brude ocammali_balon wrote:
no to je njihovo demokratsko pravo, isto ono koje bi rado ukinuli hehehehe
p.s ovo bi moglo na temu kakve cipele nose forumasi
brude ocammali_balon wrote:
Gay Arena...Tomahawk11 wrote:I kod Olimpica tribinesumirprimus wrote:jebte samo u gejeva(osim ypg) sve sarene zastave, dugine boje, srculenca, poljupci, kupace gace, golotinja, nista crne zastave mrtvacke glave paljenja lutki zastava pozivanja na linc.
mozda su gejovi normalniji od strejtova???
Sve to proizlazi iz nesigurnosti u sebe. Ovi sto su najradikalniji u odbijanju homoseksualizma oni su najnesigurniji.sumirprimus wrote:da, previse nametanja, i agresije u stavovima zaista ne razumijem cemu tolika agresija ako si siguran u svoju seksualnost i u svoj nacin razmisljanja i zivljenja?MarlboroGold wrote:Uvijek će biti onih koji će nametati svoje stavove. To prvo vjernici rade drugima i drugačijima, a onda ostali... nekad samo i na spomen teme poput homoseksualnosti.
Razlika je što su recimo vjernici zaštićeni kao bubreg u loju pa im se može i da da nameću nešto drugima...
Rizvan wrote:
Sivo obojene zemlje su zemlje u kojima nije dozvoljen istospolni brak. Sudeći prema nekim forumašima ovdje to su normalne zemlje u kojima preovladava zdrav razum.A onda se postavlja pitanje, zašto građani iz normalnih masovno hrle u nenormalne zemlje gdje vlada nemoral?
Pa zato jer umjesto malo agresivnijeg odbijanja uvijek mozes spomenuti bacanje s litice kao opciju jel...to je normala.sumirprimus wrote:da, previse nametanja, i agresije u stavovima zaista ne razumijem cemu tolika agresija ako si siguran u svoju seksualnost i u svoj nacin razmisljanja i zivljenja?MarlboroGold wrote:Uvijek će biti onih koji će nametati svoje stavove. To prvo vjernici rade drugima i drugačijima, a onda ostali... nekad samo i na spomen teme poput homoseksualnosti.
Razlika je što su recimo vjernici zaštićeni kao bubreg u loju pa im se može i da da nameću nešto drugima...
a) Meni je preko glave i te price o nezaposlenosti. Nikome nisu bila zatvorena vrata medicine, elektrotehnike, masinstva, matematike. Izuzetak su ljudi koji su bolesni i koji nemaju sta da jedu, a pogotovo ne za studiranje.W0rM wrote: a) daleko vece imaju normalni parovi od kojih zavisi BH drustvo jer su oni nosioci buducnosti ove drzave i aBd njenih vrlih i cestitih vrijednosti.
b) zato sto necu da metem ispred tudjih vrata nego ispred svojih, a i red je kad udjes u tudju kuc da postuejs domacina, ako ti se ne svidja, sto si dolazio?
c) Licno mi smeta, da svako radi sta zeli nas je i dovelo dovde. Naravno da imamo vecih problema i jos jedan nam ne treba.
d) Ni jedno ni drugo, o trecem i cetvrtom da bezveze ne raspravljamo, nema smisla
A cuj, nisam ja rekao da je nema, ali opet mislim da je tamo bolje pravosudje pa im je lakse. Isto je i za korupciju, svugdje je ima, ali kod nas je najvise.insomnia78 wrote:![]()
Proguglaj malo o homofobiji u EU
i et, ovi će svojom šetnjom učinit da prestanešsumirprimus wrote:da redovno prisustvujem ismijavanju drugog i drugacijeg, nekad su to pederi, nekad seljaci, nekad carsijaneri, nekad vjernici, nevjernici.
Tigar like thissumirprimus wrote:jebte samo u gejeva(osim ypg) sve sarene zastave, dugine boje, srculenca, poljupci, kupace gace, golotinja, nista crne zastave mrtvacke glave paljenja lutki zastava pozivanja na linc.
mozda su gejovi normalniji od strejtova???

Jer su opterećeni ideološkim glupostima i što se ne uklapa u njihov svjetonazor to ne valja, pa osuđuju i u nekim situacija potežu za nasiljem. Može se biti i vjernik a da te oni ne dotiču i da ne reaguješ i takvih je masa... to uopšte nije teško. Ali imaš i veliki broj koji nije takav - obično neobrazovan svijet. Gdje im je sabur u takvim situacijama?sumirprimus wrote:da, previse nametanja, i agresije u stavovima zaista ne razumijem cemu tolika agresija ako si siguran u svoju seksualnost i u svoj nacin razmisljanja i zivljenja?MarlboroGold wrote:Uvijek će biti onih koji će nametati svoje stavove. To prvo vjernici rade drugima i drugačijima, a onda ostali... nekad samo i na spomen teme poput homoseksualnosti.
Dino bolan, stara je poslovica "od nameta nema selameta".Dino34 wrote:i et, ovi će svojom šetnjom učinit da prestanešsumirprimus wrote:da redovno prisustvujem ismijavanju drugog i drugacijeg, nekad su to pederi, nekad seljaci, nekad carsijaneri, nekad vjernici, nevjernici.
Ja nikoga ne ismijavam i ne diram.
Ne zanima me hoće li neko ganjati muške il žene. Ne zanima me šta rade komšije. Ono što želim jeste da me se ostavi na miru i da mi se ništa ne nameće.
Evo u njemačkoj je otvorena džamija u kojoj žena predvodi namaz muškarcima.
Ne zanima me. Svako je kovač svoje sreće.
Ako je istina ono u šta vjerujem, biće sudac koji će suditi. Ja neću suditi niti ću smiještati u dženet il džehenem.
Ponavljam: ne ubjeđuj mene i sve ok.
Za ovog bombaša koji piše kako je na zapadu...
Imaš zakon koji govori o ponašanju u javnosti. Erregung öffentlichen Ärgernisses. Znači, ako se vaćariš il jašeš u javnosti, znaj da ćeš platiti globu, ili ćeš u prdekanu.
Nikad nisam vidio da se neko ljubaka u javnosti.
Doduše, ne hodam po mjestima gdje bi to moglo da se dešava, tako da...
Prava boja.sumirprimus wrote:zato vama bordo boje kluba nista nesto muski teget plava il crna
stariji članak, prvi put čujem za ovo“Većina homoseksualaca u Francuskoj je protiv istospolnih brakova, jer su naprosto protiv zajednice takvoga tipa. I to ne tvrdim ja nego statistički podaci svih značajnijih istraživanja. Već dugo ponavljam to pitanje: Za koga je donesen taj zakon? Za sve homoseksualce u Francuskoj ili za njih 2000 koji žive u pariškom kvartu Marais (četvrt u kojoj veliki broj stanovnika pripada gay populaciji, op. a.)?”, poručio je Francuz i podsjetio kako je broj sklopljenih istospolnih brakova nakon usvajanja zakona puno manji nego što je francuska vlada tvrdila da će biti.
Jean-Pier Delaume-Myard je u svom govoru ponovio zašto se suprotstavlja zakonu o istospolnim brakovima.
“Još od listopada 2012. tvrdim da treba razlikovati pojmove ‘homoseksualac’ i ‘gay’. Homoseksualci, skupina kojoj i ja pripadam, žele svoja građanska prava, kao i svi drugi građani. Ali, nije im potrebno oblačiti svadbeno odijelo. Postoje mogućnosti i zakoni koje im osiguravaju sva prava na tom polju poput prava na nasljedstvo i sličnih. Ne treba nam manipulacija zakonom jedne malobrojne, ali očito utjecajne skupine. Kada je riječ o djeci, homoseksualci su odgovorne osobe. Svjesne su toga da njihova želja za roditeljstvom ne treba uzrokovati da neko dijete nikada u životu ne osjeti majčinsku ljubav. Homoseksualac je svjestan da dijete nije tek lijek s kojim se liječi situacija u kojoj vas vaš partner ne voli”, poručio je francuski homoseksualac i dodao kako je istospolni brak prvi korak prema umjetnoj oplodnji za istospolne brakove i korištenje surogat-majki, onako kako se to danas radi u Indiji.
Delaume-Myard je ispričao i kako zbog svog angažmana često trpi uvrede iz gay populacije, a često mu se i prijeti. Njegova knjiga u kojoj je argumentirao svoje suprotstavljanje istospolnim brakovima praktički je zabranjena u onim knjižnicima koje su pod utjecajem LGBT lobija. Nedavno je boravio u Italiji, gdje su se homoseksualci, kao i u Francuskoj, također organizirali protiv zakonskih prijedloga o istospolnim brakovima, te mu je puno njih reklo kako se nisu usuđivali izaći u javnost zbog straha da će biti pretučeni. Nedavno su u Bergamu održani prosvjedi protiv zakona o istospolnim zajednicama na kojima su sudjelovali i homoseksualci. LGBT lobi, rekao je Francuz, odmah je organizirao kontraprosvjede pod nazivom “Prekinimo tišinu”.
“Napisao sam prosvjednicima u Italiji kako sam i ja za to da se “prekine tišina”. Ali za to da se prekine tišina o tome da homoseksualci nemaju ništa s tim gay lobijem kojemu je jedini cilj uništiti obitelj. Da se prekine tišina o tome kako se pokušava djeci uskratiti njihove uzore – oca i majku. I kako prekid tišine nema ništa s agresijom i govorom mržnje. LGBT lobi ne može podnijeti kada imate drugačije mišljenje od njihova. I upravo takvo ponašanje je homofobično. Kao da homoseksualac nije sposoban misliti za sebe. I zato pitam – tko je tu fašist i homofob, mi iz Le Manif Pour Tous ili takav LGBT lobi?”, upitao je u svom govoru Francuz koji je na koncu svog govora poručio:
“Ne pripadam nikakvoj stranci niti bilo kakvoj interesnoj grupaciji. Borim se zbog svoje savjesti kako bi svako dijete imalo majku i oca. I da sam heteroseksualac bio bih u Le Manif Pour Tous. Moj angažman nema ništa s mojom seksualnom orijentacijom.”
Da ne znam da ide na utakmice...loš pokušaj, vrlo lošLogovan wrote:Prava boja.sumirprimus wrote:zato vama bordo boje kluba nista nesto muski teget plava il crna
Hana Hadžiavdagić podržala povorku ponosa: Vidimo se 8. septembra na ulicama Sarajeva
Jos uvijek se ne javljaju iz gradske i kantonalne vlasti. Javio se britanski ambasador.pici wrote:Hana Hadžiavdagić podržala povorku ponosa: Vidimo se 8. septembra na ulicama Sarajeva
e to to...![]()
javice se i onaj iz rajfajzen banke sef him ima momketa.....al krije sesinuhe wrote:Jos uvijek se ne javljaju iz gradske i kantonalne vlasti. Javio se britanski ambasador.pici wrote:Hana Hadžiavdagić podržala povorku ponosa: Vidimo se 8. septembra na ulicama Sarajeva
e to to...![]()
Kolega, jesi li ti gej i hoćeš li učestvovati na paradi?Ommadawn wrote:Primio sam sehadu,
Nisam gej ali da sam u Sarajevu, dosao bih.Dino34 wrote:Kolega, jesi li ti gej i hoćeš li učestvovati na paradi?Ommadawn wrote:Primio sam sehadu,
Puno ti meni neš o tim primanjima...
Šehadet ili svjedočenje se izgovara, a ne prima.
Nedjeljasumirprimus wrote:mene sad vise interesuje sto 8og septembra bas???