Problem pasa lutalica vol 2

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
elk

#526 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by elk »

Nista ovaj uradio nije.kakvo trovanje,a i kasapljenje.frajer se,kao vecina,tastature uhvatio i tu se iskalio.isto oni sto slikaju parking papke.eto,on ce sigurno vidjeti svoje auto na forumu,dozivjeti katarzu i parkirati normalno i jos pomoci bolesnoj nani da predje ulicu nakon toga.kljucem pobugestese po vratima i fala zivio.
forest gump

#527 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by forest gump »

Black swan wrote:
forest gump wrote: Ja sam istetovirani pakaš s utokom.
kaćemo na kafu da te častim trebam srediti neke poslove :D
After bajram bruda.
foton

#528 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by foton »

vješalica wrote:najsmješnije su mi ove besposličarke kad uzmu bacati sa prozora hranu i ostavljati im na svakom ćošku
kofol dušebrižne
a neće obaveza da ih vode kući
naravno smatraju da je potpuno uredu da borave na ulici,ali u svoja 4 zida ne bi ni pod koju cijenu ih držali :lol:
Ja svojoj komsi kazem da ne ostavlja smece svuda okolo i samo zato sto je ona namijenila to kakvim cukama, nista ne sprjecava i pacove da se tu hrane.

Ja sam za privremene azile, pa onda spavanjac ako ne dodje udomitelj. To se pokazalo kao umjereno humana i odrziva varijanta. Sinteri su bili korisni... Drzali su populaciju lutalica na nivou koji ne zasluzuje temu na forumu. Isto kao odstrel divljaci koji se redovno radi da bi odredjena populacija imala odrziv broj. Psima jednostavno nije mjesto na ulici.
vješalica

#529 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

svugdje je normalno da poslije određenog vremena boravka u azilu ide uspavljivanje
kod nas nije
to je zločin i teror i šta sve ne....
Naslovnica

#530 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Naslovnica »

Prava smo BANANA država.
Dubioza u svakom aspektu.
Ponekad imam osjećaj da živim u nekakvoj tragikomičnoj predstavi od države i sve se nadam da će doći do kraja predstave i da ćemo konačno staviti prave stvari na pravo mjesto i početi koliko-toliko normalno živjeti.
Ovo kako stvari sada stoje je CIRKUS!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#531 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Truba »

šta će sad britanski veleposlanik :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#532 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pici »

et prilike da nabijemo dogmoney i ambasadora nazad u englesku, nisu vise EU pa da uslovljavaju nasim klocevima kako je to uslov za EU... drugi put kad uljti u parlament mrsshh na ostrvo...
esmasaric

#533 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by esmasaric »

Ovi psi u komšiluku se tek sada navili, valjda po danu spavaju zbog silne vručine. :lol:
Od sad, Esma će u noćne izlaske sa nike tenama, sportskim grudnjakom, i onom trakicom oko ruke. :D :D

I naučila sam danas od prijateljice važnu lekciju, ako te napadne čopor. Trči! Ništa drugo ne pomaže. :cry:
radiša

#534 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by radiša »

nikad ne bjezat i pokazivat strah zivotinji,to mnoge skupo kosta.
oldtajmer

#535 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by oldtajmer »

esmasaric wrote:Ovi psi u komšiluku se tek sada navili, valjda po danu spavaju zbog silne vručine. :lol:
Od sad, Esma će u noćne izlaske sa nike tenama, sportskim grudnjakom, i onom trakicom oko ruke. :D :D

I naučila sam danas od prijateljice važnu lekciju, ako te napadne čopor. Trči! Ništa drugo ne pomaže. :cry:

evo par savjeta :D
Zastozato

#536 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Zastozato »

pici wrote:et prilike da nabijemo dogmoney i ambasadora nazad u englesku, nisu vise EU pa da uslovljavaju nasim klocevima kako je to uslov za EU... drugi put kad uljti u parlament mrsshh na ostrvo...
:thumbup:
Ideja je super. Britanci, njihov ambasador i njihov dogsmoneytrust koji vise nisu u EU nemaju pravo nametati svoju volju kod nas u Bosni.
Bjezite odavde, davno ste trebali otici.
KB9

#537 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

esmasaric wrote:Ovi psi u komšiluku se tek sada navili, valjda po danu spavaju zbog silne vručine. :lol:

uzasno losa lekcija, razmisli jos jednom :-D
pici

#538 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pici »

ovo s bjezanjem je najgore sto se moze napraviti... lec sklupcat se u obliku fetusa i cvilit ko kuce, najgore sto mozes dozivjet da te zajasu odozada i kucaju...

bez zeze sada, u slucaju napada, znam da je govno u grlu al mahati rukama il necim u ruci vrlo brzo i lupati nogama od beton ili zemlju, normalno i glasno vikati, nikad al bas nikad im ne okrecite ledja, tad napadaju... ovo vam ako nista ce dati vremena da neko prileti u pomoc a u vecini slucajeva ustuknu, mene su napali kod katolicko centra na mejtasu i samo je jedan bio uporan da me ugrize ostali su se razbjezali, mahao sam torbicom(torbicom ga fuade) :mrgreen: i nije smjeo prici al je rezao i lajao... onda mi je pukao fil pa sam ga zaganjao :mrgreen: uglavnom zene sa stiklama i manja djeca nek ovo ne pokusavaju, izbjegavajte copor cim ih vidite al nemojte trcat...
vješalica

#539 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

kupi sprej protiv đukela
kakvo crno trčanje
što ti više bježiš oni više lete za tobom
pepeljara

#540 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pepeljara »

Vidio sam da ima i neka djidja, baca nekakve elektricitete, ili se cuje pucketanje bar... pa to hebe pse opasno bjeze..

znal ko o cemu se radi ?
pici

#541 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pici »

da su ova lopovska udruzenja mjest reklama i bacanja para na neke edukacije i seminare kao i placanje radnika u svom udruzenju, plata, regres, dnevnica, topli itd, napravila pet privatnih azila na nisicima, pukla livada do beskonacnosti, spasili bi na hiljade cuka, ovako averzija i fobija prema psima se stvorila i to je sada nepovratno, mogu lajat na pun mjesec al unas narod kad stvori fobiju to je dovjeka, koji pohlepni idijoti.
esmasaric

#542 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by esmasaric »

Moja prijateljica se derala i pokušala da jednog udari nogom. I udarila ga je. Ali je drugi napao. Bili su baš divlji. A možda i mladi bili blizu. Došla kući krvavih nogu i bez donjeg dijela suknje. :(

A sjećam se, nas dvije prolazimo kroz šetalište kod čvile, iza routa kod Miljacke. Stoji pas i laje. Onako generalno. I hajde mi odlučimo. Dvije su nas, a on mršav nikakav. I laje generalno gledajući u daljinu, ne na nas direktno.

Mi jedna pored druge. Hrabro. Prođemo pored psa. Kad on ode malo unazad i iz žbunja izađu dva ogromna mješanca tornjaka. Jao kad su krenula na nas. A mi ne bježimo...nemaš realno ni gdje..nego pokušavamo kao da otjeramo ta dva diva. Laju, reže i zatrče se prema nama, jedan zamalo da uhvati mene za nogu, ma milisekunda....

Kad ponajviše se dva momka sa rotvajlerom. I rot ih otjera. A i oni su skocili na njih. Jedan je tako udario jednog tornjaka u rebro da je i mene zaboljelo.
Od tad me je strah tu i prići...da nije bilo njih. Ma svašta bi se desilo. :-)
pepeljara

#543 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pepeljara »

klin se klinom izbija :D
zbavit kakvog malionisa, rota i tako :D
pomaze i protiv ljudi :D
pici

#544 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by pici »

totalno smo neorganizovani mi koji smo protiv ulicnih kerova tj copora, to treba ganjat po sudovima ova udruzenja kao i drzavu koja je iza ovoga, evo sad idu opstinski izbori, uskratiti povjerenje nacelnicima opstina u kojima su copori kerova i napadi na gradjane, otvoreno im uputiti pismo preko medija da nece dobiti ni glasa a ove iz dogmoneya non stop im inspekcije tovariti na vrat, znam da ne pije vode al kad tad ce nadolijat, pranje novca preko ovih udruzenja je ocito... zvati sanitarne inspekcije i da parkove, obdanista, skole, vrtice dje se copori okupljaju zatvaraju radi nehigijenskih uslova, za hranjenje kerova na javnim povrsinama zvati inspekcije i nadredjene institucije jer to je zabranjeno itd itd, more se sve kad se hoce al niko nece da makne od svoje mahale.
zavezata-vreca

#545 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by zavezata-vreca »

Pogresno ... Bas na ovakvim stvarima se glasovi ubiru .. Vjera, kerovi,problem ljetnih basti ... iako se cine nepovezane stvari onu su itekako te koje odgovaraju vladajucim strukturama ... To su neesencijalne stvari na koje skoro niko nije ravnodusan i koriste se da se drzi paznja na njima a skrene sa pravih realnih i zivotnih problema.

Dovoljno je pogledati na forumu ... Tema o humanitarnim akcijama nezaposlenosti razvoju drzave ... Desetak postova ... Teme o kerovima strosi i sl ... Na stotine postova
vješalica

#546 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

zavezata-vreca wrote:Pogresno ... Bas na ovakvim stvarima se glasovi ubiru .. Vjera, kerovi,problem ljetnih basti ... iako se cine nepovezane stvari onu su itekako te koje odgovaraju vladajucim strukturama ... To su neesencijalne stvari na koje skoro niko nije ravnodusan i koriste se da se drzi paznja na njima a skrene sa pravih realnih i zivotnih problema.

Dovoljno je pogledati na forumu ... Tema o humanitarnim akcijama nezaposlenosti razvoju drzave ... Desetak postova ... Teme o kerovima strosi i sl ... Na stotine postova
pa jel trebamo da povjerujemo u lažno obećanje da damo glas nekome a da on poslije izbora nastavi po starom?

obična lakrdija
može neki načelnik obećati sklanjanja džukelendara i opet poslije po starom ili bašte ili bilo šta....
jedino je efendić smogao snage da fomira lokom koji opet funkcioniše loše ali barem toliko ih u NG nema kao prije,osim ovih prebacivanja,seobe đukela radi daljnjeg koćenja po ćoškovima
novo sarajevo je užasno i to se vidi svaki dan ista sranja

dovoljno je pogledati lokalitet kod nekadašnjih pilića sa desne strane kod ograđene parcele kuja se okotila tek šćenadi na sve strane
i sa lijeve čopor od 20-tak paščurina sve do željinog stadiona
forest gump

#547 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by forest gump »

Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#548 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Romeo 80 »

Ne kontam sad kakve veze ovaj snimak ima sa ovom temom?! :?
KB9

#549 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by KB9 »

pa kako nema veze, svaki dan umire neki cuko :sad:
Nepass

#550 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Nepass »

starii wrote:opet kod medicine copor od desetak pasa, spavaju iza one cvijecare...imali kakav jaci tjerac pasa od onog rucnog malog koji takoder efikasan da ga postavim ispred ulaza u zgradu da mogu s mirom uci u haustor...vidio sam davno na kosevu na stablima okaceni tjeraci ali ne znam gdje se mogu kupiti..
Pa ima ona teta, stan preko puta kuka. Ona ih hrani zato se i skupljaju.
Post Reply