a steta viska testosterona, ramzese...zna se sto se s tim radi...Ramzess Veliki wrote:Previše testosterona ... teško je sa tim naći ravnotežu.sheilak wrote:![]()
al ramzess se jos dobro drzi. kazu.![]()
Tjera te na veću fizičku aktivnost inače postaješ agresivan.![]()
Prije par dana sam zbog toga bio kod psihijatrice ... kaže da se batalim teretane - da to nije sport, i da počnem heklat' radi opuštanja ???
Muskarci nakon 30te
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sheilak
#526 Re: Muskarci nakon 30te
- Ramzess Veliki
#527 Re: Muskarci nakon 30te
Pa ... bolje za društvo da češće ljubim neg' da se tučem ...sheilak wrote:a steta viska testosterona, ramzese...zna se sto se s tim radi...Ramzess Veliki wrote:Previše testosterona ... teško je sa tim naći ravnotežu.sheilak wrote:![]()
Prije par dana sam zbog toga bio kod psihijatrice ... kaže da se batalim teretane - da to nije sport, i da počnem heklat' radi opuštanja ???
- Tito_i_Partija
#528 Re: Muskarci nakon 30te
Da, gubi se kosa na glavi. Al' ozbiljno.sheilak wrote:a steta viska testosterona, ramzese...zna se sto se s tim radi...Ramzess Veliki wrote:Previše testosterona ... teško je sa tim naći ravnotežu.sheilak wrote:![]()
- Ramzess Veliki
#529 Re: Muskarci nakon 30te
Je ... meni je testosteron spržio svaku dlaku na tijelu ... trepavice, dlačice u nosu ... ne moram se brijati, kad zarastem to samo plane.Tito_i_Partija wrote: Da, gubi se kosa na glavi. Al' ozbiljno.
- pukepuke
#530 Re: Muskarci nakon 30te
Ja mislim da u Sarajevu ima klub heklačica, znam da ima klub pletiljaRamzess Veliki wrote: Previše testosterona ... teško je sa tim naći ravnotežu.![]()
Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u muškarce
- HAVANA
#531 Re: Muskarci nakon 30te
Bogme duzi za po nokta,sta cu sad 
- pukepuke
#532 Re: Muskarci nakon 30te
Kako šta, pa počni heklati!HAVANA wrote:Bogme duzi za po nokta,sta cu sad
- sheilak
#533 Re: Muskarci nakon 30te
jesi siguran da je to testosteron? mozda je do trenja samoRamzess Veliki wrote:Je ... meni je testosteron spržio svaku dlaku na tijelu ... trepavice, dlačice u nosu ... ne moram se brijati, kad zarastem to samo plane.Tito_i_Partija wrote: Da, gubi se kosa na glavi. Al' ozbiljno.
mislim da bi ramzess bio super heklac.pukepuke wrote: Ja mislim da u Sarajevu ima klub heklačica, znam da ima klub pletilja. Svaki tjedan se sastaju kod druge, razmjenjuju mustre, prate napredak pletiva...
Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u muškarce
- ultima_palabra
#534 Re: Muskarci nakon 30te
U mene jednaki, šta sad to znači?pukepuke wrote: Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u muškarce
- Euridika
- Globalna šefica
#535 Re: Muskarci nakon 30te
I kod mene je prstenjak duži... Znači svi smo muškarci...sheilak wrote:jesi siguran da je to testosteron? mozda je do trenja samoRamzess Veliki wrote:Je ... meni je testosteron spržio svaku dlaku na tijelu ... trepavice, dlačice u nosu ... ne moram se brijati, kad zarastem to samo plane.Tito_i_Partija wrote: Da, gubi se kosa na glavi. Al' ozbiljno.![]()
mislim da bi ramzess bio super heklac.pukepuke wrote: Ja mislim da u Sarajevu ima klub heklačica, znam da ima klub pletilja. Svaki tjedan se sastaju kod druge, razmjenjuju mustre, prate napredak pletiva...
Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u muškarcea i meni je btw prstenjak duzi. al ja svakako imam jaci libido nego vecina muskaraca.
nicely oversexed.
Ja baš nisam za pletenje (nekad davno počela učiti i odustala
- edo_79
#536 Re: Muskarci nakon 30te
Ja prstenjak i ne gledam ..... kod mene hidraulika radi još uvijek mašallah .... 
- Euridika
- Globalna šefica
#537 Re: Muskarci nakon 30te
I sad nama vadiš mast, jel?edo_79 wrote:Ja prstenjak i ne gledam ..... kod mene hidraulika radi još uvijek mašallah ....
- edo_79
#538 Re: Muskarci nakon 30te
Euridika wrote:I sad nama vadiš mast, jel?edo_79 wrote:Ja prstenjak i ne gledam ..... kod mene hidraulika radi još uvijek mašallah ....
-
badbishop
#539 Re: Muskarci nakon 30te
Stvarno ne znam kako to hoda kod "većine" muškaraca, pa ne bih ni da komentarišem. Ali mogu da kažem da sam sa 45 daleko superiorniji u odnosu na sebe sa 25 godina. Sve je bolje. Možda sam nekad samo bio spremniji da prihvatim izazove, da uletim u nečiji krevet ne razmišljajući o posljedicama.
Tako da ne znam. Lično mislim da mi muškarci postajemo bolji s godinama. A i žene također.
Tako da ne znam. Lično mislim da mi muškarci postajemo bolji s godinama. A i žene također.
- edo_79
#540 Re: Muskarci nakon 30te
badbishop wrote:Stvarno ne znam kako to hoda kod "većine" muškaraca, pa ne bih ni da komentarišem. Ali mogu da kažem da sam sa 45 daleko superiorniji u odnosu na sebe sa 25 godina. Sve je bolje. Možda sam nekad samo bio spremniji da prihvatim izazove, da uletim u nečiji krevet ne razmišljajući o posljedicama.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#541 Re: Muskarci nakon 30te
zavisi kako ko
uglavnom ako imaš keš dobar si i sebi i drugima kad god
uglavnom ako imaš keš dobar si i sebi i drugima kad god
- Tito_i_Partija
#542 Re: Muskarci nakon 30te
33% manja vjerovatnoca da ces dobit' rak prostate, plus par drugih stvari, ako je ovaj clanak tacan.ultima_palabra wrote:U mene jednaki, šta sad to znači?pukepuke wrote: Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u muškarce
http://www.livescience.com/49883-finger ... n-men.html
- pukepuke
#543 Re: Muskarci nakon 30te
badbishop wrote:Stvarno ne znam kako to hoda kod "većine" muškaraca, pa ne bih ni da komentarišem. Ali mogu da kažem da sam sa 45 daleko superiorniji u odnosu na sebe sa 25 godina. Sve je bolje. Možda sam nekad samo bio spremniji da prihvatim izazove, da uletim u nečiji krevet ne razmišljajući o posljedicama.
-
Zizi505
#544 Re: Muskarci nakon 30te
To znači da si mlak muškarac, nedostaje ti muškostiultima_palabra wrote:U mene jednaki, šta sad to znači?pukepuke wrote: Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u muškarce
- ultima_palabra
#545 Re: Muskarci nakon 30te
Jadan ja, šta ću sad 
- ho oponopono
#546 Re: Muskarci nakon 30te
...cuj sta, uzivati sa bicarkama ispod 25+...i muskost samo raste... 
- pukepuke
#547 Re: Muskarci nakon 30te
Za heklanja već nisi ali možda vezenje...ultima_palabra wrote:Jadan ja, šta ću sad
- Ramzess Veliki
#548 Re: Muskarci nakon 30te
Je ... duži je upola.pukepuke wrote:Ja mislim da u Sarajevu ima klub heklačica, znam da ima klub pletiljaRamzess Veliki wrote: Previše testosterona ... teško je sa tim naći ravnotežu.![]()
Prije par dana sam zbog toga bio kod psihijatrice ... kaže da se batalim teretane - da to nije sport, i da počnem heklat' radi opuštanja ???. Svaki tjedan se sastaju kod druge, razmjenjuju mustre, prate napredak pletiva...
- Euridika
- Globalna šefica
#549 Re: Muskarci nakon 30te
Nešto mi naumpade... što ti nije predložila masažu, ona savršeno opušta... još ako je dobra maserka, eterična ili druga kozmetička ulja, opuštajuća atmosfera, neka lagana muzika ili mantra sa zvučnika...Ramzess Veliki wrote:Prije par dana sam zbog toga bio kod psihijatrice ... kaže da se batalim teretane - da to nije sport, i da počnem heklat' radi opuštanja ???
Ihhh, sad sam se ja naložila na masažu...
- edo_79
#550 Re: Muskarci nakon 30te
to to .... nauljit samo .... i utrljat dobro ....Euridika wrote:Nešto mi naumpade... što ti nije predložila masažu, ona savršeno opušta... još ako je dobra maserka, eterična ili druga kozmetička ulja, opuštajuća atmosfera, neka lagana muzika ili mantra sa zvučnika...Ramzess Veliki wrote:Prije par dana sam zbog toga bio kod psihijatrice ... kaže da se batalim teretane - da to nije sport, i da počnem heklat' radi opuštanja ???![]()
Ihhh, sad sam se ja naložila na masažu...... odoh da maštam...