It_is_a_Leclerc wrote:
Upravo. Sutra majke idu na stratište u Kravici.
Neka im je dragi Allah u pomoći.
Čudi me tvoje nepoznavanje po-Četničke ideologije. Kao da bi to prvi put bio...
Reakcije "miroljubivog" serbskog naroda:
Slobodanka Keric Vitor: Sta je mislio da ce bagra da ga ljubi.Svi su oni Naser Oric zlocinci i krvolocnici
Dragan Krickovic Pa zasto ljudi!!! Bosanski muslimani su poznati po svojoj blagosti i miroljubivosti
Milos Milicevic Turci malo poludeli
Саша Гачић mi srbi smo pojam za vas u svakom smislu smile emoticon
Miroslav Kazimirovic Osmeh je, najverovatnije, namenjen muslimanskim DŽELATIMA, neka znaju da će Taj zločin koji su počinili nad SRPSKOM NEJAČI, biti skupo naplaćen, USKORO (akobogda)?!! I još nešto, ništa ne gube u očekivanju, stićiće ih pravedna kazna, U TO MOGU DA BUDU SIGURNI?!!!
Bog vas čuo i sačuv'o, braćo SRBI.
Nemanja Brdarevic balije uvek izazivaju a kad najebu samo placu i kukaju
Секулић Стефан Genocida u Srebrenici nije ni bio to je cista izmisljotina samo da bi se citava krivica svalila na Srbe nije mi ni malo jasno kako je moguce da se 8000 zrtava naziva genocidom u srebrenici ja mozda bilo 4000 ubijenih muslimana a ostala polovina su srbi.. Ali mene to nezanima prava istina ce izaci na vidjelo kad tad svidjelo se to zapadu iii ne ZIVEO HEROJ RATKO MLADIC a ja sad odoh slavit moj rodjendan
Srdjan Petrovic Pozdrav braci preko Drine! Srecan vam dan oslobodjenja Srebrenice!!!
Nikolina Gojic Nije to manifestacija, to je cirkus... oni ko god umre sahrane ga u Srebrenicu. Ziveo Ratko Mladic smile emoticon
Горан Кузмановић dosli da jedu prasetinu ajde sedite sad ce doci ratko
Darko Spasic S***m im se u Srebrenički cvet...