Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
SaraFina

#526 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

Bloo wrote:Genetika je čudo :mrgreen:
BLOO, ako opet na mene aludiraš...
Ono u vezi "psihološkog profila" gdje si se spustila na osobni nivo i nagadjala mi o porodičnoj situaciji, (smrti majke i razvodu roditelja) sam iskulirala.
Idući sličan pokušaj neću..

Zato ti savjetujem da preskočiš ovo Za genetiku, jer je vjerovatno meni opet upućeno... Kao i onaj post.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#527 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by pici »

hizo ramidovic wrote:ne znam kakva je situacija danas, jer odavno nisam bio, ali prije nekih 6-7 godina prisustvovao sam seminaru u jednom neumskom hotelu. nakon vecere par kolega je narucilo sarajevsku pivu. odgovor je bio da je uopce nemaju u ponudi. bilo je i hrvatske i srbijanske i holandske i njemacke i dr. ali ne i bosanske...
pa oni se svakako osjecaju dijelom rvacke, sta imaju od muslimana pit alkohol... svakako je zabranjen po kuranu. Ujajcu imasH kafice sve te sluze na rvaCkom od konobara, stoljnjaka, pive, soka itd al zato dest metara preko puta meHina cevabdzinica ima svega domaceg od mesa do pive i to duplo jeftinije.Ja odem i hem se najedem hem napijem i gledam skutorluk kak me ispod oka gleda.Jebite se ja se najo i napio dok vi na jednoj pivi ostaste.
Novak20

#528 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Novak20 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
Bloo
Globalna šefica

#529 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

beni-bu-man wrote:mogu li ja bojkotovati iz njemacke ?
Šta bojkotovati...dirigiraj nam šta da kupujemo dok ti trljaš nutelu po dlakavim srednjovječnim sisama. :-D

Samo, barem nam olakšaj bojkot. Daj mi spisak čisto bosanskih proizvoda, gdje se koriste bosanski sastojci, gdje nema ni traga hrvatskom ili srBskom...
beni-bu-man

#530 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

Novak20 wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
Image
Bloo
Globalna šefica

#531 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

Svi u bojkot!
Image
beni-bu-man

#532 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

Bloo wrote:
Šta bojkotovati...dirigiraj nam šta da kupujemo dok ti trljaš nutelu po dlakavim srednjovječnim sisama. :-D

Samo, barem nam olakšaj bojkot. Daj mi spisak čisto bosanskih proizvoda, gdje se koriste bosanski sastojci, gdje nema ni traga hrvatskom ili srBskom...
crknite fukare :lol: :lol: :lol:
SaraFina

#533 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

beni-bu-man wrote:
mk ultra wrote:
genau genau
Richtig, der Gerät :mrgreen:

Najjaci su mi ti sto bojkotuju iz Njemacke/Austrije......... :bih:

I meni ste VI jaki u BiH.... Red pasivaca, red depresivacaaaaaa, red nakurčenih da su face "što se ima i može piti i jesti nešto uvozno preko H" red ko nas bre zavadi, edit:red onih što vole uvozne uloške :D itd itd

Najžalosniji su mi pak ovi "taoci" što su svjesni nedostatka sistema, ali ukopanih od vas gore navedenih..:D
Last edited by SaraFina on 18/10/2018 09:41, edited 1 time in total.
hizo ramidovic

#534 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by hizo ramidovic »

pici wrote:
hizo ramidovic wrote:ne znam kakva je situacija danas, jer odavno nisam bio, ali prije nekih 6-7 godina prisustvovao sam seminaru u jednom neumskom hotelu. nakon vecere par kolega je narucilo sarajevsku pivu. odgovor je bio da je uopce nemaju u ponudi. bilo je i hrvatske i srbijanske i holandske i njemacke i dr. ali ne i bosanske...
pa oni se svakako osjecaju dijelom rvacke, sta imaju od muslimana pit alkohol... svakako je zabranjen po kuranu. Ujajcu imasH kafice sve te sluze na rvaCkom od konobara, stoljnjaka, pive, soka itd al zato dest metara preko puta meHina cevabdzinica ima svega domaceg od mesa do pive i to duplo jeftinije.Ja odem i hem se najedem hem napijem i gledam skutorluk kak me ispod oka gleda.Jebite se ja se najo i napio dok vi na jednoj pivi ostaste.
nemoj tako...zamjerice ti susjedi...
kad kod franje ili joze popijes kaVu i janu i sam se osjecas kao pravi nositelj europskih vrijednosti
jebes mehu i njegovo domace meso...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#535 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by JoseMujica »

bojkotujem odavno :thumbup:
pici

#536 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by pici »

Bloo wrote:Svi u bojkot!
Image
ova sa golim sisama je meni najbolja... idemo marseljezu i neg mirisHu avlije
Bloo
Globalna šefica

#537 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

pici wrote:
Zadržimo sise i pjevamo, u skladu sa temom:
Vaterland, dir treue schworen! Vielgeliebtes Osterreich......

Mada nekako čudno stoje, kao da imaju antigravity shield.
SaraFina

#538 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

pici wrote:
Bloo wrote:Svi u bojkot!
Image

Ustajteeeeee VI zemaljsko roblje!!!!..... VI sužnji koje mori glad!
beni-bu-man

#539 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

SaraFina wrote:
I meni ste VI jaki u BiH.... Red pasivaca, red depresivacaaaaaa, red nakurčenih da su face "što se ima i može piti i jesti nešto uvozno preko H" red ko nas bre zavadi itd itd

Najžalosniji su mi pak ovi "taoci" što su svjesni nedostatka sistema, ali ukopanih od vas gore navedenih..:D
ma sta se nadrkala na sabahu, boli te pimpek eat a snickers :mrgreen:
SaraFina

#540 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

hizo ramidovic wrote:
pici wrote:
nemoj tako...zamjerice ti susjedi...
kad kod franje ili joze popijes kaVu i janu i sam se osjecas kao pravi nositelj europskih vrijednosti
jebes mehu i njegovo domace meso...

Koji su to kompleksiiii... Ali fakat si u pravu! :D
pici

#541 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by pici »

Bloo wrote:
pici wrote:

oooo spreHen dojČe, ja ja... ja biti hamal tj arbajtn... ferstHen... ja ja... ja bi u alemanju prati i zidati... arbajtn fHersten
SaraFina

#542 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

beni-bu-man wrote:
SaraFina wrote:
I meni ste VI jaki u BiH.... Red pasivaca, red depresivacaaaaaa, red nakurčenih da su face "što se ima i može piti i jesti nešto uvozno preko H" red ko nas bre zavadi itd itd

Misliš ć***a?
Koju imam figurativno "veću" od pojedinaca koji se deklarišu muškarcima! :D

Boli, Boli!
beni-bu-man

#543 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

Bloo wrote:
pici wrote:

Ja bi vise volio da pjevamo pjesmicu Horsta Wessela :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#544 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

pici wrote:
Bloo wrote:
pici wrote:

oooo spreHen dojČe, ja ja... ja biti hamal tj arbajtn... ferstHen... ja ja... ja bi u alemanju prati i zidati... arbajtn fHersten
Čuj prati i zidati. :-D
Idemo da radimo u cat shelter ba. :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#545 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

beni-bu-man wrote: Ja bi vise volio da pjevamo pjesmicu Horsta Wessela :mrgreen:
JEsi siguran da nemaš hrvatskih gena? :|
beni-bu-man

#546 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

SaraFina wrote:
beni-bu-man wrote:
SaraFina wrote:

Misliš ć***a?

Boli, Boli!
koliko je snickers kod vas ?
Bloo
Globalna šefica

#547 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

Skoro da mi nedostaje Karlinka :|
beni-bu-man

#548 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by beni-bu-man »

Bloo wrote:
beni-bu-man wrote: Ja bi vise volio da pjevamo pjesmicu Horsta Wessela :mrgreen:
JEsi siguran da nemaš hrvatskih gena? :|
ko je reko da nemam :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#549 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Bloo »

beni-bu-man wrote: koliko je snickers kod vas ?
i duplo!
:|
Pakovanje duploa u njemačkoj košta ko jedan duplo u Sarajevu :|
Gladež tužna.
Odoh emigrirat.
SaraFina

#550 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

beni-bu-man wrote:
SaraFina wrote:
Misliš ć***a?

Boli, Boli!
koliko je snickers kod vas ?

Što? Je li te to neko slagao da od snickersa raste ć**a? :D

Ne zavaravaj se :D
Locked