strasanEuridika wrote: Kakvi ste ujutro kad ustanete?
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#526 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
-
EldinFromSa
#527 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Veseo i nasmijan sve dok me neko ne uvjeri u suprotno.Euridika wrote:Sve kontam šta da pitam, a da već ne znam.... Evo jedno brzinsko...
Kakvi ste ujutro kad ustanete?
- supercali
#528 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa bit ces dobar reci cu ti kakva je pa zamisljaj dok treses majmunaJimmy McNulty wrote:Ne može džaba, moram i ja nešto bit dobar. Ako budem, ide slika, gdje i šta studira i u koji kafić naleti počesto.supercali wrote:Podatke proslijedi na pp
Gdje izlazi i sl da slucajno naletim na nju
-
vulkan777
#529 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
1. Mogućnošću da me permanentno zavede i pomuti mi razum jednom za svagdapukepuke wrote:1. Čime vas je neka žena impresionirala?
2. Jeste li kad plakali zbog žene (ne mislim ono: jesam, kad mi je umrla baka i slično)?
3. Koliko sklekova možete napraviti odjednom?
4. Što biste voljeli da neka žena uradi za vas?
5. Omiljena aktivnost poslije seksa (cigara, spavanje, tuš, maženje...)?
6. Volite li plesati?
Ovo kao virtualni leksikon
2. Da, samo zbog žene, zbog te koja mi je pamet pomutila
3. 70
4. Da me iznenadi nekim putovanjem samo za nas dvoje
5. Zapalim (cigaru ili travku
6. Jako, sve što ima od plesa, od latino do nekog kežual mahanja u klubu
1. Macchiato Lavazza iz moke (prava italijanskakiki-miki wrote:Kakvu kafu pravite?
Šta doručkujete?
Šta trenutno imate na sebe?
Koliko para u novčaniku držite?
Jeste li se testirali na hiv?
Koji posao nikad ne biste radili?
Kakva žena vam je pomutila pamet ono baš,da sebe niste prepoznali?
Ugodan dan želim
2. Ne doručkujem, kafa i cigara i to je to
3. Potkošulju i donju pidžamu
4. Inače nosim koliko mi je potrebno za taj dan, trenutno, oko 3 banke, jbg kriza je
5. Nisam, ako bi bilo potrebe odmah bi to uradio
6. Pekar
7. Žena iz sna, i izgledom i karakterom, pomutila mi je pamet jednom, od tada puno žena kroz život mi prošlo, a ona iz glave nikad izašla, a ni neće...
- spreca
#530 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Selo moje maleno selo o ljubavikiki-miki wrote:Koji dio BiH volite posjecivati redovno?
Sta to ovdje jos niste vidjeli, a imate zelju?
nad tobom se konjuh majevica plaviiiii
Da se forumasice pokazu u bikiniju....ili bez
- Euridika
- Globalna šefica
#531 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pukepuke wrote:Ma kakva prostitutka, nego da mi forumašice budemo humaneJimmy McNulty wrote:Može al ne za qravu nego za stručnu pomoć jer sam na rubu nervnog sloma.pukepuke wrote: Joj ja sam meke duše, nastavi li Jimmy ovako, morat ćemo organizirati humanitarnu akciju...![]()
![]()
Ja ovdje vidim barem 2 problema:
1. Sve forumašice koje su dovoljno humane da bi pomogle Jimmyju su od njega starije barem 7-8 (ili i više) godina, a ne znam koliko bi mu to zaista podiglo samopouzdanje.
2. Ako bismo izašle u susret i pomogle Jimmyju, u roku od 15 minuta bi nam PP bio zatrpan zahtjevima najmanje 10 drugih forumaša koji bi isto tako molili za humanost prema njima.
- eluna
#532 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Euridika wrote:pukepuke wrote:Jimmy McNulty wrote: Ja ovdje vidim barem 2 problema:
1. Sve forumašice koje su dovoljno humane da bi pomogle Jimmyju su od njega starije barem 7-8 (ili i više) godina, a ne znam koliko bi mu to zaista podiglo samopouzdanje.
2. Ako bismo izašle u susret i pomogle Jimmyju, u roku od 15 minuta bi nam PP bio zatrpan zahtjevima najmanje 10 drugih forumaša koji bi isto tako molili za humanost prema njima.![]()
![]()
P.S. kako fizikalna napreduje
- Euridika
- Globalna šefica
#533 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pauziram ovu sedmicu. Nastavljam tek iduće...eluna wrote:P.S. kako fizikalna napreduje... ja sam još u outu
- pukepuke
#534 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Šta 7-8, ako nisam 15Euridika wrote: 1. Sve forumašice koje su dovoljno humane da bi pomogle Jimmyju su od njega starije barem 7-8 (ili i više) godina, a ne znam koliko bi mu to zaista podiglo samopouzdanje.
Nemoj mi reći da nisi primijetila još njih par koji su se počeli žaliti na nepostojeći seksualni životEuridika wrote:2. Ako bismo izašle u susret i pomogle Jimmyju, u roku od 15 minuta bi nam PP bio zatrpan zahtjevima najmanje 10 drugih forumaša koji bi isto tako molili za humanost prema njima.![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#535 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa o tom ti i pričam. Morale bismo biti jaaaaakoooo humane...pukepuke wrote:Šta 7-8, ako nisam 15Euridika wrote: 1. Sve forumašice koje su dovoljno humane da bi pomogle Jimmyju su od njega starije barem 7-8 (ili i više) godina, a ne znam koliko bi mu to zaista podiglo samopouzdanje.
Nemoj mi reći da nisi primijetila još njih par koji su se počeli žaliti na nepostojeći seksualni životEuridika wrote:2. Ako bismo izašle u susret i pomogle Jimmyju, u roku od 15 minuta bi nam PP bio zatrpan zahtjevima najmanje 10 drugih forumaša koji bi isto tako molili za humanost prema njima.![]()
![]()
- pukepuke
#536 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Leksikon se nastavlja, hajmo dečki:
1. Najveće razočaranje u vezi žene?
2. Najneomiljenija poza u seksu?
3. Postoji li neka koja će uvijek zauzimati posebno mjesto u vašem srcu?
4. Najbolja glazbena podloga za seks?
5. Najseksi dio ženskog tijela?
- eluna
#537 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ev pitanje za muške - euridika i ja hitno trebamo fizioterapeuta da nam otkoči mišiće
dajte savjete
dajte savjete
- Euridika
- Globalna šefica
#538 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Evo i ja da zabiberim...
1. Da li sanjate i šta sanjate?
2. O čemu maštate i fantazirate?
3. Kako se postavljate u sukobima sa ljepšim
polom: svađate se dok ima goriva, spičite ignore, pokušavate smanjiti tenzije i razgovarati, postavite ultimatum...?
4. Povesti partnericu u muško društvo: da ili ne? Ako da, kakvo ponašanje očekujete od dama - šutljivo bivstvovanje u ćošku, povremene upadice u razgovor, otvoreno i veselo ćaskanje...?
5. Partnerica vas zove na neki event u kojem vi baš ne želite učestvovati. Prihvatate li joj praviti društvo (bolje je da ste skupa, makar i ovako) ili je puštate da ide sama?
Eto...
3. Kako se postavljate u sukobima sa ljepšim
4. Povesti partnericu u muško društvo: da ili ne? Ako da, kakvo ponašanje očekujete od dama - šutljivo bivstvovanje u ćošku, povremene upadice u razgovor, otvoreno i veselo ćaskanje...?
5. Partnerica vas zove na neki event u kojem vi baš ne želite učestvovati. Prihvatate li joj praviti društvo (bolje je da ste skupa, makar i ovako) ili je puštate da ide sama?
Eto...
- madesa
#539 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pukepuke wrote:Leksikon se nastavlja, hajmo dečki:
1. ne znaju kuhati
2.69
3.da
4.zvuk mora
5.stopala
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#540 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nije baš ponuda koja se ne odbija.supercali wrote: pa bit ces dobar reci cu ti kakva je pa zamisljaj dok treses majmuna
Prvo kao prvo niste valjda 40-godišnjakinje, ja sam rođen još u Jugoslaviji jbtEuridika wrote:Pa o tom ti i pričam. Morale bismo biti jaaaaakoooo humane...pukepuke wrote:Šta 7-8, ako nisam 15Euridika wrote: 1. Sve forumašice koje su dovoljno humane da bi pomogle Jimmyju su od njega starije barem 7-8 (ili i više) godina, a ne znam koliko bi mu to zaista podiglo samopouzdanje.
![]()
![]()
![]()
Kao drugo pustite ostale i cijenite moju iskrenost.
- eluna
#541 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
šta fali 40-godišnjakinjama??? i mi smo rođene u yugi hahahahahahahJimmy McNulty wrote: Prvo kao prvo niste valjda 40-godišnjakinje, ja sam rođen još u Jugoslaviji jbtkrnjavoj i sjebanoj ali ipak Jugoslaviji
![]()
- pukepuke
#542 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
K'o da sam gubava ako sam 40+Jimmy McNulty wrote: Prvo kao prvo niste valjda 40-godišnjakinje, ja sam rođen još u Jugoslaviji jbtkrnjavoj i sjebanoj ali ipak Jugoslaviji
- Dr. Kuca
#543 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pukepuke wrote:Leksikon se nastavlja, hajmo dečki:
1. Ne znaju kuhati sto rece drug
2. Spoon ili ti kasika
3. Naravno, srednjoskoske ljubavi su posebne, ucili se skupa
4. rnb slow jams
5. Noge i sise.
evo i tebiEuridika wrote:Evo i ja da zabiberim...![]()
3. Kako se postavljate u sukobima sa ljepšimpolom: svađate se dok ima goriva, spičite ignore, pokušavate smanjiti tenzije i razgovarati, postavite ultimatum...?
Eto...
1. Sanjam ali ne cesto. Zavisi nekad pare, nekad sex, neka ruzno
2. Mastam o seksu sa 2 zenske, double bj
3. Zavisi. Ali uvjek nastojim okrenuti situaciju i biti taj koji napada, napad je najbolja odbrana.
4. Da, sto da ne, ocekujem da bude prirodna
5. zavisi kako kad, nekad idem nekad je pustim, ako nemam sta pametnije odem ako imam pustim je da ode, pa se pridruzim poslije.
- klixoris
#544 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Realno, bile bi u znatno boljoj poziciji da ste 20+pukepuke wrote:K'o da sam gubava ako sam 40+Jimmy McNulty wrote: Prvo kao prvo niste valjda 40-godišnjakinje, ja sam rođen još u Jugoslaviji jbtkrnjavoj i sjebanoj ali ipak Jugoslaviji
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#545 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
eluna wrote: šta fali 40-godišnjakinjama??? i mi smo rođene u yugi hahahahahahah
Ne spinujte, znate da nisam tako mislio. Nit sam ja nazalost previse mlad nit ste vi neke stare koke. Barem tako mislim po vasem pisanju.pukepuke wrote: K'o da sam gubava ako sam 40+
- pukepuke
#546 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ah, u starom tijelu mlad duh, to ti je...Jimmy McNulty wrote:eluna wrote: šta fali 40-godišnjakinjama??? i mi smo rođene u yugi hahahahahahahNe spinujte, znate da nisam tako mislio. Nit sam ja nazalost previse mlad nit ste vi neke stare koke. Barem tako mislim po vasem pisanju.pukepuke wrote: K'o da sam gubava ako sam 40+
- Dr. Kuca
#547 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zene su najseksipilnije izmedju 35 i 42-45 godine bar sto se mene tice.
- eluna
#548 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
zašto?Dr. Kuca wrote:Zene su najseksipilnije izmedju 35 i 42-45 godine bar sto se mene tice.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#549 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
razočar'o sam se samo u sebe... jer sam zaboravio da vuk dlaku mijenja...pukepuke wrote:Leksikon se nastavlja, hajmo dečki:
zar postoji takva
u 'mjestu' mržnje do kraja života - hoće jedna
hakala
grudi
SANJAM KAKO IMAM VIZU SANJAM POBJEDE U NIZU SANJAM U EVROPU JA SANJAM BORAC LIGA SAMPIONA!!Euridika wrote:Evo i ja da zabiberim...![]()
3. Kako se postavljate u sukobima sa ljepšimpolom: svađate se dok ima goriva, spičite ignore, pokušavate smanjiti tenzije i razgovarati, postavite ultimatum...?
Eto...
prest'o sam da maštam kad sam odrast'o
prije sam pokušavao sve riješiti, čak se i izvinjavati ako nisam u pravu, sad odmah šaljem u pm
šta ti znači muško društvo? ako je moja, onda bi valjda trebala da bude 'dobra' i s mojim društvom, dakle odgovor je nominalno da... a hipotetički je teško reći šta očekujem(o), ovisi od ženska do ženska
je l' ovo trik pitanje o ljubomori?
kiki-miki wrote:Koji dio BiH volite posjecivati redovno?
Sta to ovdje jos niste vidjeli, a imate zelju?
volio bih da više nikada ne posjetim nijedan
- Euridika
- Globalna šefica
#550 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja nisam (30+), ali ima ovdje i dama 40+ (ne puno preko, ali opet preko...Jimmy McNulty wrote:Prvo kao prvo niste valjda 40-godišnjakinje, ja sam rođen još u Jugoslaviji jbtkrnjavoj i sjebanoj ali ipak Jugoslaviji
![]()
Naravno da cijenimo tvoju iskrenost, zato i komentarišemo ovako. Meni stvarno iskreno bude žao da pročitam da si još uvijek single (i ti i drugi...
Klixo, ne spinuj...klixoris wrote:Realno, bile bi u znatno boljoj poziciji da ste 20+pukepuke wrote:K'o da sam gubava ako sam 40+