Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hey svaka cast drug samo da si ovo kamo srece ranije postavio ja ga evo taman kompletirao pjesmu po pjesmu sa shareazom, napatio sam se ziv, evo me i vugla boli No fakat je album mrak i ja bi predlozio raji da ne propuste da to skinu kad si im vec dao priliku
Zao mi je da ti je toliko trebalo da ga skines; ja sam ga ovdje skin'o za 3-4 minute.
Sto se albuma tice, slazem se sa tobom u potpunosti. Iako pratim Coopera zadnjih 30-tak godina, nisam ocekivao nesto ovako dobro od "stare drtine"( ) , misleci da je njegovo definitivno proslo.
Ma Alice ti je bas nesto poput zombija, taman ga pokopas i kazes to bi bilo to od ovoga covjeka, a on se vrati i iznenadi, s tim da je osnovna razlika kod ovoga poređenja sto nas Cooper iznenadi prijatno. Eh ja sam ovaj album skidao dva dana, nego stavi ako imas kakvu kraticu za The Eyes of Alice Cooper, album prije ovoga, jer jos mi on nedostaje da imam sve od Coopera od davne 1969 pa do ovoga sad albuma. A izgleda da cu sa njim bas imati problema budem li isao preko shareaze jer evo ne daje mi ni jedan slobodan fajl, sve sa jednom kvakicom, nista sa tri a isti slucaj je bio i kad sam pokusao i prije par dana... jedino sam za sad sa tog albuma uspio skinuti stvar Detroit City
Pozdrav drug
syd_barrett wrote:Sorry sto cu te ispraviti, Sympathy je od Rare Bird-a
Hvala na ispravci. Ja sam mislio da je Rare Earth, ali u pravu si. Pjesma je od Rare Bird. Dugo je nisam slusao, a naziv grupe je slican. Najgore je sto sam je i na Kazaa-i nasao pod Rare Earth, ali cesto se desava da neko ima snimljenu pjesmu na compu pod pogresnim imenom.
Imam problem...
Kada se konektujem na Rapidshare, pod "free" opcijom nudi mi nekakav kod, koji nakon sto se ukuca downloaduje mi fajl od nekih 10kB. Taj fajl vise se ne moze reprodukovati na compu. Kada pokusam da reprodukujem fajl daje mi error: "The file you are attemting to play has an extension that does not match the file format" i "Windows Media Player cannot play the file. One or more codecs required to play the file could not be found."
Sta da radim. Help
Woody wrote:Imam problem...
Kada se konektujem na Rapidshare, pod "free" opcijom nudi mi nekakav kod, koji nakon sto se ukuca downloaduje mi fajl od nekih 10kB. Taj fajl vise se ne moze reprodukovati na compu. Kada pokusam da reprodukujem fajl daje mi error: "The file you are attemting to play has an extension that does not match the file format" i "Windows Media Player cannot play the file. One or more codecs required to play the file could not be found."
Sta da radim. Help
Jeste treba kod da se ukuca ali ostalo je sve isto. Probaj save target as
Jest' woody u pravu si, ja isto od nedavno nemogu download.irati pjesme.
Ekipa stvarno ostavlja dobrih stvari ali djaba ja samo vidim link i slova nista od muzike. Valjda ce se neko smilovati pa objasniti u cemu je problem.