Parking kod Interexa je zatvoren poslije 22, a prije toga je krcat ljudima koji kupuju tamo. Parking kod Druge kuće je ionako krcat autima stanara. Ima lola koje parkiraju odmah do objekta, pa onda ide trubljenje i jebavanje matera.rumenige_brajtner wrote:šta bolan? paking kon interexa, parking kod druge kuće. parking nije problem, nemoj sad zajebavat. međutim, meni komplet taj projekat izgleda kao prodavanje muda pod bubrege, al to je već nešto drugo.ultima_palabra wrote:Dobra je teoretski, ali fali previše stvari... preblizu stambenim zgradama, parking ne postoji, ulaz je kroz nekakvu ledinu gdje možeš nogu slomiti...rumenige_brajtner wrote:ma lokacija nije loša, ali zvuk unutra je gola karina. džaba im sve ono okolo ako nešto ne urade sa zvukom.
exMixer Chipas House Sarajevo
- ultima_palabra
#526 Re: Mixer House Sarajevo
- rumenige_brajtner
#527 Re: Mixer House Sarajevo
pa sinoć ja parkirao kod interexa, došao oko 22 i izašao najnormalnije poslije koncerta 
-
Gandra_1
#528 Re: Mixer House Sarajevo
Zatvoren je samo izlaz prema putu života, ova strana prema mikseru ni nema rampe... Tako da se može parkirati..rumenige_brajtner wrote:pa sinoć ja parkirao kod interexa, došao oko 22 i izašao najnormalnije poslije koncerta
- ultima_palabra
#529 Re: Mixer House Sarajevo
E ne znam, vidio neki dan kad sam bio u Bingu, pisalo da se parking zatvara iza 22.
-
Gandra_1
#530 Re: Mixer House Sarajevo
Izbjegavam koncerte u Mikseru dok se ne sredi zvuk i dok cijene piće ne budu kao u većini kafana u gradu... Nije problem potrošiti i popitit, ali 5-6 KM za piće ne ide.. Jos od tribute benda U2 zvuk je katastrofa...
Prošli vikend sam bio na kafi preko dana, prostor, vidi se dobija još uvijek svoje konture, sve je nekako sklepano na brzinu... Mislim da se uz ne baš prevelika ulaganja ono da još ljepše i bolje srediti, fali neke topline... Đaba i gazda stolovi i stolice, kad nema ukusa u uređenju... Onaj brodski pod će sa pola godine biti raspadnut, mora se i na tome nešto poraditi...
Kao i svaki objekat traže se velika ulaganja, ali eto imali su pozitivan odgovor publike od starta, zato ili trebaju da nađu donatore ili da se zaduže kreditom i sve srede, ukoliko žele da opstanu duže od 2 godine.. Ne trpi naša raja dugo prodaju magle...
Prošli vikend sam bio na kafi preko dana, prostor, vidi se dobija još uvijek svoje konture, sve je nekako sklepano na brzinu... Mislim da se uz ne baš prevelika ulaganja ono da još ljepše i bolje srediti, fali neke topline... Đaba i gazda stolovi i stolice, kad nema ukusa u uređenju... Onaj brodski pod će sa pola godine biti raspadnut, mora se i na tome nešto poraditi...
Kao i svaki objekat traže se velika ulaganja, ali eto imali su pozitivan odgovor publike od starta, zato ili trebaju da nađu donatore ili da se zaduže kreditom i sve srede, ukoliko žele da opstanu duže od 2 godine.. Ne trpi naša raja dugo prodaju magle...
- HAVANA
#531 Re: Mixer House Sarajevo
Sto mi se glava nasekiro.DaysleepeR wrote:
- agnostic_front
#532 Re: Mixer House Sarajevo
Prostor za svirke je malo reći predobar, ovo ostalo već rečeno.
- Bluemore
#533 Re: Mixer House Sarajevo
Tbf bio lani u SlogiDaysleepeR wrote:Mikser eksluzivno dovodi bend koji nikad nije prije Miksera bio u Sarajevu i da nije Miksera mi ne bi znali da postoji a zove se TBF.
Skraćeno od The Beat Fleet. Splićani, ja našao na youtube nije loše. Možda i bude nešto od njih sad kad ih Mikser pogura.
A prije toga menscini u Colosseum
I bolji koncerti bili nego ovaj u mixeru sa losim ozvucenjem
- black
#534 Re: Mixer House Sarajevo
i drugi su nadovezali se na njegovu kritiku, bas sam cito taj dan sta su pisali, ugl kritika na mjestuHAVANA wrote:Sto mi se glava nasekiro.DaysleepeR wrote:Sta,nek im je reko.
- Better Man
#535 Re: Mixer House Sarajevo
Sutra u Mixeru legende ex Yu i rock scene kao dj-evi. Srđan Gojković Gile i Zoran Kostić Cane.
-
dezurni_ucenik
#536 Re: Mixer House Sarajevo
Znaci jedina strana imena koja dolaze u mixer su techno dj-evi. Ovo ostalo se i dalje svodi na ex yu rock. Nista novo, opet se vrtimo u krug. Mislimo wtf sad nam uvaljuju gileta i caneta ko djeve 
- rumenige_brajtner
#537 Re: Mixer House Sarajevo
Kakva originalna ideja, gile i cane kao dj-evi, wow. Nešto potpuno drugačije, neviđeno, pohrlimo svi u mixer da uživamo u lošem ozvučenju, za samo cenera. Uz vrhunsku zabavu osjetite i kako vam rastu magareće uši 
- Bluemore
#539 Re: Mixer House Sarajevo
Ozvucenje na zivoj svirci ne valjarumenige_brajtner wrote:Kakva originalna ideja, gile i cane kao dj-evi, wow. Nešto potpuno drugačije, neviđeno, pohrlimo svi u mixer da uživamo u lošem ozvučenju, za samo cenera. Uz vrhunsku zabavu osjetite i kako vam rastu magareće uši
A onako je valjda ok
Inace sam fan doticnih tako da mojih 10KM imaju
- Edin H.
#540 Re: Mixer House Sarajevo
Pa u tome i jeste problem, da je ulaz petoba valjalo bi ozvucenje, ali onda ne bi imali ljudi.Bluemore wrote:Ozvucenje na zivoj svirci ne valjarumenige_brajtner wrote:Kakva originalna ideja, gile i cane kao dj-evi, wow. Nešto potpuno drugačije, neviđeno, pohrlimo svi u mixer da uživamo u lošem ozvučenju, za samo cenera. Uz vrhunsku zabavu osjetite i kako vam rastu magareće uši
A onako je valjda ok
- rumenige_brajtner
#541 Re: Mixer House Sarajevo
Mixer je ubleha samo takva, a meni se ne sviđa ideja da ublehašima ostavljam ijednu marku.
- supercali
#542 Re: Mixer House Sarajevo
Al niko te ne tjera da im ostavljas
Mebi nit smrde nit mirisu nisam isao tamo i nisam im ostavio marku
Jednostavno da ne moze biti jednostavnije
- rumenige_brajtner
#543 Re: Mixer House Sarajevo
Pa ja sam otišao jednom, vidio, i to je to. Ne može jednostavnije.supercali wrote:Al niko te ne tjera da im ostavljas
-
shin
#544 Re: Mixer House Sarajevo
Bio je ulaz 40KM kada je Âme bio, i opet je karina ozvucenje bilo.Edin H. wrote:Pa u tome i jeste problem, da je ulaz petoba valjalo bi ozvucenje, ali onda ne bi imali ljudi.Bluemore wrote:Ozvucenje na zivoj svirci ne valjarumenige_brajtner wrote:Kakva originalna ideja, gile i cane kao dj-evi, wow. Nešto potpuno drugačije, neviđeno, pohrlimo svi u mixer da uživamo u lošem ozvučenju, za samo cenera. Uz vrhunsku zabavu osjetite i kako vam rastu magareće uši
A onako je valjda ok
Problem je lokacija objekta pa ne smiju pojacati kako treba, a ona hala nema nikakvu zvucnu izolaciju.
- ultima_palabra
#545 Re: Mixer House Sarajevo
Ali su mudonje, mora se priznati. Dodjes iz Beograda, dobijes dzabnu halu koju malo prekrecis, i onda zadajes techno do 6 ujutru 30 metara od stambenih zgrada. FGRovci presretni, nadlezni se svi odreda prave budale... bas me zanima da li bi neki Sarajlija imao takav tretman tamo?
- Bluemore
#546 Re: Mixer House Sarajevo
Da se korigujem nije nam se svidjelo i s vrata smo otisle na drugo mjestoBluemore wrote:Ozvucenje na zivoj svirci ne valjarumenige_brajtner wrote:Kakva originalna ideja, gile i cane kao dj-evi, wow. Nešto potpuno drugačije, neviđeno, pohrlimo svi u mixer da uživamo u lošem ozvučenju, za samo cenera. Uz vrhunsku zabavu osjetite i kako vam rastu magareće uši
A onako je valjda ok
-
breuer
#547 Re: Mixer House Sarajevo
Pa kad smo mi njima izvezli gro naših "umjetnika", struĆnjaka, pisaca, političara, bilo je krajnje vrijeme da se i oni nama "oduže".ultima_palabra wrote:Ali su mudonje, mora se priznati. Dodjes iz Beograda, dobijes dzabnu halu koju malo prekrecis, i onda zadajes techno do 6 ujutru 30 metara od stambenih zgrada. FGRovci presretni, nadlezni se svi odreda prave budale... bas me zanima da li bi neki Sarajlija imao takav tretman tamo?
Trenutno su u Bg: Muharem Bazdulj (ne silazi sa malih ekrana, bolje tumači srpsku historiju od bilo kojeg njihovog pisca ili historičara), Aris Džinović, Zijad Rizvanbegović, Nele, Kusturica, Čola, Brega...Čarobnjak kupuje stan na Vračaru
- DaysleepeR
#548 Re: Mixer House Sarajevo
ukinuli su review sekciju na fb stranici koja je bila aktivna još od postanka geobradskog Miksera
- Cossack
#549 Re: Mixer House Sarajevo
Svaka čast što si upratio!DaysleepeR wrote:ukinuli su review sekciju na fb stranici koja je bila aktivna još od postanka geobradskog Miksera
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu