mene bas zanima, da odem procitati
i gdje je garancija da ce uredno napustiti nasu zemlju ?
mrziš turke?animals wrote:Kakvu vi to Bosnu volite.
punu Turaka i Arapa..
i vi ko volite Bosnu..
nemojte me nasmijavati..
i nije Bosna samo vasa exluziva...
Ne, imam radni kolega,mudrac2 wrote:mrziš turke?animals wrote:Kakvu vi to Bosnu volite.
punu Turaka i Arapa..
i vi ko volite Bosnu..
nemojte me nasmijavati..
pa što ti onda smetaju?animals wrote:Ne, imam radni kolega,mudrac2 wrote:mrziš turke?animals wrote:Kakvu vi to Bosnu volite.
punu Turaka i Arapa..
i vi ko volite Bosnu..
nemojte me nasmijavati..
ima dobri i losi kao i nas...

Ne razumijes..ne doseljavaju se u Bosnu normalni svijet..mudrac2 wrote:
pa što ti onda smetaju?
Pa ' nas ono, iz Sarajeva ce u svijet poletjeti slika urbane kasabeLeons wrote:Čuj hvala Božo
Ovako isto kazu za nas u Evropskim zemljamaanimals wrote:Ne razumijes..ne doseljavaju se u Bosnu normalni svijet..mudrac2 wrote:
pa što ti onda smetaju?
vec ekstremi.. nisu to ni turisti Arapi, ni oni mi ne smetaju..
smeta mi kad ih neko ciljano naseljava iz neki razloga..
Dokaz? Sta kazu za nas konkretno?bosan wrote:
Ovako isto kazu za nas u Evropskim zemljama
Vidi ga jebo pleme nakaradnodustaban wrote:Sarajevo je postalo pozornica ekstrema. Sa jedne strane teski primitivizam (zene u nikabu) a sa druge strane...
Hvala ti Bozo!
Za koga kazubosan wrote:Ovako isto kazu za nas u Evropskim zemljamaanimals wrote:Ne razumijes..ne doseljavaju se u Bosnu normalni svijet..mudrac2 wrote:
pa što ti onda smetaju?
vec ekstremi.. nisu to ni turisti Arapi, ni oni mi ne smetaju..
smeta mi kad ih neko ciljano naseljava iz neki razloga..
Sta ti mislis , da nas neko mozda voli i da su odusevljeni sto smo tu . Care moj ako si vani onda ti i ne trebam objasnjavati ako nisi jos nista dozivio ne brini ima vremena . Toliko se raznih nacija doseljava da je pitanje vremena kad ce se pojaviti novi Hitler . Problem je sto se stranci ne integrisu u njihovo drustvo , vec se prave bas plemena ,naravno racunam tu i nas.Leons wrote:Dokaz? Sta kazu za nas konkretno?bosan wrote:

Oke nema dokaza.bosan wrote:Sta ti mislis , da nas neko mozda voli i da su odusevljeni sto smo tu . Care moj ako si vani onda ti i ne trebam objasnjavati ako nisi jos nista dozivio ne brini ima vremena . Toliko se raznih nacija doseljava da je pitanje vremena kad ce se pojaviti novi Hitler . Problem je sto se stranci ne integrisu u njihovo drustvo , vec se prave bas plemena ,naravno racunam tu i nas.Leons wrote:Dokaz? Sta kazu za nas konkretno?bosan wrote:
Niko nije lud za nama na Zapadu niti nam se neko divi sto je i normalno ali nije istina da nas neko mrzi. Ovdje se ide iz jedne krajnosti u drugu.bosan wrote:Jebote smetaju vam Arapi i zelite zivjeti u uvjerenju da smo mi u neku drugu zemlju dobro dosli.Eto nas je Bog stvorio da smo posebni i da nas moraju svi voliti . Nismo ni u Hrvatsku dobro dosli gdje odlazimo kao turisti za dalje ti ne trebam objasnjavati .
Mi imamo pravo mrziti a zapadu je to nepoznata rijec. Jest al u .....
Ima. Mene je lično kreacija razočarala, imao je i boljih. Ova drečava boja limuna je baš bez veze._BataZiv_0809 wrote:Jebi ti to, Bozo ima muda
tebi je ovo normalno ?dustaban wrote:Sarajevo je postalo pozornica ekstrema. Sa jedne strane teski primitivizam (zene u nikabu) a sa druge strane...
Hvala ti Bozo!
postoji granična policija oni evidentiraju svaki ulazak u bih pošto arapi dolaze avionom nemoguće je da izbjegnu graničnu policijuHadiRa wrote:hmm, a gdej to pise da su kao turisti ovdje ?
mene bas zanima, da odem procitati)
i gdje je garancija da ce uredno napustiti nasu zemlju ?
Meni je samo bitno da me ničim ne ugrožava.jao_situacije wrote:tebi je ovo normalno ?dustaban wrote:Sarajevo je postalo pozornica ekstrema. Sa jedne strane teski primitivizam (zene u nikabu) a sa druge strane...
Hvala ti Bozo!