav kad predjes tridesetu 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#549 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Ma ja vec imam citav arsenal odgovora na ta pitanja, ispocetka sam to odbijao na salu, kasnije poceo ignorisati, sad znam biti pravo odvratan.Jessie B wrote:Okolina je uvijek manje više ista a tridesete su krajnje vrijeme da osobi koja drži do sebe postane svejedno za svim tim "dobronamjernim" budalaštinama. Pristojna i dobro odgojena osoba nikada neće na taj način zadirati u nečiji život i zašto bi ikoga bilo briga šta misle ljudi koji nisu ni jedno ni drugo.djevojka26 wrote:S druge strane, okolina je zaista nemilosrdna. Zapitkivanja, mahalanje, osude, pritisak ...Što nemaš, zašto, kako, kad se misliš udavati, vrijeme leti.... destruktivno djeluju na svakog.
Kad ce veselje? Sta te boli kurac, necu tebe zvati.
Sto se ne zenis? Sto si ti debela?
-
djevojka26
#550 Re: Ljubav kad predjes tridesetu
Dragi respo, moje milo,respo wrote:oj djevojko26 moja mila
gdje si do sad bila
trideseta meni dosla
gdje si mala posla
dodji meni da te ljubim
tu sam bila, nisam ti se krila,
ali ti zavodnik pravi, sve cure po forumu baris,