General War wrote:
Ti se trebas zapitat onda kako to da na svakom forumu ispadnes nakrivo nasadjen. Nije stvar neslaganja vec ili nepoznavanja ili ignorisanja cinjenica, i skrivanje iza grupe...niti jedan narod ne slavi svoje kvislinge, ali zato pojedinci i grupe itekako to rade, ispravljajuci istoriju, lazima i podvalama kao sto je prebrojavanje zrtava po krvnim zrncima, zanemarujuci kontext...pa ako se primi, primi...pa i kroz forum.
Ne ide ti...
Meni je cast na forumu gdje dominiraju crveni ili zeleni biti dezurni nacionalista ili dezurni komunjara. Pa i na ovoj temi mi itekako imponuje citajuci tvoje i hamanove opaske. Ja se za razliku od vas ne uklapam u nikakav ekstremizam. Zalim slucaj stari ali ufuravanje u Titu, Jugu, domacu ljevicu, bakirofobija, bezgrijesne partizane,... ti nije dovoljno da mislis da si neki kosmopolita, ispravan,... ti si i dalje hejter pun predrasuda i prilicno slijep. Tebi trebaju pojedinci ili grupe poput hamana da bi time opravdao svoje predrasude o Bosnjacima opcenito. Sta uostalom uopce trazis na ovoj temi buduci da niti iznosis zlocine ustanika nad muslimanima niti greske komunista prema muslimanima?
Haman2 wrote:Kazes da ni jedan narod ne slavi svoje kvislinge. Dakle, Srbi ne slave Drazu, ne podizu mu spomenike, ne daju ima ulica po Drazi itd.
Pardon, to sam bio zaboravio,... e nasao si na koga ces se ugledati.

U neku ruku je to i potvrda onoga sto forumski fgr trubi opcenito o Bosnjacima kako navodno kopiraju velikosrbe, ruse BiH,.... te mu usput dodje i sasvim dobra potvrda onoga sto sam rekao o tebi - jedni druge trebate i jedni druge hranite. Smijesno je kako me i ti i on i dalje pokusavate svrstati u neciji tabor iako vas prcam ovdje obojicu.