Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pašićeva kćerka, bas je super nisam ni znao sa se bavi sa ovim.
Za razliku od ovog sto vrijedja muslimane a nosi muslimansko ime i jos se krevelji iritantno Dunja je skroz kul. Bravo.
Pašićeva kćerka, bas je super nisam ni znao sa se bavi sa ovim.
Za razliku od ovog sto vrijedja muslimane a nosi muslimansko ime i jos se krevelji iritantno Dunja je skroz kul. Bravo.
Pogledah par videa, pa i zena pogleda nekoliko... nije lose
bersK wrote:Vidjoste li sto onaj skobalj iz Zenice izbaci pjesmu fol neku. Jel mu ofirno?
Grob te jebo lik je toliko svadja i razdora napravio na YouTubeu izmedju raje da zasluzuje da mu neko motikom sevdah izbije.
Koja pjesma ? Daj link da vidimo.
Evo ti - ne gledam uglavnom previse je cringe..
Znam o kome prica..
Inace Bersrk namjerno ti rade ovo zbog gledanosti = pare..
Gledam ja neke strane Youtubere i to je postala nova zajebancija sirom youtuba svi rade neke diss pjesme svak protiv svakog, sve u cilju gledanosti i para tako da te ne treba to puno zabrinjavat..
Jedino ako imas 15 onda je vec ok da motikom sevdah biješ.
bersK wrote:Vidjoste li sto onaj skobalj iz Zenice izbaci pjesmu fol neku. Jel mu ofirno?
Grob te jebo lik je toliko svadja i razdora napravio na YouTubeu izmedju raje da zasluzuje da mu neko motikom sevdah izbije.
Koja pjesma ? Daj link da vidimo.
Evo ti - ne gledam uglavnom previse je cringe..
Znam o kome prica..
Inace Bersrk namjerno ti rade ovo zbog gledanosti = pare..
Gledam ja neke strane Youtubere i to je postala nova zajebancija sirom youtuba svi rade neke diss pjesme svak protiv svakog, sve u cilju gledanosti i para tako da te ne treba to puno zabrinjavat..
Jedino ako imas 15 onda je vec ok da motikom sevdah biješ.
Onaj iz FullTV-a poceo sa IDJVideosom da snima, Serbian poceo djecije pjesme i onu s InVivom, Huligani poceli neki fazon s pjesmama povremeno izbace klip. Nešto kontam prozivaju Mudju cigojner ovo ono. Dečko je pojam jednog jutjubera. Nit se ikad sa kim kačio, nit je ikom išta prigovarao. Kad mu ne ležiš, ćale to odfikari ili ga Stefan ignoriše i tjt. K'o što je Nedim pokušao bariti Janu kad je Stefan već bio s njom. Dečko je pojam. Svaka mu čast. Nek zaradi još milion suba. Ima moju podršku do daske. Kvalitetno se šprda i trudi se.
Sto si zavidan/zavidna. Zelis povrijediti osobu jer pretpostavljas da ce procitati pa onda koristis one najniže zivotinjske instikte da pokazes zavist. Uzmi telefon, snimi sebe, stavi na YT pa da vidimo tvoju ljepotu i govornicke sposobnosti. Ali ne, zbog svoje nesigurnosti pokusavas uvrijediti osobu i prenijeti nesigurnost na nju. Prljavo, nisko, zivotinjski.
Bas bih volio vidjeti sta bi ti orginalno stavio na YT ali ne moze. Tebe nema tamo!
Sto si zavidan/zavidna. Zelis povrijediti osobu jer pretpostavljas da ce procitati pa onda koristis one najniže zivotinjske instikte da pokazes zavist. Uzmi telefon, snimi sebe, stavi na YT pa da vidimo tvoju ljepotu i govornicke sposobnosti. Ali ne, zbog svoje nesigurnosti pokusavas uvrijediti osobu i prenijeti nesigurnost na nju. Prljavo, nisko, zivotinjski.
Bas bih volio vidjeti sta bi ti orginalno stavio na YT ali ne moze. Tebe nema tamo!
Pa i jesi u pravu..
Al' to ne mijenja cinjenicu da je ružna i neoriginalna zar ne?
Možda bi i mogao preci preko toga što je ruzna, al' preko ovog drugog ne gumo.
Moze preporuka nekih kanala da mogu na mobitelu da gledam, i jedno pitanje mora li se imati kanal da bi se pretplatilo na kanal posto mi je se desavalo da mi izbaci kreirajte kanal.
Vizionar 1985 wrote:Moze preporuka nekih kanala da mogu na mobitelu da gledam, i jedno pitanje mora li se imati kanal da bi se pretplatilo na kanal posto mi je se desavalo da mi izbaci kreirajte kanal.