Ali se ni po kom osnovu ne mogu poreditijunior3 wrote:Oćeš reći da nema optuženih za zločin u ABiH?seln wrote:
Ma ja, ba... svi su cinili zlocine
Novi rat
- insomnia78
#526 Re: RE: Re: Novi rat
- Danguba
#527 Re: Novi rat
Sad si me zadever'o.junior3 wrote:Danguba wrote:
Samo reci podrucja a ja cu ti reci kakvi su ljudi.
Nisu samo zlocini na liniji.![]()
Lakše je da ti kažeš koja su područja po tebi dobra.
Da vidim đe ja spadam.
-
palermo
#529 Re: Novi rat
Moradoh danas neke pare zarađivati sad kad dođoh ono tri notifikacije. Svaka o Aliji. Da počnem sa tobom, hoćeš da kažeš da rahmetli Hujki nije vrhovni komandant bio Alija Izetbegović, hoćeš da kažeš da sve ono more granata što smo primili u ratu smo dobili zato što nismo priznavali Aliju Izetbegovića kao vrhoivnog komandanta i predsjednika države, hoćeš da kažeš da smo se javno izjasnili kao poštovatelji Alije da ne bi završili po logorima......šta ho'š da kažeš ?stakasa wrote:
Kako, kao gradanin Mostara, mozes biti veliki postovalac Alije Izetbegovica?
Jedino da nisi iz Hadiosmanovicevog klana
-
junior3
#530 Re: Novi rat
Nemoj samo u artiljerce otići.KvaziExpert wrote:no sikiriki, ja sam na puškometjunior3 wrote: Zaboli tebe, ti si daleko.
-
palermo
#531 Re: Novi rat
A šta je sa tobom junače, Alija ti je ostavio državu, kakvu takvu, za koju se i dalje treba boriti.....a za koju, koliko ja upratih, tebe boli kurac.....i Alija ti smeta, a ne smetaš sam sebi.....PM72 wrote:Palermo wrote:ja sam veliki poštovalac Alije Izetbegovića, mislim da je bošnjački narod nagrađen time što je imao njega za vođu i naprosto me strah da li Bakir ili neko umjesto Bakira (vezir umjesto vezira) ima viziju, vrijednosti , osobine lidera makar upola kao što je ima rahmetli Alija.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što bi rekao Dragan Čavić na skupu prije neki dan :" Sunce ti jebem"...
što bih ja rekao, "Sunce ti jebem "
- Sanjarko
#532 Re: Novi rat
Samo sto ne rece ko je Crkvu zapalio.seln wrote:Neke izjave firauna Vulina. Da podsjetimo, rijec je o "ministru" rada i socijalne politike, ali i on smije da ostri kurac na Bosni
Srbija od Bosne i Hercegovine očekuje da u najkraćem roku sprovede istragu o spaljivanja srpske zastave, poručio je danas ministar Aleksandar Vulin i istakao da će, u suprotnom, to učiniti nadležne službe Srbije.Neka niko u BiH ne pominje oružje, protjerivanje i nestanak jer belaj o kome Halilović govori neće stići samo jedan narod.Zapaliti bilo koji verski objekat je strašno, a zapaliti pravoslavnu crkvu u gradu u kom jedva da je preostalo nešto Srba nakon rata, govori da ne želite da vidite nijednog Srbina više.
http://www.srbijapress.com/jel-ovo-mogu ... eva-video/
Namjerno lazu.
Propaganda zesca.
Al ne ocekujemo mi nist bolje od njih.
I kazu mane nist.
A kuhaju i kuhaju.
-
palermo
#533 Re: Novi rat
A tebi Banksy, smeta ti što nije imao oštroumnost Slobe Miloševića, beskompromisnost Radovana Karadžića, lukavost Franje Tuđmana, koju bi ti od ovih osobina da je imao.....sve tri skupa, kakva bi to mašina bila.....Banksy wrote:palermo wrote:
ja sam veliki poštovalac Alije Izetbegovića, mislim da je bošnjački narod nagrađen time što je imao njega za vođu i naprosto me strah da li Bakir ili neko umjesto Bakira (vezir umjesto vezira) ima viziju, vrijednosti , osobine lidera makar upola kao što je ima rahmetli Alija.
![]()
![]()
Bude li imao, srednjebosanski fildžan nam ne gine, i to u najboljem slučaju.
eto završih sa Alijom, rahmet mu duši....
- seln
#534 Re: Novi rat
Iljadu mu ocila, ocu rec da se neko ovde opasno pravi lud.junior3 wrote:Oćeš reći da nema optuženih za zločin u ABiH?seln wrote:
Ma ja, ba... svi su cinili zlocine
- insomnia78
#535 Re: Novi rat
Nego, ko ce biti veliki vojvoda. Mislim, ko bi glavnokomandov'o. Sefer, Dudak, neko od trenutno aktivnih?
-
junior3
#536 Re: Novi rat
Biće da smo se mi već "upoznali".KvaziExpert wrote: i u proslom sam bio infantry![]()
counter terrorist
-
L u c i f e r
-
PeppermintSA
#538 Re: Novi rat
Volim domovinu, ali više volim svoje noge
ratujte bez mene, o velike patriote
ratujte bez mene, o velike patriote
-
radostan dan
#539 Re: Novi rat
I ja sam bio artiljerac, kad je bio rat...
- insomnia78
#540 Re: RE: Re: Novi rat
Bolje ondaKvaziExpert wrote:angažovat ćemo outsourcing kućuinsomnia78 wrote:Nego, ko ce biti veliki vojvoda. Mislim, ko bi glavnokomandov'o. Sefer, Dudak, neko od trenutno aktivnih?![]()
nekog s iskustvom![]()
![]()

- Omar500
#541 Re: RE: Re: Novi rat
Auuu, to vec mozeinsomnia78 wrote:Bolje ondaKvaziExpert wrote:angažovat ćemo outsourcing kućuinsomnia78 wrote:Nego, ko ce biti veliki vojvoda. Mislim, ko bi glavnokomandov'o. Sefer, Dudak, neko od trenutno aktivnih?![]()
nekog s iskustvom![]()
![]()
-
radostan dan
#542 Re: Novi rat
Gađo raketom meso-meso redovito...radostan dan wrote:I ja sam bio artiljerac, kad je bio rat...
-
Mrljavi
#543 Re: Novi rat
Nek' vam otac ratuje pod Kasimom. Ovoliko mobitela i kurcevitih momcica...jock. 
- Banksy
#544 Re: Novi rat
Smeta mi što vas kupe kilom kafe i kockom, ili budžetskim uhljebljenjem za ženu ili dijete, pa od sebe pod stare dane pravite budale. Jazuk.palermo wrote:A tebi Banksy, smeta ti što nije imao oštroumnost Slobe Miloševića, beskompromisnost Radovana Karadžića, lukavost Franje Tuđmana, koju bi ti od ovih osobina da je imao.....sve tri skupa, kakva bi to mašina bila.....Banksy wrote:palermo wrote:
ja sam veliki poštovalac Alije Izetbegovića, mislim da je bošnjački narod nagrađen time što je imao njega za vođu i naprosto me strah da li Bakir ili neko umjesto Bakira (vezir umjesto vezira) ima viziju, vrijednosti , osobine lidera makar upola kao što je ima rahmetli Alija.
![]()
![]()
Bude li imao, srednjebosanski fildžan nam ne gine, i to u najboljem slučaju.
eto završih sa Alijom, rahmet mu duši....
-
megaman4
#545 Re: Novi rat
Najgore je što se sudbina Balkana kroji daleko od naših granica. Dok je bila SFRJ moglo se nekako odupirati raznim centrima moći. Nakon raspada SFRJ postali smo poligon za razne igre i zapada i istoka. To je istina. Naši političari su obične lutke kojima upravljaju stranci. Narod se po običaju ništa ne pita.
- Danguba
#546 Re: Novi rat
Naserinsomnia78 wrote:Nego, ko ce biti veliki vojvoda. Mislim, ko bi glavnokomandov'o. Sefer, Dudak, neko od trenutno aktivnih?
-
VjecitiStudent
#547 Re: Novi rat
DIJASPORA POZIVA NA RAT: Imamo spremne pakete za slanje
Dijaspora iz Bosne i Hercegovine, pretežno nastanjena u Skandinaviji pozvala je građana ove države na rat.
Kako stoji u zajedničkoj izjavi Udruženja Srba "Ferguson", Udruženja Bošnjaka "Tito, partija, SDA, Alija", te Udruga hrvatske emigracije "Poskok '77" paketi su spremni za slanje.
"Ovi paketi što smo spremili nama ništa ne znače, i kako se ono kod vas kaže, u ratnim okolnostima će biti od velike pomoći." - izjavili su predstavnici svih udruženja, odnosno udruga
Dalje su naveli da bi oni sami rado ratovali međutim nadaju se da će zbog daljine i cijene karata stanovnici BiH imati razumijevanja zašto neće moći doći. Istakli su kako su oni svi veterani, te su prošli frontove od Mičigena, preko Darmštata do Štokholma te da ne vide razloge zašto bi se rat ponovo prolongirao.
Za kraj navode da se nadaju da će njihova izjava doprijeti do zvaničnika u skupštinama Republike Srpske, Federacije, te u institucijama na državnom nivou, te da dijaspora dalje neće biti zanemarena kako je to do sada bila praksa.
-
daddy-kool
#548 Re: Novi rat
Eventualni napad na Republiku Srpsku značio bi svojevrsnu objavu rata Rusiji i to je nešto sa čim moraju da računaju svi oni koji se ovih dana igraju vatrom u BiH! Ovo je zajednička ocena sagovornika Informera, vojnopolitičkih komentatora, analitičara, stručnjaka i diplomatskih izvora uoči današnjeg susreta Milorada Dodika i Vladimira Vladimiroviča Putina u Moskvi.
Oni kažu da nema nikakve sumnje da bi ruski predsednik učinio sve što je u njegovoj moći da u slučaju rata u Bosni maksimalno zaštiti Srbe, svoje "poslednje evropske saveznike".
Rusija garant Dejtona
Tako vojni komentator "Politike" Miroslav Lazanski kaže da Putin i Moskva nipošto neće dozvoliti da se ostvare pretnje iz Sarajeva o krvavom ratu i munjevitom uništenju Republike Srpske.
LAZANSKI: Jasno je zašto Dodik ide u Rusiju, Putin tako pokazuje šta misli o referendumu!
Lazanski ne veruje da je uopšte moguće da Armija BiH napadne Srpsku i kaže da bi u slučaju da "šačica ratnih jarana Sefera Halilovića" krene na Srpsku, Rusija kao garant Dejtonskog sporazuma "svim silama branila BiH, čiji je RS sastavni deo".
Šta bi od onog da bi ih Srbija branila, haman da ni oni u to ne vjeruju?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#549 Re: Novi rat
Zelim mir. Svakako. Ali po cijenu nestanka BIH, ne. Isforsirani pacifizam ovih dana poplavljen jeftinim parolama « Ne dam vam djecu» ide u prilog mirnom otcjepljenju PC.
- mO k3
#550 Re: Novi rat
palermo wrote:A šta je sa tobom junače, Alija ti je ostavio državu, kakvu takvu, za koju se i dalje treba boriti.....a za koju, koliko ja upratih, tebe boli kurac.....i Alija ti smeta, a ne smetaš sam sebi.....PM72 wrote:Palermo wrote:ja sam veliki poštovalac Alije Izetbegovića, mislim da je bošnjački narod nagrađen time što je imao njega za vođu i naprosto me strah da li Bakir ili neko umjesto Bakira (vezir umjesto vezira) ima viziju, vrijednosti , osobine lidera makar upola kao što je ima rahmetli Alija.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što bi rekao Dragan Čavić na skupu prije neki dan :" Sunce ti jebem"...
što bih ja rekao, "Sunce ti jebem "