Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post Reply
hizo ramidovic

#526 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by hizo ramidovic »

90minut wrote:Brate mi kad bi mogli izvuci preko tih recimo 120 hiljada ljudi, pa rat bi trajao godinu dana završio bi se u oko 25 posto povracene teritorije danasnjeg RS-a.

Misliš da mitomani mogu parirati tom ljudstvu pa i da ne ide na sve ili ništa nego da te roka iz šume kao što su oni nas?
Izvini, samo da te priupitam: iz koje si ti brigade- 1. minkenska viteska ili 4.kopenhagenska slavna?
Thorgerson

#527 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Thorgerson »

90minut wrote:Brate mi kad bi mogli izvuci preko tih recimo 120 hiljada ljudi, pa rat bi trajao godinu dana završio bi se u oko 25 posto povracene teritorije danasnjeg RS-a.

Misliš da mitomani mogu parirati tom ljudstvu pa i da ne ide na sve ili ništa nego da te roka iz šume kao što su oni nas?
Dobro, ok. Evo recimo desi se to da ce neki sarajlija otici do Doboja da oslobadja BiH teritoriju (u sto cisto sumnjam buduci da prosjecni sarajalija npr nikad nije bio u Banja Luci, stavise frka mu je ako mora otici do Lukavice, neugodno se osjeca, al hajd to na stranu sad).

Sta onda? Koji vam je onda genijalci plan?

Sta sa milion ljudi koji nisu bosnjaci, niti zele da se tako izjasne. Ne zele ni da budu bosanci. Sta cemo s njima. Pobit sve redom, jel? Sta, zaprijetit im sad cete bit bosanci, pricat cete bosanski, jebo to to sto ljudi imaju visevjekovnu tradiciju. Nista to. Evo da pobjegnu, naselit cemo jelde taj dio bosnjacima bosancima cistokrvnim. Nema, eno istocna bosna koja se naselila po federaciji, jedva ceka da ode Iz Sarajeva. Slomise se.

Nema sta. Genijalan plan.

:-)
Thorgerson

#528 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Thorgerson »

hizo ramidovic wrote:

Izvini, samo da te priupitam: iz koje si ti brigade- 1. minkenska viteska ili 4.kopenhagenska slavna?
On je iz brigade balavaca. Koji razmisljaju 5 sekundi unaprijed.
Ako i toliko.
nKrkan

#529 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by nKrkan »

Zalosno je na sto smo se sveli u zadnjih 200 godina, umjesto da Bosnu u eventualnim konfliktima branimo u Novom Pazaru, mi je branimo nedaleko od Baščaršije
insomnia78

#530 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

Ko se sveo? Zadnja prilika za odbranu bijase na Kosovu. Poslije toga cao
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#531 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by konektovan »

Kako se laganini, forumski mitomani demaskiraju,...
mO k3

#533 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by mO k3 »

hizo ramidovic wrote:

ni jedna ni druga slavna ... mislim da je iz druge ili trece etnicke grupe ..
nKrkan

#534 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by nKrkan »

insomnia78 wrote:Ko se sveo? Zadnja prilika za odbranu bijase na Kosovu. Poslije toga cao
pa bošnje naše nesposobne tj naši preci
Hrmpallier

#535 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Hrmpallier »

Thorgerson wrote:

Dobro, ok. Evo recimo desi se to da ce neki sarajlija otici do Doboja da oslobadja BiH teritoriju (u sto cisto sumnjam buduci da prosjecni sarajalija npr nikad nije bio u Banja Luci, stavise frka mu je ako mora otici do Lukavice, neugodno se osjeca, al hajd to na stranu sad).

Sta sa milion ljudi koji nisu bosnjaci, niti zele da se tako izjasne. Ne zele ni da budu bosanci. Sta cemo s njima. Pobit sve redom, jel? Sta, zaprijetit im sad cete bit bosanci, pricat cete bosanski, jebo to to sto ljudi imaju visevjekovnu tradiciju. Nista to. Evo da pobjegnu, naselit cemo jelde taj dio bosnjacima bosancima cistokrvnim. Nema, eno istocna bosna koja se naselila po federaciji, jedva ceka da ode Iz Sarajeva. Slomise se.

Rat i godina dana :-) . Nedelja-dvije u vrh glawe. Pobjeda ne mora biti klasična sa zauzimanjem teritorije, još manje divljačka sa progonom ili zločinačka za ubijanjem civila. Taman posla. Ako bi se uzelo 10 % RS-a, tako da se ostatak podijeli na tri-četri nepovezane cjeline, to bi bila sjajna P O B J E D A. Srbi mi mogli imati svoje autonomne oblasti, neke samouprave &t.d. &.t.d, ali sve bi to bilo daleko, daleko od onoga što imaju danas, od ponižavanja naše države, blokiranja, slavljenja druge države i sličnih izliva "patriotizma". Sve i kad bi mi imali Leoparde i PZH - 2000, i avione F-15E, ili čak F-35 i šta sve još ne, velike sile ne bi dozvolile potpuni poraz Srba u BiH. Ja sam to već jednom napsao, ali ne znam da li je ko notirao, a i onaj ko jeste ima pileće pamćenje.
Dakle, svi zajedno u jednoj državi, ali bez blokada i diktata bilo koga i bilo kome. Naš problem je velikosrpska ideja, ne Srbi. Njih ima i u gradovima u Federaciji, i nisu problem.
insomnia78

#536 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

nKrkan wrote:
insomnia78 wrote:Ko se sveo? Zadnja prilika za odbranu bijase na Kosovu. Poslije toga cao
pa bošnje naše nesposobne tj naši preci
Kad je poslije upada Turske na ove prostore to bilo moguce?
nKrkan

#537 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by nKrkan »

insomnia78 wrote:
Kad je poslije upada Turske na ove prostore to bilo moguce?
nismo mi na istoj frekvenciji , ja govorim o bošnjačko - srpskim odnosima i kako nas mic po mic odmiču od prostora gdje smo bili većina od Berlinskog kongresa do danas.
славянин

#538 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by славянин »

Hrmpallier wrote:
Thorgerson wrote:

Rat i godina dana :-) . Nedelja-dvije u vrh glawe. Pobjeda ne mora biti klasična sa zauzimanjem teritorije, još manje divljačka sa progonom ili zločinačka za ubijanjem civila. Taman posla. Ako bi se uzelo 10 % RS-a, tako da se ostatak podijeli na tri-četri nepovezane cjeline, to bi bila sjajna P O B J E D A. Srbi mi mogli imati svoje autonomne oblasti, neke samouprave &t.d. &.t.d, ali sve bi to bilo daleko, daleko od onoga što imaju danas, od ponižavanja naše države, blokiranja, slavljenja druge države i sličnih izliva "patriotizma". Sve i kad bi mi imali Leoparde i PZH - 2000, i avione F-15E, ili čak F-35 i šta sve još ne, velike sile ne bi dozvolile potpuni poraz Srba u BiH. Ja sam to već jednom napsao, ali ne znam da li je ko notirao, a i onaj ko jeste ima pileće pamćenje.
Dakle, svi zajedno u jednoj državi, ali bez blokada i diktata bilo koga i bilo kome. Naš problem je velikosrpska ideja, ne Srbi. Njih ima i u gradovima u Federaciji, i nisu problem.
Pa sto se tice stranih sila - kada bi zatvorile oci na P O B J E D U onda bi mogao ocekivati i Srbiju i Hrvatsku da se umijesaju ... mnogo faktora itd.

Dodik naprimjer ne zeli rat niti ga zele srbi,bosnjaci,hrvati itd. Ali Dodik politicki radi na otcjepljenju,Hrvati ganjaju svoj entitet a Bosnjaci... pa ne znam tacno - zabrinuti su kao i Inzko (misli se na politike) - opet vrijeme je neprijatelj BiH u ovakvom stanju.
LBVIEW

#539 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by LBVIEW »

General War wrote:
insomnia78 wrote:Nema te sta on ubjedjivati bas tako ce da bude
Pa eto onda gotov posao, jos samo da prestanu se sikirati kako cemo se mi osjecati. :mrgreen:
Samo ne znam koji je motiv te price, da ohrabri sebe, ili stvarno konta da moze nekog ubijediti kako je otpor uzaludan.
90minut

#540 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by 90minut »

LBVIEW wrote:
General War wrote:
Pa eto onda gotov posao, jos samo da prestanu se sikirati kako cemo se mi osjecati. :mrgreen:
Samo ne znam koji je motiv te price, da ohrabri sebe, ili stvarno konta da moze nekog ubijediti kako je otpor uzaludan.
Lik je u Francuskoj postavlja slike Notre Dame i plače kako je katastrofa epskih proporcija.
Svi drugi pesimisticni forumaši ala pjesme " mene život razocarao " ne uzimaj ih ozbiljno.

Smiješni likovi baš ako cemo konkretno o brojkama onako konzervativno može se reci bez problema da bi bilo u svako doba dana noci jedno 15 hiljada vehabija bez problema.
Nemaju ba pojma kakve mrake ima u državi danas jedino objašnjenje je da pišu ovdje cvikaroši koji bi se svakako ispalili u slucaju ratnog stanja.

A ako neko sumnja da ne možemo skupiti bez ikakvih problem u toj situaciji minimum 120 do 150 hiljada ljudi od hajmo reci milion podobnih bošnjaka nek se dozove.

Npr ti likovi gledaju na istočno kao neko razgraničenje gdje bi se potencijalno vodio rat i ne bi mogli probiti brzo.. :lol:

A srbima u glavi u toj sceni kako se ispaliti što prije.

Dosta baš od mene pojedinci nek nastave vjerovati da bi mogli dici granicu na vracama s automatima i reci ne možete proci, kakva komedija od ljudi su pojedinci. :lol:
insomnia78

#541 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

E cuj 15 hiljada vehabija. :lol:
E bi se i usrecili
Thorgerson

#542 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Thorgerson »

Hrmpallier wrote: Rat i godina dana :-) . Nedelja-dvije u vrh glawe. Pobjeda ne mora biti klasična sa zauzimanjem teritorije, još manje divljačka sa progonom ili zločinačka za ubijanjem civila. Taman posla. Ako bi se uzelo 10 % RS-a, tako da se ostatak podijeli na tri-četri nepovezane cjeline, to bi bila sjajna P O B J E D A. Srbi mi mogli imati svoje autonomne oblasti, neke samouprave &t.d. &.t.d, ali sve bi to bilo daleko, daleko od onoga što imaju danas, od ponižavanja naše države, blokiranja, slavljenja druge države i sličnih izliva "patriotizma". Sve i kad bi mi imali Leoparde i PZH - 2000, i avione F-15E, ili čak F-35 i šta sve još ne, velike sile ne bi dozvolile potpuni poraz Srba u BiH. Ja sam to već jednom napsao, ali ne znam da li je ko notirao, a i onaj ko jeste ima pileće pamćenje.
Pa dobro jel ti stvarno mislis da Srbi ne bi imali pomoc Srbije i Rusije? Srbi su 10x bolji lobisti od nas tupavih bosnja. Bili i 90ih i sada su. Pogledaj samo sta Dodik evo radi.

Ode na noge Papi, kaze mu mir, ljubav, prosperitet. U isto vrijeme Bakir priča o novom ratu. :-) Dodik u svakom intervju govori o tome da ne želi sukob (u što lično ne vjerujem), ali tako priča. Dok Bakir u svakom intervju spomene da ce bit rat.

I sad to kad stranac stavi, mi smo tu donji. Jos ce nas optuzit za agresiju. Znaci treba biti malo pametniji.

Dodik se razletio na sve strane. Mozemo mi pricati sta hocemo o tom covjeku. CInjenica je da je lik preuspjesan u svom poslu. Poslu političara. Ismijavajmo mi njega, ali on u jednom danu obidje Srbiju, da intervju, dodje u Sarajevo obavi sastanak, ode do BL odradi i tamo intervju. Sutra ode u Vatikan, vrati se ode opet do BG, pa tamo vamo.

Šta i gdje su Šefik i Komšić? Zbunjole obojica.

I ne nema to veze s tim što je Dodik predsjedavajući. Kažem vam, vidjet ćete evo sad će još malo proći 8 mjeseci, jel onda ide smjena. Ništa se neće promjeniti Dodik će i dalje tu biti glavni baja i obavljace stvari kako on hoce. Jednostavno je takav, to sto mi imamo ovu dvojicu zbunjola je druga stvar.

Još mi je smješnije što su čekali da medo ode iz jazbine da sastanče sa ambasasdorom. Jadno :-)
Thorgerson

#543 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Thorgerson »

90minut wrote: Lik je u Francuskoj postavlja slike Notre Dame i plače kako je katastrofa epskih proporcija.
Svi drugi pesimisticni forumaši ala pjesme " mene život razocarao " ne uzimaj ih ozbiljno.

Smiješni likovi baš ako cemo konkretno o brojkama onako konzervativno može se reci bez problema da bi bilo u svako doba dana noci jedno 15 hiljada vehabija bez problema.
Nemaju ba pojma kakve mrake ima u državi danas jedino objašnjenje je da pišu ovdje cvikaroši koji bi se svakako ispalili u slucaju ratnog stanja.

A ako neko sumnja da ne možemo skupiti bez ikakvih problem u toj situaciji minimum 120 do 150 hiljada ljudi od hajmo reci milion podobnih bošnjaka nek se dozove.

Npr ti likovi gledaju na istočno kao neko razgraničenje gdje bi se potencijalno vodio rat i ne bi mogli probiti brzo.. :lol:

A srbima u glavi u toj sceni kako se ispaliti što prije.

Dosta baš od mene pojedinci nek nastave vjerovati da bi mogli dici granicu na vracama s automatima i reci ne možete proci, kakva komedija od ljudi su pojedinci. :lol:
Jarane koliko ti imaš godina? I u kojem dijelu Njemačke živiš?

Pa ja sam bio dijete u prošlom ratu, ali sam se iščitao hrpe dokumenata, traskripata, qrca palaca, knjiga, je li ti shvataš bolan da smo u prošlom ratu ljude morali ganjati po ulici, da su hiljade njih dezertirali, da se hiljade njih sklanjalo na svaki moguci nacin u podrum. Je li ti shvataš da niko neće glavu u torbu tek tako staviti. Imaš nekolicinu njih koja je na to spremna.

I to u situaciji, kada svi znamo šta se desilo sa onim koji se jesu borili. O kakvim ti stotinama hiljada pričaš, jesi normalan?

Eh te vehabije bi nam baš dobro došle. To bi bio posljednji ekser u kovčeg ove države.

:run:
90minut

#544 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by 90minut »

Da li je nekolicina 100 hiljada od milion podobnih?
seln

#545 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by seln »

Sjebace nas ko tvoji Palestince, jelde? :wink:
славянин

#546 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by славянин »

90minut wrote:Da li je nekolicina 100 hiljada od milion podobnih?
Brtanija je u 2.sv ratu u opcoj mobilizaciji uspjela da mobilise 22% stanovnistva i vecina tih mobilisanih i nije direktno se borila - inace VB je zabiljezena kao zemlja koja je procentualno prema stanovnistvu najvise mobilizovala. Pored svega sto su imali morali su da primaju lend lease od amera jer nisu mogli da drze toliku vojsku jer nisu imali proizvodnu/resursnu bazu iza tj. Previse je mobilisali ljudi u vojsku.

Dakle odgovor na tvoje pitanje 100k od milion je 10% i itekako nije minorno.
Da dodam jos da nemamo vojnog roka - a morala za borbu i cilja tipa “borit cemo se na plazama,poljima,gradovima itd” sumnjam da nargila i dzumanska kafa imaju a cini mi se zbog opceg razocarenja upravom i u ratu i jos vise nakon istog moral i zelja za borbom nisu bas visoko na ljestvici prioriteta..

Predlazem ako te vec interesuje da malo pocnes izucavati vojnu teoriju i historiju - interesantna je.
insomnia78

#547 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

seln wrote:
Ma kako sjebavanje, cujes da dolazi minimum 15 000 ve’abija. To sto bi oni vec sutra krenuli da uvode svoj serijat a treci dan se popucali izmedju sebe to nema veze
red evil

#548 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by red evil »

Srbi su sjajni lobisti pa su uspjeli izlobirati da im cijeli državni vrh bude osuđen za najteže moguće zločine. :mrgreen: Nema šta, sjajno obavljen posao.
seln

#549 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by seln »

insomnia78 wrote:
seln wrote:
Ma kako sjebavanje, cujes da dolazi minimum 15 000 ve’abija. To sto bi oni vec sutra krenuli da uvode svoj serijat a treci dan se popucali izmedju sebe to nema veze
Ma boli srbe, zombi dedo je na njihovoj strani.
atmel

#550 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by atmel »

Thorgerson wrote:
Hrmpallier wrote: Rat i godina dana :-) . Nedelja-dvije u vrh glawe. Pobjeda ne mora biti klasična sa zauzimanjem teritorije, još manje divljačka sa progonom ili zločinačka za ubijanjem civila. Taman posla. Ako bi se uzelo 10 % RS-a, tako da se ostatak podijeli na tri-četri nepovezane cjeline, to bi bila sjajna P O B J E D A. Srbi mi mogli imati svoje autonomne oblasti, neke samouprave &t.d. &.t.d, ali sve bi to bilo daleko, daleko od onoga što imaju danas, od ponižavanja naše države, blokiranja, slavljenja druge države i sličnih izliva "patriotizma". Sve i kad bi mi imali Leoparde i PZH - 2000, i avione F-15E, ili čak F-35 i šta sve još ne, velike sile ne bi dozvolile potpuni poraz Srba u BiH. Ja sam to već jednom napsao, ali ne znam da li je ko notirao, a i onaj ko jeste ima pileće pamćenje.
Pa dobro jel ti stvarno mislis da Srbi ne bi imali pomoc Srbije i Rusije? Srbi su 10x bolji lobisti od nas tupavih bosnja. Bili i 90ih i sada su. Pogledaj samo sta Dodik evo radi.

Ode na noge Papi, kaze mu mir, ljubav, prosperitet. U isto vrijeme Bakir priča o novom ratu. :-) Dodik u svakom intervju govori o tome da ne želi sukob (u što lično ne vjerujem), ali tako priča. Dok Bakir u svakom intervju spomene da ce bit rat.

I sad to kad stranac stavi, mi smo tu donji. Jos ce nas optuzit za agresiju. Znaci treba biti malo pametniji.

Dodik se razletio na sve strane. Mozemo mi pricati sta hocemo o tom covjeku. CInjenica je da je lik preuspjesan u svom poslu. Poslu političara. Ismijavajmo mi njega, ali on u jednom danu obidje Srbiju, da intervju, dodje u Sarajevo obavi sastanak, ode do BL odradi i tamo intervju. Sutra ode u Vatikan, vrati se ode opet do BG, pa tamo vamo.

Šta i gdje su Šefik i Komšić? Zbunjole obojica.

I ne nema to veze s tim što je Dodik predsjedavajući. Kažem vam, vidjet ćete evo sad će još malo proći 8 mjeseci, jel onda ide smjena. Ništa se neće promjeniti Dodik će i dalje tu biti glavni baja i obavljace stvari kako on hoce. Jednostavno je takav, to sto mi imamo ovu dvojicu zbunjola je druga stvar.

Još mi je smješnije što su čekali da medo ode iz jazbine da sastanče sa ambasasdorom. Jadno :-)
I tako ukrug BL, SA i BG
Čovjek na američkoj crnoj listi...
Post Reply