ne plasi coekaVodenjak wrote:Ne moze, zakasnio si!Pooll wrote:Oki... ovi koji su pravili mailing listu, priheftajte me zivi bili na: [email protected]
Jadna ti majka kad te se mirci docepa!
![]()
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
- Vodenjak
Zato ja sutra saljem delegata na Alijin trg!farky wrote:mirci, samo mlati ko ne slusamIRCerka wrote:neznam ja nista
farky, ja cu sutra preuzeti pare i napraviti spisak i to ti predati navecer....
glava me boli, prebicu vas ko macke
i bubi edua
i reci da ga svi lolimo:D
Neka mi i mirci i Alija oproste sto ne mogu doci!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
kako me nece yabolit...nekad pozalim sto imam net100_KA wrote:jaranice i kako tebe stalno boli glavamIRCerka wrote:neznam ja nista
glava me boli, prebicu vas ko macke![]()
nego, vodenjak, ako tvoj rodjak izusti ijednu provokaciju fudbalskog tipa, nahebace
- stella_k
Ovaj put smo se "izvukli"Vodenjak wrote:Zato ja sutra saljem delegata na Alijin trg!farky wrote:mirci, samo mlati ko ne slusamIRCerka wrote:neznam ja nista
glava me boli, prebicu vas ko macke
i bubi edua
i reci da ga svi lolimo:D
![]()
Neka mi i mirci i Alija oproste sto ne mogu doci!
![]()
- stella_k
E to, pa nismo ni mislili....farky wrote:ali se necemo izvuci kad stigne posiljkastella_k wrote: Ovaj put smo se "izvukli"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce taj dan Mirci biti dobro raspolozena i preumorna za prebijanje
-
mIRCerka
eh, mIRCi je dobila prve pare...naime, clanice hora Corona jednom mjesecno skupe pare za sok za probe....i veceras su mi dale tih PRVIH 15KM
a ostalo ce donijeti u utorak na slijedecu probu...takodjer ce biti i odjece za Pazaric....

Last edited by mIRCerka on 10/12/2005 00:19, edited 1 time in total.
-
farky
mirci nikad nije preumorna za prebijanjestella_k wrote:E to, pa nismo ni mislili....farky wrote:ali se necemo izvuci kad stigne posiljkastella_k wrote: Ovaj put smo se "izvukli"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da ce taj dan Mirci biti dobro raspolozena i preumorna za prebijanje![]()
![]()
-
mIRCerka
prvi znak premora je kada na forumu pocnem ipsati kao sto pisem sms...ekavicom i to skracenice...a to mi se desilo u gornjem postu...farky wrote:mirci nikad nije preumorna za prebijanjestella_k wrote:E to, pa nismo ni mislili....farky wrote: ali se necemo izvuci kad stigne posiljka![]()
![]()
Nadam se da ce taj dan Mirci biti dobro raspolozena i preumorna za prebijanje![]()
![]()
![]()
![]()
idem ja sad elci spavati, valja meni sabahile ustati i kucu olizati pa tek onda vani izac
- daduli_sa
Pozdrav za sarmantne (citaj zgodne) cure iz CoronemIRCerka wrote:eh, mIRCi je dobila prve pare...naime, clanice hora Corona jednom mjesecno skupe pare za sok za probe....i veceras su mi dale tih PRVIH 15KMa ostalo ce donijeti u utorak na slijedecu probu...takodjer ce biti i odjece za Pazaric....
- stella_k
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21529morti wrote:Dobro,tek sam sad došo,al oćel mi neko objasnit ko koga ovdje,jer sam izgubljej među ovim silnim postovima...
Kontam da je neka akcija,al šta?
Aj budite dobri!
Mislim da su ovdje sve informacije.
Za one koji nisu danas uspjeli dostaviti novce, treba vidjeti sa Mirci, sigurno ce biti "popravni"