Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post Reply
hAZNADAR

#526 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by hAZNADAR »

Pandakonda wrote:
hAZNADAR wrote:
Odakle Dijani ta prica da su Bosnjaci bivsi Srbi tj poturice?

Kada toga nema u udzbenicima historije - barem ne u Sarajevu.
U zadnjoj objavi na FB je objasnila da je to govorila u smislu ismijavanja tog mita a ne da misli to
Bogami ovo sto su njeni lajkasi ovdje inace pisali o historiji nije bas bilo ismijavanje.

Da je Dijana ovdje registrovan clan foruma sa drugim imenom - kladim se da bi prije ismijavala "SDA istoriju" .

Al nema veze, fin joj FB profil, ima dobre noge,... oprosticemo joj.
MarshalDodik

#527 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by MarshalDodik »

hAZNADAR wrote:
MarshalDodik wrote:Daj Haze, zakacio si se na tri posta, a nista konkretno nisi rekao niti odgovorio. Totalno neozbiljno, s tim da si kazao nesto poslovicno o fgr-u :D
Takodjer, bilo je i padobranski s tvoje strane jer se apsolviralo kako je u pitanju cudan, uvrnut, za mnoge i bolestan smisao za humor odnosno satira/ironija (nazovi to kako hoces).

Zasto ne zelite prihvatiti da se zayebava ( ima jos mnogo screenshotova, a ja sam postavio dva takva par postova iznad koja potpuno nedvosmisleno upucuju na tako sto)? Jednostavno interne zayebancije od kojih su se neke naknadno, ali ciljano izvadile iz konteksta. Namjerno necu reci kako ne mozete dokuciti ovakave tipove sale (intelgentniji ste vi od vasih upisa), jer namjerno ne zelite. Tako da druze, anti-fgrovski, doticna osoba je kokardom i postom o poturicama zayebavala cetnike, njihove mitove, ...
Za ljude koji su raspolozeni za ovakav humor logicno je da im izvor bude "dobro znano" srpsko junastvo i historija..., hrvatska kultura i europejizam.., bosanski merhametluk.... i sta sve ne. Nece zar da se zezaju na racun ugrozenosti crnacke populacije u Americi i tamosnjoj historiji robovlasnistva kada ovdje imaju neiscprnih tema.

Drugo, o fgr-u i kako su drugi nanjusili fgr- filozofiju :D Kako su smjeli prije tebe ccc.
S tim da si ipak djelimicno odgovorio na moje postavljeno pitanje o definiciji i objasnjenju tog pojma, ali skroz povrsno i poslovicno kako je to jugo skola ( nikad i niko precizno ili barem dovoljno okvirno obrazlozenje da dadne o tom pojmu).
Malo zarezete o fgr-u a nikako da ga uoblicite i zaokruzite , svjesno ostavljajuci prostora da u taj FGR natrpate onoliko ljudi i one ljude sa cijim svjetonazorom se ne slazete u zavisnosti od situacije do situacije :-D Nimalo glupo
Opet ne mogu mnogo diskutovati dok se ne iskristalizira taj famozni FGR ( koji kao takav znakove zivota daje iskljucivo na forumu, a eto ispade da nam koci drzavu i odvodi nas u propast :lol: Zvucio pomalo nacional- vjerski pu pu )
Ali opet ako se odredimo na dio tvoje definicije kako je to jugo skola onda ne znam kako to moze ici u prilog prici o doticnoj osobi.
Taman kad se trebala posvetiti jugo odrastanju i odgoju mogla se samo naslusati granata, metaka, i eventualno rijeci vlah, cetnik,bivsi komso, ..., a poslije u novoj drzavi, uz nove udzbenike, sa novim nastavnicima i prijateljima takodjer nije se mogla bog zna indoktrinirati jugo kremama i drugim tretmanima.

Sad jos samo nevezano za doticnu osobu, a vezano za tvoje izjednacavanje jugo=fgr, morat cu te razocarati kad ti kazem da jos dugo ( kako je krenulo nikad) nece izceznuti neki od oblika pojma JUGO dokle god postoji ovakva BiH ( dok nam je BiH zajednicka i nedovoljno podjeljena).
Prvo jer smo najnuznije upuceni jedni na druge u svakom smislu, pa ce se javljati nostalgija sve dok ne profunkcionisemo kvalitetnije nego sto smo ikada u Jugi.
Drugo, jer ce i dalje iznova postojati odredjena masa mladih koja ce vlastitim rasudjivanjem i istrazivanjem njegovati neku vrstu jugo-duha, bez da ce ih u tome moci smesti demokratski "rezimi" i religijski autoriteti.
Lijepo, lijepo,.... ali opet nisi odgovorio na pitanje. Kao ni svi ostali.

Odakle Dijani ta prica da su Bosnjaci bivsi Srbi i poturice kad znamo da u nasim udzbenicima historije tako ne stoji?

Moj odgovor je fgr, objasnjeno i zasto,... mozda grijesim,... imas li ti bolji ili realniji odgovor?
Prestani :twisted: Ovo je vec djecije.
U danasnjem vremenu (interneta, informcija i "slobodnih" medija) i narod Sjeverne Koreje nemoguce je odgojiti iskljucivo na skolskim udzbenicima i pokusaju izolacije odnosno totalne kontrole.

I opet, protagonisti fgr-ovci. Zar su ovo jutro fgr-ovci svi oni koji su bar malo ispali iz okvira skolskih projektovanih narastaja ?

Kroz svoje postove ostavljas dojam prilicno zadrtog komuniste koji u isto vrijeme komunizam s gnusanjem odbacuje. Kao da se svakodnevno drugima ili samo sebi moras iznova dokazivati da nema teorije da si ti vise onaj.
Razmisljas komunisticki ( skolski udzbenici i indoktrinacije ) dok zelis da djelujes i postizes strogo anti-komunisticke rezultate. Ne ide.
hAZNADAR

#528 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by hAZNADAR »

MarshalDodik wrote:
hAZNADAR wrote:

Odakle Dijani ta prica da su Bosnjaci bivsi Srbi i poturice kad znamo da u nasim udzbenicima historije tako ne stoji?

Moj odgovor je fgr, objasnjeno i zasto,... mozda grijesim,... imas li ti bolji ili realniji odgovor?
U danasnjem vremenu (interneta, informcija i "slobodnih" medija) i narod Sjeverne Koreje nemoguce je odgojiti iskljucivo na skolskim udzbenicima i pokusaju izolacije odnosno totalne kontrole.

I opet, protagonisti fgr-ovci. Zar su ovo jutro fgr-ovci svi oni koji su bar malo ispali iz okvira skolskih projektovanih narastaja ?

Kroz svoje postove ostavljas dojam prilicno zadrtog komuniste koji u isto vrijeme komunizam s gnusanjem odbacuje. Kao da se svakodnevno drugima ili samo sebi moras iznova dokazivati da nema teorije da si ti vise onaj.
Razmisljas komunisticki ( skolski udzbenici i indoktrinacije ) dok zelis da djelujes i postizes strogo anti-komunisticke rezultate. Ne ide.
Ja jesam ljevicar ali ne i komunista. A ovo sto se ovdje naziva ljevicom je vise desnica nego ljevica.

Internet velis? Cisto sumnjam da su i Dijana i njezini lajkasi ovdje maksuzile citali neke druge online udzbenike i izvore historije.

U pitanju je samo uobicajena turkofobna i islamofobicna "logika". Davno sam rekao da je otpor prema SDA izgubio svaku mjeru i racionalnost. Kada se njima pripisuje i tkzv "novokomponovana historija" i negira se kontinuitet Bosnjaka. Tu onda svaka bljuzga moze proci da ih sve sad ne nabrajam - sta su fgr lauferi sve lupili ovdje.
MarshalDodik

#529 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by MarshalDodik »

hAZNADAR wrote:
MarshalDodik wrote:
hAZNADAR wrote:

Ja jesam ljevicar ali ne i komunista. A ovo sto se ovdje naziva ljevicom je vise desnica nego ljevica.

Internet velis? Cisto sumnjam da su i Dijana i njezini lajkasi ovdje maksuzile citali neke druge online udzbenike i izvore historije.

U pitanju je samo uobicajena turkofobna i islamofobicna "logika". Davno sam rekao da je otpor prema SDA izgubio svaku mjeru i racionalnost. Kada se njima pripisuje i tkzv "novokomponovana historija" i negira se kontinuitet Bosnjaka. Tu onda svaka bljuzga moze proci da ih sve sad ne nabrajam - sta su fgr lauferi sve lupili ovdje.
Kakav ljevicar ? Strogi komunist, prije staljinist - po upisima naravno. Osjecaj se kako god- da ne bude zabune, svejedno mi.

Dozovise se bolan. Dovoljno je par kratkih videa postaviti da krene zayebancija (zagrijanih za ovakav vid zayebancije) i da se kroz zayebanciju nastavi dublje kopati neiscrpni materijal, kakvi online udzbenici.

Ma moze se u taj fgr svasta natrpat, ciljano se to ne moze uobliciti upravo iz tog razloga :lol: Kad svaki svoj stereotip, sukob misljenja, kompleks, generalizovanje mozes strpati u nesto izmisljeno.
Zalosno je na sto su spali danasnji sociolozi i psiholozi kada je samo forum detektovao jedan tako veliki fenomen i drustveno-drzavni problem.
hAZNADAR

#530 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by hAZNADAR »

MarshalDodik wrote:
Kakav ljevicar ? Strogi komunist, prije staljinist - po upisima naravno. Osjecaj se kako god- da ne bude zabune, svejedno mi.

Dozovise se bolan. Dovoljno je par kratkih videa postaviti da krene zayebancija (zagrijanih za ovakav vid zayebancije) i da se kroz zayebanciju nastavi dublje kopati neiscrpni materijal, kakvi online udzbenici.

Ma moze se u taj fgr svasta natrpat, ciljano se to ne moze uobliciti upravo iz tog razloga :lol: Kad svaki svoj stereotip, sukob misljenja, kompleks, generalizovanje mozes strpati u nesto izmisljeno.
Zalosno je na sto su spali danasnji sociolozi i psiholozi kada je samo forum detektovao jedan tako veliki fenomen i drustveno-drzavni problem.
Tolerancija jedna od najznacajnijih stavki ljevice - a vasa tolerancija pada po pitanju Bosnjaka. Jedan prosjecan evropski ljevicar nebi ni u snu pljuvao po islamu kao nasi ljevicari niti bi jedan narod pljuvao kao sto domaci ljevicari Bosnjake. A i sama ljevica ima tradiciju, osnovu,... u demokratiji a ne nekoj propaloj diktaturi.

Sto se tice Dijane,.. vec sam rekao da jedna slika ili jedna izjava nista nedokazuje. Ali paket - da.
Malo je previse te ironije i umjetnickog perfomansa kada imas i kokardu, bivse Srbe, poturice i opravdavas nasilje nad pokrivenim zenama.

Ne radi se ovdje o necemu alternativnom, vec vrlo poznatoj i prepoznatljivoj skoli po pitanju poimanja Bosnjaka.
MarshalDodik

#531 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by MarshalDodik »

Nema svrhe, ne vrijedi :-)
Sve znas, a sto ne znas dovljno je da mislis kako znas.
I dalji nastavi istim tempom tvoji upisi najvise govore o tebi.
jeza u ledja

#532 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by jeza u ledja »

Jel ovo haznadar dosao dotle da imputira necemu sto on naziva "FGR" neku asocijaciju Bosnjaka, tj "poturica" i njihovog porEkla od Srba? :lol: :lol:
Kao, gdje je drugo ova tuka to mogla cut, nego od "FGR"? :shock: :shock: :shock: Ne uci se kaze u udzbenicima :shock: :-) :lol:

Jesam li ja ovo fakat dobro procitao? :shock:

Sta tebe puca jarane u toj dalekoj Sveckoj? :?
hAZNADAR

#533 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by hAZNADAR »

jeza u ledja wrote:Jel ovo haznadar dosao dotle da imputira necemu sto on naziva "FGR" neku asocijaciju Bosnjaka, tj "poturica" i njihovog porEkla od Srba? :lol: :lol:
Kao, gdje je drugo ova tuka to mogla cut, nego od "FGR"? :shock: :shock: :shock: Ne uci se kaze u udzbenicima :shock: :-) :lol:

Jesam li ja ovo fakat dobro procitao? :shock:

Sta tebe puca jarane u toj dalekoj Sveckoj? :?
Jos ce prica o bivsim Srbima ispasti i realna, bezazlena,... kako si krenuo.

Prica o bivsim Srbima je bila default u prosloj drzavi, i bez udzbenika,... a fgr je uglavnom nastavak barem dijela tih standarda i vjerovanja.

Marsal je bio posten pa barem rekao svoju pretpostavku odakle Dijani ta prica. Imas li ti ideju ili bi radije o meni?
dr socrates

#534 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by dr socrates »

Ova žena ima veze sa četnicima i srpskim nacionalizmom koliko i navijači Čelika koji psuju Markale i pjevaju o Zenici koja je srce Srbije,njima međutim
koliko znam niko nije ni pokušao makar da zabrani ulaz na stadion zbog tog skandiranja.
Postati četnik u Sarajevu je lagan zadatak,dovoljno je samo o nekim događajima iz bliže i dalje prošlosti imat suprotno mišljenje agresivnoj ksenofobičnoj većini i eto ti šubare i kokarde na glavi, a bh.patriota za vratom.
Dijanu su zbog njenih ranijih objava skoro sigurno vrijeđali nazivajući je četnikušom pa je ona vjerovatno svoj boravak u Beogradu iskoristila da se fotografiše sa šajkačom želeći da se tim našali u krugu prijatelja iz svoje grupe,a dogodilo se to da joj je ova nesmotrena šala napravila pakao od života.
Mogu samo zamisliti kako se osjeća dok šeta ulicom, kupuje u samoposluzi,na pijaci itd.
Ako mislite da ćete postati zdravija sredina i bolji ljudi time što ćete je otjerati iz Sarajeva samo tako nastavite, bar ste po tome poznati.Oni najbolji su Sarajevo zbog toga već odavno napustili.
jeza u ledja

#535 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by jeza u ledja »

hAZNADAR wrote: Jos ce prica o bivsim Srbima ispasti i realna, bezazlena,... kako si krenuo.
Ne, to ce samo u tvojoj glavi tako ispasti.
hAZNADAR wrote: Prica o bivsim Srbima je bila default u prosloj drzavi, i bez udzbenika,... a fgr je uglavnom nastavak barem dijela tih standarda i vjerovanja.
Ne, opet, to je samo u tvojoj glavi. Prica o "bivsim Srbima" je bio default cetnicima, sto onda jedino implicira da su po tebi ti neki "FGR" nastavak cetnika, ili "salonci" kakav sam termin cuo ranije.
I da, taj mit postoji odavno. Ne treba ti udzbenik niti FGR da bi za njega cuo.

Kako si ti za njega cuo?
hAZNADAR wrote: Marsal je bio posten pa barem rekao svoju pretpostavku odakle Dijani ta prica. Imas li ti ideju ili bi radije o meni?
Imam ideju - Dijana ima nizak IQ.

No ti prvi ne pricas o Dijani, vec o svojoj viziji pretpostavljene izopacenosti bh drustva, tacnije onog njenog po tebi tzv. anacionalnog dijela.

Tako da bih ja ipak radije o tebi, jer ti povlacis zapanjujuce nebulozne paralele, kao i na drugim temama koristis neku tekucu pricu iz medija da provlacis svoje nevjerovatno iskrenute stavove o drugima.

Cuj gdje je cula za to....isto ko da smo mi svi budale jbt. :-)
Niko nikad nije cuo za izraz "poturice". Mora da su nam FGR to plasirala. :-)

Ako hoces pisati o tome da postoje ljudi kojima nista nije sveto, da nemaju mjeru u sprdanju sa historijom, medjunacionalnim odnosima i politickim odlukama u BiH i Balkanu, onda je to sasvim druga stvar. Odnosno, razliciti ljudi ga vide kao razlicite probleme, u ovisnosti kakvu ko ima granicu. Samo, otkricu ti jednu tajnu - to je globalni problem i apsolutno nikakve nema veze sa promovisanjem -izama. Ima samo sa manjkom IQ, znanjem historije i svjesnosti trenutka u kojem se nalaze pojedina drustva. First world problem, pa eto cak i u Bosni.
Hajvan

#536 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by Hajvan »

dr socrates wrote:Ova žena ima veze sa četnicima i srpskim nacionalizmom koliko i navijači Čelika koji psuju Markale i pjevaju o Zenici koja je srce Srbije,njima međutim
koliko znam niko nije ni pokušao makar da zabrani ulaz na stadion zbog tog skandiranja.
Postati četnik u Sarajevu je lagan zadatak,dovoljno je samo o nekim događajima iz bliže i dalje prošlosti imat suprotno mišljenje agresivnoj ksenofobičnoj većini i eto ti šubare i kokarde na glavi, a bh.patriota za vratom.
Dijanu su zbog njenih ranijih objava skoro sigurno vrijeđali nazivajući je četnikušom pa je ona vjerovatno svoj boravak u Beogradu iskoristila da se fotografiše sa šajkačom želeći da se tim našali u krugu prijatelja iz svoje grupe,a dogodilo se to da joj je ova nesmotrena šala napravila pakao od života.
Mogu samo zamisliti kako se osjeća dok šeta ulicom, kupuje u samoposluzi,na pijaci itd.
Ako mislite da ćete postati zdravija sredina i bolji ljudi time što ćete je otjerati iz Sarajeva samo tako nastavite, bar ste po tome poznati.Oni najbolji su Sarajevo zbog toga već odavno napustili.

tu smo mi josh….
a jebo te tvoje najbolje...
insomnia78

#537 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by insomnia78 »

Popeli se na brdo. Ostali samo dzihadlije
muha_sa

#538 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by muha_sa »

dr socrates wrote:Ova žena ima veze sa četnicima i srpskim nacionalizmom koliko i navijači Čelika koji psuju Markale i pjevaju o Zenici koja je srce Srbije,njima međutim
Ako mislite da ćete postati zdravija sredina i bolji ljudi time što ćete je otjerati iz Sarajeva samo tako nastavite, bar ste po tome poznati
.Oni najbolji su Sarajevo zbog toga već odavno napustili.
:thumbup:
hAZNADAR

#539 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by hAZNADAR »

Pa jest, jadna Lejla Colak morala pobjeci od kamenovanja pa sad prica kako je prezivjela islam, Vlaisavljevicka nasla utociste kod poskokovaca i Ivana Susnjara, Galijasevic isto pobjegao od serijatske kazne, .. sve najbolji do najboljeg.

Nesmotrena sala je uvijek nesmotrena sala. Ali kada uz nesmotrenu salu ide i prebijanje pokrivenih, Bosnjaci bivsi Srbi,... to mu dodje nesmotreni paket sala.

Nije Dijana cetnikusa, nije ni niskog IQ kako jez tvrdi , niti pokupila nauk o etnogenezi sa interneta.

Dakle, nekadasnja jugo historija, malkice islamofobije, izlazi u kafe Tito, kaze da potice iz bosnjacke porodice ali ne da je i ona Bosnjakina, lajkuje je raja koja isto prica ko i ti o talibanizaciji sarajeva,..... sto sve zajedno znaci da je Dijana dio - znamo cega. :)
Last edited by hAZNADAR on 02/10/2019 18:03, edited 1 time in total.
Haris.ba

#540 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by Haris.ba »

dr socrates wrote:Ako mislite da ćete postati zdravija sredina i bolji ljudi time što ćete je otjerati iz Sarajeva samo tako nastavite, bar ste po tome poznati.Oni najbolji su Sarajevo zbog toga već odavno napustili.

Ako je ona najbolje, neka hvala. Bolje ostat zatucani, nazadni, bez visoko intelektualnog humora, ali i bez šajkače na glavi.
jeza u ledja

#541 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by jeza u ledja »

hAZNADAR wrote: niti pokupila nauk o etnogenezi sa interneta.
Odakle si ga ti pokupio?
hAZNADAR

#542 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by hAZNADAR »

jeza u ledja wrote:
Odakle si ga ti pokupio?
Etnogeneza Bosnjaka je i dalje otvoreno pitanje usljed sturih izvora,... i iskreno receno i nebitno.

Koji kreten covjek mora biti da neki narod tumaci kao otpad nekog drugog naroda,... i koji besmisao takvo sto znanstveno pobijati.
jeza u ledja

#543 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by jeza u ledja »

hAZNADAR wrote:
jeza u ledja wrote:
Odakle si ga ti pokupio?
Etnogeneza Bosnjaka je i dalje otvoreno pitanje usljed sturih izvora,... i iskreno receno i nebitno.

Koji kreten covjek mora biti da neki narod tumaci kao otpad nekog drugog naroda,... i koji besmisao takvo sto znanstveno pobijati.
Ne pitam te da li vjerujes u to, vec gdje si ga cuo?
pustopoljina

#544 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by pustopoljina »

I upravo je to taj "humor"!
Hvala na ODLICNOJ usporedbi.
Zato NE lincu, ali DOSTA vise kolektivne gluposti.
NIJE humor sve cemu se budala smije.
*moje misljenje o navijacima-> identicno misljenju o doticnoj.
jeza u ledja

#545 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by jeza u ledja »

Zenicki Robijasi i tuzlanske Fukare su fina gradska raja. Zato oni to tako. :oops:
LBVIEW

#546 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by LBVIEW »

Koji najbolji, ceto?
Da pogodim - Nele, Kusta, ili onaj cetnicic Bacanovic sto mu smeta obiljezavanje genocida u Srebrenici?
insomnia78

#547 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by insomnia78 »

Nemojte tako. I ostalo je jos dobrih
LBVIEW

#548 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by LBVIEW »

Haris.ba wrote:
dr socrates wrote:Ako mislite da ćete postati zdravija sredina i bolji ljudi time što ćete je otjerati iz Sarajeva samo tako nastavite, bar ste po tome poznati.Oni najbolji su Sarajevo zbog toga već odavno napustili.

Ako je ona najbolje, neka hvala. Bolje ostat zatucani, nazadni, bez visoko intelektualnog humora, ali i bez šajkače na glavi.
Pa za njega jeste, jer i sam ima kokardu na glavi. :mrgreen:
Kaze frajer "ko god ima misljenje suprotno ksenofobnoj i zatucanoj sredini poput Sarajeva" najebo je. Pretpostavljam kako su Pale za istog olicenje otvorenosti, prihvatanja drugog i drugacijeg, pluralizma misljenja i tako to. :mrgreen: Cudo da nije spomenuo kako Sarajevo bastini ustastvo, vjerovatno se boji da ce ga forumasi prepoznati - maleni cetnik Vuk Bacanovic. :lol:
General War

#549 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by General War »

LBVIEW wrote:
Koji najbolji, ceto?
Da pogodim - Nele, Kusta, ili onaj cetnicic Bacanovic sto mu smeta obiljezavanje genocida u Srebrenici?
Nije ba ...ti, Haznadar, Insomnia... :D
insomnia78

#550 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?

Post by insomnia78 »

Srecom nemam nista sa Sarajevom. Niti planiram imati
Post Reply