Draško Stanivuković

Post Reply
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#526 Re: Draško Stanivuković

Post by izvrsni direktor »

Kikibombona wrote: 24/12/2019 14:59
mO k3 wrote: 24/12/2019 14:49Pedja kojovic je covjek sa kim ova zemlja moze da gradi buducnost .... ovi ostali su papci
A covjek je zapravo rat proveo na teritoriju pod kontrolom ABiH, radio novinarski posao od Sarajeva do Mostara. Njegovog oca su cetnici strpali u zatvor i optuzili za izdaju.

...

I opet je vlah i cetnik

https://m.youtube.com/watch?v=J47ZeXPc4js

Napises mu o pedji i ratu, postavis mu link sa pedjinom izjavom, neki dan kod senada pesja sve ponovio i sta on na sve to kaze:
zlajaBHF wrote: 24/12/2019 15:07dje je Pedja bio, stvarno ne znam.
I naravno, sad ce reci da je neutralan. Ali i pedjinu izjavu licnu pod sumnju dovodi, valjda je bakirova jaca od pedjine izjave
zlajaBHF

#527 Re: Draško Stanivuković

Post by zlajaBHF »

izvrsni direktor wrote: 24/12/2019 21:07
Kikibombona wrote: 24/12/2019 14:59
mO k3 wrote: 24/12/2019 14:49Pedja kojovic je covjek sa kim ova zemlja moze da gradi buducnost .... ovi ostali su papci
A covjek je zapravo rat proveo na teritoriju pod kontrolom ABiH, radio novinarski posao od Sarajeva do Mostara. Njegovog oca su cetnici strpali u zatvor i optuzili za izdaju.

...

I opet je vlah i cetnik

https://m.youtube.com/watch?v=J47ZeXPc4js

Napises mu o pedji i ratu, postavis mu link sa pedjinom izjavom, neki dan kod senada pesja sve ponovio i sta on na sve to kaze:
zlajaBHF wrote: 24/12/2019 15:07dje je Pedja bio, stvarno ne znam.
I naravno, sad ce reci da je neutralan. Ali i pedjinu izjavu licnu pod sumnju dovodi, valjda je bakirova jaca od pedjine izjave
Priznajem, nisam ovca :-?

Slijep ne vjerujem politicarima, osim ako vidim dobre dokaze za to.
Nije da mislim da sve lazu, nego nisam siguran da li govore istinu ili je je to prepravljna verzija istine.
To vazi za Bakira, Komsica, Pedju……

Znaci nisam ovca, nisam skolovan u vasem plemenskom sistemu, ako ne pripadam jednima, ne znaci da pripadam drugima.

Neutralan nisam…..Uvijek pokusavam biti na strani pravde, istine, BiH…..Uvijek se boriti protiv suprotnosti te 3 stvari.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#528 Re: Draško Stanivuković

Post by izvrsni direktor »

Bas ce neko lagati da mu je otac bio u cetnickom logoru jnt
zlajaBHF

#529 Re: Draško Stanivuković

Post by zlajaBHF »

izvrsni direktor wrote: 24/12/2019 21:36 Bas ce neko lagati da mu je otac bio u cetnickom logoru jnt
Zasto manipulises?

Ko je rekao da mu otac nije bio u logoru ?
Sanjarko

#530 Re: Draško Stanivuković

Post by Sanjarko »

mO k3 wrote: 24/12/2019 14:49
Pedja kojovic je covjek sa kim ova zemlja moze da gradi buducnost .... ovi ostali su papci
Ali je li materijal za politicara bas. Mislim bavi se politikom i u politici je ali je li politicar bas? Neka ga u politici ali je li politicar bas?
mO k3

#531 Re: Draško Stanivuković

Post by mO k3 »

Ček druže ovi drugi jalijasi tipa Dodik , covic , bakir ko političari ??

Vise me podsjećaju na cosa nostru
Sanjarko

#532 Re: Draško Stanivuković

Post by Sanjarko »

mO k3 wrote: 24/12/2019 21:46 Ček druže ovi drugi jalijasi tipa Dodik , covic , bakir ko političari ??

Vise me podsjećaju na cosa nostru
Ma jesu i nisu. To za "Nasu Stvar" stoji. Ali pitam je li Pedza bas. Mislim dobar je kao zastupnik i slicno, mozda bi bio dobar na nekoj poziciji, ali je li politicar bas? Politicari bas moraju biti namazani. To ne znaci da moraju biti kao ovi navedeni.
swanfilter

#533 Re: Draško Stanivuković

Post by swanfilter »

Gledam ovaj video iz restorana, al ga Mile istrola na brzaka.

Inace, sto se Vuka samog tice. Najgori su cetnici te vrste, a Vuk je fasistoidan. Ko to nije skontao, bas njega bi Vuk mogao preklati. U dogledno vrijeme ...
megaman4

#534 Re: Draško Stanivuković

Post by megaman4 »

swanfilter wrote: 24/12/2019 21:57 Gledam ovaj video iz restorana, al ga Mile istrola na brzaka.

Inace, sto se Vuka samog tice. Najgori su cetnici te vrste, a Vuk je fasistoidan. Ko to nije skontao, bas njega bi Vuk mogao preklati. U dogledno vrijeme ...
Nevesinje do pocetka 20 vijeka nije imalo za stanovnike tipove kao sto je ovaj Vukanovic jer su Nevesinjski begovi ovakve izbacivali naglavacke iz carsije.

Zvali su ih djikani.

Ali mi je Drago sto se ovaj Vukan otkrio da je cetnik 1/1 I da je na sve spreman ako se nekada docepa vlasti.

Stalno njegovo lajanje protiv Islama, Dzamija, Bosnjaka I Bakira, govori samo kako im ga je Bakir zabio do balcaka.

Kmecanje do iznemoglosti. :izet:
Sanjarko

#535 Re: Draško Stanivuković

Post by Sanjarko »

*Moke*, ovi navedeni svi su po meni politikanti. Pedza je predstavnik u politici, kazem neka ga u politici. A ovaj Drasko mi isto djeluje kao neki politikant. Mozda grijesim pravo za sve njih.

Rijetko je vidjeti danas politicara bas. Vecinom su politikanti neki, sumnjiva lica i slicno.
zlajaBHF

#536 Re: Draško Stanivuković

Post by zlajaBHF »

megaman4 wrote: 24/12/2019 22:02
swanfilter wrote: 24/12/2019 21:57 Gledam ovaj video iz restorana, al ga Mile istrola na brzaka.

Nevesinje do pocetka 20 vijeka nije imalo za stanovnike tipove kao sto je ovaj Vukanovic jer su Nevesinjski begovi ovakve izbacivali naglavacke iz carsije.

Zvali su ih djikani.

Ali mi je Drago sto se ovaj Vukan otkrio da je cetnik 1/1 I da je na sve spreman ako se nekada docepa vlasti.

Stalno njegovo lajanje protiv Islama, Dzamija, Bosnjaka I Bakira, govori samo kako im ga je Bakir zabio do balcaka.

Nisam u toku, ko se i gdje otkrio ?
megaman4

#537 Re: Draško Stanivuković

Post by megaman4 »

zlajaBHF wrote: 24/12/2019 22:05

Zvali su ih djikani.

Ako si pratio nekoliko zadnjih sjednica sumske, znao bi o cemu govorim. Lik je vrlo opasan, kao I ovaj Drasko.
Bloo
Globalna šefica

#538 Re: Draško Stanivuković

Post by Bloo »

Zvali su ih djikani.

Dževade Jahiću nisam te prepozn'o...
zlajaBHF

#539 Re: Draško Stanivuković

Post by zlajaBHF »

megaman4 wrote: 24/12/2019 22:08
zlajaBHF wrote: 24/12/2019 22:05

Zvali su ih djikani.

Ako si pratio nekoliko zadnjih sjednica sumske, znao bi o cemu govorim. Lik je vrlo opasan, kao I ovaj Drasko.
Nisam :(

Daj nesto…..
Thorgerson

#540 Re: Draško Stanivuković

Post by Thorgerson »

Evo dolazi na n1 Pressing u srijedu sutra.

Inace, od da tako kazem nasih federalnih medija, koji su ovdje smjesteni odavno nisam vidio licemjernijih novinara.

Dodje im Dodik imaju spremnu hrpu provokativnih pitanja, a dodje Drasko sve polako, fino, da ga ne daj tj boze malo ne iznerviraju.

Dakle, Amire evo nekoliko pitanja. Ako ih ne postavis upravo si ovo gore napisano, teski licemjer i neznalica.

- Srebrenica, ne pitat ga jel bio nije, cuj pitas nekog ej jel bio genocid, jebe mi se sta nekakav cetnik misli. Nego pitat ga kada se misli izvinuti u ime naroda koji je pocinio genocid i otici u Potocare. Kada misli dozivjeti katarzu?

- Zasto se toliko protivi NATO paktu, ako taj savez znaci mirniju i stabilniju buducnost. On o takvoj buducnosti prica. Bez NATOa ovdje nema mirne buducnosti to je jasno ko dan.

- Je li za njega drzava Bosna i Hercegovina ili RS. Da li je za to da RS bude nezavisna.
piupiu

#541 Re: Draško Stanivuković

Post by piupiu »

Thorgerson wrote: 25/12/2019 00:04
- Srebrenica, ne pitat ga jel bio nije, cuj pitas nekog ej jel bio genocid, jebe mi se sta nekakav cetnik misli. Nego pitat ga kada se misli izvinuti u ime naroda koji je pocinio genocid i otici u Potocare. Kada misli dozivjeti katarzu?
Šta se on ima izvinjavati, rodio se u maju 93.?
putokaz1

#542 Re: Draško Stanivuković

Post by putokaz1 »

Okrenić Obrnabić isti Vučić
Okreni Obrni isti Dodik
Kaligrafija

#543 Re: Draško Stanivuković

Post by Kaligrafija »

Milorad i Draško mogu zajedno pod ruku, nekako im i imena idu zajedno... :D
Kikibombona

#544 Re: Draško Stanivuković

Post by Kikibombona »

Thorgerson wrote: 25/12/2019 00:04 Evo dolazi na n1 Pressing u srijedu sutra.

Inace, od da tako kazem nasih federalnih medija, koji su ovdje smjesteni odavno nisam vidio licemjernijih novinara.

Dodje im Dodik imaju spremnu hrpu provokativnih pitanja, a dodje Drasko sve polako, fino, da ga ne daj tj boze malo ne iznerviraju.

Dakle, Amire evo nekoliko pitanja. Ako ih ne postavis upravo si ovo gore napisano, teski licemjer i neznalica.

- Zasto se toliko protivi NATO paktu, ako taj savez znaci mirniju i stabilniju buducnost. On o takvoj buducnosti prica. Bez NATOa ovdje nema mirne buducnosti to je jasno ko dan.

- Je li za njega drzava Bosna i Hercegovina ili RS. Da li je za to da RS bude nezavisna.
- Drasko nema nikakvu potrebu da se izvinjava. To bi bilo kao da trazis od Zeljka Komsica, Hrvata, da se izvine za Jasenovac. Ili nekog drugog Hrvata. Nigdje veze.

...

Ostala pitanja svakako treba postaviti i tu se slazem sa tobom. Nasi novinari su smece generalno, podilaze politicarima.

Mada, na svako pitanja, svako ko iole prati, zna odgovore.
Nadzorna_ploca

#545 Re: Draško Stanivuković

Post by Nadzorna_ploca »

Zato sto je on politicar i nalazi se u skupstini koja negiran Srebrenicu i u narodu koji ga negira. On je legitiman predstavnik svog naroda, s obzirom da gravitira da bude vodja tog naroda koji je pocinio genocid jako ga se tice.
Poredjenje Komsica i Jasenovca sa ovim..presmijesno.
azurna_obala

#546 Re: Draško Stanivuković

Post by azurna_obala »

piupiu wrote: 25/12/2019 00:18
A zasto se ne bi mogao izviniti, kakve veze ima kad je rodjen? Ispade da moze biti cetnik bez obzira koliko godina ima, ali ne i priznati i osuditi zlocin, jer se rodio 93?

Nidje veze.

Kad Angela Merkel moze nakon moze otici u Ausvic i reci da se stidi njemackih zločina, nakon toliko godina, jedan mali Draško to ne moze da radi u slucaju genocida u BiH.

Bas bas sam zatečena ovakvim razmišljanjem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#547 Re: Draško Stanivuković

Post by Tomahawk11 »

azurna_obala wrote: 25/12/2019 08:39
piupiu wrote: 25/12/2019 00:18
A zasto se ne bi mogao izviniti, kakve veze ima kad je rodjen? Ispade da moze biti cetnik bez obzira koliko godina ima, ali ne i priznati i osuditi zlocin, jer se rodio 93?

Nidje veze.

Kad Angela Merkel moze nakon moze otici u Ausvic i reci da se stidi njemackih zločina, nakon toliko godina, jedan mali Draško to ne moze da radi u slucaju genocida u BiH.

Bas bas sam zatečena ovakvim razmišljanjem.
S tim da je Njemačka prihvatila teret nacističke Njemačke i račune koje su oni napravili...Srbija, RS i Srbi to nikad nisu i neće uraditi.
Tako da je priča o katarzi suvišna. Neće je biti.
Nadzorna_ploca

#548 Re: Draško Stanivuković

Post by Nadzorna_ploca »

Sto ne mijenja cinjenicu da mu se treba postaviti pitanje. Jer upravo to po nekima ne treba uraditi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#549 Re: Draško Stanivuković

Post by Tomahawk11 »

Nadzorna_ploca wrote: 25/12/2019 08:49 Sto ne mijenja cinjenicu da mu se treba postaviti pitanje. Jer upravo to po nekima ne treba uraditi.
Apsolutno :thumbup:
Mi imamo pravo da pitamo. Oni da traže izgovore.
Styling

#550 Re: Draško Stanivuković

Post by Styling »

Tomahawk11 wrote: 25/12/2019 08:51
Nadzorna_ploca wrote: 25/12/2019 08:49 Sto ne mijenja cinjenicu da mu se treba postaviti pitanje. Jer upravo to po nekima ne treba uraditi.
Apsolutno :thumbup:
Mi imamo pravo da pitamo. Oni da traže izgovore.
Da. Mani populizma. Da vidimo sta stvarno misli.
Post Reply