Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
foxlife wrote: ↑09/02/2022 20:00
Na prvoj slici policija je zaustavila ovoga ili?
Što me nasmija, ma nije riječ o policiji neka je hitna pomoć njihovo vozilo.
Ja eto gotovo svaki dan prolazim alipasinom, policija možda jedom u pola godine da ih popiše. A zašto se onda ne bi parkirali, ispadne godišnji parking 40 KM u centru grada pa ko se ne bi parkirao.
Ma nije ni problem u samo parkiranju, jbt pa voze se tu ko po cesti. I onda ako im nešto kažeš krene rasprava kako oni smiju voziti tuda, nemam se ja pravo buniti.
Reko sam mene je frajer tj ženska tu zakačila retrovizorom jednom prilikom.
foxlife wrote: ↑09/02/2022 20:00
Na prvoj slici policija je zaustavila ovoga ili?
Što me nasmija, ma nije riječ o policiji neka je hitna pomoć njihovo vozilo.
Ja eto gotovo svaki dan prolazim alipasinom, policija možda jedom u pola godine da ih popiše. A zašto se onda ne bi parkirali, ispadne godišnji parking 40 KM u centru grada pa ko se ne bi parkirao.
Ma nije ni problem u samo parkiranju, jbt pa voze se tu ko po cesti. I onda ako im nešto kažeš krene rasprava kako oni smiju voziti tuda, nemam se ja pravo buniti.
Reko sam mene je frajer tj ženska tu zakačila retrovizorom jednom prilikom.
Neki dan hodam trotoarom od glavne autobuske ka kružnom toku (išao ka Jumbu),kad iza čujem zvuk motora. Kontam, neki idiot sa četverotočkašem ide trotoarom, sklonim se u stranu i gledam kad će proći. Kad ono, lik sa kombijem, ponavljam: lik sa kombijem, uredno vozi trotoarom (doduše, sa upaljenim stealth modom, tj. svim pokazivačima smjera).
prođoh pješke pored zmaja na ž. stanici
pa šta je ono bože dragi šta su napravili
to blata na sve strane, na cesti, trotoaru, auto parkirana raznjela
niti možeš trotoarom proći od auta niti od blata
fuj šta su napravili kakvo ruglo, pa mislim da je u favelama urednije a ne centar glavnog grada
hopi wrote: ↑12/02/2022 13:11
prođoh pješke pored zmaja na ž. stanici
pa šta je ono bože dragi šta su napravili
to blata na sve strane, na cesti, trotoaru, auto parkirana raznjela
niti možeš trotoarom proći od auta niti od blata
fuj šta su napravili kakvo ruglo, pa mislim da je u favelama urednije a ne centar glavnog grada
vole papci blato i rado ga se sjecaju iz svojih vukojebina iz kojih su dojebali u sarajevo...
mene samo zanima kako gazda zmaja "dopusti" tu stvar
ovaj parkira i izadje jel iz auta u to blato i takav ode u cevabdzinicu
zar ne unese blato u istu?
doduse kad bolje razmislim boli gazdu neka stvar neka radnici unutra ciste trljaju i sl to blato samo neka se trosi
foxlife wrote: ↑12/02/2022 13:27
mene samo zanima kako gazda zmaja "dopusti" tu stvar
ovaj parkira i izadje jel iz auta u to blato i takav ode u cevabdzinicu
zar ne unese blato u istu?
doduse kad bolje razmislim boli gazdu neka stvar neka radnici unutra ciste trljaju i sl to blato samo neka se trosi
Boli ga Q, klijentela očito nema problema sa glibom, posao cvjeta, a sve će počistiti čistačica za 400KM mjesečno.
Izgleda ne kontas, pokusaj naci slike, clanak, sta su vandali, kreteni, uradili od te kontrolne sobice tako da svako parkiranje dezuranje ovdje opravdano