Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#526 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Baš me interesuje šta će Barbarez raditi u životu kada ne bude selektor naše reprezentacije. 
-
last mohicans
#527 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Zašto mu ne mogu prostupiti akauntu na x, nije valjda pobrisao svoj genijalne izjave. Htjedoh još koju potraziti.
- Edin H.
- Logovan
#529 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Pa i dugoročni projekat ima kraj. 
- luckylaka
#530 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Pa nije N.S. tu da isupunjava zelje .Moja je zelja nekada bila Osim-Musemic pa nisu ni procitali moju porukuJoseMujica wrote: ↑15/10/2024 17:23sami sebi...tribine ga tražile...navijači ga tražili jer je čovjek patriota....a znanje i iskustvo ko jebe....sada ide tražili ste - gledajte...i poklopimo se po ušimaluckylaka wrote: ↑15/10/2024 01:11 Tako je Barba i mi smo prezadovoljni.
Mogu reći da sam zadovoljan kako su i moji momci igrali. Ovo je ipak utakmica na velikom nivou, a mi idemo svakako dalje. Nije kraj svijeta", započeo je Barbarez
A sad ozbiljno.Ko nam uvali ovoga za selektora da bog da se o sebi zabavio
-
vernes81
-
HelaS
#532 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Pa jasno je onda - naš sljedeći trener će biti Hans-Dieter Flickp206 wrote: ↑15/10/2024 17:19Eno Hansi Flick sa istim igračima puno bolje igra nego XaviHelaS wrote: ↑15/10/2024 01:20Sa igračima koje mi imamo ni Jose Mourinho ne bi ništa bolje mogao napraviti.luckylaka wrote: ↑15/10/2024 01:11 Tako je Barba i mi smo prezadovoljni.
Mogu reći da sam zadovoljan kako su i moji momci igrali. Ovo je ipak utakmica na velikom nivou, a mi idemo svakako dalje. Nije kraj svijeta", započeo je Barbarez
Trener je kao golman u rukometu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#533 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
ma ovo s Barbarezom je bio klasični populistički potez...prelistaj i teme na forumu...tražili su haman svi Barbareza za selektora i evo dobili galuckylaka wrote: ↑15/10/2024 17:54Pa nije N.S. tu da isupunjava zelje .Moja je zelja nekada bila Osim-Musemic pa nisu ni procitali moju porukuJoseMujica wrote: ↑15/10/2024 17:23sami sebi...tribine ga tražile...navijači ga tražili jer je čovjek patriota....a znanje i iskustvo ko jebe....sada ide tražili ste - gledajte...i poklopimo se po ušimaluckylaka wrote: ↑15/10/2024 01:11 Tako je Barba i mi smo prezadovoljni.
-
last mohicans
- luckylaka
-
tuitamo
#536 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Sergej je sa izmjenom na poluvremenu pokazao neiskustvo.
Najveće selekcije se kao dobar primjer oslanjaju na provjerene igrače iako nisu u formi i to kako bi zadržali formaciju i uigranost. Nema promjene formacija od tekme so tekme. Pogotovo je bio nepotreban debitant na poluvremenu utakmice.
Momak koji je ušao je bio i dizbalans za čitavu ekipu. Nije ni kriv.
Najveće selekcije se kao dobar primjer oslanjaju na provjerene igrače iako nisu u formi i to kako bi zadržali formaciju i uigranost. Nema promjene formacija od tekme so tekme. Pogotovo je bio nepotreban debitant na poluvremenu utakmice.
-
SuperHans
#537 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Jel bi to mogo nogu dobit pokeras
- Edin H.
-
RtrnOfSalisbury
#539 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
... imali smo odlicne momente protiv njemaca, dje isti nisu znali jesul posli il dosli, ni dje gone. usla him voda u usi i pobijedili su samo zahvaljujuci sreci. protiv madzara smo isto imali sjajne periode i pokazali da smo jednostavno bolji bez obzira na njiovu krem klasu. imali su srece sa penalom itd ali realno bili smo bolji u obe utakmice. treba samo nastaviti vako i rezultati ce doci
pa samo djeko je imo sansi ko madari i njemci zajedno.
sasvim dovoljno elemenata na kojima treba gradit buducnost. mozda u odbranu treba zovnut cocalica, inace nemam vise zamjerki. nikome. trener je bio nadomak pobijede ali nije ni serigej carobnjak. samo strpljenja
sasvim dovoljno elemenata na kojima treba gradit buducnost. mozda u odbranu treba zovnut cocalica, inace nemam vise zamjerki. nikome. trener je bio nadomak pobijede ali nije ni serigej carobnjak. samo strpljenja
-
Adobeg
- Edin H.
#541 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ko mu je menadžer?tuitamo wrote: ↑15/10/2024 19:40 Sergej je sa izmjenom na poluvremenu pokazao neiskustvo.
-
RtrnOfSalisbury
#542 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
da nije ona agencija s kojom je sajke onomad ostvario izvrsnu suradnjuEdin H. wrote: ↑15/10/2024 21:02Ko mu je menadžer?tuitamo wrote: ↑15/10/2024 19:40 Sergej je sa izmjenom na poluvremenu pokazao neiskustvo.
- BarbaDue
#543 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Čudi me da do sada nije koristio pokeraške folove blef, ol in i sl.
- Logovan
#544 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Kad je mogao Hadžibegić biti otjeran nakon dvije utakmice, može i ovaj nakon šest.
Pa zadnji kao ekipa, ali gledajući ih pojedinačno možda bi se mogao neko izvući. Npr. Muharemović.
-
kiligonzales
#545 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Mali je kriv za penal. To ti je kad od zelje pregoris, u napadu i nije los bio, mali je izuzetno brz. Ne bih ga nazvao disbalansom. Jednostavno mu se dala minutaza u pogresnoj utakmici i tu je selektor pogrijesio.tuitamo wrote: ↑15/10/2024 19:40 Sergej je sa izmjenom na poluvremenu pokazao neiskustvo.
-
kiligonzales
#546 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ispao je veci strucnjak iz lige A sa boljim timom Dusko Bajevic, sto nebi mogao Barbarez. Bolje bi bilo da ne namece ocekivanja jer se time namece i nepotrebni pritisak.
Meni sto smeta jeste ne uigravanje jednog sistema igre, formacije, tima, do ove Madjarske mogao je uigrati oba tipa tj. prvih 11 i klupu da igraju u jednakom sistemu, formaciji, time nebi izgubio tim na disciplini u igri i uigranosti. Do sada bi izdefinisali stil igre, taktiku i naucili se koliko toliko prilagoditi protivnicima.
Ipak nerealno je ocekivati da ovaj tim pobjedi sve protivnike s kojima je igrao jer smo tim koji se gradi nakon jedne smjene generacija.
-
kiligonzales
#547 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ajde sami Luksemburg ti je uvalio u dvije utakmice golova koliko su Njemacka i Holandija zajednoRtrnOfSalisbury wrote: ↑15/10/2024 20:50 ... imali smo odlicne momente protiv njemaca, dje isti nisu znali jesul posli il dosli, ni dje gone. usla him voda u usi i pobijedili su samo zahvaljujuci sreci. protiv madzara smo isto imali sjajne periode i pokazali da smo jednostavno bolji bez obzira na njiovu krem klasu. imali su srece sa penalom itd ali realno bili smo bolji u obe utakmice. treba samo nastaviti vako i rezultati ce docipa samo djeko je imo sansi ko madari i njemci zajedno.
sasvim dovoljno elemenata na kojima treba gradit buducnost. mozda u odbranu treba zovnut cocalica, inace nemam vise zamjerki. nikome. trener je bio nadomak pobijede ali nije ni serigej carobnjak. samo strpljenja![]()
Tako nemoj mi te negative...
-
Lug
#548 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ma ruku na srce, nesto tu ne stima. Za vrijeme Begica, doveden je Petev i uveo nas u A diviziju u Ligi nacija, da bi mu Vico dolaskom na celo saveza dao otkaz, odnosno nije htio produziti ugovor. Trazili su navijaci Barbu i prije, pa su se redali redom od Bajevica, Hadzibegica (4 tekme), Kodre (2 tekme) do katastrofalnog Milosevica, a o Barbi ni govora nije bilo mada su ga navijaci trazili i prije i poslije navedenih trenera. Odjednom, niodkud se desi Barba i prvi znacajni potez koji je uradio, otjerao dva ponajbolja igraca, a evo zaprijetio je vec i Dedicu zbog povrede. Zna li se kud ovaj goni? Cudne stvari se desavaju, ko fol disciplinu traze oni, koji su dok su igrali u repki, bili kao na godisnjem?!JoseMujica wrote: ↑15/10/2024 17:59ma ovo s Barbarezom je bio klasični populistički potez...prelistaj i teme na forumu...tražili su haman svi Barbareza za selektora i evo dobili galuckylaka wrote: ↑15/10/2024 17:54Pa nije N.S. tu da isupunjava zelje .Moja je zelja nekada bila Osim-Musemic pa nisu ni procitali moju porukuJoseMujica wrote: ↑15/10/2024 17:23
sami sebi...tribine ga tražile...navijači ga tražili jer je čovjek patriota....a znanje i iskustvo ko jebe....sada ide tražili ste - gledajte...i poklopimo se po ušima
Uvijek kao nemamo novaca za imalo kvalitetnijeg stranog trenera, a eto Kosovo ima.
Pocetkom iduce godine je skupstina i izabira se novi UO i predsjednik ako se ne varam. Ovi kako su se uvezali tesko da ih smjenimo, a morali bi i vec bi sad trebale ici pripreme za to. Inace, nema nam oporavka bez te promjene. A to slabo iko da i spominje, a trebalo bi, ne cekati zadnje dane. Daj boze da grijesim.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#549 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Lug je ahnedhodzic himself. Nema drugog objasnjenja
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#550 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ni rodjeni otac ga nije branio. Znaci ili Anel ili gospodja