Pro-BiH orjentisani Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post Reply
LBVIEW

#526 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

scarface32 wrote: jarane je li ikad Izetbegovic bio u Banja Luci?Prijedoru? Visegradu? Foci?
Ma jebo te ridjobradi, sta mene to pitas?
A Bakir i da hoce ne moze im puno pomoci, jer su ih komsije svele na nivo statisticke greske. :oops:
Pravo pitanje je gdje je pandan Nasoj stranci u B Luci npr., i da li ce se republickosrpski Srbi ikad osvjestiti iz nacionalistickog ludila koje ih drma zadnjih 30.godina. Dakle, kad ce se u B Luci pojaviti jedna srpska Samra s izjavom u kojem kritizira vlasti koje su "Milorada zamijenili Amirom"?
scarface32

#527 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by scarface32 »

LBVIEW wrote:
scarface32 wrote: jarane je li ikad Izetbegovic bio u Banja Luci?Prijedoru? Visegradu? Foci?
A Bakir i da hoce ne moze im puno pomoci, jer su ih komsije svele na nivo statisticke greske. :oops:
Pravo pitanje je gdje je pandan Nasoj stranci u B Luci npr., i da li ce se republickosrpski Srbi ikad osvjestiti iz nacionalistickog ludila koje ih drma zadnjih 30.godina. Dakle, kad ce se u B Luci pojaviti jedna srpska Samra s izjavom u kojem kritizira vlasti koje su "Milorada zamijenili Amirom"?

Jarane bosnjaka u bl ima koliko i srba u sarajevu procentualno i vise nego srba u sa.. Mozda tamo bosnjaci vise vole sda.
LBVIEW

#528 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

scarface32 wrote:
LBVIEW wrote:

Jarane bosnjaka u bl ima koliko i srba u sarajevu procentualno i vise nego srba u sa.. Mozda tamo bosnjaci vise vole sda.
Ma ja ima, svi mogu stati u Ferhadiju.
Nego, gdje su gradjanski Srbi - ako vec banjalucki Bosnjaci vise vole SDA- da glasaju za gradjanski opciju, nisu valjda svi u Sarajevu? Spala knjiga na dva slova.- Susnicu i Bursaca.
Bodkin

#529 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Bodkin »

Fasizam samrice je jer nema nase stranke u bl :D
pustopoljina

#530 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by pustopoljina »

LBVIEW wrote:
pustopoljina wrote:
LBVIEW wrote:Jos kad bi forumski FGR licimuri bili ovako revnosni kad Srbi napadaju bosnjacke povratnike, gdje bi nam kraj bio .No, tada se, uglavnom, spominju voleji/voda na mlin Dodicku ili, optuzi zrtva jer provocira mirno sumsko pucanstvo drzavnim grbom. :oops:
koji si ti niskoudarac...
koliko povratnickih porodica znas?
sta si ti uradio? ono, fgr su ionako kaka...TI si taj koji pravo zbori.
Sta si uradio ti?
ponudi nesto.
ili da izbacimo ove nebosnjake i kazemo povratnicima- haj'te 'vamo...smrad tudjeg stada nece vas grijat' ko sto ovaj grije?
Cemu vriska?
Ko je sta uradio nije tema emisije - ovdje smo anonimno i stvarno nema potrebe za prozivanjem ili dokazivanjem.
Dakle, za ocjenu necijeg "virtuelnog" karaktera sasvim je dovoljno i relevantno ono sto ta osoba pise. A ovi sto sam ih prozvao licemjerima su taj epitet itekako zaradili svojim dosadasnjim piskaranjem po forumu - sto je lako provjeriti- i ja zadrzavam pravo na isto podsjetiti, svidjalo se to nekom ili ne. Sit sam i presit likova koji na srpski fasizam, ili sute, ili krenu s tipicnom salonskom relativizatorskom spikom, dok na najbenigniji znak nacionalizma u Bosnjaka vriste. Maloprije onaj Rumenige provali kako je gradjanska opcija u Banja Luci"mokri dan sarajevskih vlastodrzaca" dok istovremeno zagovara multikulturu u Sarajevu. :-) Ta i takva asimetrija u pravima nikad nije zazivjela nigdje.
kakva vriska?
ti pises da tebe u stvari samo nervira sto neko s tobom ne vristi na srpski i/ili hrvatski fasizam?
da svi vristimo...ne bi ga bilo?
prvi pominjes situaciju u kojoj se nalaze povratnici...al' ne mislis ti to zapravo ozbiljno...vise stilska figura? samo da ukazes...
pises nema potrebe za prozivanjem i dokazivanjem- a sam proziva (licemjere)s?
ko je sta uradio nije tema emisije? pa cekaj...ne kontam...
kako nije?
tema tvoje emisije je upravo kako fgr nije nista uradila, samo pljuje po svome i tisu-misu i servilnost prema anamo onima?
kako nije tema emisije?
toliko puta spominjes fgr da mislim da si SDA lik. to im je kratica decenije: fgr.
a ako jesi...koliko je u ovih 30 godina fgr imala moc u rukama, a koliko SDA?
i onda opet, i sam priznajes da prozivas...na temi koja- kazes- nije o prozivanju ko je sta uradio...
pa da se vratim na tebe- prozivanje je fgr da ne prozivaju anamo one s tobom skupa.
i opet pitam- jer da to rade, izbrisali bi se entiteti i povratnicima bi svanulo i nama i tako dalje...
je li ja umisljam ili se ti pod jedan- vrtis u krug, a pod dva- nista ne kazes?

da se ponovim i ja:
ti mozes kod anamo onih uraditi samo ono sto ti zakon dozvoljava. hoces ti sad s ove strane ograde pasti u nesvijest od vristanja ili neces...tvoja stvar. to nije do fgr. a prazne velike rijeci nisu nikad nikog spasile. bolje govori tiho i nosi psa sa sobom.
vise vrijedi jedna organizacija koja ce pratiti i tuziti i ganjati sve nepravilnosti ikad, nego svo tvoje ostrasceno, a zapravo prazno i jalovo, oplakivanje povratnika.
ko je imao i moc i pare pomoci povratnike? fgr? khm.
sad o "nasima"...zasto reagovati, zasto ne?
ok, ti biras da razumijes samru (iako bukvalno govori poluistinu: selektivno bira imena) i odbijas da vidis opasnost u tom...mozda je dobar izraz- popularizmu.
samra nicim ne pomaze povratniku, nicim ne proziva politiku RSa.
znaci- ni ona, ni fgr.
samra je u federaciji. to je njeno polje djelovanja.
taj- najmanji fasizam- tebi vrlo razumljiv...a meni eto-(sarcasm on) nije- jer ono...nisam ja odavLe (sarcsm off)...tako i pocinje. mali, simpaticni, malo bocne...haiku...
zavrsava tako sto tebe u federaciji zaboli glava kad krene eho raznih samri. i glava i ledja- ako me razumijes. prvo vlastimirova i verina ledja...pa tvoja.
i- ne mozes otici u rs, i postrojiti ih sve i omoguciti povratnicima sve ikad. mogu ja tebi napisati emociju koju imam dok to pisem. al' od toga nema kruha. Ali mozes se pobrinuti da u federaciji niko ne bude u situaciji povratnika u rs-u.
to stvarno mozes. A zasto bi to (u)radio?
pa to se na kraju svodi na to kakav si covjek.
moj rezon je onaj po kojem je drustvo onoliko jako, koliko je jak njegov najslabiji clan.
ne znam kakav je tvoj. mogu shvatiti i da je oko za oko, zub za zub...mogu shvatiti da samo zelis da oni tamo priznaju da su krivi...pokusavam shvatiti sta pises, ali ne uspijeva mi svesti na jednu jasnu recenicu kojom se vodis.
razumijem i frust zbog asimetrije u pravima, ali ne shvatam logiku po kojoj se ta asimetrija treba nivelirati prema rs-u. osim zbog priznanja poraza. nemoci. al' napisi onda tako.
napisi- mislim da smo propali, da je svako sebi jedina opcija i to je to.
ono sto meni smeta u toj opciji je to sto imam priliku vidjeti u mikrokosmosu- kantona- sa ogromnim jednonacionalnim sastavom...da to nije rjesenje.
kako bi ti to rijesio?
rajv0sa

#531 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by rajv0sa »

LBVIEW wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ah ta pokvarena,licemjerna FGR,sve bi bilo bolje da ih nema
Zna se na koga se misli, ne brini sad ce oni.
Ne znam samo sto se ti osjecas prozvan kad veze s njima nemas. :thumbup:
Ljudino ovaj put reagovao je mnogo širi spektar ljudi od tog famoznog fgr. Nije ovo bio atak na neku mulitikulti pricu i slicne stvari kojima se inace bave ti osvješteni, ovo je bio atak na sve ono što podrazumjeva RBiH pa i veličanstvenu odbranu i borbu Armije BiH. Pljunula je u lice svakom ne-muslimanu (ne samo ne-Bošnjaku) braniocu grada koji je imao opciju da pobjegne kao i mnogi a ostao je ovdje da brani svoj grad. U tome je fol, to ljude boli a ne laprdanja o bosnjackom fasizmu. I vazda se prica na kraju svede a gdje je naša stranka u banjaluci.
pustopoljina

#532 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by pustopoljina »

rajv0sa wrote:
LBVIEW wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ah ta pokvarena,licemjerna FGR,sve bi bilo bolje da ih nema
Zna se na koga se misli, ne brini sad ce oni.
Ne znam samo sto se ti osjecas prozvan kad veze s njima nemas. :thumbup:
Ljudino ovaj put reagovao je mnogo širi spektar ljudi od tog famoznog fgr. Nije ovo bio atak na neku mulitikulti pricu i slicne stvari kojima se inace bave ti osvješteni, ovo je bio atak na sve ono što podrazumjeva RBiH pa i veličanstvenu odbranu i borbu Armije BiH. Pljunula je u lice svakom ne-muslimanu (ne samo ne-Bošnjaku) braniocu grada koji je imao opciju da pobjegne kao i mnogi a ostao je ovdje da brani svoj grad. U tome je fol, to ljude boli a ne laprdanja o bosnjackom fasizmu. I vazda se prica na kraju svede a gdje je naša stranka u banjaluci.
bravo
LBVIEW

#533 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:Fasizam samrice je jer nema nase stranke u bl :D
Ne, nepostojanje srpskog pandana Samrici je dokaz srpskog fasizma.
LBVIEW

#534 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

pustopoljina wrote:[
kakva vriska?
ti pises da tebe u stvari samo nervira sto neko s tobom ne vristi na srpski i/ili hrvatski fasizam?
da svi vristimo...ne bi ga bilo?
prvi pominjes situaciju u kojoj se nalaze povratnici...al' ne mislis ti to zapravo ozbiljno...vise stilska figura? samo da ukazes...
pises nema potrebe za prozivanjem i dokazivanjem- a sam proziva (licemjere)s?
ko je sta uradio nije tema emisije? pa cekaj...ne kontam...
kako nije?
tema tvoje emisije je upravo kako fgr nije nista uradila, samo pljuje po svome i tisu-misu i servilnost prema anamo onima?
kako nije tema emisije?
toliko puta spominjes fgr da mislim da si SDA lik. to im je kratica decenije: fgr.
a ako jesi...koliko je u ovih 30 godina fgr imala moc u rukama, a koliko SDA?
i onda opet, i sam priznajes da prozivas...na temi koja- kazes- nije o prozivanju ko je sta uradio...
pa da se vratim na tebe- prozivanje je fgr da ne prozivaju anamo one s tobom skupa.
i opet pitam- jer da to rade, izbrisali bi se entiteti i povratnicima bi svanulo i nama i tako dalje...
je li ja umisljam ili se ti pod jedan- vrtis u krug, a pod dva- nista ne kazes?

da se ponovim i ja:
ti mozes kod anamo onih uraditi samo ono sto ti zakon dozvoljava. hoces ti sad s ove strane ograde pasti u nesvijest od vristanja ili neces...tvoja stvar. to nije do fgr. a prazne velike rijeci nisu nikad nikog spasile. bolje govori tiho i nosi psa sa sobom.
vise vrijedi jedna organizacija koja ce pratiti i tuziti i ganjati sve nepravilnosti ikad, nego svo tvoje ostrasceno, a zapravo prazno i jalovo, oplakivanje povratnika.
ko je imao i moc i pare pomoci povratnike? fgr? khm.
sad o "nasima"...zasto reagovati, zasto ne?
ok, ti biras da razumijes samru (iako bukvalno govori poluistinu: selektivno bira imena) i odbijas da vidis opasnost u tom...mozda je dobar izraz- popularizmu.
samra nicim ne pomaze povratniku, nicim ne proziva politiku RSa.
znaci- ni ona, ni fgr.
samra je u federaciji. to je njeno polje djelovanja.
taj- najmanji fasizam- tebi vrlo razumljiv...a meni eto-(sarcasm on) nije- jer ono...nisam ja odavLe (sarcsm off)...tako i pocinje. mali, simpaticni, malo bocne...haiku...
zavrsava tako sto tebe u federaciji zaboli glava kad krene eho raznih samri. i glava i ledja- ako me razumijes. prvo vlastimirova i verina ledja...pa tvoja.
i- ne mozes otici u rs, i postrojiti ih sve i omoguciti povratnicima sve ikad. mogu ja tebi napisati emociju koju imam dok to pisem. al' od toga nema kruha. Ali mozes se pobrinuti da u federaciji niko ne bude u situaciji povratnika u rs-u.
to stvarno mozes. A zasto bi to (u)radio?
pa to se na kraju svodi na to kakav si covjek.
moj rezon je onaj po kojem je drustvo onoliko jako, koliko je jak njegov najslabiji clan.
ne znam kakav je tvoj. mogu shvatiti i da je oko za oko, zub za zub...mogu shvatiti da samo zelis da oni tamo priznaju da su krivi...pokusavam shvatiti sta pises, ali ne uspijeva mi svesti na jednu jasnu recenicu kojom se vodis.
razumijem i frust zbog asimetrije u pravima, ali ne shvatam logiku po kojoj se ta asimetrija treba nivelirati prema rs-u. osim zbog priznanja poraza. nemoci. al' napisi onda tako.
napisi- mislim da smo propali, da je svako sebi jedina opcija i to je to.
ono sto meni smeta u toj opciji je to sto imam priliku vidjeti u mikrokosmosu- kantona- sa ogromnim jednonacionalnim sastavom...da to nije rjesenje.
kako bi ti to rijesio?
Ja sam govorio o forumskoj "FGR" ekipi i njihovom licemjerju.
pustopoljina

#535 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by pustopoljina »

LBVIEW wrote:
pustopoljina wrote:
Ja sam govorio o forumskoj "FGR" ekipi i njihovom licemjerju.
sto ne kazes odmah- presipas iz supljeg u prazno.
samo ti, igraj se po forumu...ego 1 protiv ega 2...
MarshalDodik

#536 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by MarshalDodik »

LBVIEW wrote:
scarface32 wrote:
Nego, gdje su gradjanski Srbi - ako vec banjalucki Bosnjaci vise vole SDA- da glasaju za gradjanski opciju, nisu valjda svi u Sarajevu? Spala knjiga na dva slova.- Susnicu i Bursaca.
Pa da su Sarajevski Srbi poslije rata nastavili glasat za SDS ili Dodika, gradjanskih stranaka u Sarajevu ne bi bilo ni za opozicije, a kamoli da bi ikad pobijedila etnokratsku SDA !
Nego su Srbi u Sarajevu nakon rata odbacili nacionalne stranke i 20 godina glasali mahom za gradjanske opcije. Mozda jedan od razloga zasto danas u Sarajevu i jesu gdje su (na kud i kamo boljem polozaju), za razliku od Bosnjaka u Banja Luci koji su svih 20 godina vjerni svojoj nacionalnoj partiji pa sad svi mogu stati u Ferhadiji ( kako ti kazes), iako su procentualno brojniji od Srba u Sarajevu.
scarface32

#537 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by scarface32 »

MarshalDodik wrote:
LBVIEW wrote:
scarface32 wrote:
Pa da su Sarajevski Srbi poslije rata nastavili glasat za SDS ili Dodika, gradjanskih stranaka u Sarajevu ne bi bilo ni za opozicije, a kamoli da bi ikad pobijedila etnokratsku SDA !
Nego su Srbi u Sarajevu nakon rata odbacili nacionalne stranke i 20 godina glasali mahom za gradjanske opcije. Mozda jedan od razloga zasto danas u Sarajevu i jesu gdje su (na kud i kamo boljem polozaju), za razliku od Bosnjaka u Banja Luci koji su svih 20 godina vjerni svojoj nacionalnoj partiji pa sad svi mogu stati u Ferhadiji ( kako ti kazes), iako su procentualno brojniji od Srba u Sarajevu.

Upravo
The 51st State

#538 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by The 51st State »

Dje su te gradjanske stranke u banjaluci, da se upotpuni analogija?
LBVIEW

#539 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by LBVIEW »

MarshalDodik wrote:
LBVIEW wrote:
scarface32 wrote:
Ma svakako, da nema Srba u Sarajevu ne bi ni bilo gradjanske opcije. :lol:
A novi momenat u prici je da su Bosnjaci krivi i za odsustvo iste u Banja Luci.
tuzlak1212

#540 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by tuzlak1212 »

The 51st State wrote:Dje su te gradjanske stranke u banjaluci, da se upotpuni analogija?
Nema jer za razliku od bosnjaka u Federaciji, svi srbi u RS glasaju za nacionaliste.
MarshalDodik

#541 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by MarshalDodik »

LBVIEW wrote:
MarshalDodik wrote:
LBVIEW wrote: Ma ja ima, svi mogu stati u Ferhadiju.
Ma svakako, da nema Srba u Sarajevu ne bi ni bilo gradjanske opcije. :lol:
A novi momenat u prici je da su Bosnjaci krivi i za odsustvo iste u Banja Luci.
Eto pokusao si ali preporucujem da vise ne rezonujes sam.
The 51st State wrote:Dje su te gradjanske stranke u banjaluci, da se upotpuni analogija?
1. Prvo, da Sarajevski Srbi i Hrvati od postratnom perioda do danas nisu odbacili svoje nacionalne partije u smislu da glasaju za iste, sigurno onda ni gradjanska opcija/ liberalna opcija ( OPET U KOALICIJI SA DESNIM CENTROM da se naglasi, jer su iskljucivo gradjanske opcije nedovoljne u Sarajevu) nikad ne bi postigla rezultat kakav ima danas u KS. Neoboriva istina.
2. Ako su DF i GS gradjanske stranka u FBiH odnosno Sa uvjeren sam da i u ambijentu kakav je RS odnosno BL postoji opcija minimalno nalik najprimitivnijim Sarajevskim gradjanskim opcijama.
3. Ako ne postoje tamosnje autohntone gradjanske opcije, u tim gradovima djeluju i gradjanske stranke osnovane u Federaciji.
4. Ake ne postoje tamosnja autohtona Banjalucka gradjanske opcije, odlicna ideja da se osnuje i da se pokusa. Proslijedimo im ideju :bih:
Inace ovim politickim tempom kojim se krecu Bosnjaci Banja Luke i Ferhadija ce im biti glomazna za par godina ( u koju mogu svi stati kako kazes, iako ih procentualno ima vise od Srba u Sarajevu )
BHCluster

#542 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by BHCluster »

:gunjastajl:
BHCluster

#543 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by BHCluster »

Bodkin wrote:Fasizam samrice je jer nema nase stranke u bl :D
Fasizam je iskljucivo njen, stranke koju predstavlja i suti tj SDA i svih oni koji je podrzavaju, a sto se tice Nase Stranke ta ce ona traziti u BL kad i sami znamo da je to lokalna stranka.
Moenx

#544 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Moenx »

Ne bih bas rekao odakle je prvotni osnivac ;Borisa Falatar ;tuzlanski sektor
Nisi mi baš u pravu
Vidi se da ne znaš
BHCluster

#545 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by BHCluster »

Moenx wrote:Ne bih bas rekao odakle je prvotni osnivac ;Borisa Falatar ;tuzlanski sektor
Nisi mi baš u pravu
Vidi se da ne znaš
Image
:lol:
Moenx

#546 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Moenx »

Čuj Bakir nije bio u banja luci
Otvaranhe Ferhadije
I jednom je bio jos
Gledao sam snimak ja
Gluposti
jeza u ledja

#547 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by jeza u ledja »

Koliko se puta na ovoj temi spomenula Banja Luka? Tema o Sarajevu, isti likovi trune o Banja Luci. "Sto ne odes u BL pa tako", kazu. "U BL je jos mnogo gore, pa se niko ne buni", kazu. Kazu "sto se ne javljate kad se prica o srpskom fasizmu"...
Pa mozda, samo mozda, zato jer je ovo sarajevski, a ne banjalucki forum???
Kazu, "o ovakvim temama se najvise raspreda"? Eksi. Pitam se sto se ne vodi zestoka rasprava o cetnicima?? Hm, zasto? :hm:
Koja je poenta, javit se na forum na kom svi isto misle o cetnicima i sta, provoditi vrijeme osudjujuci cetnistvo? Bravo, klap klap, stotine istomisljenika govore jedni drugima jedno te isto, i tapsu se po ledjima, sjo jesi dobro reko. :-)

Suplja prica. Izvlakusa, iza koje se krije nesto mnogo cinicnije. :wink:

Cuj njemu pun kurac ovakve price?
Pa i nama je pun kurac vase price! :roll:

Istovremeno, iza vase price stoji velika vecina ljudi, drzite zemlju 25 godina i mi vam kao ne damo maKet? :oops:

Hajde ba... :-x

A u stvari, matrica je svugdje ista - ovakve ljude jednostavno "zulja" svako ko nije u njihovom toru, a dijeli s njima prostor. Znaci maltene doslovce zulja, i to se ne moze smiriti dok kamencic ne ispadne iz cipele ili dok ne bude odstranjen. Al ono, za to vrijeme, od kamencica se pravi slon.

Jedan je cak na slicnoj temi stigao napisat nesto u stilu ovakva prica "FGR" jos samo na ovom forumu prolazi, a kao u stvarnosti je ta prica zavrsena..Pa sto dolazis koji kurac bas na ovaj forum? Siroko ti polje, pa vazi kako te zulja kamencic dok se boje ne rastope.

Rahat-patnja, mi kao hocemo, a oni nam kao ne daju. :oops:
Kikibombona

#548 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Kikibombona »

LBVIEW wrote:
A jesi li ponosan sto nismo kao oni, sto imamo Nasu stranku, multi-kulti liberalnu opciju!??

Meni bi bilo drago da se mogu pohvaliti Svedjanima i Dancima, kod komsija rigidni nacionalizam, a ja glasam za liberalnu multi-kulti Nasu stranku. 8-)
HAVANA

#549 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by HAVANA »

Trebo bi ja zenu dje uvalit,vidis ti to,moglo bi se cvaknut par milja mjesecno. :mastakazes: Jel i ona spada pod ove alijine? Eki alijini srbi. :lol: Joj lude zemlje braco mila. :-)
Kikibombona

#550 Re: Alijini Srbi i Hrvati - problem u Sarajevu?

Post by Kikibombona »

HAVANA wrote:Trebo bi ja zenu dje uvalit,vidis ti to,moglo bi se cvaknut par milja mjesecno. :mastakazes: Jel i ona spada pod ove alijine? Eki alijini srbi. :lol: Joj lude zemlje braco mila. :-)
Staa, da zauzme poziciju nekom Bosnjaku nakon svega sto se desilo? :roll:

Neka ide u Prnjavor i Gabelu, 'ta ce nama ovdje.

S postovanjem, i bez uvrede, Samra.
Post Reply