Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post Reply
MarshalDodik

#526 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by MarshalDodik »

hAZNADAR wrote:Mozda se ne moze napraviti dobar restart dok ne dotaknes dno. Mozda nismo trebali ni Komsica u predsjednistvo da spasava koliko se moze.
Eh to da li smo trebali Zeljka izabrati ili ne jos ne mogu dokuciti upotpunosti, ali provjereno znam da su ga htjeli ovi kojima ovo stanje godi. Provjereno znam iz koje vladajuce partije se lobiralo za Zeljka. Inace svako zna kome najvise odgovara rahat- patnja
archi_a

#527 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by archi_a »

:lol:
@amiđa Na prvu, smiješno, ebi ga!
HAVANA

#528 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by HAVANA »

normala brate wrote:Taj prve linije vidio nije
Da ti nije njega i jos nekih bilo u pocetku,sad bi te nakav bradonja u bulju karo,al hajd.Vi znate sve.
normala brate

#529 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by normala brate »

HAVANA wrote:
Da ti nije njega i jos nekih bilo u pocetku,sad bi te nakav bradonja u bulju karo,al hajd.Vi znate sve.
Misliš da nije bilo mog starog i slicnih koji su pali na prvoj liniji onda bi mene karali s 40 dana u nogama?
Hafis

#530 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hafis »

ima li kakvih novosti s terena, to jest iz hodnika.
Je li zastava još tu, ili su joj već dohakali?
Last edited by Hafis on 26/11/2018 16:22, edited 1 time in total.
Mali_Vuk

#531 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Mali_Vuk »

HAVANA wrote:
:thumbup:
_Scarlett_

#532 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by _Scarlett_ »

Kako pisa po nama Dodik.

Ista smo sprdnja kao Makedonci, realno. Progutaju ih Albanci jer su vitalniji, zreliji nacionalno.

Tako i nas Srbi.

I ovo Bosne sto imamo nismo zasluzili.
Last edited by _Scarlett_ on 26/11/2018 16:24, edited 1 time in total.
AmiĐa_Idriz

#533 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Hafis wrote:ima li kakvih novosti s terena, to jest iz hodnika.
Prkosi nam sa balkona precedništva, sa jedne zastava Tvampove administracije a sa druge SR

Image
Mali_Vuk

#534 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Mali_Vuk »

Je li zastava još tu, ili su joj već dohakali*?
Kažu da još uvijek traje sastanak i razmatraju se prijedlozi kako uzvratiti šuk.

Nezvanično je procurila vijest da za sada najveću podršku ima prijedlog da se nafata kakvog kera sa ulice i da ga uslikaju kako mokri u onom hodniku po zastavi.

Time bi šukovi bili izjednačeni na 1:1 i druga strana bi imala svoj red za ožeć vatromet.
zavrzlama

#535 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zavrzlama »

MarshalDodik wrote:
hAZNADAR wrote:Mozda se ne moze napraviti dobar restart dok ne dotaknes dno. Mozda nismo trebali ni Komsica u predsjednistvo da spasava koliko se moze.
Eh to da li smo trebali Zeljka izabrati ili ne jos ne mogu dokuciti upotpunosti, ali provjereno znam da su ga htjeli ovi kojima ovo stanje godi. Provjereno znam iz koje vladajuce partije se lobiralo za Zeljka. Inace svako zna kome najvise odgovara rahat- patnja
aludiras na SDA..SDA je vise volila covica nego Komsica....Komsic je samo bio matematicka sigurica za Dzaferovica da ga Becirovic ne pobijedi..da su bosnjaci samo glasali za Becirovica otresao bi ga Denis za 150 000 glasova prednosti...da je kojim slucajem 30-tak hiljada glasova od Komsica prebaceno na Denisa, danas bi uz Komsica bio i Denis u predsajdnistvu(na narednim izborima realna sansa)

Iovako je super... 8)
PM72

#536 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by PM72 »

Nakon jacije,dok Šefikovo obezbjeđenje dođe iz džamije i dok se republikanci povuku preko Vraca...
AmiĐa_Idriz

#537 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Upravo, Šefikovo vrijeme je nakon jacije.
HAVANA

#538 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by HAVANA »

normala brate wrote:
HAVANA wrote:
Misliš da nije bilo mog starog i slicnih koji su pali na prvoj liniji onda bi mene karali s 40 dana u nogama?
I ja sam bio na prvoj,moje je bilo da budem tu.Neki ljudi i ne trebaju biti na prvoj.Neko treba da kaze sta i kako,kada...To ne moze svako.Sve je tu bitno,bitna je i ona kuha sto nas nahrani,svi su bitni i sudionici.Nemas nista od toga da omalovazavas covjeka koji ima velike zasluge za mnoge stvari.
Hafis

#539 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hafis »

Mali_Vuk wrote:
Kažu da još uvijek traje sastanak i razmatraju se prijedlozi kako uzvratiti šuk.

Nezvanično je procurila vijest da za sada najveću podršku ima prijedlog da se nafata kakvog kera sa ulice i da ga uslikaju kako mokri u onom hodniku po zastavi.

Time bi šukovi bili izjednačeni na 1:1 i druga strana bi imala svoj red za ožeć vatromet.
Ima i te, samo bi to bilo malo nezgodno.
obzirom da ondje ne vidim baš neku posebno kreativnu osobu, moj im je savjet nek' angažiraju nekoga iz one ekipe iz nadrealista da smisli i predloži im neki fol, koji ne bi bio baš tako rigidan, a polučio bi bolji rezultat.
Mali_Vuk

#540 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Mali_Vuk »

Hafis wrote:
Mali_Vuk wrote:

Ima i te, samo bi to bilo malo nezgodno.
obzirom da ondje ne vidim neku posebnmo kreativnu osobu, moj im je savjet nek' angažiraju nekoga iz one ekipe iz nadrealista da smisli i predloži im neki fol, koji ne bi bio baš tako rigidan, a polučio bi bolji rezultat.
A ukopaše nas moj hafisaga više i ti folovi.Svi nam vozovi sreće prođoše. Svima.
HAVANA

#541 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by HAVANA »

Kazu brise zeljko bulju momentlno sa njom.Ne znam da li je istina.Dao sefiku pola.Dragan prisluskuje iz zenskog wc-a kako ce teci razvoj situacije.
normala brate

#542 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by normala brate »

Cim i dalje pišeš znaci da nisi bio.

Pricamo o onim kamikazama uz brdo
Hafis

#543 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hafis »

HAVANA wrote:
Kazu brise zeljko bulju momentlno sa njom.Ne znam da li je istina.Dao sefiku pola.Dragan prisluskuje iz zenskog wc-a kako ce teci razvoj situacije.
Znači prpa, još je tamo :)
Hafis

#544 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hafis »

Mali_Vuk wrote:
A ukopaše nas moj hafisaga više i ti folovi.Svi nam vozovi sreće prođoše. Svima.
Pa na to cijelo vrijeme i aludiram.
Čovjek zna da se vole češati po tuđem prknu, pa im namjerno to radi.
Iskreno, jebe se i njih, ali im je javnost sluđena višegodišnjom šupljom pričom i nešto moraju poduzeti da spašavaju obraz, a ni sami ne znaju šta.
Nevolja je što je to tek početak. Sačekaj prve zajedničke dočeke gostiju i odlaske vani. Jebo je mater tko ih pozove u goste...obrukat će i sebe i domaćina.
Treba se privići na to, to je taj Dayton i njegove nelogičnosti.
Mali_Vuk

#545 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Mali_Vuk »

Hafis wrote:
Mali_Vuk wrote:
Pa na to cijelo vrijeme i aludiram.
Čovjek zna da se vole češati po tuđem prknu, pa im namjerno to radi.
Iskreno, jebe se i njih, ali im je javnost sluđena višegodišnjom šupljom pričom i nešto moraju poduzeti da spašavaju obraz, a ni sami ne znaju šta.
Nevolja je što je to tek početak. Sačekaj prve zajedničke dočeke gostiju i odlaske vani. Jebo je mater tko ih pozove u goste...obrukat će i sebe i domaćina.
Treba se privići na to, to je taj Dayton i njegove nelogičnosti.
Dejton je problem svima. Ali i takav nakaradan kakav jeste je ipak puno bolji od previđene palestinice za najbrojniji narod u državi.

Ako je politika umijeće mogućeg, onda neko ko se smatra zrelim i dobrim političarem treba da zagova moguća riješenja.

U suprotnom si dvorska budala opasna i za svoj i za ostale narode.

Tuđmanova i Miloševićeva politika u Bosni su šizofrene.
zrakomlat

#546 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zrakomlat »

HAVANA wrote:Image
:lol:
General War

#547 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by General War »

zavrzlama wrote:
MarshalDodik wrote:
aludiras na SDA..SDA je vise volila covica nego Komsica....Komsic je samo bio matematicka sigurica za Dzaferovica da ga Becirovic ne pobijedi..da su bosnjaci samo glasali za Becirovica otresao bi ga Denis za 150 000 glasova prednosti...da je kojim slucajem 30-tak hiljada glasova od Komsica prebaceno na Denisa, danas bi uz Komsica bio i Denis u predsajdnistvu(na narednim izborima realna sansa)

Iovako je super... 8)
Pa sta bi Becirevic realno vise mogao uraditi sa zastavom konkretno nego Dzaferovoc, nije ni on neki momak od akcije.
mO k3

#548 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by mO k3 »

Ako Mile predstavlja dva naroda bilo bi red da bude i Čovićeva zastava :mrgreen:
sarajevoxxxx

#549 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by sarajevoxxxx »

Predsjedništvo gdje su tri predsjednika samo po sebi govori da je svačije i ničije. U takvom obliku je napravljeno u Dejtonu i dio je sporazuma čiji je glavni zadatak bio da zaustavi rat. Braniti nešto sto je samo po sebi daleko od predsjedništva u nekim normalnim državama je bezze. Niti šta posebno dobijamo sa zastavom niti bez zastave. Samo dragocjeno vrijeme trošimo u jalovim raspravama. Od svega najviše koristi imaju uhljebi i Dodikovi i Džaferovicevi, kojima je izgleda jako bitno šta se nalazi u hodniku predsjedništva, kakvo je meso na meniju, ima li zaboga vojnika OS na obilježavanju nečega.

Narod umjesto da traži objašnjenje zašto je gorivo ostalo na 2,40 KM iako je nafta pojeftinila. Zašto smo među zadnjim zemljama u svijetu kada se radi o proceduri i vremenskom roku potrebnom za otvaranje firme. Zašto se traži mito za bilo kakve dozvole na svim nivoima vlasti od općinskog pa do kantonalnog.

Mnogo drugih važnijih tema narod se bavi zastavama i mesom na jelovniku, pukim formalnostima je li OS može biti na obilježavanju nečega ili ne Itd.
zavrzlama

#550 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by zavrzlama »

Iovako je super... 8)[/quote]
Pa sta bi Becirevic realno vise mogao uraditi sa zastavom konkretno nego Dzaferovoc, nije ni on neki momak od akcije.[/quote]

Nije bitan Dzaferovic nego stranka mu...cilj je uliminisati SDA jer ne radi nista na probosanskoj politici,nego iskljucivo sluzi sama sebi i svojim uhljebima..ovako imamo probih(istinskog) Komsica i Dzaferovica kojem je draza stranka od drzave.
Post Reply