Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post Reply
zateznistub

#526 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by zateznistub »

Brko45 wrote:
zateznistub wrote:
titinpionir wrote: Nemam ja problema sa multikulturalnosti ove zemlje ali imam problem imam problem sa onima koji se kriju iza multikulturalnosti ove zemlje da pljuju na one koji cine dio te multikulturalnosti. Pogledaj samo temu, pogledaj ustvari citav forum i sve ce ti biti jasno.
Imas imas, jer da nemas vidio bi da na ovoj temi NIKO nije napisao ni jedno slovo protiv muslimana. Laž je ako kažeš drugačije, a to što ti i još poneki mješate brzine kad se spominju bradate spodobe je drugi par opanaka.
:lol: :lol: :lol:
Šta, ti već nakon 7. posta naučio mećat' smajllije?

Navedite post ili odlepršajte...
salik79

#527 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by salik79 »

VjecitiStudent wrote:
meni serbe wrote:
VjecitiStudent wrote:Od svega je nasmješnije ovo veličanje vojničkih kvaliteta mudžahedinskog bataljona, te skupine pustolova i probisvijeta, koji, osim povremenih samoubilačkih sklonosti, jedva da su imali ikakvih posebnih vojničkih kvaliteta u odnosu na vojsku koju su došli pomogati, vojsku koja je imala daleko više ljudstva no oružja, kojoj su dodatni borci bili posljednja potrebna stvar u tom trenutku.

Peti korpus, daleko najbolja jedinica te veličine u sastavu ABIH, nije u svom sastavu imala niti jednu organizovanu mudžahedinsku jedinicu, što je najbolji pokazatelj da se itekako moglo i bez njih.
a 505.? isto mundzosi, samo bez brade
Porediš istinske heroje, ljude koji su branili svoje porodice, kuće, državu, koji su svo vrijeme bili dio organizovane armije, sa onim probisvijetima?
I to heroje o kojima cak i bivsi arkanovac (nedavno je ubijen), sudionik bitaka koje su se vodile na tom ratistu, prica samo u superlativima.
aldinjo

#528 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by aldinjo »

Brko45 wrote:Ne razumijem zasto ovolika prepiska! Sakib Mahmuljin je "SIGURNO" odgovoran za smrt vise od xxx osoba..

Ako bude Bakir poslije Brisela ISKRENO pristao da BiH bude clanica EU (distanciranje od Turske) , onda je ocekivati da ce i najveci bosnjacki zlocinac Dudakovic biti priveden licu pravde.
Jesi li ti normalan?
beniciodeltoro

#529 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by beniciodeltoro »

Brko45 wrote:Ne razumijem zasto ovolika prepiska! Sakib Mahmuljin je "SIGURNO" odgovoran za smrt vise od xxx osoba..

Ako bude Bakir poslije Brisela ISKRENO pristao da BiH bude clanica EU (distanciranje od Turske) , onda je ocekivati da ce i najveci bosnjacki zlocinac Dudakovic biti priveden licu pravde.
Znam da to pišeš iz afekta jer ti je krivo što je veliki gospodin Sakib Mahmuljin zasluženo i očekivano pušten na slobodu ali nemoj sada sve heroje redom pljuvati koji nemaju veze sa ovom temom.
Ratoborna Gljiva

#530 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by Ratoborna Gljiva »

beniciodeltoro wrote: Znam da to pišeš iz afekta jer ti je krivo što je veliki gospodin Sakib Mahmuljin zasluženo i očekivano pušten na slobodu ali nemoj sada sve heroje redom pljuvati koji nemaju veze sa ovom temom.
misliš pomoćnik sekretarice i kuhač kaHva?

Last edited by Ratoborna Gljiva on 10/12/2015 12:48, edited 1 time in total.
beniciodeltoro

#531 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by beniciodeltoro »

Ratoborna Gljiva wrote:
beniciodeltoro wrote: Znam da to pišeš iz afekta jer ti je krivo što je veliki gospodin Sakib Mahmuljin zasluženo i očekivano pušten na slobodu ali nemoj sada sve heroje redom pljuvati koji nemaju veze sa ovom temom.
misliš pomoćnik sekretarice i kuhač kaHva?
Čak i da je kuhao kahve, kuhao je kahve herojima ove države koji se samo u trol komentarima mogu svrstati u isti rang kao ovi iz vojske RS.
Neka je u drugih i jedan običan svinjar heroj samo zato što je u ratu u tačno vrijeme na određenoj teritoriji čuvao svinje samo u nas se svi omaložavaju sa koliko je puta ko kuhao kahvu. Bošnjački običaji.
Ratoborna Gljiva

#532 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by Ratoborna Gljiva »

Nikad nisam glasa dao seferu ali radi ovih tzv generala moram na idućim izborima TAČNO IZ POŠTOVANJA seferu dati glas.
beniciodeltoro

#533 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by beniciodeltoro »

Pa eto ako je bio samo kuharica onda mu se ne treba suditi ni za šta. Previše je Mahmuljin ovih dana u medijima a i u ratu bio važan koliko ga ismijavaš da je bio niko i ništa.
Kao što rekoh, bošnjačka posla (da ne uprotrijebim žešći, onaj poznati, izraz) prvo se omalovažavaju naši heroji "bla bla bla ukaljao naš obraz sa islamizacijom, ne valja on ničemu" e kada izgleda da mu neće biti ništa i da će proći kao u slučaju sa Kebinim dokazima onda je "bla bla bla bio obična kuharica, ne valja on ničemu" tipična bošnjačka posla, niko ne valja, da se Divjak i Jurišić zovu Hasan i Meho pljuvali bi i njih. U nas Bošnjak samo ako umre zaslužuje pozitivnu riječ mada i kod mrtvih se često nema pardona. A ima Sefer? Zaboravio si da je i on prljavi Sandžaklija u očima mnogih.
prog321

#534 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by prog321 »

@benicio...

Na ovoj temi je najmanje Bošnjaka muslimana.
Zato smanji doživljaj.
Brko se tek registrovao prije dvije sedmice i već mu se šubara nakrivila od guslanja. :-D
Mohamad Sissoko

#535 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by Mohamad Sissoko »

prog321 wrote:@benicio...

Na ovoj temi je najmanje Bošnjaka muslimana.
Zato smanji doživljaj.
Brko se tek registrovao prije dvije sedmice i već mu se šubara nakrivila od guslanja. :-D
:lol:
agent_zero

#536 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by agent_zero »

Strava i užas koliko ljubitelja mudžahedinskih terorista ima na ovoj temi... Šta radite ovdje? "Braća" iz ISILa vas odavno čekaju po Siriji, Iraku, šta zagađujete ovaj zrak i ovu zemlju?

Šta sve neću pročitati ovdje, našlo se nekoliko vehabijskih idiota da brani one teroriste koji nam ukaljaše časnu borbu i zbog kojih danas svi muslimani ispaštaju.

Ama gonite se u neku stvar...
Drinski

#537 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by Drinski »

Brko45 wrote:
prog321 wrote:@benicio...

Brko je ovdje od prvog dana od 2003 godine...Brko je ovdje postavljao filmove i muziku koja je tada bila dozvoljena. brko je vlasnik bio "muzikaonline.com" Brko je rat proveo u ABiH! Brko je ozenjen iz Abdicevog Cazina :D
Brko ZNA da je Mahmuljin zlocinac , kao i svi koji su imali u svojim ABiH postrojbama "Allahu akbar" spadala... Pa bio tu i onaj "islamski deklerist" sa Kovaca ili moj otac rahmetli !
A otac ti je rahmetli? Zar se kod tebe tako kaže?
Drinski

#538 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by Drinski »

Brko45 wrote:
Kaze se. Rahmetlija je vas sa Drine i Podrinja ugostio kao bracu a vi ste 20 godina poslije toga i mrtve iz Mihatovica, Visce. Vozuce stranspotovali u Visoko i nabijali genocidni broj srpskih zlocina.
Sreca pa Krajisnici imaju bar zrno karaktera! Ne zrno ..negoooooooo!
Ja sam mislio da se u Par selu ipak kaze drugačije.
Latte

#539 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by Latte »

Hrvatska pripada hrvatima,srbija srbima,bosna i hercegovina bosnjacima,prosto kao hagra.
Naravno svi su rado vidjeni koji ne zele da cupaju drzavu na komade
titinpionir

#540 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by titinpionir »

agent_zero wrote:Strava i užas koliko ljubitelja mudžahedinskih terorista ima na ovoj temi... Šta radite ovdje? "Braća" iz ISILa vas odavno čekaju po Siriji, Iraku, šta zagađujete ovaj zrak i ovu zemlju?

Šta sve neću pročitati ovdje, našlo se nekoliko vehabijskih idiota da brani one teroriste koji nam ukaljaše časnu borbu i zbog kojih danas svi muslimani ispaštaju.

Ama gonite se u neku stvar...
Vise je ukaljao tu casnu borbu Esad Hecimovic svojim perom i svojim filmom o Srebrenici , filmom koji je onaj kreten norvezanin samo potpisao i stavio svoje ime na njega ,a dragi nam Esad sve ostalo uradio i napravio. Gledajuci njegov film vise je amerikanaca i evropljana pomislilo kako su muslimani zao narod koji je ubijao same sebe i da su zbog toga srbi bili "dobri " momci a ne zbog nekih mudzahedina. A on fin, demokrata, obrijan do koze,nije terorista, ni jednog dana nije bio kod Alije ili sa Alijom, ko mehlem bi ga na ranu privio. Gdje bi njega poslao agente ?
A kada smo vec kod mudzahedina u Sarajevu nije bilo ni jednog mudzahedina a Hanka pravila kajganu od srpskih jaja a Nazif Gljiva vadio im oci, bebe se bacale lavovima, tako se tvrdi kada se opravdava " odbrana od alijinih mudzahedina ". Pa ispada da mudzahedini ni ne trebaju da bi se opravdalo sto se opravdati ne moze , ali se ipak opravdalo.
U Bijeljini, Zvorniku, Srebrenici, Visegradu, Foci, Brckom, Prijedoru, Sanskom Mostu, Kljucu ni jednog mudzahedina. Ko nam tu ukalja obraz pa nam amerikanci, englezi , francuzi ni metka nisu poslali vec embargo uveli. ?
Last edited by titinpionir on 10/12/2015 14:39, edited 2 times in total.
titinpionir

#541 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by titinpionir »

Brko45 wrote:
Drinski wrote:
Brko45 wrote:
Kaze se. Rahmetlija je vas sa Drine i Podrinja ugostio kao bracu a vi ste 20 godina poslije toga i mrtve iz Mihatovica, Visce. Vozuce stranspotovali u Visoko i nabijali genocidni broj srpskih zlocina.
Sreca pa Krajisnici imaju bar zrno karaktera! Ne zrno ..negoooooooo!
Ja sam mislio da se u Par selu ipak kaze drugačije.
Ja sam mislio da ces kao "Drinski" pohvaliti Par Selo i njihov doprinos bosonogim familijama iz Podrinja koje su komsije sa traktorima dovodile do tog odredista a kasnije se vracale i kupile iz "vec" napustenih kuca bijelu i ostalu tehniku. Gdje je isla ta roba? Dzamija u Vukovijama ili kod SDA poslanika Redzic Hariza! Drinski, nikada i nikada se necu vratiti u moj rodni kraj (Par Selo mrzim zbog ubistva onog Cajica na svadbi zamjenika ministra BiH)
a to nije Par Selo. Vi...Podrinjci ste opljackali sve zivo...a Sandzaklije sa Naserom dovrsili. Reci da grijesim?
Brko , izgleda kod tebe i brkovi i brada narasli ispod subare. Jesi li ti jedan od onih Pantera koji su isli na ispomoc abdicevcima ili si bio sa crvenim beretkama ?
Drinski

#542 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by Drinski »

Brko45 wrote:
Drinski wrote: Ja sam mislio da se u Par selu ipak kaze drugačije.
Ja sam mislio da ces kao "Drinski" pohvaliti Par Selo i njihov doprinos bosonogim familijama iz Podrinja koje su komsije sa traktorima dovodile do tog odredista a kasnije se vracale i kupile iz "vec" napustenih kuca bijelu i ostalu tehniku. Gdje je isla ta roba? Dzamija u Vukovijama ili kod SDA poslanika Redzic Hariza! Drinski, nikada i nikada se necu vratiti u moj rodni kraj (Par Selo mrzim zbog ubistva onog Cajica na svadbi zamjenika ministra BiH)
a to nije Par Selo. Vi...Podrinjci ste opljackali sve zivo...a Sandzaklije sa Naserom dovrsili. Reci da grijesim?
Svako ko je, na bilo koji način pomogao izbjeglicama, pa mozda i meni, ima moju zahvalnosti. :)
zateznistub

#543 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by zateznistub »

chmoljo....
nemampojma0

#544 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by nemampojma0 »

Brko45 wrote:
titinpionir wrote:
Brko , izgleda kod tebe i brkovi i brada narasli ispod subare. Jesi li ti jedan od onih Pantera koji su isli na ispomoc abdicevcima ili si bio sa crvenim beretkama ?
25 maj1992 ..rudnik Lipnica
Druga Tuzlanska brigada - Drugi bataljon (Vilic Ramiz)
Ratista: Majevica, Brcko, Nisicka visoravan , Gradacac
Adresa stanovanja : Envera Siljka --blizu gradjevinske skole
Rodjen: Gradina
Nikada nisam uzeo ni one ceritifikate a ni upisao ni dan 3-ogodisnjeg boravka.u Oruzanim snagama.
Drinski zna, da je par sa subarama iz J.Luga i Krivace i Tupkovica vec na pocetku otisao za Sekovice!
Brko, pa ti 'eroj? :shock: :D
VjecitiStudent

#545 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by VjecitiStudent »

Sarajmen wrote:Niti jedan častan pripadnik Armije R BiH neće tražiti opravdanje za onog ko je počinio ratni zločin, ili onog ko mu je bio nadređen a nije preduzeo potrebne mjere i sankcije ka izvršiocu ili izvršiocima.
A neka tužilaštvo i sud BiH rade svoj posao, jer je davno prošlo vrijeme kada je svako sa oružjem mogao uzimati pravdu u svoje ruke.
:thumbup:
BHCluster

#546 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by BHCluster »

VjecitiStudent wrote:
Sarajmen wrote:Niti jedan častan pripadnik Armije R BiH neće tražiti opravdanje za onog ko je počinio ratni zločin, ili onog ko mu je bio nadređen a nije preduzeo potrebne mjere i sankcije ka izvršiocu ili izvršiocima.
A neka tužilaštvo i sud BiH rade svoj posao, jer je davno prošlo vrijeme kada je svako sa oružjem mogao uzimati pravdu u svoje ruke.
:thumbup:

Da li vi mislite da u ocima srpske strane postoji častan pripadnik Armije R BiH?
travnik

#547 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by travnik »

Današnja akcija u Bosanskom Novom je razlog zbog kojeg je uhapšen Sakib. Čisto jeftini pokušaj balansiranja. Dakle, nastavak selektivnog pristupanja zločinima i čekanje da razni zločinci crknu.
Ali Kemal

#548 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by Ali Kemal »

travnik wrote:Današnja akcija u Bosanskom Novom je razlog zbog kojeg je uhapšen Sakib. Čisto jeftini pokušaj balansiranja. Dakle, nastavak selektivnog pristupanja zločinima i čekanje da razni zločinci crknu.
Najgora stvar sto se radi su ovakva vezana hapšenja, gdje kod izludjenog naroda, potpuno ispranog mozga automatski dolazi do ovakvih zakljucaka i neprihvatanja da "naši" mogu biti krivi.
BHCluster

#550 Re: Uhapšen bivši gen. Armije RBiH Sakib Mahmuljin

Post by BHCluster »

Ali Kemal wrote:
travnik wrote:Današnja akcija u Bosanskom Novom je razlog zbog kojeg je uhapšen Sakib. Čisto jeftini pokušaj balansiranja. Dakle, nastavak selektivnog pristupanja zločinima i čekanje da razni zločinci crknu.
Najgora stvar sto se radi su ovakva vezana hapšenja, gdje kod izludjenog naroda, potpuno ispranog mozga automatski dolazi do ovakvih zakljucaka i neprihvatanja da "naši" mogu biti krivi.
I te kako mogu biti krivi.
Post Reply