Minja Miletic
https://www.youtube.com/shorts/mEFJ-s8pO_0
Nekom nije bitno šta jede, nekom drugom je bitno.Danguba wrote: ↑02/10/2025 20:52Cuj ponudom iznad konkurencije.DaysleepeR wrote: ↑02/10/2025 13:41Nema dokaza da su povezani sa Dodikom.
CJ je ponudom daleko iznad binga, belamionixa i etne zajedno.
Sta me briga za ponudu, meni(a i kupcima) su bitne cijene a sto nema u jednom nacu u drugom.
Ma pusti lika ziv u drzavi koja ima skoro gdje samo pticijeg mlijeka nema u radnji kolika im je ponuda, i onda ti dodje ta ce ba to tebi u Bosni imas dvije vrste sira i jediDaysleepeR wrote: ↑03/10/2025 08:54Nekom nije bitno šta jede, nekom drugom je bitno.Danguba wrote: ↑02/10/2025 20:52Cuj ponudom iznad konkurencije.DaysleepeR wrote: ↑02/10/2025 13:41
Nema dokaza da su povezani sa Dodikom.
Sta me briga za ponudu, meni(a i kupcima) su bitne cijene a sto nema u jednom nacu u drugom.
Neko voli kvalitetnu italijansku tjesteninu, dok je nekom drugom i neka najjeftinija iz Srbije odlična.
Ono što treba da imamo je raznolika i kvalitetna ponuda, a ne da mi se diktira samo najjeftinije.
Apsolutno ne mogu da vjerujem da si uopšte napisao ovo što si napisao, pogotovo ako živiš vani.
zar ti nisi dijasporac?Danguba wrote: ↑02/10/2025 20:52Cuj ponudom iznad konkurencije.DaysleepeR wrote: ↑02/10/2025 13:41Nema dokaza da su povezani sa Dodikom.
O Barila nisam te prepozn'o.DaysleepeR wrote: ↑03/10/2025 08:54Nekom nije bitno šta jede, nekom drugom je bitno.Danguba wrote: ↑02/10/2025 20:52Cuj ponudom iznad konkurencije.DaysleepeR wrote: ↑02/10/2025 13:41
Nema dokaza da su povezani sa Dodikom.
Neko voli kvalitetnu italijansku tjesteninu, dok je nekom drugom i neka najjeftinija iz Srbije odlična.
Ono što treba da imamo je raznolika i kvalitetna ponuda, a ne da mi se diktira samo najjeftinije.
Apsolutno ne mogu da vjerujem da si uopšte napisao ovo što si napisao, pogotovo ako živiš vani.
Kakva ba Barilla haveru? To je nekvalitetna tjestenina.Danguba wrote: ↑03/10/2025 10:00O Barila nisam te prepozn'o.DaysleepeR wrote: ↑03/10/2025 08:54Nekom nije bitno šta jede, nekom drugom je bitno.
Kao i mnogo puta ne razumijes sustinu.
Ne trazim najjeftinije artikle nego iste artikle sa nizom cijenom.
Sta to CJ ima sto drugi nemaju?
p.s. medju prvim trgovimama CJ u federaciji je otvorena u Bihacu ima godina. Cesto prodjem i onako, kao i svaka druga trgovina.
Milorad Dodik je izjavio je da su predstavnici Republike Srpske na nivou BiH spriječili isporuku proizvoda odbrambene industrije BiH Ukrajini najmanje četiri puta, ali nije isključio mogućnost tajnih isporuka.
Imali smo pokušaje. Muslimani su četiri puta pokušali da sumnjivo pošalju oružje iz svojih odbrambenih fabrika, koje je moglo da završi u zoni sukoba u Ukrajini. Mi, koristeći pozicije koje imamo na nivou BiH, to smo spriječili...Ne možemo garantovati da nije bilo nekih tajnih pošiljki, ali ono što znamo jeste da nećemo dozvoliti nikakve pošiljke ove vrste - rekao je Dodik novinarima nakon 22. godišnjeg sastanka Međunarodnog diskusionog kluba "Valdaj" u Sočiju, prenose ruski mediji.
Dodik se u četvrtak sastao sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Sočiju.
Sta da vidimo?DonieBrasco wrote: ↑04/10/2025 18:07 https://avaz.ba/vijesti/bih/999388/rusk ... sjednik-rs
Hajde da i ovo vidimo.![]()
Covjek prekuco igricu, drzava se sakriva od njega, mastermind, trojka nas unisti, nikad manje drzave.Da li trošim javna sredstva Kabitena Republike Srpske? Ne trošim. Nisam glup, da me opet nađu i da mi sude muslimani i da me zatvore u zatvor", rekao je Dodik.
Mozda mjesec, dva...banjaluka078 wrote: ↑06/10/2025 21:00 Zamišljam scenu, on sjedi u fotelji u Bakincima, oni svi u redu jedan za drugim, Denis, Alen, Sanja, Siniša...prilaze, saginju se, ljube ruku s prestenom...samo što on nije Brando i to što se dešava, nažalost, nije snimanje Kuma.
SpoilerShow
CapitalMinistarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske krije po kojem osnovu i na osnovu kojeg konkretno akta obezbjeđuju sada već bivšeg predsjednika Srpske Milorada Dodika.
Na pitanje CAPITAL-a po kojem osnovu MUP RS daje obezbjeđenje Miloradu Dodiku nakon što mu je CIK oduzeo mandat predsjednika Republike Srpske iz MUP-a su poslali uopšten odgovor.
„Obavještavamo vas da Ministarstvo unutrašnjih poslova u skladu sa Uredbom o određivanju ličnosti i objekata koji se posebno obezbjeđuju i na osnovu rješenja ministra koje je u skladu sa ovom Uredbom i izvršenom bezbjednosnom procjenom, preduzima mjere posebnog obezbjeđenja“, navodi se u odgovoru.
To je jedini odgovor koji smo dobili i na pitanja da li bivši predsjednici Republike Srpske Mirko Šarović, Dragan Čavić i Rajko Kuzmanović imaju obezbjeđenje MUP-a i ako nemaju, zašto nemaju.
Navedena Uredba o određivanju ličnosti i objekata koji se posebno obezbjeđuju kaže da se posebno obezbjeđenje na mjestima rada, stanovanja i u pokretu preduzima prema predsjedniku i potpredsjednicima Republike, članu Predsjedništva BiH iz RS, predsjedniku Narodne skupštine, predsjedniku Vlade RS, ministru unutrašnjih poslova i direktoru policije Republike Srpske, a na mjestu rada na teritoriji RS i prema predsjedavajućem Savjeta ministara BiH.
Pored toga, uredba kaže da se „mjere posebnog obezbjeđenja mogu preduzimati i prema drugim ličnostima i objektima kada bezbjednosne okolnosti to zahtijevaju“, te da rješenje o tim mjerama donosi ministar i o tome obavještava Vladu RS.
Međutim, iz MUP-a RS nisu odgovorili na naša pitanja kada je ministar donio rješenje o preduzimanju mjera posebnog obezbjeđenja prema sada već bivšem predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku, niti kada je o donošenju tog rješenja obaviještena Vlada Republike Srpske.
Nema sumnje da Milorad Dodik kao bivši predsjednik Srpske u skladu sa bezbjednosnom procjenom ima pravo na posebno obezbjeđenje, ali nije jasno zašto MUP izbjegava da kaže kada je doneseno rješenje o tome, odnosno da li se Dodik i dalje tretira kao predsjednik ili kao „druga ličnost“ prema kojoj se preduzimaju mjere posebnog obezbjeđenja zato što bezbjednosne okolnosti to zahtijevaju.