Anti BIH djelovanja All About

Hafis

#526 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Hafis »

Vizionar 1985 wrote:
Svakome njegova vjera. Ali sto lagis. Zar nije protivno tvojoj vjeri to raditi.

Smutljivac si neki ili ja lazem ili grijesim.
A jeboga, dobro si se natakario.
Ako se javno deklariram kao agnostik a to u suštini nisam, pa hvala bogu da je to protivno vjeri (ako sam stvarno vjernik).
I evo, ja se već drugi, to jest treći put izjašnjavam kao agnostik (a ako malo bolje pogledaš, to već godinama ovdje tvrdim za sebe) i stvarno nemam baš nikakve koristi lagati tu činjenicu, ti opet po treći put meni govoriš da lažem.
To više govori o tebi nego o meni, i u stvarnom životu bi dobio odjeb još kod prvog negiranja. Ovako ti ide s malim zakašnjenjem...mislim odjeb. Bez ljutnje, ima i drugih mušterija.
tandmand

#527 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by tandmand »

Point. wrote:Zna li se je li Adis imao primjerak ID na usb sticku negdje ili na tavanu kad su ga uhitili?
Drži u glavi, zna napamet.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#528 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote:sHo se rodjo uzbudjavasH, pa po islamu smo svi muslimani od rodjenja tako da aljo nista slago nije... samo priHvati islam bitnuce ti lakse... selam :bih:
Kume kaže se ''uzbuđuješ'', jebem li ti taj Semizovac i seoskog uču bosanskog jezika.
A to drugo....kume, tko se zajeb'o, zajebo se :)
kHumasine pa moramo po maternjem srBskom jeziku... nije djaBa Vuk u Beču studiro i izgubiJo nogu protivu Turaka :mrgreen:
Sanjarko

#529 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Sanjarko »

Hafis wrote: A jeboga, dobro si se natakario.

Ako se javno deklariram kao agnostik a to u suštini nisam, pa hvala bogu da je to protivno vjeri (ako sam stvarno vjernik).
I evo, ja se već drugi, to jest treći put izjašnjavam kao agnostik (a ako malo bolje pogledaš, to već godinama ovdje tvrdim za sebe) i stvarno nemam baš nikakve koristi lagati tu činjenicu, ti opet po treći put meni govoriš da lažem.
To više govori o tebi nego o meni, i u stvarnom životu bi dobio odjeb još kod prvog negiranja. Ovako ti ide s malim zakašnjenjem...mislim odjeb. Bez ljutnje, ima i drugih mušterija.
Cekaj ako si agostik sto ce ti ono sto si napisao o Isusu itd., kako mozes biti malo agnostik, malo ne? Inace sta ce ti ono u vezi Isusa itd. Nisam ja @Hafize neki vrag ili demon da me s tim trebas tjerat i slicno. Sto govoris da si dzedzaj i lagis i u vezi toga i da sam spomenuo da nema u PDF primjerku ID nigdje. Evo procitao sam ovu kopiju orginala ID i nigdje nema pozivanja na ubijanje, zlocine itd. Cak suprotno svasta nesto se spominje cak i prozivaju se pojedini nacionalisti u Muslimana koji su prevrate vrsili za anti-Jevrejstvo itd.

Trebalo bi disekciju ovoga napraviti skroz dio po dio pa da se vidi sta tacno autor govori i na sta poziva po misljenju ljudi.
Hafis

#530 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:
pici wrote:sHo se rodjo uzbudjavasH, pa po islamu smo svi muslimani od rodjenja tako da aljo nista slago nije... samo priHvati islam bitnuce ti lakse... selam :bih:
Kume kaže se ''uzbuđuješ'', jebem li ti taj Semizovac i seoskog uču bosanskog jezika.
A to drugo....kume, tko se zajeb'o, zajebo se :)
kHumasine pa moramo po maternjem srBskom jeziku... nije djaBa Vuk u Beču studiro i izgubiJo nogu protivu Turaka :mrgreen:
Da je bogdo izgubio nogu protiv Turaka, dobio bi status branitelja, doživotnu skrb, invalidininu i pravo na besplatna ortopedska pomagala i dva puta godišnje dvotjedni tretman u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Kalos Vela Luka.
Nego, koliko meni poznati bolovao je od degenerirajuće unilateralne reumatske gonartroze, a u onaj vakat ne bi artroplastike, tj. totalnih endoproteza, pa je morao šćap nosati i vući nogu.
Sanjarko

#531 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Sanjarko »

@Hafize jos autor od rata do kraja svog zivota ovo nije opet izdao bilo gdje. Sta nam to govori?
pici

#532 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by pici »

Hafis wrote: Da je bogdo izgubio nogu protiv Turaka, dobio bi status branitelja, doživotnu skrb, invalidininu i pravo na besplatna ortopedska pomagala i dva puta godišnje dvotjedni tretman u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Kalos Vela Luka.
Nego, koliko meni poznati bolovao je od degenerirajuće unilateralne reumatske gonartroze, a u onaj vakat ne bi artroplastike, tj. totalnih endoproteza, pa je morao šćap nosati i vući nogu.
bogumi u onoj seriji o vuku biva ranjen u borbi su turKima i moradese mu rezat nogu :mrgreen:

Hafis

#533 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Hafis »

pici wrote: bogumi u onoj seriji o vuku biva ranjen u borbi su turKima i moradese mu rezat nogu :mrgreen:
Ma jok kume. Raja su ga još u osnovnoj školi zvali Coto.
Kakvi Turci, kakvi bakrači. Nisu imali kad ni metka opaliti u onoj bježaniji, a ne još nekoga u nogu pogoditi.
pici

#534 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote: bogumi u onoj seriji o vuku biva ranjen u borbi su turKima i moradese mu rezat nogu :mrgreen:
Ma jok kume. Raja su ga još u osnovnoj školi zvali Coto.
Kakvi Turci, kakvi bakrači. Nisu imali kad ni metka opaliti u onoj bježaniji, a ne još nekoga u nogu pogoditi.

auuu BRE. kHumasine pa umalo ga ne zaklasHe nasHi... sreca bio pismen :mrgreen:
Novak20

#535 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Novak20 »

Smiješno je ovo rezoniranje da svatko mora pročitati neku knjigu, proglas, deklaraciju...

Nisu se Rusi pretrgli čitajući Capital, niti Njemci čitajući Mein kampf. Te stvari se pišu za elitu koja bi trebala upravljati društvenim procesima. Boranija je tu da krvari i pati, a ne da čita.
BHCluster

#536 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by BHCluster »

Novak20

#537 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Novak20 »

Danas je obljetnica podlog zločina nad 43 Hrvata u opkoljenom Žepću. Za taj zločin, po obićaju, nije odgovarao nitko od Bošnjaka.
BHClusteru, možemo ovako još 100 godina samo te pitam čemu ovo vodi ?

https://www.dnevnik.ba/dogadaji/foto-ki ... a-najmlada
BHCluster

#538 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by BHCluster »

Novak20 wrote:Danas je obljetnica podlog zločina nad 43 Hrvata u opkoljenom Žepću. Za taj zločin, po obićaju, nije odgovarao nitko od Bošnjaka.

Sto mene pitas pitaj one koji trebaju vode ovaj slucaj. :lol: I mojne me tog fake news portal.

P.S.

U clanku ovog fake news portala stoji da je ubijeno 11 Hrvata. Boze sacuvaj kad moras i brojke napuhavati, zar nemate postovanje ni za zrtve. Fuj.
takojegovorio

#539 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by takojegovorio »

Bošnjaci moraju da shvate da ne mogu stalno okrivljivati druge za svoje neuspehe! U Kur an u piše da Allah neće izmeniti stanje jednog naroda dok se on sam ne promeni,na bolje.Stalna kuknjava, i optuživanje suseda ne vodi nikuda! Zato znanje ili vojni povrat zemlje koja je oteta.A ako je Alija potpisao današnje stanje onda ga je trebalo obesit na baščaršiji kao veleizdajnika.Trenutno,Bosna je celovita što traje već 27 godina,a ako se računa Socijalistička republika oda je to mnogo više,da ne idem dalje kad su turci bili tu,tako da postoji kotinuitet već 500 godina ,a računajući staru Bosnu to je već od devetog veka ili stoljeća. :bih: :bih: :bih:
Kolinda

#540 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Kolinda »

takojegovorio wrote:Bošnjaci moraju da shvate da ne mogu stalno okrivljivati druge za svoje neuspehe! U Kur an u piše da Allah neće izmeniti stanje jednog naroda dok se on sam ne promeni,na bolje.Stalna kuknjava, i optuživanje suseda ne vodi nikuda! Zato znanje ili vojni povrat zemlje koja je oteta.A ako je Alija potpisao današnje stanje onda ga je trebalo obesit na baščaršiji kao veleizdajnika.Trenutno,Bosna je celovita što traje već 27 godina,a ako se računa Socijalistička republika oda je to mnogo više,da ne idem dalje kad su turci bili tu,tako da postoji kotinuitet već 500 godina ,a računajući staru Bosnu to je već od devetog veka ili stoljeća. :bih: :bih: :bih:
Jeli ovo neki primjer anti BiH djelovanja ili pak komentar????
Benjo34

#541 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Benjo34 »

BHCluster wrote:
Novak20 wrote:Danas je obljetnica podlog zločina nad 43 Hrvata u opkoljenom Žepću. Za taj zločin, po obićaju, nije odgovarao nitko od Bošnjaka.

Sto mene pitas pitaj one koji trebaju vode ovaj slucaj. :lol: I mojne me tog fake news portal.

P.S.

U clanku ovog fake news portala stoji da je ubijeno 11 Hrvata. Boze sacuvaj kad moras i brojke napuhavati, zar nemate postovanje ni za zrtve. Fuj.
Hajd što napuhavaju, al što su u ratu još sa četnicima šurovali i držali u tom periodu u okruženju Maglajsku regiju, tugy plaky. Ali kako god naravno da se treba istražit svako ubijanje civila ali nemojmo bar cifre prenapuhavati
mO k3

#542 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by mO k3 »

ako lazes ko pas onda lazi da te niko ne skonta :mrgreen:
hAZNADAR

#543 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by hAZNADAR »

Novak20 wrote:Smiješno je ovo rezoniranje da svatko mora pročitati neku knjigu, proglas, deklaraciju...

Nisu se Rusi pretrgli čitajući Capital, niti Njemci čitajući Mein kampf. Te stvari se pišu za elitu koja bi trebala upravljati društvenim procesima. Boranija je tu da krvari i pati, a ne da čita.
Smijesno je tvoje poredjenje i logika. I knjige i politike su samo rezultat nekih vec postojecih pokreta, ideologija,.. Drustveni procesi se svakako ne ureduju nekom knjigom. Usput receno - Kapital mozda i jeste pisan za elitu, docim Mein Kampf jednog propalog slikara svakako nije samo za elitu i vrlo je razumljiv narodnim masama koje su svakako prihvatile uredjenje i bez poznavanja licne biografije firera.

naravno da svako mora procitati knjigu, proglas, deklaraciju,... da bi mogao uopce diskutovati o tome i imati stav.
Inace se sve svodi na interesne interpretacije odredjenih ideologija i narodno rekla-kazala.
Haman2

#544 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Haman2 »

[quote]"OJ SRBIJO, NE TREBA TI VIŠE, POLA BOSNE ĆIRILICOM PIŠE": Dodik zapjevao ispod šatora na Manjači
Dodikov nastup pod jednim šatorom na Kočićevom zboru traje već skoro sat vremena, a kako saznajemo, očekuju ga na još jednoj bini

Image

.[/quote]

Nema sta covjek prkosi svima i to peko svake mjere. Niko mu ne moze nista ? ? ?
BHCluster

#545 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by BHCluster »

Ako je neTko imao dileme, zasto se Covic/HNS zalaze za "javni" rtv servis:

Ovaj kenjac govori kao da rat nije ni zavrsen pozavidio bi mu i Boban na njegovim "eUropskim vrijednostima".
Point.

#546 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Point. »

BHCluster wrote:Ako je neTko imao dileme, zasto se Covic/HNS zalaze za "javni" rtv servis:

Ovaj kenjac govori kao da rat nije ni zavrsen pozavidio bi mu i Boban na njegovim "eUropskim vrijednostima".
Ovaj krivousti škutor govori ono što Draganče i HNS misli ali nemaju muda javno reći. Upravo za ovakvu sramnu propagandu su i otvorili ovaj šugavi kanal. Mogu ga samo duvati.
Maraschino

#547 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Maraschino »

Koji slinavac mami muz bio.
Droog

#548 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Droog »

BHCluster wrote:Ako je neTko imao dileme, zasto se Covic/HNS zalaze za "javni" rtv servis:

"Politicko Sarajevo"
"Bosna je neodrziva tvorevina"
"Prebacivanje ovlasti sa entiteta na drzavu je lose"
"Bosnjaci ne zele u NATO nego sa Turskom nesto"
"Bosnjaci nece u EU nego u UAE"

I to sve do 14. minute...

Poznato mi ovo...

Image
kowalski1

#549 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by kowalski1 »

Zar si ti stvarno gledao ovo?
Novak20

#550 Re: Anti BIH djelovanja All About

Post by Novak20 »

Ima više od godine kada sam pisao da je Ž.K. katalizator političkih procesa u BiH. Sada se vidi i kojih procesa.
Nakon što je izignorirana politička volja hrvatskog naroda u BiH biranjem Ž.K. za člana Predsjedništva BiH, sada se otvoreno onemogućava implementacija izborne volje srpskog naroda.
Možda je to u redu što se tiče nastojanja da se nešto promijeni u dejtonskoj BiH u korist bošnjačke politike ali se bojim da ovi politički procesi idu na štetu kompletne BiH.

https://www.dnevnik.ba/vijesti/dodik-bo ... kamoli-bih
"Općepoznato je, a i u nekim objektivnim međunarodnim krugovima, da BiH umire sporom smrću koju sada upravo ubrzavaju /Željko/ Komšić i /Šefik/ Džaferović, koji su, da bude apsurd, navodno najglasniji borci za BiH, pokušavajući da izbjegnu nešto što je nemoguće u civiliziranim državama i društvima, a to je da, nakon skoro godinu dana, ne pokazuju sposobnost da se primijene izborni rezultati, odnosno da se izabere vlast", istakao je Dodik.
"Svako i malo normalan reći će da rušilačko umijeće bošnjačkih političara na vlasti u BiH godinama dominira i shodno tome biva osujećen svaki pokušaj stvaralačke energije", ocijenio je član Predsjedništva BiH i dodao:
"Rušenje svega, pa tako i BiH kod vladajućih bošnjačkih političkih prvaka, prema onome kako se sada ponašaju i rade, postao je manir, način ponašanja i način mišljenja. Takvo ponašanje bi razorilo Ameriku, a kamoli BiH. Zbog toga je BiH nemoguća država koja se raspada, a ne zato što je ruši Milorad Dodik i srpski narod", rekao je Dodik.
On je naglasio da je svima jasno da niko u entitetu Republika Srpska nema ništa protiv BiH onakve kako je izvorno skrojena u Dejtonskom sporazumu, ali ovakvo "ponašanje bošnjačkih političara na vlasti je direktan atak i na Dejtonski sporazum, nažalost, i dokaz da ovakva BiH nije sposobna da postane kandidat za članstvo u EU".
Komentarajući činjenicu da se u sarajevskim kuloarima i pojedinim medijima spekulira da bi u nekoj varijanti i Mirko Šarović mogao biti kandidat za predsjedavatelja Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, Dodik je u intervjuu Srni rekao da nesposobnost da se stvarnost sagleda i uvaži realnost vodi do halucinantnog izobličavanja, pa tako i do Šarovića.
"Pa neće Komšić i Džaferović odlučivati ko će predstavljati Republiku Srpsku u Sarajevu, a još manje sarajevski mediji. O tome je već odlučio narod Republike Srpske dajući uvjerljivu većinu glasova SNSD-u i njegovim kandidatima, uključujući tako i Zorana Tegeltiju", naglasio je Dodik.
Post Reply