Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MensurM wrote: ↑07/01/2020 10:39
L2 i pratiš igrače, ne ispadaš. Ideš po oduzimanje lopte tek kad si siguran. Obranu igraš sa zadnjim veznima, a ne sa stoperima.
Sto posto .. ja imam havera koji spama kocku i krug pa se čudi što ga dere ko stigne .. L2 je majka, ko što kažeš tek kad je sigurica ideš na start, do tad ga pratiš ..
fokusni wrote: ↑09/01/2020 01:46
kako vi počinjete fut? nelogicno mi je da mi je prosjek ocijena 65 i da mi dođe lik koji ima 95 u ekipi.. jel prvo igrate battle i grindate golde dok skupljate za ekipu?
djama wrote: ↑10/01/2020 09:54
zar je ovaj semedo toliko dobar ?
A nemaš boljeg desnog beka u Španiji. On i IF Carvajal. Semedo brži, Carvajal u svemu drugom bolji, ali mi se Carvajal ne uklapa u ovu ekipu sa Silvom ako budem slagao.
Plavo-bijeli wrote: ↑10/01/2020 12:51
Uzmeš Zambrottu što si htio i riješiš pitanje desnog beka do naredne FIFE.
Ma ja, obrana mi je riješena. Zanima me ovo gore - Silva, Mbappe, Neymar vs Modrić, Insigne, Ben Yedder. Ma ova prva vjerojatno, al mi žao Insignea jer mi je najbolji igrač. Ne mogu ga uvalit nikako s ovim SBC Silvom.
Na prvu kombinacija sa Neymarom i Mbappeom mi se čini jača... ali ne znam nisam ih još probao... evo doveo Ben Yeddera za ovu WL jedva čekam da ga full isprobam.
Tek sad vidio ovu Insigne karticu... sa Deadeyeom je frajer ubica u svakom smislu te riječi.