Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Ali zanimljivo da su ateisti ti koji najviše insistiraju na 100% poštovanju religijskih dogmi Prati te i skautira neko vrijeme, pa ako si zadovoljio sve kriterije, onda će odlučiti da te cijeni.
dočim se vidi da sva ta "vjernička" nametljivost, barem kod nas, i nije vjernička nego mahalaška.
Dozer wrote:Zivo me zanima da li ce u kafanama koje uredno sluze alkohol sada odjednom to biti obustavljeno "jer je Ramazan"...
Pa nece. Ja ne znam da se to u Sarajevu obustavlja. Kakve veze ima kafana sa Ramazanom? Ko je pio, piti ce i dalje.
Bezveze izmisljate razloge. Kakve nularice, kakvi bakraci. Ako postis i ides u dzamiju, onda ne ides u kafanu. Ako da, onda nemoj ni postiti ni ici u dzamiju. Dzabe ides.
Ali prica o prestanku sluzenja alkohola u kafanama i kaficima je smijesna.
Cuj kakve nularice
Jesi kad izlazio u kafane za vrijeme ramazana
Ja kad izadjem vidim da onaj koji je juce pio hajneken danas pije neku od 0% alkohola zato jer je ramazan
Dozer wrote:Zivo me zanima da li ce u kafanama koje uredno sluze alkohol sada odjednom to biti obustavljeno "jer je Ramazan"...
Pa nece. Ja ne znam da se to u Sarajevu obustavlja. Kakve veze ima kafana sa Ramazanom? Ko je pio, piti ce i dalje.
Bezveze izmisljate razloge. Kakve nularice, kakvi bakraci. Ako postis i ides u dzamiju, onda ne ides u kafanu. Ako da, onda nemoj ni postiti ni ici u dzamiju. Dzabe ides.
Ali prica o prestanku sluzenja alkohola u kafanama i kaficima je smijesna.
Cuj kakve nularice
Jesi kad izlazio u kafane za vrijeme ramazana
Ja kad izadjem vidim da onaj koji je juce pio hajneken danas pije neku od 0% alkohola zato jer je ramazan
Ma nisam zavirivao, ne gledam sta ko pije.
A to je gluposti. Ili pijes ili ne pijes. Sta imas glumiti. Cuj juce Heineken, danas nularica
Nema potrebe za obmanjivanjem bilo koga. Ili pij sok ili nemoj nikako. Piva i nularica. Glupost.
ultima_palabra wrote:Ali zanimljivo da su ateisti ti koji najviše insistiraju na 100% poštovanju religijskih dogmi Prati te i skautira neko vrijeme, pa ako si zadovoljio sve kriterije, onda će odlučiti da te cijeni.
Evo ja sam ateista i naravno da pratim kako se ponasas u vjeri
Ne zbog tebe nego zbog sebe
Gledajuci tebe kroz vjeru uglavnom znam sta me moze sutra docekati kad i ako te upoznam jer ljudi najbolje pokazu lice na tim nekim stvarima tako da je suvisno se upoznavati sa onima koji idu na dzumu da bi bili vidjeni koji poste zbog drugih koji ne piju alkohol mjesec u godini koji su u prvim safovima da bi bili vidjeni i sl
Gledajuci tebe kroz vjeru uglavnom znam sta me moze sutra docekati kad i ako te upoznam jer ljudi najbolje pokazu lice na tim nekim stvarima tako da je suvisno se upoznavati sa onima koji idu na dzumu da bi bili vidjeni koji poste zbog drugih koji ne piju alkohol mjesec u godini koji su u prvim safovima da bi bili vidjeni i sl
E jbg i ja budala... mislio sam da je kod jarana najvažnije možeš li se na njega osloniti, hoće li pomoći u nevolji, jel ti dobro sa njim i tako te sitnice.
Trebao sam gledati da pije alkohol 12 ili 0 mjeseci... nipošto 11.
Tomahawk11 wrote:
Moze da ne kazem sta. Da mu je 30 centi, dzabe mu ako je praznih dzepova. A pare nece s neba spasti.
Nema te ljubavi i strasti ako si kokuz. Zaboravi
E jbg i ja budala... mislio sam da je kod jarana najvažnije možeš li se na njega osloniti, hoće li pomoći u nevolji, jel ti dobro sa njim i tako te sitnice.
Trebao sam gledati da pije alkohol 12 ili 0 mjeseci... nipošto 11.
Nema to veze sa alkoholom jr li pije nego sa licnoscu
Taj koji je prevrtljiv zbog svoje vjere sigurno nije tip osobe na koju se mozes osloniti i hoce li ti i kako pomoci u nevolji
To je li mi s nekim dobro nema nikakve veze s tim
Meni bude dobro i sa totalnim strancima kad izadjem vani i kad se provodim
Tomahawk11 wrote:
Moze da ne kazem sta. Da mu je 30 centi, dzabe mu ako je praznih dzepova. A pare nece s neba spasti.
Tomahawk11 wrote:
supercali wrote:
Nema to veze sa alkoholom jr li pije nego sa licnoscu
Taj koji je prevrtljiv zbog svoje vjere sigurno nije tip osobe na koju se mozes osloniti i hoce li ti i kako pomoci u nevolji
To je li mi s nekim dobro nema nikakve veze s tim
Meni bude dobro i sa totalnim strancima kad izadjem vani i kad se provodim