Jašta:-D ali tebi je oprošteno, ti si gnjevan;-)gnjev wrote:A imaš me u raji na fb značipalestinka wrote:Kreteni kojima je situacija u Turskoj izvor zafrkancije i podloga za cinične komentare. Nije prenemaganje, ali je kretenizam na FC.
Prenemaganje na Facebook-u?
-
palestinka
#526 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
-
Klitemnestraaa
#527 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Dodao me lik na Fb i ja ga pitam znamo li se, veli ne znamo, ali sam mu lijepa. I ja udjem na njegov profil kad svaki dan po jedan selfie i piše opis "ljepotan", "pozer", bla, bla.. A niko ga ni ne lajka ni ne komentira. I ja ga spomenem u društvu, kad ono javio se svakoj od nas, i to sve i jednoj ista poruka "dodao sam te jer si lijepa".. 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#528 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Možda i nije ljepotan ali je uporan.Klitemnestraaa wrote:Dodao me lik na Fb i ja ga pitam znamo li se, veli ne znamo, ali sam mu lijepa. I ja udjem na njegov profil kad svaki dan po jedan selfie i piše opis "ljepotan", "pozer", bla, bla.. A niko ga ni ne lajka ni ne komentira. I ja ga spomenem u društvu, kad ono javio se svakoj od nas, i to sve i jednoj ista poruka "dodao sam te jer si lijepa"..
-
Klitemnestraaa
#529 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Nit' je lijep, nit' je uporan. Blockovan jedino.Jimmy McNulty wrote:Možda i nije ljepotan ali je uporan.Klitemnestraaa wrote:Dodao me lik na Fb i ja ga pitam znamo li se, veli ne znamo, ali sam mu lijepa. I ja udjem na njegov profil kad svaki dan po jedan selfie i piše opis "ljepotan", "pozer", bla, bla.. A niko ga ni ne lajka ni ne komentira. I ja ga spomenem u društvu, kad ono javio se svakoj od nas, i to sve i jednoj ista poruka "dodao sam te jer si lijepa"..
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#531 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Ima svegaKlitemnestraaa wrote: Nit' je lijep, nit' je uporan. Blockovan jedino.I vidio nas je u gradu, nas par skupa kojima se javio, kad ga strefilo nije, kao nije mu jasno, ali kulira on, ne vidi nas.
![]()
Ćao hanuma, lijepa si hehe
-Hvala
Šta ima?
-Ništa, kod tebe?
Odakle si, jesi li iz Ze?
-Jesam
Pušiš li, piješ li izlaziš li
-Da, da, da
Aha, ja ne radim ništa od toga, haj ćao onda, sve naj i pozz
-Ćao, pozz
Nisam mogo vjerovat, moždasam ja napisao čak duže nego što je trajalo
- annoy
#532 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Jadan covjek nitko ga lajka ni komentira i govori vam da ste lijepe a vi tako 
-
Klitemnestraaa
#533 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
A inače radi u kantonalnom sudu, i slika on i još trojica se slikaju, naravno za vrijeme posla, i napisao lik komentar "od vas četvorice jedino ventilator taj kraj vas u tom sudu nešto radi" i više lajkova ima komentar nego slika.annoy wrote:Jadan covjek nitko ga lajka ni komentira i govori vam da ste lijepe a vi tako
-
maida95
#534 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
nezahvalne totalno

-
lijepa u dusi
#535 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Postojao je jedan period kad sam prihvatala sve i svasta na fb, nije mi bilo bitno 
I dodao me lik, javio se par puta, ja nista. Proslo neko vrijeme, kad salje on poruku tipa znamo li se, rekoh nope, kaze pa otkud ti meni u prijateljima
E kad ovdje je umrijeh od smijeha nikad necu
Jos on mene ko nesto ne znam ni ja sta, sta cu ja njemu u prijateljima kad se ne znamo
Rekoh hajd prosetaj svega ti, deaktiviram profil i napravim novi xd
I dodao me lik, javio se par puta, ja nista. Proslo neko vrijeme, kad salje on poruku tipa znamo li se, rekoh nope, kaze pa otkud ti meni u prijateljima
Jos on mene ko nesto ne znam ni ja sta, sta cu ja njemu u prijateljima kad se ne znamo
- Logovan
#536 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Klitemnestraaa wrote:Dodao me lik na Fb i ja ga pitam znamo li se, veli ne znamo, ali sam mu lijepa. I ja udjem na njegov profil kad svaki dan po jedan selfie i piše opis "ljepotan", "pozer", bla, bla.. A niko ga ni ne lajka ni ne komentira. I ja ga spomenem u društvu, kad ono javio se svakoj od nas, i to sve i jednoj ista poruka "dodao sam te jer si lijepa"..
- radiša
#537 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
zar ti nije lakse bilo obrisat njega i prekinut prijateljstvo nego pravit novi profil i dodavat ljude?lijepa u dusi wrote:Postojao je jedan period kad sam prihvatala sve i svasta na fb, nije mi bilo bitno
I dodao me lik, javio se par puta, ja nista. Proslo neko vrijeme, kad salje on poruku tipa znamo li se, rekoh nope, kaze pa otkud ti meni u prijateljima![]()
- radiša
#538 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
sta fali,mozda je svaka od vas ljepa na svoj nacin pa zbog toga svakoj istoj pise....Klitemnestraaa wrote:Dodao me lik na Fb i ja ga pitam znamo li se, veli ne znamo, ali sam mu lijepa. I ja udjem na njegov profil kad svaki dan po jedan selfie i piše opis "ljepotan", "pozer", bla, bla.. A niko ga ni ne lajka ni ne komentira. I ja ga spomenem u društvu, kad ono javio se svakoj od nas, i to sve i jednoj ista poruka "dodao sam te jer si lijepa"..
-
lijepa u dusi
#539 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
To me osvijestilo da medju 2000 prijatelja sigurno imam jos slicnih budala. Lakse je bilo napraviti novi acc nego brisat...radiša wrote:zar ti nije lakse bilo obrisat njega i prekinut prijateljstvo nego pravit novi profil i dodavat ljude?lijepa u dusi wrote:Postojao je jedan period kad sam prihvatala sve i svasta na fb, nije mi bilo bitno
I dodao me lik, javio se par puta, ja nista. Proslo neko vrijeme, kad salje on poruku tipa znamo li se, rekoh nope, kaze pa otkud ti meni u prijateljima![]()
- radiša
#540 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
trebala si onda promjenit ime i prezime,za svaki slucaj... 
- gnjev
#541 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Pa sta da nece svakoj posebno smisljati . Jos i taj effort da pruzi .
- hrle1976
#542 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Digitalni Don JuanKlitemnestraaa wrote:Dodao me lik na Fb i ja ga pitam znamo li se, veli ne znamo, ali sam mu lijepa. I ja udjem na njegov profil kad svaki dan po jedan selfie i piše opis "ljepotan", "pozer", bla, bla.. A niko ga ni ne lajka ni ne komentira. I ja ga spomenem u društvu, kad ono javio se svakoj od nas, i to sve i jednoj ista poruka "dodao sam te jer si lijepa"..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#543 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
nisam na fejs otišao 20 dana...
fina stvar za posao i zezanje kad ti je dosadno
i naravno zbarit koku
i naravno zbarit koku
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#544 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Zar ti nisi oženjen?Black swan wrote:nisam na fejs otišao 20 dana...
i naravno zbarit koku
- Cherry-Cherry
#545 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Što je ljudima fazon slikati svoje noge na plaži? Leži i slika more i svoja stopala. 
- annoy
#546 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
pokazat da se ide na more
-
kakavdanakneiskustvu
#547 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Cherry-Cherry wrote:Što je ljudima fazon slikati svoje noge na plaži? Leži i slika more i svoja stopala.
- perfect_guy
#548 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
noge ili viršle - pitanje je sadCherry-Cherry wrote:Što je ljudima fazon slikati svoje noge na plaži? Leži i slika more i svoja stopala.
- zavezata-vreca
#549 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Nekom merak slikat noge nekom guzice nekom dzezvu i fildjan nekom auta i motore itd ... Elem sto ljudi sto cudi .. Svi volimo da ismijavamo a svi radimo neke od ovih stvari . samo sto niko nece turit ovdje svoj profil
- esmasaric
#550 Re: Prenemaganje na Facebook-u?
Kad se djevojka uslika naprijed pa onda nazad i te slike spoji podsjeti me na auto oglase.