Znaci ako zelis da se obogatis u sred Sehera, samo otvorit restoran pod imenom "Gico-express".Heller wrote: ↑19/08/2022 13:14Pa ok je cijena. 30 KM je po pečenjarama koliko znam. A nije toliko jeftinija mlada prasetina od janjetine, od teletine jest podosta.dječak sa šibicama wrote: ↑19/08/2022 13:04 23 marke pecenje svinjsko? materi nek ga prodaje, svinjetina je dosta jeftinija na zivoj vagi od teletine ili janjetine
ne znam koliko je kod Pajica u IS, ali ovo je preskupo, na stranu sto nisam ljubitelj
ali neke vratine suhe ili prsuta, obavezno
tramvajtrojka wrote: ↑19/08/2022 13:07first world issue kod bosnja hahahahah , pretvore se u tipicnu Karen kad cuju rijec svinjetina, a gluhonijemi na alkohol , kocku , kriminal , korupciju , kradje , svalerancije al dize se frka zbog corbe![]()
![]()
i to ide red cetnika niz vraca , podvaljivanja naivnom bosnji , a sve ima fino i uredno napisano
![]()
niko te ne može zajebati ako ti odlucis da ne citas![]()
Crvena Jabuka
- dr_Evil
#526 Re: Crvena Jabuka
- dr_Evil
- stubrijez
#528 Re: Crvena Jabuka
Ma samo udrite, nista ne pitajte... ako ne znas nije grijeh.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
- Vic Rattlehead
#530 Re: Crvena Jabuka
pozdravljam otvaranje, odlična ponuda, jeste malo skuplje, ali meso i riba su im za deset!
- madesa
#531 Re: Crvena Jabuka
kako ovaj radi pored alte i Binga.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#532 Re: Crvena Jabuka
ušao 0 puta unutra
mislim da će tako i ostati
jedino ako ne otvore na ilidžanskoj pijaci ili kod đurića u istočnom
mislim da će tako i ostati
jedino ako ne otvore na ilidžanskoj pijaci ili kod đurića u istočnom
- tramvajtrojka
#533 Re: Crvena Jabuka
ubija sto im se moze vidjeti i po prometu koji je svake godine basnoslovan za tu prodavnicu
- MTV
#534 Re: Crvena Jabuka
Meni nekako ljepsa Crvena Jabuka na Marijin Dvoru nego na Pofalicima. Jos mi tramvajem dosta bliza stanica.
- dr_Evil
- okanomalo
#536 Re: Crvena Jabuka
slazem se sve uredno poslozeno,cisto, riba za deset. mami. za svaciji dzep.Vic Rattlehead wrote: ↑28/02/2025 10:08 pozdravljam otvaranje, odlična ponuda, jeste malo skuplje, ali meso i riba su im za deset!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#537 Re: Crvena Jabuka
ići ću sve dok radi svoj poso i ne srbuje ko Manja.
čovjek zna posao. pored njega Bingo izgleda ko piljara, ima izbor koji ne potcjenjuje ukus kupca, i gotova hrana nije loša i nije preskupa. za 10 KM, ali i manje, se može fino pojesti i probrati za svačiji ukus.
volio bih da je Bingo sofisticiraniji, ili da bar ima par takvih prodavnica, jer mu kapital očito nije problem, ali ništa od toga.
strašno je da u ovom gradu nije bilo kupiti malkice specifičnije stvari poput haloumi sira dok CJ nije počela raditi.
čovjek zna posao. pored njega Bingo izgleda ko piljara, ima izbor koji ne potcjenjuje ukus kupca, i gotova hrana nije loša i nije preskupa. za 10 KM, ali i manje, se može fino pojesti i probrati za svačiji ukus.
volio bih da je Bingo sofisticiraniji, ili da bar ima par takvih prodavnica, jer mu kapital očito nije problem, ali ništa od toga.
strašno je da u ovom gradu nije bilo kupiti malkice specifičnije stvari poput haloumi sira dok CJ nije počela raditi.
-
Hakiz
- tramvajtrojka
#539 Re: Crvena Jabuka
Veoma jednostavno npr. vise je izbora bilo u Sarajevu 2008e u vezi namirnica nego te 2022 do ulaska CJ imao si nekoliko stranih marketa koji su imali tu robu, kad su se oni povukli sa naseg tržišta duopol Konzum Bingo je sveo ponudu na 95% istu u te dvije radnje bez njihovih trgovinskih marki znaci udjes u Konzum i Bingo isti sirevi, pića, začini, sladoledi, dok pogledas ponudu tog istog konzuma u hrvatskoj koji zbog konkurencije mora imati mnogo vecu ponuduChmoljo wrote: ↑28/02/2025 11:48 ići ću sve dok radi svoj poso i ne srbuje ko Manja.
Neka nama djurica i cj jer veci izbor pogoduje samom kupcu al i dalje ce biti ljudi koji sa lazima i nacionalizmom brane suplje priče
npr. CJ ubija sa italijanskim pecivima jedini su u državi koji imaju ugovor sa tim italijanima za ta njihova peciva i sladolede
Meni je smiješno i zalosno u jednu ruku da jedan Kort ima unificiranost izgleda svojih objekata izvana i iznutra dok Bingo ne zeli da plati ljude da im to održava kako bog zapovijeda
- dječak sa šibicama
#540 Re: Crvena Jabuka
Konzum Bingas Amko Hose dokurcili jednom te istom ponudom, sve isti artikli, nema nista mimo "protokola", bukvalno sam pozelio neke proizvode koji su nekada bili dostupni makar u Merkatoru, kod nas na zalost delikatese a negdje u razvijenijim drzavama normalna ponuda.
I dalje nigdje ne mogu kupiti tatarski biftek, moram do ZG ili Ljubljane da pojedem nesto sto volim. Ili slane incune, da istina imaju pojedini ponudu incuna u teglicama ali nekad je u Merkatoru u ponudi bio asortiman konzerviranih incuna koji su po mom ukusu. To danas ne postoji nigdje, moracu u CJ potraziti ako eventualno nisu uvrstili.
Zato je CJ dobrodosao, kao i Djuric makar cijenovno. Razumijem da je nas narod prost i daj mu pilece salame i pastete, ali nesto sumnjam da se neke delikatese ne bi prodavale kad bi ih bingas ili konzum izlozili na policu. Toliko proseljaceni nismo, valjda.
I dalje nigdje ne mogu kupiti tatarski biftek, moram do ZG ili Ljubljane da pojedem nesto sto volim. Ili slane incune, da istina imaju pojedini ponudu incuna u teglicama ali nekad je u Merkatoru u ponudi bio asortiman konzerviranih incuna koji su po mom ukusu. To danas ne postoji nigdje, moracu u CJ potraziti ako eventualno nisu uvrstili.
Zato je CJ dobrodosao, kao i Djuric makar cijenovno. Razumijem da je nas narod prost i daj mu pilece salame i pastete, ali nesto sumnjam da se neke delikatese ne bi prodavale kad bi ih bingas ili konzum izlozili na policu. Toliko proseljaceni nismo, valjda.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#541 Re: Crvena Jabuka
Djecace, znaci sad su ti in cune... 
- madesa
#542 Re: Crvena Jabuka
izvini molim te tatarski biftekdječak sa šibicama wrote: ↑28/02/2025 12:32 Konzum Bingas Amko Hose dokurcili jednom te istom ponudom, sve isti artikli, nema nista mimo "protokola", bukvalno sam pozelio neke proizvode koji su nekada bili dostupni makar u Merkatoru, kod nas na zalost delikatese a negdje u razvijenijim drzavama normalna ponuda.
- nivla
#543 Re: Crvena Jabuka
zar djecak nije nastavio bojkot kupovine, ili su cune doprinijele da prestane bojkotovatimadesa wrote: ↑28/02/2025 12:42izvini molim te tatarski biftekdječak sa šibicama wrote: ↑28/02/2025 12:32 Konzum Bingas Amko Hose dokurcili jednom te istom ponudom, sve isti artikli, nema nista mimo "protokola", bukvalno sam pozelio neke proizvode koji su nekada bili dostupni makar u Merkatoru, kod nas na zalost delikatese a negdje u razvijenijim drzavama normalna ponuda.
Zato je CJ dobrodosao, kao i Djuric makar cijenovno. Razumijem da je nas narod prost i daj mu pilece salame i pastete, ali nesto sumnjam da se neke delikatese ne bi prodavale kad bi ih bingas ili konzum izlozili na policu. Toliko proseljaceni nismo, valjda.![]()
![]()
- error codes
#544 Re: Crvena Jabuka
cudno da CJ nije u ponudi Glovo niti Korpe
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#545 Re: Crvena Jabuka
Ma djecak je licimur.nivla wrote: ↑28/02/2025 12:47zar djecak nije nastavio bojkot kupovine, ili su cune doprinijele da prestane bojkotovatimadesa wrote: ↑28/02/2025 12:42izvini molim te tatarski biftekdječak sa šibicama wrote: ↑28/02/2025 12:32 Konzum Bingas Amko Hose dokurcili jednom te istom ponudom, sve isti artikli, nema nista mimo "protokola", bukvalno sam pozelio neke proizvode koji su nekada bili dostupni makar u Merkatoru, kod nas na zalost delikatese a negdje u razvijenijim drzavama normalna ponuda.
Zato je CJ dobrodosao, kao i Djuric makar cijenovno. Razumijem da je nas narod prost i daj mu pilece salame i pastete, ali nesto sumnjam da se neke delikatese ne bi prodavale kad bi ih bingas ili konzum izlozili na policu. Toliko proseljaceni nismo, valjda.![]()
![]()
- petunija
#546 Re: Crvena Jabuka
I ja se radujem otvaranju CJ, jedva čekam ponedeljak da odem 
- dječak sa šibicama
#547 Re: Crvena Jabuka
Zar nije otvoren jucer.
- petunija
#548 Re: Crvena Jabuka
jeste, nego nisam u SA trenutno
- Ateista
#549 Re: Crvena Jabuka
Malo sam juce prosao da pogledam, djeluje mi veci prostor nego na M dvoru, mozda mi se i samo cini sto je tamo na dvije etaze podijeljeno, ali vise mi se svidja novi prostor.
Cini mi se samo da je malo stolova za kojim se moze jesti.
Cini mi se samo da je malo stolova za kojim se moze jesti.
-
snijeg_led
#550 Re: Crvena Jabuka
madesa wrote: ↑28/02/2025 12:42izvini molim te tatarski biftekdječak sa šibicama wrote: ↑28/02/2025 12:32 Konzum Bingas Amko Hose dokurcili jednom te istom ponudom, sve isti artikli, nema nista mimo "protokola", bukvalno sam pozelio neke proizvode koji su nekada bili dostupni makar u Merkatoru, kod nas na zalost delikatese a negdje u razvijenijim drzavama normalna ponuda.
![]()