arzuhal wrote:Ne znam.
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
allem_77
#526 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
- alibaba_i_30_godina
#527 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma nesto kontam, prvo ti Xavi trebaš naći ženu vrijednu veze, pa tek onda braka.
Evo ova Millie ti vec odgovara izgleda, to neka peckanja, nerviranja, nesto.
- vazi
#528 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Millie18 wrote:Odoh i ja, subota i jestXavier1 wrote:
Ima neka iskra medju nama. Bolje da idem dok se ne zapali.![]()
Ako se kad sretnemo u gradu, znat cu da si to ti jer me vec nerviras
Ti si dusu dala za forumskog efendije
I ne sekiraj se, doce sudjeni , onaj koji te zasluzuje
-
moonca
#529 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
... Koja razlika - kad je naveo koje susrece?alibaba_i_30_godina wrote:Ma nesto kontam, prvo ti Xavi trebaš naći ženu vrijednu veze, pa tek onda braka.
- DonPizdon
#530 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jel naso zenu sto ne pusi i ne cuga 
-
Hakiz
#531 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma, najgore je kada tražiš ženu mahali, ne sebi.
- pustopoljina
#532 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Upravo.Hakiz wrote:Ma, najgore je kada tražiš ženu mahali, ne sebi.
Xavier i trazi za mahalu.
- Xavier1
#533 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Povrsna je i nezrela. Da sam 5cm nizi ne bih joj odgovarao. Ne njeguje jednake vrijednosti kao ja.alibaba_i_30_godina wrote:Ma nesto kontam, prvo ti Xavi trebaš naći ženu vrijednu veze, pa tek onda braka.
- Xavier1
#534 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma to nije tacno.pustopoljina wrote:Upravo.Hakiz wrote:Ma, najgore je kada tražiš ženu mahali, ne sebi.
-
moonca
#535 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Na osnovu cega ste dosli do tog zakljucka?pustopoljina wrote:Upravo.Hakiz wrote:Ma, najgore je kada tražiš ženu mahali, ne sebi.
- Xavier1
#536 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Hvala ti Moonco sto si na mojoj strani uvijek.
- pustopoljina
#537 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa evo, danas nekad kad sam citala pisao je nesto za neku "losu" preletjela sam, nisam skroz zapamtila, nesto mu se svidjala, ALImoonca wrote:Na osnovu cega ste dosli do tog zakljucka?pustopoljina wrote:Upravo.Hakiz wrote:Ma, najgore je kada tražiš ženu mahali, ne sebi.
nesigurnim ljudima se zna desiti da jedno zele, a drugo traze, jer nisu ni u sebe sigurni, pa kako ce tek u partnera biti...a ako okolina odobri partnera, onda indirektno i njima poraste osjecaj vrijednosti.
Teski partneri.
-
moonca
#538 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Muskarac: pusi, drogira SE, mijenja zenske I ne zna Ni Jaje skuvati____ da li je pozeljan..To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha.
- pustopoljina
#539 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma nije tako losu opisao...moonca wrote:Muskarac: pusi, drogira SE, mijenja zenske I ne zna Ni Jaje skuvati____ da li je pozeljan..To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha.
A ja ne znam kakve ti cure u bosni poznajes...
Moja prijateljica je pusila dok nije zatrudnila. Od tada ni jedne.
Pije i sada...ponekad. dva pica i kapak. Odlicna je mama, djeca su joj zlatna.
Druga ima doktorat, nikad nije pila, ali jeste s vremena na vrijeme pusila travu, cigarete nikad. Isto ima dijete i sve stize...i karijeru i dijete i brak. Neki dan otrcala polumaraton.
Kakve su to gluposti da neko u tim tinejdzerskim godinama treba biti pod staklenim zvonom da bi izrastao u dobrog covjeka/zenu.
A ima ih jos bruka.
I sve bi njih on etiketirao kao lose, a ne da nisu lose, super su.
- King Theoden
#540 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Majčinski instinkt.Xavier1 wrote:Hvala ti Moonco sto si na mojoj strani uvijek.
-
Hakiz
#541 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kada tražiš žen uza sebe, onda ti je jedino bitno da ti je sa njom lijepo. Nemaš spisak predualova, nego upoznaješ žene i kada naiđe "prava " to je to, bez prethodnih uslovljavanja.moonca wrote:Na osnovu cega ste dosli do tog zakljucka?pustopoljina wrote:Upravo.Hakiz wrote:Ma, najgore je kada tražiš ženu mahali, ne sebi.
Ako već imaš spisak uslova koje žena treba zadovoljiti, ti uslovi su skoro sigurno postavljeni tako da drugima pruže sliku o tebi.
Tada u stvari tražiš ono što se u SAD zove "trijumfalna" žena.
A to je tužno za tebe jer tada i sam sebe ograničavaš time šta će okolina da ti odredi, odričeš se dijela slobode u odlučivanju.
A to je tužno i za nju, jer je nisi odabrao zbog nje, nisi je odabrao zbog toga što je ona ta prava osoba, nego si je odabrao jer je ona najbolje sredstvo za zadovoljavanje tvog ega.
To nju tada čini ne osobom nego je pretvaraš u stvar.
-
moonca
#542 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Hm, da svakako..Ali ako Sam NE pusac , nije fer da trazim of partnera da prestane pusiti, kao I ako SE drogira, pije ucestalo it'd.
Trazit ces nacina da SE udaljis od osobe ili da uopste NE pocinjes ikakvo druzenje.
Trazit ces nacina da SE udaljis od osobe ili da uopste NE pocinjes ikakvo druzenje.
- Boemica
#543 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A možda njemu ne može biti lijepo uz ženu koja puši pred njim, ili pije ili ...Hakiz wrote:
Kada tražiš žen uza sebe, onda ti je jedino bitno da ti je sa njom lijepo. Nemaš spisak predualova, nego upoznaješ žene i kada naiđe "prava " to je to, bez prethodnih uslovljavanja.
.
-
Hakiz
#544 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sa druge strane, ako ti je stalo do nekoga ne možeš gledati kako se upropaštava cigaretama, drogama itd.moonca wrote:Hm, da svakako..Ali ako Sam NE pusac , nije fer da trazim of partnera da prestane pusiti, kao I ako SE drogira, pije ucestalo it'd.
I šta sad?
- Millie18
#545 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ti si površan-nadji kuharicu i cistacicu jer nisi definitivno materijal za muža, a nezreo cim trazis djevojcicu od 19 jer njoj mozes supljirat. I na sve to sujetan jer si relativno nizak muskarac.Xavier1 wrote:Povrsna je i nezrela. Da sam 5cm nizi ne bih joj odgovarao. Ne njeguje jednake vrijednosti kao ja.alibaba_i_30_godina wrote:Ma nesto kontam, prvo ti Xavi trebaš naći ženu vrijednu veze, pa tek onda braka.
-
moonca
#546 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pusenje, droga je prilican problem. Ako se to razvilo u vezi xx ucinit ces koliko to on dozvoljava da pokusas pomoci Ali ako ste moguca buduca veza ..tesko.Hakiz wrote:Sa druge strane, ako ti je stalo do nekoga ne možeš gledati kako se upropaštava cigaretama, drogama itd.moonca wrote:Hm, da svakako..Ali ako Sam NE pusac , nije fer da trazim of partnera da prestane pusiti, kao I ako SE drogira, pije ucestalo it'd.
I šta sad?
-
Hakiz
#547 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Onda neće biti sa njom.Boemica wrote:A možda njemu ne može biti lijepo uz ženu koja puši pred njim, ili pije ili ...Hakiz wrote:
Kada tražiš žen uza sebe, onda ti je jedino bitno da ti je sa njom lijepo. Nemaš spisak predualova, nego upoznaješ žene i kada naiđe "prava " to je to, bez prethodnih uslovljavanja.
.
- Boemica
#548 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa upravo takoHakiz wrote:Onda neće biti sa njom.Boemica wrote:A možda njemu ne može biti lijepo uz ženu koja puši pred njim, ili pije ili ...Hakiz wrote:
.
On na startu zna da mu neće biti lijepo sa takvom i takvu neće, u čemu je problem, dečko ima kriterije.
- insomnia78
#549 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa to decko i trazi. Jbt led ko da je ne znam kakve uvjete naveo. Ja pusim jedno 25 godina. Bio sam sam presto godinu i tek onda sam skontao koliko pusaci u stvari smrde. Kad pusis tebi to ne izgleda nesto aman.
-
Hakiz
#550 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne govorimo o istom, ali OK.Boemica wrote:
Pa upravo tako
On na startu zna da mu neće biti lijepo sa takvom i takvu neće, u čemu je problem, dečko ima kriterije.