Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post Reply
VCorp

#526 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by VCorp »

Neregistrirani wrote:
bhnapoleon1 wrote:Jeste dobili borbene rasporede iz hotela Tuzla, kodna imena za komentare na portalima. Nadam se da cemo se sad i mi iz mladje generacije dokazat i dobiti pristup hotelu.
A, ne, ovo sad ide iz Bihaca. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... -Banjaluci
Kako saznaju "Novosti", grupa ekstremnih Bošnjaka iz bihaćke regije i huligani iz navijačkih grupa, uz logističku podršku pojedinih delova Obaveštajno-sigurnosne agencije BiH, planiraju da izazovu nerede na mitingu i kontramitingu i destabilizuju RS.

Dobro je da nisu napisali da se i Izet Nanić sprema dignuti iz mezara skupa s nama :lol: :lol: Džabe vam sve Srbende, koljite se između sebe a mi ćemo po kokice :D
banjaluka078

#527 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by banjaluka078 »

Ovaj odgovor Bišćana bi svi portali u BiH trebali objaviti! Da se ne zaboravi ko je veslao i spašavao dok se ona/ono Željka slikala u bijelim čizmicama!
Alfons Kauders

#528 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

Podmukli ljuti Krajsnici.

Vidite, oni su isli pecati Srbe po Doboju ne zato da bi im pomogli, vec da bi stekli njihovo povjerenje.

Na to su pali samo naivni, znamo mi vas panislamiste, znamo mi dobro... To je samo bila foluska, da poslije mogu lakse doci da sunete posten narod!
Alfons Kauders

#529 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

banjaluka078 wrote:Ovaj odgovor Bišćana bi svi portali u BiH trebali objaviti! Da se ne zaboravi ko je veslao i spašavao dok se ona/ono Željka slikala u bijelim čizmicama!
Biscani su ih spasavali samo zato da ne ispadne da su se podavili... Da ih ostane sto vise za klanje!

Sram te bilo ako to ne vidis!
oldtajmer

#530 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by oldtajmer »

Image
idemo ludo idemo jako :thumbup:
O'zone
Globalni moderator

#531 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by O'zone »

Alfons Kauders wrote:
O'zone wrote:Evo dokaza da vehabije dolaze u BL

http://www.atvbl.com/sutra-zabranjen-ra ... -alkohola/
Zabranjena je prodaja alkoholnih pića u prodavnicama, marketima i dragstorima u gradu. Naredba je donesena na zahtjev Štaba obezbjeđenja Ministarstva unutrašnjih poslova RS
Pocelo je pocelo

Midhat vec ostri makaze da po Banjaluci suneti SNSD-ovce.
Internim dopisom među opštinskim OO je zatraženo da se sutra ne nosi pečena prasetina nego isključivo hrana sa halal certifikatom.

Jbo majku jesu ovi srbi domaćini alal i vera :thumbup:
Alfons Kauders

#532 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

oldtajmer wrote:Image
idemo ludo idemo jako :thumbup:
Samo ostro, samo ostro sa izdajicama.

Pucaj na sve sto je sumnjivo momce, i ne zali iredentista!
saim_adka

#533 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 18/01/2017 13:29, edited 1 time in total.
O'zone
Globalni moderator

#534 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by O'zone »

Na osiguranju skupova koji su za sutra zakazani bit će angažirano 2.000 policajaca. Lukač je rekao da ni 2.000 policajaca ne bi bilo dovoljno ako bi došlo do sukoba dvije strane.

Lukač je pozvao sve koji dolaze u Banja Luku da ne prave nerede, ali je upozorio da će policija uzvratiti svima koji ih pokušaju napasti. Pojasnio je da je MUP opremljen kako bi odgovorio ovom zadatku, a u svakom autobusu koji dolazi u Banja Luku bit će po jedan uniformisani policajac. Svi prevoznici su dužni da naprave spiskove svih putnika, a oko grada će biti postavljeni punktovi gdje će policijske patrole dočekati autobuse i pod policijskom pratnjom ih provesti na skup koji žele.
Na ulazu u BL će se skidati gaće i provjeravati stanje polnog organa jer ako se lična karta lažirati može K... ne može
studiorum_tuzlaensis

#535 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by studiorum_tuzlaensis »

Srbi iz BiH ili ti ga bosanski Srbi su definitivno posebna skupina Srba, predlažem da im se oduzme status južnoslavenskih naroda da dodijeli u skupinu Džedaja. :D :lol: :lol:

Ovo niđe na svijetu nema. :-)
putokaz1

#536 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by putokaz1 »

''sad zasad sve je mirno'''...ali šta se događa,pa to je dim iz pravca zgrade vlade,šta se dešava,...čini se da zgrada vlade od milijardu dolara gori,vidi se na krovu halikopter,utrpavaju se premijerka,ministiri... a ne vidimo Predsjednika republike... upravo javljuju on je napustio sve već ranije,nalazio se u vikendici na Dedinju odakle sve posmatra i planira put na Cipar...
na ulicama nered dio policije se grli s narodom,jedni odani rećimu još udaraju,policijska auta su oborena,izlozi razbije ,pljačka se,uzima ko šta hoće,najvrednija roba nisu televizori,već hljeb,prvo narod leti na pekare da uzme se brašna za djecu,pa na mljekare da koji litar mlijeka imaju...
Premijerka i ostali lete ka Kozara tamo se nalazi skriveno sklonište ,javna tajna...
lideri opozicije pokušavaju smitirti situaciju ali ni ko ih ne čuje
kolo vode osobe s motkama i maramama,prekrivenog lica,poneki naoružani automatima iz rata
nezna se ni ko pije ni ko plaća,ustvari plaća narod... :evil: :cry: :idea: :!:
Alfons Kauders

#537 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

O'zone wrote:
Na osiguranju skupova koji su za sutra zakazani bit će angažirano 2.000 policajaca. Lukač je rekao da ni 2.000 policajaca ne bi bilo dovoljno ako bi došlo do sukoba dvije strane.

Lukač je pozvao sve koji dolaze u Banja Luku da ne prave nerede, ali je upozorio da će policija uzvratiti svima koji ih pokušaju napasti. Pojasnio je da je MUP opremljen kako bi odgovorio ovom zadatku, a u svakom autobusu koji dolazi u Banja Luku bit će po jedan uniformisani policajac. Svi prevoznici su dužni da naprave spiskove svih putnika, a oko grada će biti postavljeni punktovi gdje će policijske patrole dočekati autobuse i pod policijskom pratnjom ih provesti na skup koji žele.
Na ulazu u BL će se skidati gaće i provjeravati stanje polnog organa jer ako se lična karta lažirati može K... ne može
To budale fakat povjerovale da dolaze autobusi iz Federacije? :D

Nidje veze, to se samo kaze "autobus" kao mjera za broj ljudi. Primjera radi, kada se kaze da iz Tuzle ide autobus Fukara, to znaci da moze ici i 12 auta, koja su dosta manje upadljiva od jebenog autobusa. Ali eto, u MUPu RS su opremljeni profesionalci... :D
jazzer

#538 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by jazzer »

Dobrica Ćosić, „otac srpske nacije“:

-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“

-„Laž je srpski državni interes.“

-„Laž je u samom biću Srbina“.

-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“

-„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…
A ko ih, uostalom, poznaje bolje od Dobrice.
statixx

#539 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by statixx »

Alfons Kauders wrote:Pogledajte malo istrazivanja javnog mnijenja u Srbiji, da vidite koliko prosjecnih gradjana zaista vjeruje u teorije zavjere,
CIA snajka, CIA... :D

Pa to ti je HAARP! To su Amer’kanci smislili da menjaju vreme, a onda su vid’li da može i da ti misli menja! Reci, jesi depresivan nešto? Jesi! Jesi onako utučen? Jesi! Jesi mrzovoljan? Jesi!
– Pa ono, plata kasni već treći mesec, maloj ne znam hoću imati za ekskurziju, a ženi smanjili platu 20% zbog krize, kako da i ne budem mrzovoljan?
– Ma pusti ti to! Sve to mi možemo da podnesemo, tol’ke smo ratove pregurali, nego nas sada HAARP-om truju da budemo malodušni, da nas lakše porobe!
Šta koji moj normalno?!? Nema tu brale ništa normalno! To su HAARP-om spržili ozonski omotač, tu tačno iznad nas, pa da nas sa one Sunčeve pege sprže talasi!

Prskaju nas! Prskaju zlikovci, sve nas zaprskaše, da više dece nema!
– Ko bre prska, šta lupetaš?
– Amer’kanci, a pomažu im oni zlikovci Englezi i Švabe, a sve lete preko Hrvatske i Bosne, znam ja!
– Kakvi bre „kemtrejlsi“? Šta nas prskaju?
– Prskaju, nego šta! Hemiju nam sipaju, da ostanemo sterilni i da ne možemo… ono… kako se kaže, impletentni!
– Misliš impotentni?
– E, to-to! Prskaju po nama hemiju, da nas istrebe, majku li im krvavu ja i fašističku onu!
– Joj, bre… pa što da nas istrebe, k’o da smo mi nešto…
– Zato! Zato što smo pobedili u dva svetska rata! Zato što smo mi sveti i stari narod, još od pre svetoga Save i Nemanje oca mu! Zato što smo mi branili Evropu od Turaka, a sada nam ovako, nož u leđa! Pa onda – štrc! Prskaju nas iz neobeleženih aviona i onda mi zanemoćamo!
– Ma da nije to zanemoćavanje od previše masne ‘rane, he-he-he…
– Šta se smeješ?!? To nije smešno! Ja sam bre mog’o po tri… ma po šest-sedam puta za redom na moju Smiljku da naskačem obnoć, a sada, ništa!

Ma otkrilo se brajko moj! Otkrilo se, samo ne sme naširoko da se priča, jer masoni drže medije! Ja čit’o u Trećem oku sve o tome, a i pričao mi čičin kum Miloje, da je vid’o lično iznad Rtnja da se nešto svetli, a ovi to zataškali! Tu garantovano imaju neku bazu!
– Ček’, to onaj Miloje što su ga pre dve zime našli u jarku pijanog k’o majka?
– On! A to su mu podmetnuli neku rakiju od GMO šljiva, od naše domaće njemu nikad ništa nije bilo!
– I baš na Rtnju, mo’š misliti…
– Normalno na Rtnju! Pa to je piramida, starija od oni’ u Egiptu, majku ti tvoju! Jes’ ti to znao? Mi smo ti brajko moj najstariji narod na svetu!
– Jeste, jeste, kao i ona u Bosni što je starija od egipatskih… a tek što smo najstariji narod, šio mi ga Đura…
– Pa ti pojma nemaš! Znaš li ti da je još Aleksandar Veliki bio Srbin?
– Ma kako da nije, čuo sam ja da je i sam bog bio Srbin u stvari…
– Ne sprdaj se sa svetinjom, ču’š kad ti kažem?
– Hajde bre, do pre dvadeset godina si bio u gradskom komitetu, a sad mi tu izigravaš bogomoljca…
– Jesam, pa šta! Ja sam i tada tu bio da bih iznutra ja to porušio! To nam je sve onaj poljski bravar namestio!
– Koji bre poljski bravar, ti si prolupao…
– Tito, ko drugi?!? Znaš li ti da su nam ga podmetnuli kad su oni iz Kominterne ubili pravog Tita?!?
– Au, kud ti ode… pa ne, stvarno smešno…

– Pa ja ti nešto mislim da smo počeli loše da živimo od kada malo radimo a mnogo se bavimo teorijama zavere, da budem iskren…
– A, tako dakle… ček’-ček’… a tebi je sin beše specijalizaciju radio u Americi, a?
– Jeste, dve godine je bio u Bostonu i posle još godinu dana u Briselu.
– A, pa sad je meni jasno… tamo su ga zavrbovali, on je tebe obrlatio, pa bi sad ti meni te masonske štosove da prodaješ!
– Koji bre masoni, jes’ ti čitav? Dete mi specijaliziralo neurohirurgiju…
– Aha, pa da čeprka malo po mozgu, je l’? To si ti meni namenio, a?
– Ma ti nisi normalan…
– Smiljka, Smiljka! Naš’o sam još jednog! Dones’ odma’ onog našeg belog luka, da se dezinfikujem i onu kum-Drakčetovu rakiju!
– Pa ti si stvarno…
Ćut’ more! Mene si naš’o! Srećom sam ja spreman za vas masone! Šalje nam Smiljkina sestra beli luk iz Višnjice, čist organski! Zaliva vodom iz senkrupa, kazao joj jedan čiča da to ubija sve bakterije!
– Senkrup! Pa čoveče, porazboljevaćete se!
– Jes’, nego ću možda tvoj GMO beli luk, što ti je sin doneo tamo iz Amerike i od onih Nemaca!
– Brisel je u Belgiji…
– Svejedno! Smiljka, požuri matere ti! Zrači me ovde!

http://www.velikiprasak.com/2014/07/spe ... -ovde-lud/
Last edited by statixx on 13/05/2016 11:56, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#540 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

Turci? Check
Svabe? Check
Poturice? Check
Vehabije? Check

Ustase? Ne moze nista bez Ustasa! Dodajte i Ustase!

Dragan Lukac (onaj njihov, ne onaj nas):
"Bilo koja promjena trase neće biti dozvoljena. Imamo informacije o dolasku grupa iz Federacije BiH, Srbije i Hrvatske. Mnoge smo identifikovali, a na ulazu u BiH će njihovo kretanje biti evidentirano i praćeno".
Za Dom! Ovaj, pardon, za Banja Luku, povratnu molim.

Image
O'zone
Globalni moderator

#541 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by O'zone »

Alfons Kauders wrote:
O'zone wrote:

To budale fakat povjerovale da dolaze autobusi iz Federacije? :D

Nidje veze, to se samo kaze "autobus" kao mjera za broj ljudi. Primjera radi, kada se kaze da iz Tuzle ide autobus Fukara, to znaci da moze ici i 12 auta, koja su dosta manje upadljiva od jebenog autobusa. Ali eto, u MUPu RS su opremljeni profesionalci... :D
'ta ti znaš ba :mrgreen: Autobus je autobus nije kombajn. Neće ljudi uzimat traktor sa prikolicom ko mjernu jedinicu.
saale

#542 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by saale »

Na ulazu u BL će se skidati gaće i provjeravati stanje polnog organa jer ako se lična karta lažirati može K... ne može :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hizo ramidovic

#543 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by hizo ramidovic »

upravo iz rezije javljaju da je specijalna jedinica policije rs u stanicu policije u banjaluci, u ranim jutarnjim satima privedela nekoliko osoba pod sumnjom da su pripremali organizirani haos na protestima 14.05.:

jusuf h., bihac
abdulah r., cazin
ekrem p., b.krupa
dzevad s., bukovica
mustafa c., v.kladusa
husein a., cazin
semsudin s., travnik
fatmir k., g.maoca

kod navedenih su pronadjeni propagandni materijali (slike erdogana, davutoglua, arapske i turske zastave, fetve napisane na letcima itd) te odredjena kolicina naoruzanja i nekoliko pletara domace rakije.
u toku je kriminialisticka obrada, vise informacija uskoro
Alfons Kauders

#544 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

O'zone wrote:'ta ti znaš ba :mrgreen: Autobus je autobus nije kombajn. Neće ljudi uzimat traktor sa prikolicom ko mjernu jedinicu.
Ko zna... Vidis da pricaju da ce doci Hrvati... A svi znamo sta te pogane Ustase zele da ucine od nase voljene Republike!

Image
Alfons Kauders

#545 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

hizo ramidovic wrote:upravo iz rezije javljaju da je specijalna jedinica policije rs u stanicu policije u banjaluci, u ranim jutarnjim satima privedela nekoliko osoba pod sumnjom da su pripremali organizirani haos na protestima 14.05.:

jusuf h., bihac
abdulah r., cazin
ekrem p., b.krupa
dzevad s., bukovica
mustafa c., v.kladusa
husein a., cazin
semsudin s., travnik
fatmir k., g.maoca

kod navedenih su pronadjeni propagandni materijali (slike erdogana, davutoglua, arapske i turske zastave, fetve napisane na letcima itd) te odredjena kolicina naoruzanja i nekoliko pletara domace rakije.
u toku je kriminialisticka obrada, vise informacija uskoro
Kad se to ex-Reis preselio u Kladusu 'ljeba ti? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
saale

#546 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by saale »

Prvi čovjek MUP-a RS rekao je da ova institucija ima informacije da će u Banja Luku doći određen grupe iz FBiH, Srbije i Hrvatske, ali ih je upozorio da će biti praćeni, a oni koji su već došli u RS stavljeni su pod kontrolu. Navodno, prema informacijama Dragana Lukača, demonstranti će pokušati da isprovociraju sukobe kako bi zauzeli ključne tačke u gradu kao što su zgrada Narodne skupštine RS-a i sl. - See more at: http://vijesti.ba/clanak/309444/lukac-g ... 0qFuY.dpuf
Last edited by saale on 13/05/2016 12:01, edited 1 time in total.
statixx

#547 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by statixx »

hizo ramidovic wrote: jusuf h., bihac
abdulah r., cazin
ekrem p., b.krupa
dzevad s., bukovica
mustafa c., v.kladusa
husein a., cazin
semsudin s., travnik
fatmir k., g.maoca
I organizator...

Hizo R., Buzim :D
Alfons Kauders

#548 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

statixx wrote:
hizo ramidovic wrote: jusuf h., bihac
abdulah r., cazin
ekrem p., b.krupa
dzevad s., bukovica
mustafa c., v.kladusa
husein a., cazin
semsudin s., travnik
fatmir k., g.maoca
I organizator...

Hizo R., Buzim :D

Hizo u dvadesetoj sekundi, sa nekim djihatlijskim sloganom na kundaku!
saale

#549 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by saale »

saale wrote:Prvi čovjek MUP-a RS rekao je da ova institucija ima informacije da će u Banja Luku doći određen grupe iz FBiH, Srbije i Hrvatske, ali ih je upozorio da će biti praćeni, a oni koji su već došli u RS stavljeni su pod kontrolu. Navodno, prema informacijama Dragana Lukača, demonstranti će pokušati da isprovociraju sukobe kako bi zauzeli ključne tačke u gradu kao što su zgrada Narodne skupštine RS-a i sl. - See more at: http://vijesti.ba/clanak/309444/lukac-g ... 0qFuY.dpuf
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jao_situacije

#550 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by jao_situacije »

Zoya wrote:
jao_situacije wrote:
Zoya wrote:Krajnje je vrijeme da hvatate zalet i pravac preko grane. Ja države i govana...
neće nas niko
a vamo je zanimljivije 100 puta kad se kod tebe ovako nešto desilo :mrgreen:
Sado-mazo na djelu :D

Alfons Kauders wrote:Ljudi sta je ovo? Uvijek neka pizdarija sa Sarajevom... Eto sad ni zileta nema, ma dajte molim vas. Pa kupujte onda one kineske trimmere od 19KM, jebo vas brada, na cemu vi stedite?! Znaci Sarajevo nema par stotina maraka za Dzihad, a u isto vrijeme uplacuje penziono Deenu?! Sve mi moramo, ko u ratu. I jos mi Fukare salju mail da ce Horde i Manijaci kasnit 2-3 sata? Samo da znate - kurac ce vas onda u Dzennetu cekat 72 djevice. Sve cemo ih deflorisat i oplodit prije no sto se pojavite, a to onda znaci jos 72 glasa za komunjare.

Uglavnom, evo tuzlanskog pre-dzuma raporta za Petak 13:

- Spremili smo buldoždere i šljepere za njihov prevoz, za rusenje cafirskih barikada i uklanjanje trakora po Lijevce Polju.
- U slucaju da Nurudin zajebe za JCB, Osman je reko da ce pitat gazdu da uzme Caterpillara na 12 sati, za oko kuce.
- Rudari iz Banovica i Kreke su spremni, a vec imaju crne uniforme ko Ustase, za dodatni psiholoski ucinak.
- Rudari iz Dubrava su ponudili jedan od onih belaj-bagera sa povrsinskog kopa. Onda su se sjetili da su iz Dubrava, rekli jebo bager, stukli po sljivu ko kamikaze sake prije leta, repetirali cakije i nestali u nepoznatom pravcu. Pretpostavlja se da idu pjehe za Banja Luku, sumom.
- Fukare su odlucile da ne idu u Banja Luku, jer postoje indicije da Horde i Manijaci lazu, i da ce se zapravo prvi pojaviti u BL, sto znaci da ce pokupiti najbolje patike iz izloga.
- Fukare idu u Doboj, Brcko i Bijeljinu. Mole karte uze gradske jezgre, na kojima ce jasno biti oznacene lokacije prodavnica sportske opreme i bjutika.
- Vehabije su pokupovale sve zilete u Konzumu i Bingu. Srecom, DM i CM i dalje imaju robe.
- Bundavica dovozi dva autobusa obrijanih vehabija iz Beca. Takodjer, u bunkeru mi nosi novi laptop i neke pare sto je poslo Munib.
- Fatmir Alispahic dobrovoljcima drzi motivacione govore, u stilu Broja Jedan: "Prestar sam da podjem s vama, ali..."
- Jasmin Imamovic se obrijao, javljaju crveni spijuni Selima Beslagica.
- Selma Bajrami se nafurala da je Brena, pa silikone pokusava utjerati u maskirni top na bratele.
- Maya Sar uci patriotske pjesme i moli da joj klavir na tovarimo na šljeper, kaze ima mjesta kraj Hamdinog bagera.
- Slavuljica radi propagandne postere, posjetio je Tuzlu pod izgovorom neke samostalne izlozbe.
- Ekipa s Jale planira mirni odlazak u Banja Luku. Nece raditi nista sto ne rade po Tuzli, tj. planiraju bacati smece gdje stignu, pisat ljudima pod prozor, i kukat kako je omladini tesko. Njihova kuknjava proglasena je oruzjem masovnog unistenja.
- Beli i Velika Djeca su se najbolje pripremili, sa fantomkama, koktelima, gas maskama. Nazalost, opet su se zajebali i izvjestaji kazu da su se opet napusili i zapalili zgradu u svojoj ulici, umjesto u Banja Luci.
- Menprom je obecao 250kg Tuzlanske Ljute Rostiljske (TM) kobaje.
- Pivara radi na specijalnim vrstama pive za proteste: nulerica za obrijane vehabije, obicna piva sa pet Trodona za Fukare.
- Alpamm sprema ponudu za tender, za ostakljivanje Vlade RS.

Izvjestaj nastavljamo veceras, u 1800 sati po srednje-dzihadskom vremenu.
:pisnula: Koja si ti gromada!
kakav je to život i kakva je to država u kojoj se bar 2-3 puta sedmično ne spomene referendum, islamska deklaracija, džihatlije, izdajnici, državetina, prenos nadležnosti, dva grada na jednoj rijeci, izbori, statuti, izborne jedinice, entiteti, penzije, audiji, telekom, sudski procesi, ohr, ustav..

kod vas se ništa ne dešava, jebo to
vama hajlajt sedmice ko se šverco u gradskom prevozu i koja pjevačica kreše kojeg pjevača i koliko je starija od njega
ajde ba bježi kakav je to život čemu se vi smijete i o čemu pričate na maratonskim kahvama :roll:
Post Reply