4 trajvana i 2 trole kao zamjena za 45,000 vozila
Dame i gospodo, drugovi i drugarice, braco i sestre - SDA matematika na djelu
I to keca vjerovatno
Neujma matematike na DIFuAlfons Kauders wrote:
4 trajvana i 2 trole kao zamjena za 45,000 vozila
Dame i gospodo, drugovi i drugarice, braco i sestre - SDA matematika na djelu
Pitanje je klliko su i ova cetri tramvaja ispravni.
Zar nisu rekli da ostaje na snazi i ona zabrana benzin euro1 i dizel euro 3?neki wrote:
jebem te demokratijo
Leon16v wrote:Gledaj kombija, sastavio ga iz 5 auta
sad i ti pretjerujes, ko ce to sve pofatatisaabsa wrote:Zar nisu rekli da ostaje na snazi i ona zabrana benzin euro1 i dizel euro 3?neki wrote:
jebem te demokratijo
Bas hocu da pitam, jer prvo je bila zabrana za ove krseve pa ako to ne urodi polodom onda ide ovaj debilizam.....jucer i prethodnih dana sam vidjo ove krseve i niko nista......saabsa wrote:Zar nisu rekli da ostaje na snazi i ona zabrana benzin euro1 i dizel euro 3?neki wrote:
jebem te demokratijo
U RS-u je zabrana uvedena na ložu tj. njeno sipanje na pumpama. Dakle kod nas u FBIH to nećemo vidjeti iz poznatih razloga.Heller wrote:Mislim da ce zabranu najvise krsit lole s G2 na loz ulje
I moj komšo sa PRIUS-om, svaki dan dolazi s posla zujeći na struju, e hoš qrac sadamali_balon wrote:Bas hocu da pitam, jer prvo je bila zabrana za ove krseve pa ako to ne urodi polodom onda ide ovaj debilizam.....jucer i prethodnih dana sam vidjo ove krseve i niko nista......saabsa wrote:Zar nisu rekli da ostaje na snazi i ona zabrana benzin euro1 i dizel euro 3?neki wrote:
jebem te demokratijo
dakle, kao po obicaju drzava te tjera da se bavis kriminalnim radnjama
Zaustavi te drot u Priusu i jebe, i onda te pita sta se pravis pametanSliver wrote:
e to i jeste problem kod nas, polovicne mjere. u drugim drzavama elektricni auti su povlasteni, cak imaju pravo voziti i trakom za javni prijevoz, ali kod nas se o tome nije prije razmisljalo, vec kontra. uvedi dodatne namete za LPG, iako ih druge ( citaj normalne ) drzave povlascuju, ne daj elektricnim autima nikakvu subvenciju, tako da raja bas i nema nekog razloga da se oprosti od dizelasa, pa i benzinaca takodje
Vidio sam par puta Priusa, vidio sam neke zute u Kranjcevicevoj kad idem s posla izlaze iz Priusa. Tesli vjerovatno nema.insomnia78 wrote:Inace je kod nas sve puno Priusa i Tesli [emoji1]
Tesli vjerovatno nema al Priusa ima dosta, a sad sve vise ima i Toyota i Peugeota sa elektro motorimainsomnia78 wrote:Inace je kod nas sve puno Priusa i Tesli [emoji1]
pitanje je s pravne strane, ne bih se spustao na nivo papanske komunikacije, a ako imas sta pametno reci - reci, inace razliguSliver wrote:ma yebo muriju, ti si sebi najveca kazna.tutku wrote:Je li neko saznao na osnovu kojeg akta ce murija pisati kaznu s obzirom da cu ja prvi redovno vozit auto nebitno dal je par - nepar.
Stani maloBakir1 wrote:Ja se jos uvijek cudim sta se ovo desava ljudi nisu razmisljali o privredi ali nikako putnicka vozila unutar zone tesko probavljivo i to sa domacim reg oznakama, ovo presmijesno.
Turizam privreda praznici haj zdravo...
Ova odluka je garantujem napravljena radi policije na ovaj nacin puno lakse i jednostavnije nego zaustavljati pa daj saobracajnu pa euro norma i sl.
I treba znati da je ovo uvertira u neke projekte za namicanje budzetskih deficita a vrlo brzo ce sluzbene novine objaviti i kako