Poligamija se širi Bosnom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
stella_k

Post by stella_k »

bolje_grob_nego_rob wrote:
EVOLUCIJA.
Rijec upucena na krivu adresu, jer u nju jos samo majmuni vjeruju , tj. oni koji misle da su od njih nastali !
...a postoje i neki koji su najsretniji u stanju poznatom pod definicijom Paramecijum, pa nagadjaju nesto oko majmuna...koje pogresno vezu za evoluciju.[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/shock.gif[/img]
PR80.

Post by PR80. »

danas wrote: eh, ma evo me :D :D :D kiselila sam kupus preko vikenda sa ostalom trojicom haremlija; jedan je dobru kacu odabro, drugi je bogme dobar raso napravio, a onda su sva trojica lijepo odvukla kacu sa kupusom u podrum :D pa onda mi neko kaze da vise muzeva nikome ne treba :D ma sama nikad ne bih mogla :D tu kacu odvuc u podrum :D :D :D

a sto jest, jest -- ja i perka se lijepo slazemo, a to je zato sto svaka ima svoju kucu, i sto nam toozla posvecuje jednaku paznju :D :D. jes' da sam ja prva toozlina hanuma i on moj prvi haremlija (specijalan status :wink: ) ali ja znam kakva je muska priroda pa sam se potrudila da mu nadjem mladju zenicu da mu nije dosadno dok u mom haremicu ceka da dodje na red svakog cetvrtog mjeseca :wink: :D i nasla sam jednu taman za njega (znam ja kakve on voli ) ) i evo sam ih udomila, i zivimo rahat svi :D :D :D a vi crknite dusmani, mozete samo da nam zavidite...

PS perka, saljem i tebi draga moja malo ovog kupusa, cim se ukiseli kako treba -- dsa skuhas toozli one sarme, znas ono kako on voli :wink:. pa nek onda kazu da se nas dvije ne pazimo, ko dva oka u glavi :D :D :D
Toozla je kod mene ovih zadnjih mjeseci, znate kako je kad se covjek ponovo zaljubi... a ja ono fina, mlada :D .
Babo nije htio da me dalje skoluje, kaze zrela sam za udaje. :D Srecom pa sam asikovala malo sa Toozlom i jednu noch dok smo pendjerali on mene pokupi i odvede.
Meni je @danas kao mati :D , pazimo se fino od prvog dana :D i sve sto sam trebala znati o nasem muzu saznala sam. :D
Da mi nije bilo @danas ja ne znam kako bih uspjela izgraditi ovako krasan brak.

Ja i Toozla smo ovih dana isli u sumu i dovukli drva za obe kuce :D , kod nas nije niko ni bos, ni gladan a bogme ni zedan.
Ja bih ovako nesto maksuz preporucila svima vama koje znam i poznam. :D
nebi

Post by nebi »

PR80. wrote:
Ja i Toozla smo ovih dana isli u sumu i dovukli drva za obe kuce :D , kod nas nije niko ni bos, ni gladan a bogme ni zedan.
Pa hocu li i ja dobiti moj komad poligamije?
nebi

Post by nebi »

Ma akademik, rekao sam ja !
I ti si supak....rekli svi.
PR80.

Post by PR80. »

Fair Life wrote:
PR80. wrote:
Harrys wrote: To sto ti ja moram napomenuti, :lol: :lol: je u stvari MINUS. :lol: :lol:PeRkaaaaaaaa :D
Ma ne bi :oops: opet o matematici Harko :D : , najvaznije u svemu ovome je da smo mi jedan dobar primjer za ostale. :D :lol: :lol:
Sa ovom temom na SA-X mi smo ti PR80 dobar primjer, ispravio bih te, samo za zaostale.
Sta fali meni :D , Toozli :D i danas? :D :lol: :lol: :lol: :lol:
PR80.

Post by PR80. »

nebi wrote:
PR80. wrote:
Pa hocu li i ja dobiti moj komad poligamije?
Ne znam :D ... Mislim da je najbolje da se obratis nasem muzu Toozli i njegovoj prvoj zeni @danas. :D :lol: :lol: :lol: :lol:
bolje_grob_nego_rob

Post by bolje_grob_nego_rob »

nebi wrote:
Ma akademik, rekao sam ja !
I ti si supak....rekli svi.
Aman vrle skupine !
Fair Life

Post by Fair Life »

@ nebi
Neces valjda i ti... zbog pi*ke prodati obraz??
:lol:
danas

Post by danas »

PR80. wrote: Toozla je kod mene ovih zadnjih mjeseci, znate kako je kad se covjek ponovo zaljubi... a ja ono fina, mlada :D .
Babo nije htio da me dalje skoluje, kaze zrela sam za udaje. :D Srecom pa sam asikovala malo sa Toozlom i jednu noch dok smo pendjerali on mene pokupi i odvede.
Meni je @danas kao mati :D , pazimo se fino od prvog dana :D i sve sto sam trebala znati o nasem muzu saznala sam. :D

eto perka, neka si im rekla -- da ne lazu poslije dusmani kako smo ljubomorne i nesretne, kako je nas brak sramota i nemoral... :D i ti si meni kao sestra, jer i meni i tebi je glavno da je nas toozlica sretan :D :D :D ostalo nista nije bitno... a jos ako rodis toozli malog toozlu (u mene samo sceri :( ) kud ce mi biti ljepse :D :D :D
nebi

Post by nebi »

Fair Life wrote:@ nebi
Ma prodao bih ja zato i obraz i sve mudre knjige. :D
hananah

Post by hananah »

Joj jest vam plaho, nesto kontam zbog tih drva i kupusa vrijedi se udati za tri muza koji ce svaki imati po tri zene a te po tri zene po tri muza pa tako cemo rasiriti svoju zajednicu, sto ce to biti veseli Bajrami, samo i skupi, valja tolikoj djeci podjeliti Bajram banke :(
Kad malo bolje razmislim nije to za mene, ja sam skrta u tim bankama, a opet kad se sjetim kupusa i drva na drugo strani a na prvoj banki, pa kad to odvagam ne znam sta je bolje, ipak je najbolje te banke skupiti i platiti kakve majstore da nose kacu i donose drva :D
nebi

Post by nebi »

danas wrote:
PR80. wrote: Toozla je kod mene ovih zadnjih mjeseci, znate kako je kad se covjek ponovo zaljubi... a ja ono fina, mlada :D .

eto perka, neka si im rekla -- da ne lazu poslije dusmani kako smo ljubomorne i nesretne, kako je nas brak sramota i nemoral... :D i ti si meni kao sestra, jer i meni i tebi je glavno da je nas toozlica sretan :D :D :D ostalo nista nije bitno... a jos ako rodis toozli malog toozlu (u mene samo sceri :( ) kud ce mi biti ljepse :D :D :D
Toozla,ahbabu,da ti ne bude previse? :D
Treba li pomoc?
PR80.

Post by PR80. »

danas wrote: eto perka, neka si im rekla -- da ne lazu poslije dusmani kako smo ljubomorne i nesretne, kako je nas brak sramota i nemoral... :D i ti si meni kao sestra, jer i meni i tebi je glavno da je nas toozlica sretan :D :D :D ostalo nista nije bitno... a jos ako rodis toozli malog toozlu (u mene samo sceri :( ) kud ce mi biti ljepse :D :D :D
Bice akobogda i malih toozla :D a tad ce taman tvoje sceri moci da odgoje nase sincice :D dok nas troje provodimo vrijeme u sumi i sjeci. :D :D
Mi se jos samo nadamo da kad Toozla odluci dovesti trecu hanumu da ce se i ona ovako fino slagati sa nama. :D :D
danas

Post by danas »

hananah wrote:Joj jest vam plaho, nesto kontam zbog tih drva i kupusa vrijedi se udati za tri muza koji ce svaki imati po tri zene a te po tri zene po tri muza pa tako cemo rasiriti svoju zajednicu, sto ce to biti veseli Bajrami, samo i skupi, valja tolikoj djeci podjeliti Bajram banke :(
Kad malo bolje razmislim nije to za mene, ja sam skrta u tim bankama, a opet kad se sjetim kupusa i drva na drugo strani a na prvoj banki, pa kad to odvagam ne znam sta je bolje, ipak je najbolje te banke skupiti i platiti kakve majstore da nose kacu i donose drva :D
ti si hano zaostala, a mi smo vrlo napredni, samo sto ti to ne shvatas. bas kao i dr. flock iz star treka (znace stella_k :D :D :D ), svako od nas tezi da ima po 4 zene i 4 muza... :D :D :D znaci, ja imam 4 haremlije, a svaki od njih moze pored mene jos da ima i 3 dodatne zenice (znaci, 4 ukupno)... ovo zahtijeva i bogatstvo (ne moze svako da ima ovako brakova bukadar, nego samo onaj ko ima uslova i mogucnisti :wink:) i razumijevanje i duhovni napredak (a ne ko vi sitne ljubomorne i sebicne duse... :wink:)....

elem, ovo je istisnki napredak i progres, a ne vase zatucanstvo... :kravata:

PS nebi -- prilozi Haplikaciju za clanstvo u haremu, pa da te razmotrimo :D :D :D
mi smo demokrate, svi su u nas jednaki, nemoj da kazes da nije... :D
Fair Life

Post by Fair Life »

nebi wrote:
Izaberi, evo ti katalog...
danas

Post by danas »

PR80. wrote: Mi se jos samo nadamo da kad Toozla odluci dovesti trecu hanumu da ce se i ona ovako fino slagati sa nama. :D :D
ja sam vec na jednu bacila oko :D
ma dogovoricemo se nas dvije, pa cemo mu odobriti i tu trecu... :D gdje celjad nije bijesna, nije ni kuca tijesna :kravata:
nebi

Post by nebi »

Fair Life wrote:
nebi wrote:
Izaberi, evo ti katalog...
Vidim,oslikani su i neki bradati clanovi foruma. :D
hananah

Post by hananah »

Danas, a kako da i ja postanem napredna kao i vi, je li prvo konkurs da raspisem pa odmah da odaberem svu cetvoricu ili prvo jednog pa da mi onda on bira ostale muzeve :? Daj pomazi molim te hocu da prestanem biti zaostala :( Hocu i ja u tu poligamiju pa makar kucu prodala za Bajram banke :)
PR80.

Post by PR80. »

danas wrote:
PR80. wrote: Mi se jos samo nadamo da kad Toozla odluci dovesti trecu hanumu da ce se i ona ovako fino slagati sa nama. :D :D
ma dogovoricemo se nas dvije, pa cemo mu odobriti i tu trecu... :D gdje celjad nije bijesna, nije ni kuca tijesna :kravata:
Ma znam ja koja je otprilike. Ali cekaj bogati prvo (ipak ti mozes na njega uticati kao njegova prva zena :D ) pa da vidimo hoce li biti malih toozla kod mene. :D Ti si ipak dobila neki poseban status kod njega :D , dok ja jedini izlaz vidim da mu rodim kojeg sina. :D
Strah me bona da ne osramotim kucu pa gdje cu onda ziva bila... :D :D
danas

Post by danas »

hananah wrote:Danas, a kako da i ja postanem napredna kao i vi, je li prvo konkurs da raspisem pa odmah da odaberem svu cetvoricu ili prvo jednog pa da mi onda on bira ostale muzeve :? Daj pomazi molim te hocu da prestanem biti zaostala :( Hocu i ja u tu poligamiju pa makar kucu prodala za Bajram banke :)
eto, vidis hanifa kako lijepa rijec prosvjetljuje -- jal' smo vam ja i perka i toozla fino objasnili nasu lijepu zajednicu, vi ste svi shvatili sta je progres...

eto, ti se zanimas, pa i nebi pita kako da se poligamise... vidim ja, buducnost je nasa... :D :D :D :kravata: :kravata: :kravata:
hananah

Post by hananah »

Mogu li ja biti ta treca na odredjeno vrijeme da se ispraksam pa da znam kako sutra voditi svoj sopstveni harem :roll: Molim vas, eto, zauzvrat cu vam roditi jednog sina i dati vam ga da ga pazite kao da je vas :)
stella_k

Post by stella_k »

danas wrote:
Jel se to govori nesto o novoj mladoj...jel bas mora biti plaho mladjahna il moze vako neka zrelija,al ko tambura..
hananah

Post by hananah »

Danas, u tvom haremu su sve djevice, ne znam je li a kao skorpija mogu tu uskociti molim vas da razmotrite moju molbu, eto bit cu godinu dana uredna kao i vi :roll:
stella_k

Post by stella_k »

hananah wrote:Danas, u tvom haremu su sve djevice, ne znam je li a kao skorpija mogu tu uskociti molim vas da razmotrite moju molbu, eto bit cu godinu dana uredna kao i vi :roll:
Laze, nece izdrzati[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/lol.gif[/img]
danas

Post by danas »

hananah wrote:Danas, u tvom haremu su sve djevice, ne znam je li a kao skorpija mogu tu uskociti molim vas da razmotrite moju molbu, eto bit cu godinu dana uredna kao i vi :roll:
ne znam draga, moras pitati jednog od mojih haremlija ako je rad da te privede u svoj harem :D :D :D kod mene mogu samo djevice, ali oni su slobodni da uzimaju sta je njima volja u svoj sopstveni harem... eto kako je toozla po drugi put ozenio perku, a ona je lavica :kravata: mozda ti se posreci pa jedan bude htio i skorpiju... :D :lol: 8-)
Post Reply