ho oponopono wrote:
...što, da vidim kako sudba džojstik ima...i
![]()
...jok ba, ja sam i sama fela sa prikolicom, repom, živim roditeljima, falinkama, dijagnozom F...ljudske usne šapuću...pojebi samo i ostavi...plus 30+ mjauuu...
a kineski macak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ho oponopono wrote:
![]()
...jok ba, ja sam i sama fela sa prikolicom, repom, živim roditeljima, falinkama, dijagnozom F...ljudske usne šapuću...pojebi samo i ostavi...plus 30+ mjauuu...
...ooo Muhacmuha_sa wrote:ho oponopono wrote:
![]()
...jok ba, ja sam i sama fela sa prikolicom, repom, živim roditeljima, falinkama, dijagnozom F...ljudske usne šapuću...pojebi samo i ostavi...plus 30+ mjauuu...![]()
a kineski macak
Svaka čast.Jack Be Nimble wrote:Bio sam u takvoj situaciji do prije dvije godine. Kada smo se poceli zabavljati ona je odma rekla sto se tice djece ja sam sretna, imam dvoje i meni dosta. Tako da je odma rekla ako mislis imati djecu ja nisam za to. A i ja mislio sta ce mi djeca. Poceli smo se zabavljati, u prvi mah mi je bilo neugodno i glupo da uopste upoznam njeno dvoje djece, tada 9 i 11 godina.
Godinu dana kasnije dosao je i taj dan da se upoznamo i postali mi drazi nego njihova mamaOvo od 9 taman krenulo da trenira fudbal, pa je vodio na treninge i utakmice. Druga cerka veoma dobro slika a i bas se u to vrijeme pocela baviti glumom. Pa sam isao na njene predstave bez ikakvih problema. I kroz njih sam zazelio imati svoju djecu. Na kraju smo raskinuli jer je to uvijek bilo prijatelji sa krevetom, ali i dalje sam u kontaktu sa njom i kada god cerka ima novu predstavu mene pozove i ja idem. Sada starija krece u srednju, a ja se brinem na kojem ce faxu zavrsiti
Pa sad ne znam jesam li zreo da budem tata kada se pelene presvlace i moras ustati svaka dva satadale cooper wrote:Svaka čast.Jack Be Nimble wrote:Bio sam u takvoj situaciji do prije dvije godine. Kada smo se poceli zabavljati ona je odma rekla sto se tice djece ja sam sretna, imam dvoje i meni dosta. Tako da je odma rekla ako mislis imati djecu ja nisam za to. A i ja mislio sta ce mi djeca. Poceli smo se zabavljati, u prvi mah mi je bilo neugodno i glupo da uopste upoznam njeno dvoje djece, tada 9 i 11 godina.
Godinu dana kasnije dosao je i taj dan da se upoznamo i postali mi drazi nego njihova mamaOvo od 9 taman krenulo da trenira fudbal, pa je vodio na treninge i utakmice. Druga cerka veoma dobro slika a i bas se u to vrijeme pocela baviti glumom. Pa sam isao na njene predstave bez ikakvih problema. I kroz njih sam zazelio imati svoju djecu. Na kraju smo raskinuli jer je to uvijek bilo prijatelji sa krevetom, ali i dalje sam u kontaktu sa njom i kada god cerka ima novu predstavu mene pozove i ja idem. Sada starija krece u srednju, a ja se brinem na kojem ce faxu zavrsiti
Ti su druže zreo da budeš tata.
Jack Be Nimble wrote:Bio sam u takvoj situaciji do prije dvije godine. Kada smo se poceli zabavljati ona je odma rekla sto se tice djece ja sam sretna, imam dvoje i meni dosta. Tako da je odma rekla ako mislis imati djecu ja nisam za to. A i ja mislio sta ce mi djeca. Poceli smo se zabavljati, u prvi mah mi je bilo neugodno i glupo da uopste upoznam njeno dvoje djece, tada 9 i 11 godina.
hrle, ona je njega upoznala sa djecom tek nakon godinu dana veze, halohrle1976 wrote:Jack Be Nimble wrote:Bio sam u takvoj situaciji do prije dvije godine. Kada smo se poceli zabavljati ona je odma rekla sto se tice djece ja sam sretna, imam dvoje i meni dosta. Tako da je odma rekla ako mislis imati djecu ja nisam za to. A i ja mislio sta ce mi djeca. Poceli smo se zabavljati, u prvi mah mi je bilo neugodno i glupo da uopste upoznam njeno dvoje djece, tada 9 i 11 godina.
Sve je to fino i nema tu nista ruzno. Jedino sto je ona u samom strtu rekla jeste ono sto ja trubim da zena sa djecom trazi olaksicu. Ti vodio cerku na nogomet,drugu na predstave. Lakse njoj malo bilo hajd sto se malo morala znojiti u krevetu a da znas da je zenski moto bolje slab sex nego pola sata raditi. No nebitno. Zato kada sam bio mladji i sretnem zensko samo sa djecomne zbog djece daleko bilo vec zbog takve kakva je i zato sto zam sta hoce. Kad ti imas svoju djecu ipak je to drugacije.
Znaci nikada je nisi upoznao, a sve si skontao o njoj iz par mojih recenica. Da li sam je ja vodio na trening jer sam se angazovao kao trener? Jesam. Da li je njena mama bila na svakom treningu i utakmici?, Jeste. Nisam vodio na predstavu, nego isao da budem moralna podrska kao njena mama a i sestra.hrle1976 wrote:Jack Be Nimble wrote:Bio sam u takvoj situaciji do prije dvije godine. Kada smo se poceli zabavljati ona je odma rekla sto se tice djece ja sam sretna, imam dvoje i meni dosta. Tako da je odma rekla ako mislis imati djecu ja nisam za to. A i ja mislio sta ce mi djeca. Poceli smo se zabavljati, u prvi mah mi je bilo neugodno i glupo da uopste upoznam njeno dvoje djece, tada 9 i 11 godina.
Sve je to fino i nema tu nista ruzno. Jedino sto je ona u samom strtu rekla jeste ono sto ja trubim da zena sa djecom trazi olaksicu. Ti vodio cerku na nogomet,drugu na predstave. Lakse njoj malo bilo hajd sto se malo morala znojiti u krevetu a da znas da je zenski moto bolje slab sex nego pola sata raditi. No nebitno. Zato kada sam bio mladji i sretnem zensko samo sa djecomne zbog djece daleko bilo vec zbog takve kakva je i zato sto zam sta hoce. Kad ti imas svoju djecu ipak je to drugacije.
Nie to tvoj žanrBlack swan wrote:ne bih ja to mogao
sori
cak ni na forumu jbg
Ne nego obicno ne lazemcLo wrote:Nie to tvoj žanrBlack swan wrote:ne bih ja to mogao
sori
cak ni na forumu jbg
a sto je sa ocevima koji imaju djecu,a nemaju supruguhrle1976 wrote:Pa sta ako ga upoznala sa svojom djecom poslje godine. Mozda nije odma hjtela da dovodi petog pred oci? Mozda generalno takticarka? Vidis da je gledala sebe, jer mu je rekla necu djece vise a on nema. Znaci treba joj neko protiv samoce, da curicu odvede na trening itd. znaci ipak neka olaksica u zivotu. Ako vam je veza bila prijateljstvo i krevet mogliste to jednom u sedmici praktikovati kad bi djecu dala svojim roditeljima, pravom ocu ili u skolu... Jarane ja kad vidim covjeka znam sta je jeo za dorucak a same majke sa djecom su sve iste. Sto je moja baba govorila da je valjala cemu nebi ostala sama. Svaka zena preko 50 koja je u svom braku ce ti sljedece reci o razvedebim zenama sa djecom. Zaletna bila za guzovacu a sad preko osmjeha djece trazi magarca. Svak ima svoje ali brate u eno vam u Ceskoj zena samih sa djecom na pasija preskakala, samo dobro cuvajte novcanike.
hrle, ne pisi glposti, zivotatihrle1976 wrote:Kome je do zajebancije sa tudjim djetetom, kome je do druge polovin njegov starne jer biti u vezi sa zenom ili muskarcem koja/koji ima djete iz prijasnjeg braka je isto biti u vezi sa njegovom ili njegovim bivsim partnerom jer oni su u takvoj kakvoj vezi zbog djeteta... Ja nikome n zavidim niti koliko je crno za noktom.
annoy wrote:Zaboravite sve što mislite da znate o vlastitim životnim iskustvima, forumaši uvijek znaju bolje od vas
Prvo, tvoja baba nije mjera svega, pa tako ni njeno misljenje nije bitno ni forumskom puku a ni obicnim smrtnicima. Sto se teme tice, mogla bih odgajati dijete koje bioloski nije moje, voljeti takodje.hrle1976 wrote: Sto je moja baba govorila da je valjala cemu nebi ostala sama. Svaka zena preko 50 koja je u svom braku ce ti sljedece reci o razvedebim zenama sa djecom. Zaletna bila za guzovacu a sad preko osmjeha djece trazi magarca.
Kako li su tebe zene kroz zivot naguzile kad si tako ogorcen na njihhrle1976 wrote:Pa sta ako ga upoznala sa svojom djecom poslje godine. Mozda nije odma hjtela da dovodi petog pred oci? Mozda generalno takticarka? Vidis da je gledala sebe, jer mu je rekla necu djece vise a on nema. Znaci treba joj neko protiv samoce, da curicu odvede na trening itd. znaci ipak neka olaksica u zivotu. Ako vam je veza bila prijateljstvo i krevet mogliste to jednom u sedmici praktikovati kad bi djecu dala svojim roditeljima, pravom ocu ili u skolu... Jarane ja kad vidim covjeka znam sta je jeo za dorucak a same majke sa djecom su sve iste. Sto je moja baba govorila da je valjala cemu nebi ostala sama. Svaka zena preko 50 koja je u svom braku ce ti sljedece reci o razvedebim zenama sa djecom. Zaletna bila za guzovacu a sad preko osmjeha djece trazi magarca. Svak ima svoje ali brate u eno vam u Ceskoj zena samih sa djecom na pasija preskakala, samo dobro cuvajte novcanike.