...a postoje i neki koji su najsretniji u stanju poznatom pod definicijom Paramecijum, pa nagadjaju nesto oko majmuna...koje pogresno vezu za evoluciju.[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/shock.gif[/img]bolje_grob_nego_rob wrote:Rijec upucena na krivu adresu, jer u nju jos samo majmuni vjeruju , tj. oni koji misle da su od njih nastali !EVOLUCIJA.
Poligamija se širi Bosnom
- stella_k
-
PR80.
Toozla je kod mene ovih zadnjih mjeseci, znate kako je kad se covjek ponovo zaljubi... a ja ono fina, mladadanas wrote: eh, ma evo me![]()
![]()
kiselila sam kupus preko vikenda sa ostalom trojicom haremlija; jedan je dobru kacu odabro, drugi je bogme dobar raso napravio, a onda su sva trojica lijepo odvukla kacu sa kupusom u podrum
pa onda mi neko kaze da vise muzeva nikome ne treba
ma sama nikad ne bih mogla
tu kacu odvuc u podrum
![]()
![]()
a sto jest, jest -- ja i perka se lijepo slazemo, a to je zato sto svaka ima svoju kucu, i sto nam toozla posvecuje jednaku paznju![]()
. jes' da sam ja prva toozlina hanuma i on moj prvi haremlija (specijalan status
) ali ja znam kakva je muska priroda pa sam se potrudila da mu nadjem mladju zenicu da mu nije dosadno dok u mom haremicu ceka da dodje na red svakog cetvrtog mjeseca
![]()
i nasla sam jednu taman za njega (znam ja kakve on voli ) ) i evo sam ih udomila, i zivimo rahat svi
![]()
![]()
a vi crknite dusmani, mozete samo da nam zavidite...
PS perka, saljem i tebi draga moja malo ovog kupusa, cim se ukiseli kako treba -- dsa skuhas toozli one sarme, znas ono kako on voli. pa nek onda kazu da se nas dvije ne pazimo, ko dva oka u glavi
![]()
![]()
Babo nije htio da me dalje skoluje, kaze zrela sam za udaje.
Meni je @danas kao mati
Da mi nije bilo @danas ja ne znam kako bih uspjela izgraditi ovako krasan brak.
Ja i Toozla smo ovih dana isli u sumu i dovukli drva za obe kuce
Ja bih ovako nesto maksuz preporucila svima vama koje znam i poznam.
-
PR80.
Sta fali meniFair Life wrote:Sa ovom temom na SA-X mi smo ti PR80 dobar primjer, ispravio bih te, samo za zaostale.PR80. wrote:Ma ne biHarrys wrote: To sto ti ja moram napomenuti,![]()
je u stvari MINUS.
:lol:PeRkaaaaaaaa
opet o matematici Harko
: , najvaznije u svemu ovome je da smo mi jedan dobar primjer za ostale.
![]()
![]()
-
PR80.
Ne znamnebi wrote:Pa hocu li i ja dobiti moj komad poligamije?PR80. wrote:
Ja i Toozla smo ovih dana isli u sumu i dovukli drva za obe kuce, kod nas nije niko ni bos, ni gladan a bogme ni zedan.
-
bolje_grob_nego_rob
Aman vrle skupine !nebi wrote:I ti si supak....rekli svi.bolje_grob_nego_rob wrote:
Ma akademik, rekao sam ja !
- danas
eto perka, neka si im rekla -- da ne lazu poslije dusmani kako smo ljubomorne i nesretne, kako je nas brak sramota i nemoral...PR80. wrote: Toozla je kod mene ovih zadnjih mjeseci, znate kako je kad se covjek ponovo zaljubi... a ja ono fina, mlada.
Babo nije htio da me dalje skoluje, kaze zrela sam za udaje.Srecom pa sam asikovala malo sa Toozlom i jednu noch dok smo pendjerali on mene pokupi i odvede.
Meni je @danas kao mati, pazimo se fino od prvog dana
i sve sto sam trebala znati o nasem muzu saznala sam.
![]()
Ja i Toozla smo ovih dana isli u sumu i dovukli drva za obe kuce, kod nas nije niko ni bos, ni gladan a bogme ni zedan.
-
hananah
Joj jest vam plaho, nesto kontam zbog tih drva i kupusa vrijedi se udati za tri muza koji ce svaki imati po tri zene a te po tri zene po tri muza pa tako cemo rasiriti svoju zajednicu, sto ce to biti veseli Bajrami, samo i skupi, valja tolikoj djeci podjeliti Bajram banke 
Kad malo bolje razmislim nije to za mene, ja sam skrta u tim bankama, a opet kad se sjetim kupusa i drva na drugo strani a na prvoj banki, pa kad to odvagam ne znam sta je bolje, ipak je najbolje te banke skupiti i platiti kakve majstore da nose kacu i donose drva
Kad malo bolje razmislim nije to za mene, ja sam skrta u tim bankama, a opet kad se sjetim kupusa i drva na drugo strani a na prvoj banki, pa kad to odvagam ne znam sta je bolje, ipak je najbolje te banke skupiti i platiti kakve majstore da nose kacu i donose drva
-
nebi
Toozla,ahbabu,da ti ne bude previse?danas wrote:eto perka, neka si im rekla -- da ne lazu poslije dusmani kako smo ljubomorne i nesretne, kako je nas brak sramota i nemoral...PR80. wrote: Toozla je kod mene ovih zadnjih mjeseci, znate kako je kad se covjek ponovo zaljubi... a ja ono fina, mlada.
Babo nije htio da me dalje skoluje, kaze zrela sam za udaje.Srecom pa sam asikovala malo sa Toozlom i jednu noch dok smo pendjerali on mene pokupi i odvede.
Meni je @danas kao mati, pazimo se fino od prvog dana
i sve sto sam trebala znati o nasem muzu saznala sam.
![]()
Ja bih ovako nesto maksuz preporucila svima vama koje znam i poznam.i ti si meni kao sestra, jer i meni i tebi je glavno da je nas toozlica sretan
![]()
![]()
ostalo nista nije bitno... a jos ako rodis toozli malog toozlu (u mene samo sceri
) kud ce mi biti ljepse
![]()
![]()
Treba li pomoc?
-
PR80.
Bice akobogda i malih toozladanas wrote: eto perka, neka si im rekla -- da ne lazu poslije dusmani kako smo ljubomorne i nesretne, kako je nas brak sramota i nemoral...i ti si meni kao sestra, jer i meni i tebi je glavno da je nas toozlica sretan
![]()
![]()
ostalo nista nije bitno... a jos ako rodis toozli malog toozlu (u mene samo sceri
) kud ce mi biti ljepse
![]()
![]()
Mi se jos samo nadamo da kad Toozla odluci dovesti trecu hanumu da ce se i ona ovako fino slagati sa nama.
- danas
ti si hano zaostala, a mi smo vrlo napredni, samo sto ti to ne shvatas. bas kao i dr. flock iz star treka (znace stella_khananah wrote:Joj jest vam plaho, nesto kontam zbog tih drva i kupusa vrijedi se udati za tri muza koji ce svaki imati po tri zene a te po tri zene po tri muza pa tako cemo rasiriti svoju zajednicu, sto ce to biti veseli Bajrami, samo i skupi, valja tolikoj djeci podjeliti Bajram banke
elem, ovo je istisnki napredak i progres, a ne vase zatucanstvo...
PS nebi -- prilozi Haplikaciju za clanstvo u haremu, pa da te razmotrimo
mi smo demokrate, svi su u nas jednaki, nemoj da kazes da nije...
- Fair Life
Izaberi, evo ti katalog...nebi wrote:Ma prodao bih ja zato i obraz i sve mudre knjige.Fair Life wrote:@ nebi
Neces valjda i ti... zbog pi*ke prodati obraz??
![]()
- danas
ja sam vec na jednu bacila okoPR80. wrote: Mi se jos samo nadamo da kad Toozla odluci dovesti trecu hanumu da ce se i ona ovako fino slagati sa nama.![]()
ma dogovoricemo se nas dvije, pa cemo mu odobriti i tu trecu...
-
nebi
Vidim,oslikani su i neki bradati clanovi foruma.Fair Life wrote:Izaberi, evo ti katalog...nebi wrote:Ma prodao bih ja zato i obraz i sve mudre knjige.Fair Life wrote:@ nebi
Neces valjda i ti... zbog pi*ke prodati obraz??
![]()
-
hananah
Danas, a kako da i ja postanem napredna kao i vi, je li prvo konkurs da raspisem pa odmah da odaberem svu cetvoricu ili prvo jednog pa da mi onda on bira ostale muzeve
Daj pomazi molim te hocu da prestanem biti zaostala
Hocu i ja u tu poligamiju pa makar kucu prodala za Bajram banke 
-
PR80.
Ma znam ja koja je otprilike. Ali cekaj bogati prvo (ipak ti mozes na njega uticati kao njegova prva zenadanas wrote:ja sam vec na jednu bacila okoPR80. wrote: Mi se jos samo nadamo da kad Toozla odluci dovesti trecu hanumu da ce se i ona ovako fino slagati sa nama.![]()
![]()
ma dogovoricemo se nas dvije, pa cemo mu odobriti i tu trecu...gdje celjad nije bijesna, nije ni kuca tijesna
Strah me bona da ne osramotim kucu pa gdje cu onda ziva bila...
- danas
eto, vidis hanifa kako lijepa rijec prosvjetljuje -- jal' smo vam ja i perka i toozla fino objasnili nasu lijepu zajednicu, vi ste svi shvatili sta je progres...hananah wrote:Danas, a kako da i ja postanem napredna kao i vi, je li prvo konkurs da raspisem pa odmah da odaberem svu cetvoricu ili prvo jednog pa da mi onda on bira ostale muzeveDaj pomazi molim te hocu da prestanem biti zaostala
Hocu i ja u tu poligamiju pa makar kucu prodala za Bajram banke
eto, ti se zanimas, pa i nebi pita kako da se poligamise... vidim ja, buducnost je nasa...
- stella_k
Jel se to govori nesto o novoj mladoj...jel bas mora biti plaho mladjahna il moze vako neka zrelija,al ko tambura..danas wrote:ja sam vec na jednu bacila okoPR80. wrote: Mi se jos samo nadamo da kad Toozla odluci dovesti trecu hanumu da ce se i ona ovako fino slagati sa nama.![]()
![]()
ma dogovoricemo se nas dvije, pa cemo mu odobriti i tu trecu...gdje celjad nije bijesna, nije ni kuca tijesna
- stella_k
Laze, nece izdrzati[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/lol.gif[/img]hananah wrote:Danas, u tvom haremu su sve djevice, ne znam je li a kao skorpija mogu tu uskociti molim vas da razmotrite moju molbu, eto bit cu godinu dana uredna kao i vi
- danas
ne znam draga, moras pitati jednog od mojih haremlija ako je rad da te privede u svoj haremhananah wrote:Danas, u tvom haremu su sve djevice, ne znam je li a kao skorpija mogu tu uskociti molim vas da razmotrite moju molbu, eto bit cu godinu dana uredna kao i vi