Hebo te GS, šta spamaš temu, što si naporan. K'o da je bitno je li sjednicu napustio GS-ovac ili DF-ovac. Nije tema GSCapsicum wrote:Na prvom linku fino pise (Izvor: Klix.ba)
A na drugom je u dokumentu jasno spomenut GS. U tekstu pise "Blok ljevičarskih, građanskih i nezavisnih zastupnika u Vijeću Grada Sarajeva" sto je korektno. Dakle do SDP-a nije.
Gradonačelnik Sa - All about
- orinoco
#526 Re: Gradonačelnik Sa - All about
- Capsicum
#527 Re: RE: Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ako ti smeta nemoj čitat. A tim rječnikom razgovaraj sa mamom.orinoco wrote:Hebo te GS, šta spamaš temu, što si naporan. K'o da je bitno je li sjednicu napustio GS-ovac ili DF-ovac. Nije tema GSCapsicum wrote:Na prvom linku fino pise (Izvor: Klix.ba)
A na drugom je u dokumentu jasno spomenut GS. U tekstu pise "Blok ljevičarskih, građanskih i nezavisnih zastupnika u Vijeću Grada Sarajeva" sto je korektno. Dakle do SDP-a nije.
- orinoco
#528 Re: RE: Re: Gradonačelnik Sa - All about
Mama mi je umrlaCapsicum wrote:Ako ti smeta nemoj čitat. A tim rječnikom razgovaraj sa mamom.
- orinoco
#529 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Web Gradske uprave Sarajeva
O gradonačelniku prazno. Zapravo - ne vidi se od magle

http://sarajevo.ba/gradska-administraci ... nacelniku/
O gradonačelniku prazno. Zapravo - ne vidi se od magle

http://sarajevo.ba/gradska-administraci ... nacelniku/
- tranquil
#531 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Da citiram sam sebe od prije dvije stranice, u februaru sam se suzdržavao od napada na Skaku na osnovu dedinog angažmana. Dođe 6. april i pokazalo se da mali ipak nije fašistički simpatizer. Polupismeni papak, da, to se sada vidi iz aviona, ali fašista ipak ne.tranquil wrote:Kada je u pitanju slučaj "Skaka" i moj stav, uprkos svom gađenju prema SDA i novom gradonačelniku kao osobi, ne mogu mu zamjeriti ovo, jer svog djeda nije mogao birati. Kada bi se tvrdnje o povezanosti gradonačelnikovog djeda sa Handžar divizijom potvrdili, a on istovremeno rekao "moj djed je bio časna osoba i stojim iza svega što je radio", kao što je slično rekao SDA-ov kandidat za tuzlanskog gradonačenika na izborima prošle godine (a čiji je djed doslovno osnovao pomenutu diviziju SS-a), onda bi bilo pošteno pljuvati po njemu. Ovako, dok gradonačelnik direktno ne povlači svog djeda, znači ili da nije sretan njegovim angažmanom četrdesetih, ili kalkulantski šuti jer zna da će biti povlačen po medijima, ali u oba slučaja, ja sam OK sa tim, sve dok javno ne promoviše nacizam i ustaštvo kao tradicionalne bošnjačke vrijednosti kao što je to radio njegov tuzlanski kolega.
Da budem u potpunosti pošten: kada se je SDA postavila Hadžiefendića kao kandidata u Tuzli, rekao sam da bi njegova teoretska pobjeda učinila proslave drugog oktobra u Tuzli veoma neprijatnim. Vidjećemo šta će reći Skaka šestog aprila, pa ćemo znati o tom slučaju više nego što znamo sada.
"Polupismeni papak, ali ne fašista" je najbolji čovjek kojeg je SDA uspjela pronaći za gradonačelnika glavnog grada.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#532 Re: Gradonačelnik Sa - All about
tranquil wrote:Da citiram sam sebe od prije dvije stranice, u februaru sam se suzdržavao od napada na Skaku na osnovu dedinog angažmana. Dođe 6. april i pokazalo se da mali ipak nije fašistički simpatizer. Polupismeni papak, da, to se sada vidi iz aviona, ali fašista ipak ne.tranquil wrote:Kada je u pitanju slučaj "Skaka" i moj stav, uprkos svom gađenju prema SDA i novom gradonačelniku kao osobi, ne mogu mu zamjeriti ovo, jer svog djeda nije mogao birati. Kada bi se tvrdnje o povezanosti gradonačelnikovog djeda sa Handžar divizijom potvrdili, a on istovremeno rekao "moj djed je bio časna osoba i stojim iza svega što je radio", kao što je slično rekao SDA-ov kandidat za tuzlanskog gradonačenika na izborima prošle godine (a čiji je djed doslovno osnovao pomenutu diviziju SS-a), onda bi bilo pošteno pljuvati po njemu. Ovako, dok gradonačelnik direktno ne povlači svog djeda, znači ili da nije sretan njegovim angažmanom četrdesetih, ili kalkulantski šuti jer zna da će biti povlačen po medijima, ali u oba slučaja, ja sam OK sa tim, sve dok javno ne promoviše nacizam i ustaštvo kao tradicionalne bošnjačke vrijednosti kao što je to radio njegov tuzlanski kolega.
Da budem u potpunosti pošten: kada se je SDA postavila Hadžiefendića kao kandidata u Tuzli, rekao sam da bi njegova teoretska pobjeda učinila proslave drugog oktobra u Tuzli veoma neprijatnim. Vidjećemo šta će reći Skaka šestog aprila, pa ćemo znati o tom slučaju više nego što znamo sada.
"Polupismeni papak, ali ne fašista" je najbolji čovjek kojeg je SDA uspjela pronaći za gradonačelnika glavnog grada.
- Matzan
#533 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Meni ovo uopšte ne izgleda kao lapsus.zunazu wrote:
- JThomas
#534 Re: Gradonačelnik Sa - All about
puno više odgovara stvarnom stanju nego ono što je trebao reći.
- Dasi
#535 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Naravno da nije...Matzan wrote:Meni ovo uopšte ne izgleda kao lapsus.
2:09 i 2:19
http://ba.n1info.com/a147268/Vijesti/Vi ... carom.html
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- tranquil
#537 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Hahaha, istina, 6.4. i 15.4. su opasno blizu, da je to rekao petnaestog složio bih se, ali s obzirom da je rečeno šestog, čini mi se da je ipak riječ o lapsusu mladog bježača od knjiga iz fine porodice.
Mada, kao što je rekao JThomas, puno više odgovara stvarnom stanju
- Dasi
#538 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Kakav lapsus pobogu, cisto neznanje i nepismenost.tranquil wrote:Hahaha, istina, 6.4. i 15.4. su opasno blizu, da je to rekao petnaestog složio bih se, ali s obzirom da je rečeno šestog, čini mi se da je ipak riječ o lapsusu mladog bježača od knjiga iz fine porodice.
- GoldenSpoon
#539 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Jel slušao ovu?
Pobogu ovo se uči u osnovnoj školi, a da možda nije čitao ni Orlovi rano lete
Pobogu ovo se uči u osnovnoj školi, a da možda nije čitao ni Orlovi rano lete
- tranquil
#540 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ili oboje, svejedno. Poenta je da nije u pitanju svjesno furanje na "pobjedu nad antifašizmom".Dasi wrote:Kakav lapsus pobogu, cisto neznanje i nepismenost.tranquil wrote:Hahaha, istina, 6.4. i 15.4. su opasno blizu, da je to rekao petnaestog složio bih se, ali s obzirom da je rečeno šestog, čini mi se da je ipak riječ o lapsusu mladog bježača od knjiga iz fine porodice.
Ili riječima filmskog načelnika Tešnja, "šupak, al ne terorista".
- JThomas
#541 Re: Gradonačelnik Sa - All about
generalno, filmski karikaturalni likovi djeluju sve ozbiljnije kraj naših stvarnih u istim ulogama...
- cyprus
#542 Re: Gradonačelnik Sa - All about
I iz nekih neposrednijih izvora sam čuo da je ovaj lik poglup, ali ono baš glup, tako da ne mislim da je ovo lapsus, nego da lik fakat ne zna šta je fašizam, a šta antifašizam... Ne u ideološkom smislu, nego onom čisto vokabularnom...
-
palermo
#543 Re: Gradonačelnik Sa - All about
uff....tek sad vidjeh ovo, ma kakav lapsus, čo'jek jednostavno nepismen.......bruka..
-
PM72
#544 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Debil.Doduše,dedo mu je bio na strani fašista a kad sve sabereš i oduzmeš ovaj rat je i ispao kao borba protiv antifašista.Na sceni su potomci ustaša,četnika,SS-ovaca,Mladi Muslimani...sve izdajnička bagra.
-
daddy-kool
#545 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Skaka mjera. 
E jebi ga.
E jebi ga.
-
putokaz1
#546 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Hhahah dogovor ljevice će isti biti i 2018agent_zero wrote:Svaka čast za dogovor ljevice, ako Bog da ovako i na opštim izborima.![]()
Svrgnuti genocidnu zelenu bandu minderašku i poslati ih na smetljište istorije!
A i Brabonjčićevi mogu s njima pod ruku komotno.
NAŽALOST
-
PM72
#547 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Nema od toga ništa.Ovi će vladati još dugo,dugo...nažalost.Ne zato što su jaki ili sposobni nego što su ovi drugi smetljari i kreteni.Svaki koji odskoči od mase bar cenat uskurči se i pohasi.Pa se odvoji i osniva svoju stranku.
- O'zone
- Globalni moderator
#548 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Meni je ovo simpatično....Kakvi fićfirići drkaju nad našom sudbinom, životom, zdravljem, djecom, starima, privredom,....a nama.....nama k.V.c puca od brige
Dobar je Skaka. Bit će još bolji na mjestu premijera kantona pa onda na mjestu predsjednika federacije a jednog dana abd i prvi u Bošnjaka
Dobar je Skaka. Bit će još bolji na mjestu premijera kantona pa onda na mjestu predsjednika federacije a jednog dana abd i prvi u Bošnjaka
-
PM72
#549 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Taj ni pekaru hljeba ne plaća.Moj jaran mu odradio nešto oko vikendice i nema para nego mu naštimao drugi posao kojim je isplatio svoj dug.Već je iskusan parazit i spletkaroš.
-
hizo ramidovic
#550 Re: Gradonačelnik Sa - All about
pastabi stjeli akovam skaka abdibeg nevalja ondak neznam kovam valja akakiste nebivam ni amiraga zukic valjo garant