Eh to da li smo trebali Zeljka izabrati ili ne jos ne mogu dokuciti upotpunosti, ali provjereno znam da su ga htjeli ovi kojima ovo stanje godi. Provjereno znam iz koje vladajuce partije se lobiralo za Zeljka. Inace svako zna kome najvise odgovara rahat- patnjahAZNADAR wrote:Mozda se ne moze napraviti dobar restart dok ne dotaknes dno. Mozda nismo trebali ni Komsica u predsjednistvo da spasava koliko se moze.
Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
- MarshalDodik
#526 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
-
archi_a
#527 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
@amiđa Na prvu, smiješno, ebi ga!
- HAVANA
#528 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Da ti nije njega i jos nekih bilo u pocetku,sad bi te nakav bradonja u bulju karo,al hajd.Vi znate sve.normala brate wrote:Taj prve linije vidio nije
-
normala brate
#529 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Misliš da nije bilo mog starog i slicnih koji su pali na prvoj liniji onda bi mene karali s 40 dana u nogama?HAVANA wrote:Da ti nije njega i jos nekih bilo u pocetku,sad bi te nakav bradonja u bulju karo,al hajd.Vi znate sve.normala brate wrote:Taj prve linije vidio nije
-
Hafis
#530 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
ima li kakvih novosti s terena, to jest iz hodnika.
Je li zastava još tu, ili su joj već dohakali?
Last edited by Hafis on 26/11/2018 16:22, edited 1 time in total.
- Mali_Vuk
#531 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
HAVANA wrote:Da ti nije njega i jos nekih bilo u pocetku,sad bi te nakav bradonja u bulju karo,al hajd.Vi znate sve.normala brate wrote:Taj prve linije vidio nije
-
_Scarlett_
#532 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Kako pisa po nama Dodik.
Ista smo sprdnja kao Makedonci, realno. Progutaju ih Albanci jer su vitalniji, zreliji nacionalno.
Tako i nas Srbi.
I ovo Bosne sto imamo nismo zasluzili.
Ista smo sprdnja kao Makedonci, realno. Progutaju ih Albanci jer su vitalniji, zreliji nacionalno.
Tako i nas Srbi.
I ovo Bosne sto imamo nismo zasluzili.
Last edited by _Scarlett_ on 26/11/2018 16:24, edited 1 time in total.
- AmiĐa_Idriz
#533 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Prkosi nam sa balkona precedništva, sa jedne zastava Tvampove administracije a sa druge SRHafis wrote:ima li kakvih novosti s terena, to jest iz hodnika.

- Mali_Vuk
#534 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Kažu da još uvijek traje sastanak i razmatraju se prijedlozi kako uzvratiti šuk.Hafis wrote:ima li kakvih novosti s terena, to jest iz hodnika.
Je li zastava još tu, ili su joj već dohakali*?
Nezvanično je procurila vijest da za sada najveću podršku ima prijedlog da se nafata kakvog kera sa ulice i da ga uslikaju kako mokri u onom hodniku po zastavi.
Time bi šukovi bili izjednačeni na 1:1 i druga strana bi imala svoj red za ožeć vatromet.
-
zavrzlama
#535 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
aludiras na SDA..SDA je vise volila covica nego Komsica....Komsic je samo bio matematicka sigurica za Dzaferovica da ga Becirovic ne pobijedi..da su bosnjaci samo glasali za Becirovica otresao bi ga Denis za 150 000 glasova prednosti...da je kojim slucajem 30-tak hiljada glasova od Komsica prebaceno na Denisa, danas bi uz Komsica bio i Denis u predsajdnistvu(na narednim izborima realna sansa)MarshalDodik wrote:Eh to da li smo trebali Zeljka izabrati ili ne jos ne mogu dokuciti upotpunosti, ali provjereno znam da su ga htjeli ovi kojima ovo stanje godi. Provjereno znam iz koje vladajuce partije se lobiralo za Zeljka. Inace svako zna kome najvise odgovara rahat- patnjahAZNADAR wrote:Mozda se ne moze napraviti dobar restart dok ne dotaknes dno. Mozda nismo trebali ni Komsica u predsjednistvo da spasava koliko se moze.
Iovako je super...
-
PM72
#536 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Nakon jacije,dok Šefikovo obezbjeđenje dođe iz džamije i dok se republikanci povuku preko Vraca...Hafis wrote:ima li kakvih novosti s terena, to jest iz hodnika.
- AmiĐa_Idriz
#537 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Upravo, Šefikovo vrijeme je nakon jacije.
- HAVANA
#538 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
I ja sam bio na prvoj,moje je bilo da budem tu.Neki ljudi i ne trebaju biti na prvoj.Neko treba da kaze sta i kako,kada...To ne moze svako.Sve je tu bitno,bitna je i ona kuha sto nas nahrani,svi su bitni i sudionici.Nemas nista od toga da omalovazavas covjeka koji ima velike zasluge za mnoge stvari.normala brate wrote:Misliš da nije bilo mog starog i slicnih koji su pali na prvoj liniji onda bi mene karali s 40 dana u nogama?HAVANA wrote:Da ti nije njega i jos nekih bilo u pocetku,sad bi te nakav bradonja u bulju karo,al hajd.Vi znate sve.normala brate wrote:Taj prve linije vidio nije
-
Hafis
#539 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Ima i te, samo bi to bilo malo nezgodno.Mali_Vuk wrote:Kažu da još uvijek traje sastanak i razmatraju se prijedlozi kako uzvratiti šuk.Hafis wrote:ima li kakvih novosti s terena, to jest iz hodnika.
Nezvanično je procurila vijest da za sada najveću podršku ima prijedlog da se nafata kakvog kera sa ulice i da ga uslikaju kako mokri u onom hodniku po zastavi.
Time bi šukovi bili izjednačeni na 1:1 i druga strana bi imala svoj red za ožeć vatromet.
obzirom da ondje ne vidim baš neku posebno kreativnu osobu, moj im je savjet nek' angažiraju nekoga iz one ekipe iz nadrealista da smisli i predloži im neki fol, koji ne bi bio baš tako rigidan, a polučio bi bolji rezultat.
- Mali_Vuk
#540 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
A ukopaše nas moj hafisaga više i ti folovi.Svi nam vozovi sreće prođoše. Svima.Hafis wrote:Ima i te, samo bi to bilo malo nezgodno.Mali_Vuk wrote:Kažu da još uvijek traje sastanak i razmatraju se prijedlozi kako uzvratiti šuk.Hafis wrote:ima li kakvih novosti s terena, to jest iz hodnika.
obzirom da ondje ne vidim neku posebnmo kreativnu osobu, moj im je savjet nek' angažiraju nekoga iz one ekipe iz nadrealista da smisli i predloži im neki fol, koji ne bi bio baš tako rigidan, a polučio bi bolji rezultat.
- HAVANA
#541 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Kazu brise zeljko bulju momentlno sa njom.Ne znam da li je istina.Dao sefiku pola.Dragan prisluskuje iz zenskog wc-a kako ce teci razvoj situacije.Hafis wrote:ima li kakvih novosti s terena, to jest iz hodnika.
-
normala brate
#542 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Cim i dalje pišeš znaci da nisi bio.
Pricamo o onim kamikazama uz brdo
Pricamo o onim kamikazama uz brdo
-
Hafis
#543 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Znači prpa, još je tamoHAVANA wrote:Kazu brise zeljko bulju momentlno sa njom.Ne znam da li je istina.Dao sefiku pola.Dragan prisluskuje iz zenskog wc-a kako ce teci razvoj situacije.Hafis wrote:ima li kakvih novosti s terena, to jest iz hodnika.
-
Hafis
#544 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Pa na to cijelo vrijeme i aludiram.Mali_Vuk wrote:
A ukopaše nas moj hafisaga više i ti folovi.Svi nam vozovi sreće prođoše. Svima.
Čovjek zna da se vole češati po tuđem prknu, pa im namjerno to radi.
Iskreno, jebe se i njih, ali im je javnost sluđena višegodišnjom šupljom pričom i nešto moraju poduzeti da spašavaju obraz, a ni sami ne znaju šta.
Nevolja je što je to tek početak. Sačekaj prve zajedničke dočeke gostiju i odlaske vani. Jebo je mater tko ih pozove u goste...obrukat će i sebe i domaćina.
Treba se privići na to, to je taj Dayton i njegove nelogičnosti.
- Mali_Vuk
#545 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Dejton je problem svima. Ali i takav nakaradan kakav jeste je ipak puno bolji od previđene palestinice za najbrojniji narod u državi.Hafis wrote:Pa na to cijelo vrijeme i aludiram.Mali_Vuk wrote:
A ukopaše nas moj hafisaga više i ti folovi.Svi nam vozovi sreće prođoše. Svima.
Čovjek zna da se vole češati po tuđem prknu, pa im namjerno to radi.
Iskreno, jebe se i njih, ali im je javnost sluđena višegodišnjom šupljom pričom i nešto moraju poduzeti da spašavaju obraz, a ni sami ne znaju šta.
Nevolja je što je to tek početak. Sačekaj prve zajedničke dočeke gostiju i odlaske vani. Jebo je mater tko ih pozove u goste...obrukat će i sebe i domaćina.
Treba se privići na to, to je taj Dayton i njegove nelogičnosti.
Ako je politika umijeće mogućeg, onda neko ko se smatra zrelim i dobrim političarem treba da zagova moguća riješenja.
U suprotnom si dvorska budala opasna i za svoj i za ostale narode.
Tuđmanova i Miloševićeva politika u Bosni su šizofrene.
-
zrakomlat
#546 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
HAVANA wrote:
- General War
#547 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Pa sta bi Becirevic realno vise mogao uraditi sa zastavom konkretno nego Dzaferovoc, nije ni on neki momak od akcije.zavrzlama wrote:aludiras na SDA..SDA je vise volila covica nego Komsica....Komsic je samo bio matematicka sigurica za Dzaferovica da ga Becirovic ne pobijedi..da su bosnjaci samo glasali za Becirovica otresao bi ga Denis za 150 000 glasova prednosti...da je kojim slucajem 30-tak hiljada glasova od Komsica prebaceno na Denisa, danas bi uz Komsica bio i Denis u predsajdnistvu(na narednim izborima realna sansa)MarshalDodik wrote:Eh to da li smo trebali Zeljka izabrati ili ne jos ne mogu dokuciti upotpunosti, ali provjereno znam da su ga htjeli ovi kojima ovo stanje godi. Provjereno znam iz koje vladajuce partije se lobiralo za Zeljka. Inace svako zna kome najvise odgovara rahat- patnjahAZNADAR wrote:Mozda se ne moze napraviti dobar restart dok ne dotaknes dno. Mozda nismo trebali ni Komsica u predsjednistvo da spasava koliko se moze.
Iovako je super...
- mO k3
#548 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Ako Mile predstavlja dva naroda bilo bi red da bude i Čovićeva zastava 
-
sarajevoxxxx
#549 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Predsjedništvo gdje su tri predsjednika samo po sebi govori da je svačije i ničije. U takvom obliku je napravljeno u Dejtonu i dio je sporazuma čiji je glavni zadatak bio da zaustavi rat. Braniti nešto sto je samo po sebi daleko od predsjedništva u nekim normalnim državama je bezze. Niti šta posebno dobijamo sa zastavom niti bez zastave. Samo dragocjeno vrijeme trošimo u jalovim raspravama. Od svega najviše koristi imaju uhljebi i Dodikovi i Džaferovicevi, kojima je izgleda jako bitno šta se nalazi u hodniku predsjedništva, kakvo je meso na meniju, ima li zaboga vojnika OS na obilježavanju nečega.
Narod umjesto da traži objašnjenje zašto je gorivo ostalo na 2,40 KM iako je nafta pojeftinila. Zašto smo među zadnjim zemljama u svijetu kada se radi o proceduri i vremenskom roku potrebnom za otvaranje firme. Zašto se traži mito za bilo kakve dozvole na svim nivoima vlasti od općinskog pa do kantonalnog.
Mnogo drugih važnijih tema narod se bavi zastavama i mesom na jelovniku, pukim formalnostima je li OS može biti na obilježavanju nečega ili ne Itd.
Narod umjesto da traži objašnjenje zašto je gorivo ostalo na 2,40 KM iako je nafta pojeftinila. Zašto smo među zadnjim zemljama u svijetu kada se radi o proceduri i vremenskom roku potrebnom za otvaranje firme. Zašto se traži mito za bilo kakve dozvole na svim nivoima vlasti od općinskog pa do kantonalnog.
Mnogo drugih važnijih tema narod se bavi zastavama i mesom na jelovniku, pukim formalnostima je li OS može biti na obilježavanju nečega ili ne Itd.
-
zavrzlama
#550 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH
Iovako je super...aludiras na SDA..SDA je vise volila covica nego Komsica....Komsic je samo bio matematicka sigurica za Dzaferovica da ga Becirovic ne pobijedi..da su bosnjaci samo glasali za Becirovica otresao bi ga Denis za 150 000 glasova prednosti...da je kojim slucajem 30-tak hiljada glasova od Komsica prebaceno na Denisa, danas bi uz Komsica bio i Denis u predsajdnistvu(na narednim izborima realna sansa)
Pa sta bi Becirevic realno vise mogao uraditi sa zastavom konkretno nego Dzaferovoc, nije ni on neki momak od akcije.[/quote]
Nije bitan Dzaferovic nego stranka mu...cilj je uliminisati SDA jer ne radi nista na probosanskoj politici,nego iskljucivo sluzi sama sebi i svojim uhljebima..ovako imamo probih(istinskog) Komsica i Dzaferovica kojem je draza stranka od drzave.