Prenemaganje na Facebook-u?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
palestinka

#526 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by palestinka »

gnjev wrote:
palestinka wrote:Kreteni kojima je situacija u Turskoj izvor zafrkancije i podloga za cinične komentare. Nije prenemaganje, ali je kretenizam na FC.
A imaš me u raji na fb znači :mrgreen:
Jašta:-D ali tebi je oprošteno, ti si gnjevan;-)
Klitemnestraaa

#527 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Klitemnestraaa »

Dodao me lik na Fb i ja ga pitam znamo li se, veli ne znamo, ali sam mu lijepa. I ja udjem na njegov profil kad svaki dan po jedan selfie i piše opis "ljepotan", "pozer", bla, bla.. A niko ga ni ne lajka ni ne komentira. I ja ga spomenem u društvu, kad ono javio se svakoj od nas, i to sve i jednoj ista poruka "dodao sam te jer si lijepa".. :run:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#528 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Jimmy McNulty »

Klitemnestraaa wrote:Dodao me lik na Fb i ja ga pitam znamo li se, veli ne znamo, ali sam mu lijepa. I ja udjem na njegov profil kad svaki dan po jedan selfie i piše opis "ljepotan", "pozer", bla, bla.. A niko ga ni ne lajka ni ne komentira. I ja ga spomenem u društvu, kad ono javio se svakoj od nas, i to sve i jednoj ista poruka "dodao sam te jer si lijepa".. :run:
Možda i nije ljepotan ali je uporan. :-D
Klitemnestraaa

#529 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Klitemnestraaa »

Jimmy McNulty wrote:
Klitemnestraaa wrote:Dodao me lik na Fb i ja ga pitam znamo li se, veli ne znamo, ali sam mu lijepa. I ja udjem na njegov profil kad svaki dan po jedan selfie i piše opis "ljepotan", "pozer", bla, bla.. A niko ga ni ne lajka ni ne komentira. I ja ga spomenem u društvu, kad ono javio se svakoj od nas, i to sve i jednoj ista poruka "dodao sam te jer si lijepa".. :run:
Možda i nije ljepotan ali je uporan. :-D
Nit' je lijep, nit' je uporan. Blockovan jedino. :D I vidio nas je u gradu, nas par skupa kojima se javio, kad ga strefilo nije, kao nije mu jasno, ali kulira on, ne vidi nas. :lol: :lol:
zli_hordas

#530 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by zli_hordas »

Lutka si.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#531 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Jimmy McNulty »

Klitemnestraaa wrote: Nit' je lijep, nit' je uporan. Blockovan jedino. :D I vidio nas je u gradu, nas par skupa kojima se javio, kad ga strefilo nije, kao nije mu jasno, ali kulira on, ne vidi nas. :lol: :lol:
Ima svega :) Moju drugaricu je tako dodao neki momak i ide razgovor ovako, bukvalno:

Ćao hanuma, lijepa si hehe
-Hvala
Šta ima?
-Ništa, kod tebe?
Odakle si, jesi li iz Ze?
-Jesam
Pušiš li, piješ li izlaziš li
-Da, da, da
Aha, ja ne radim ništa od toga, haj ćao onda, sve naj i pozz
-Ćao, pozz

Nisam mogo vjerovat, moždasam ja napisao čak duže nego što je trajalo :D Tako da, taj vaš je još dobar. :-D
annoy

#532 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by annoy »

Jadan covjek nitko ga lajka ni komentira i govori vam da ste lijepe a vi tako :D
Klitemnestraaa

#533 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Klitemnestraaa »

annoy wrote:Jadan covjek nitko ga lajka ni komentira i govori vam da ste lijepe a vi tako :D
A inače radi u kantonalnom sudu, i slika on i još trojica se slikaju, naravno za vrijeme posla, i napisao lik komentar "od vas četvorice jedino ventilator taj kraj vas u tom sudu nešto radi" i više lajkova ima komentar nego slika. :evil:
maida95

#534 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by maida95 »

nezahvalne totalno :mrgreen: :mrgreen:
lijepa u dusi

#535 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by lijepa u dusi »

Postojao je jedan period kad sam prihvatala sve i svasta na fb, nije mi bilo bitno :D
I dodao me lik, javio se par puta, ja nista. Proslo neko vrijeme, kad salje on poruku tipa znamo li se, rekoh nope, kaze pa otkud ti meni u prijateljima :lol:
E kad ovdje je umrijeh od smijeha nikad necu
Jos on mene ko nesto ne znam ni ja sta, sta cu ja njemu u prijateljima kad se ne znamo
Rekoh hajd prosetaj svega ti, deaktiviram profil i napravim novi xd
Logovan

#536 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol: :lol:
radiša

#537 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by radiša »

lijepa u dusi wrote:Postojao je jedan period kad sam prihvatala sve i svasta na fb, nije mi bilo bitno :D
I dodao me lik, javio se par puta, ja nista. Proslo neko vrijeme, kad salje on poruku tipa znamo li se, rekoh nope, kaze pa otkud ti meni u prijateljima :lol:
Jos on mene ko nesto ne znam ni ja sta, sta cu ja njemu u prijateljima kad se ne znamo
zar ti nije lakse bilo obrisat njega i prekinut prijateljstvo nego pravit novi profil i dodavat ljude? :-)
radiša

#538 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by radiša »

sta fali,mozda je svaka od vas ljepa na svoj nacin pa zbog toga svakoj istoj pise.... :lol:
lijepa u dusi

#539 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by lijepa u dusi »

radiša wrote:
lijepa u dusi wrote:Postojao je jedan period kad sam prihvatala sve i svasta na fb, nije mi bilo bitno :D
zar ti nije lakse bilo obrisat njega i prekinut prijateljstvo nego pravit novi profil i dodavat ljude? :-)
To me osvijestilo da medju 2000 prijatelja sigurno imam jos slicnih budala. Lakse je bilo napraviti novi acc nego brisat...
radiša

#540 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by radiša »

trebala si onda promjenit ime i prezime,za svaki slucaj... :lol:
gnjev

#541 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by gnjev »

Pa sta da nece svakoj posebno smisljati . Jos i taj effort da pruzi .
hrle1976

#542 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by hrle1976 »

Digitalni Don Juan :lol: :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#543 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Truba »

nisam na fejs otišao 20 dana...
fina stvar za posao i zezanje kad ti je dosadno
i naravno zbarit koku :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#544 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Jimmy McNulty »

Black swan wrote:nisam na fejs otišao 20 dana...
fina stvar za posao i zezanje kad ti je dosadno
i naravno zbarit koku :mrgreen:
Zar ti nisi oženjen? :D
Cherry-Cherry

#545 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by Cherry-Cherry »

Što je ljudima fazon slikati svoje noge na plaži? Leži i slika more i svoja stopala. :zoka:
annoy

#546 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by annoy »

pokazat da se ide na more
kakavdanakneiskustvu

#547 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by kakavdanakneiskustvu »

Cherry-Cherry wrote:Što je ljudima fazon slikati svoje noge na plaži? Leži i slika more i svoja stopala. :zoka:
:lol: :lol: :thumbup:
perfect_guy

#548 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by perfect_guy »

Cherry-Cherry wrote:Što je ljudima fazon slikati svoje noge na plaži? Leži i slika more i svoja stopala. :zoka:
noge ili viršle - pitanje je sad :D
zavezata-vreca

#549 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by zavezata-vreca »

Nekom merak slikat noge nekom guzice nekom dzezvu i fildjan nekom auta i motore itd ... Elem sto ljudi sto cudi .. Svi volimo da ismijavamo a svi radimo neke od ovih stvari . samo sto niko nece turit ovdje svoj profil
esmasaric

#550 Re: Prenemaganje na Facebook-u?

Post by esmasaric »

Kad se djevojka uslika naprijed pa onda nazad i te slike spoji podsjeti me na auto oglase.
Post Reply