Muskarci nakon 30te

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#526 Re: Muskarci nakon 30te

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:
sheilak wrote: :D

al ramzess se jos dobro drzi. kazu. :D
Previše testosterona ... teško je sa tim naći ravnotežu. :twisted:
Tjera te na veću fizičku aktivnost inače postaješ agresivan. :sad:
Prije par dana sam zbog toga bio kod psihijatrice ... kaže da se batalim teretane - da to nije sport, i da počnem heklat' radi opuštanja ??? :shock:
a steta viska testosterona, ramzese...zna se sto se s tim radi... :D
Ramzess Veliki

#527 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Prije par dana sam zbog toga bio kod psihijatrice ... kaže da se batalim teretane - da to nije sport, i da počnem heklat' radi opuštanja ??? :shock:
Pa ... bolje za društvo da češće ljubim neg' da se tučem ... :oops:
Tito_i_Partija

#528 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Tito_i_Partija »

sheilak wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Da, gubi se kosa na glavi. Al' ozbiljno. :D
Ramzess Veliki

#529 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Ramzess Veliki »

Tito_i_Partija wrote: Da, gubi se kosa na glavi. Al' ozbiljno. :D
Je ... meni je testosteron spržio svaku dlaku na tijelu ... trepavice, dlačice u nosu ... ne moram se brijati, kad zarastem to samo plane. :shock:
pukepuke

#530 Re: Muskarci nakon 30te

Post by pukepuke »

Ramzess Veliki wrote: Previše testosterona ... teško je sa tim naći ravnotežu. :twisted:
Ja mislim da u Sarajevu ima klub heklačica, znam da ima klub pletilja :D. Svaki tjedan se sastaju kod druge, razmjenjuju mustre, prate napredak pletiva...
Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u muškarce :-D
HAVANA

#531 Re: Muskarci nakon 30te

Post by HAVANA »

Bogme duzi za po nokta,sta cu sad :?
pukepuke

#532 Re: Muskarci nakon 30te

Post by pukepuke »

HAVANA wrote:Bogme duzi za po nokta,sta cu sad :?
Kako šta, pa počni heklati! :D
sheilak

#533 Re: Muskarci nakon 30te

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:
Je ... meni je testosteron spržio svaku dlaku na tijelu ... trepavice, dlačice u nosu ... ne moram se brijati, kad zarastem to samo plane. :shock:
jesi siguran da je to testosteron? mozda je do trenja samo :D

pukepuke wrote: Ja mislim da u Sarajevu ima klub heklačica, znam da ima klub pletilja :D. Svaki tjedan se sastaju kod druge, razmjenjuju mustre, prate napredak pletiva...
Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u muškarce :-D
mislim da bi ramzess bio super heklac. :D a i meni je btw prstenjak duzi. al ja svakako imam jaci libido nego vecina muskaraca. :D nicely oversexed. :D
ultima_palabra

#534 Re: Muskarci nakon 30te

Post by ultima_palabra »

pukepuke wrote: Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u muškarce :-D
U mene jednaki, šta sad to znači? :?
Euridika
Globalna šefica

#535 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

sheilak wrote:
Ramzess Veliki wrote:
jesi siguran da je to testosteron? mozda je do trenja samo :D

pukepuke wrote: Ja mislim da u Sarajevu ima klub heklačica, znam da ima klub pletilja :D. Svaki tjedan se sastaju kod druge, razmjenjuju mustre, prate napredak pletiva...
mislim da bi ramzess bio super heklac. :D a i meni je btw prstenjak duzi. al ja svakako imam jaci libido nego vecina muskaraca. :D nicely oversexed. :D
I kod mene je prstenjak duži... Znači svi smo muškarci... :shock: ?
:D :D

Ja baš nisam za pletenje (nekad davno počela učiti i odustala :oops: ) i heklanje (osim telefonom). Uvijek su mi govorili da imam savršene prste za džeparoša... :evil:
edo_79

#536 Re: Muskarci nakon 30te

Post by edo_79 »

Ja prstenjak i ne gledam ..... kod mene hidraulika radi još uvijek mašallah .... :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#537 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

edo_79 wrote:Ja prstenjak i ne gledam ..... kod mene hidraulika radi još uvijek mašallah .... :mrgreen:
I sad nama vadiš mast, jel? :twisted:
edo_79

#538 Re: Muskarci nakon 30te

Post by edo_79 »

Euridika wrote:
edo_79 wrote:Ja prstenjak i ne gledam ..... kod mene hidraulika radi još uvijek mašallah .... :mrgreen:
I sad nama vadiš mast, jel? :twisted:
:dada: :per: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
badbishop

#539 Re: Muskarci nakon 30te

Post by badbishop »

Stvarno ne znam kako to hoda kod "većine" muškaraca, pa ne bih ni da komentarišem. Ali mogu da kažem da sam sa 45 daleko superiorniji u odnosu na sebe sa 25 godina. Sve je bolje. Možda sam nekad samo bio spremniji da prihvatim izazove, da uletim u nečiji krevet ne razmišljajući o posljedicama.

Tako da ne znam. Lično mislim da mi muškarci postajemo bolji s godinama. A i žene također.
edo_79

#540 Re: Muskarci nakon 30te

Post by edo_79 »

badbishop wrote:Stvarno ne znam kako to hoda kod "većine" muškaraca, pa ne bih ni da komentarišem. Ali mogu da kažem da sam sa 45 daleko superiorniji u odnosu na sebe sa 25 godina. Sve je bolje. Možda sam nekad samo bio spremniji da prihvatim izazove, da uletim u nečiji krevet ne razmišljajući o posljedicama.

Tako da ne znam. Lično mislim da mi muškarci postajemo bolji s godinama. A i žene također.
:thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#541 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Truba »

zavisi kako ko
uglavnom ako imaš keš dobar si i sebi i drugima kad god
Tito_i_Partija

#542 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Tito_i_Partija »

ultima_palabra wrote:
pukepuke wrote: Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u muškarce :-D
33% manja vjerovatnoca da ces dobit' rak prostate, plus par drugih stvari, ako je ovaj clanak tacan.

http://www.livescience.com/49883-finger ... n-men.html
pukepuke

#543 Re: Muskarci nakon 30te

Post by pukepuke »

badbishop wrote:Stvarno ne znam kako to hoda kod "većine" muškaraca, pa ne bih ni da komentarišem. Ali mogu da kažem da sam sa 45 daleko superiorniji u odnosu na sebe sa 25 godina. Sve je bolje. Možda sam nekad samo bio spremniji da prihvatim izazove, da uletim u nečiji krevet ne razmišljajući o posljedicama.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Zizi505

#544 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Zizi505 »

ultima_palabra wrote:
To znači da si mlak muškarac, nedostaje ti muškosti :mrgreen:
ultima_palabra

#545 Re: Muskarci nakon 30te

Post by ultima_palabra »

Jadan ja, šta ću sad :cry:
ho oponopono

#546 Re: Muskarci nakon 30te

Post by ho oponopono »

...cuj sta, uzivati sa bicarkama ispod 25+...i muskost samo raste... :gunjastajl:
pukepuke

#547 Re: Muskarci nakon 30te

Post by pukepuke »

ultima_palabra wrote:Jadan ja, šta ću sad :cry:
Za heklanja već nisi ali možda vezenje... :D
Ramzess Veliki

#548 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Ramzess Veliki »

pukepuke wrote:
Ramzess Veliki wrote: Previše testosterona ... teško je sa tim naći ravnotežu. :twisted:
Ja mislim da u Sarajevu ima klub heklačica, znam da ima klub pletilja :D. Svaki tjedan se sastaju kod druge, razmjenjuju mustre, prate napredak pletiva...
Je ... duži je upola. :lol:
Euridika
Globalna šefica

#549 Re: Muskarci nakon 30te

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:Prije par dana sam zbog toga bio kod psihijatrice ... kaže da se batalim teretane - da to nije sport, i da počnem heklat' radi opuštanja ??? :shock:
Nešto mi naumpade... što ti nije predložila masažu, ona savršeno opušta... još ako je dobra maserka, eterična ili druga kozmetička ulja, opuštajuća atmosfera, neka lagana muzika ili mantra sa zvučnika... :thumbup:

Ihhh, sad sam se ja naložila na masažu... :eh: ... odoh da maštam... :perverzna:
edo_79

#550 Re: Muskarci nakon 30te

Post by edo_79 »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:Prije par dana sam zbog toga bio kod psihijatrice ... kaže da se batalim teretane - da to nije sport, i da počnem heklat' radi opuštanja ??? :shock:
Nešto mi naumpade... što ti nije predložila masažu, ona savršeno opušta... još ako je dobra maserka, eterična ili druga kozmetička ulja, opuštajuća atmosfera, neka lagana muzika ili mantra sa zvučnika... :thumbup:

Ihhh, sad sam se ja naložila na masažu... :eh: ... odoh da maštam... :perverzna:
to to .... nauljit samo .... i utrljat dobro .... :per: :per:
Post Reply