cendlerbing wrote:Ne znam sad ni šta sam htjela šuknuti.
Dok te mami kolačima te hrani. Kad primami i hljeb zabrani
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
cendlerbing wrote:Ne znam sad ni šta sam htjela šuknuti.
Ma gdje bolanzipoo wrote:Slomi se ti Dino trazeci zenu
Pa da, tako ja utičem na žene. Uvijek ostanu bez teksta.cendlerbing wrote:Ne znam sad ni šta sam htjela šuknuti.
cendlerbing wrote:Šećerko je rođeni švaler, džaba i što se vjeri okrenuo.
Ma kakvi, ja sam najmanje dvije i podrazumijevalaSaraFina wrote:cendlerbing wrote:Šećerko je rođeni švaler, džaba i što se vjeri okrenuo.
Ne bi se iznenadila da ima još dvije šerijatski vjenčane u Dojčlandu
Tebi ne dam ni kocku šećera kad bi ti trebala da je izmiješaš sa vodom i popiješ preko mašicaSaraFina wrote:Pošalji tortu
On je tebe mladu pikirao. Povedi Boemicu, budeš li kafu s njim pila. Ova strast i želja za štipanjem tvojih obraza je u najmanju ruku čudnacendlerbing wrote:Ma kakvi, ja sam najmanje dvije i podrazumijevalaSaraFina wrote:cendlerbing wrote:Šećerko je rođeni švaler, džaba i što se vjeri okrenuo.
Ne bi se iznenadila da ima još dvije šerijatski vjenčane u Dojčlandu
Dino34 wrote:Tebi ne dam ni kocku šećera kad bi ti trebala da je izmiješaš sa vodom i popiješ preko mašicaSaraFina wrote:Pošalji tortu
Kako si me jučer izignorisala za sliku, to je strašno
A sve kontam da smo frendovi
A vam, svi te znaju samo ja jok
Daj vode preko mašica da dođem sebi.
Ja nikad nisam i ne bi varao svoje hanume
Boli me briga. Ja neću kafu il neš slično (nije se rodio kome sam ja platio piće il jelocendlerbing wrote:Već sam dogovorila sa Xavierom, tako da ne mogu sad na dvije strane, nije korektno.
Pa mlađi sam ja od njeSaraFina wrote:On je tebe mladu pikirao.
Onda ti je oproštenoSaraFina wrote:Nisam ni vidjela
Pa vidiš da sam napiso da ću ja pobjeć...Boemica wrote:Uzmi tortu i
Šta ako te dočeka njen čojkDino34 wrote:Boli me briga. Ja neću kafu il neš slično (nije se rodio kome sam ja platio piće il jelocendlerbing wrote:Već sam dogovorila sa Xavierom, tako da ne mogu sad na dvije strane, nije korektno.), nego samo 20 sekundi da štipnem i bježim.
Daš mi adresu i to izgleda ovako...
- dobar dan, ima li cendlerbing?
- ima. Zašto vam treba.
- imam neku pošiljku.
- možete li predati meni?
- ne, samo njoj lično.
- tušira se.
- OK, mogu pričekati.
- pa uđite barem u kuću.
-neka, mogu i ovdje. Nezgodno je da ulazim.
Pet min kasnije...
- da, izvolite, ja sam chendl... *aua, to boli, iiiiii*
- dino, stvarno nisi normalan. Vidi kako mi se sad crvene obrazi. i bride takođe.
-evo ti poklon-torta i ćao. Ne želim da zakasniš na dejt sa xavierom.
Ps.
Dio torte daj boemu.
Ja ne bih.MarlboroGold wrote:Ja bih sa Sarom popio kafu... da malo popričamo u vezi politike
Jedno "makse s puta" bi bilo dovoljno da shvati ozbiljnost situacije i čvrstu volju da to provedem u djelo.MarlboroGold wrote:Šta ako te dočeka njen čojk

Ček prvo da vidim kvalitet obrazaMarlboroGold wrote:Neko bi je štipo.
duminjo wrote:Čekaj ti...
+9000Tomahawk11 wrote:Ja ne bih.MarlboroGold wrote:Ja bih sa Sarom popio kafu... da malo popričamo u vezi politike