Ti tvoji susjedi koje spominjes, su pobili pola moje familije. Popalili svu imovinu, prije toga opljackali sve sto smo imali, i sto se decenijama stvaralo.markomilanov wrote:Ja za razliku od tebe,želim susedima sve najbolje,zbog tebe i dodika bih nema šanse da bude normlna država.megaman4 wrote:Uzice bilo 100% muslimansko i puno dzamija. Cetnicke horde pobile i protjerale sve Bosnjake. Beograd je imao najvise dzamija na Balkanu, preko 200. Danas je jedino opstala Bajrakli dzamija, koju pokusavaju unistiti.k3ngur wrote:Pazili sandzak, koooooo, Srbi, jel ovo neki vic?
Trsu smakli '43 samo da Sandzak ne postane autonomija, razne likvidacije i atentati nad uglednim bosnjacima izmedju 2 svjetska rata, cistili Polimlje gdje su bosnjaci cinili vecinu do 1943, Sahovici 24te, pokrstavanje stanovnistva Plava i Gusinja i oko 800 ubijenih i zaklanih 1912 i 1919, ciscenje Bukovice kod Pljevlje i u 2 svjetskom ratu i u proslom a bili u Crnoj Gori, nestanak onih 13 kod Priboja 1993 godine, odlazak preko 250 000 bosnjaka u Tursku pa i ostale krajeve izmedju od 1912 pa do danas itd, itd, itd. Da ste pazili Sandzak kako treba danas bi bosnjaka u sandzaku bilo barem duplo neg sad sto ih ima a mozda i vise. Nad Sandzakom ste magistrirali a nad Bosnom doktorirali.
U Sandzaku cinili zvjerstva, kao sto si sam rekao ali istina kad-tad izadje na vidjelo.
Ovom liku @markomilanov porucujem da se spremaju za buducu Regionalizaciju Srbije gdje gubite Vojvodinu, Sandzak i Presevo. To nek vas brine.
Vucic nocima ne spava jer zna da gubi danasnju Srbiju koja ulazi u zavrsnu fazu u formiranje buduceg Pasaluka.
BiH ce se prirodnim putem obnoviti, a Srbija ide u dodatnu eroziju.
Ja im ne vjerujem a ti furaj dalje bratstvo i jedinstvo. To je tvoj izbor i ne zanima me.