Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Locked
BHCluster

#526 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by BHCluster »

cyprus wrote: Jako utemeljena tvrdnja... Svaka čast, još jednom...
Jesi li ti ovo napisao?
cyprus wrote:
Ako ćemo tako - razum je umro više hiljada godina prije nove ere... Međutim, nije umro... Ima razumnih ljudi i ima nerazumnih... Ovdje su nerazumni došli do izražaja... Isto kao i 92-95... Nažalost...

Sta je to nego umanjivanje genocida i usporedba onih koji su pocinili genocid sa onim koji su ga prezivjeli da ne spominjem ukopane i one sto jos nisu pronasli. I nije te sram?
Innovation

#527 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Innovation »

Na RTRS kazu da je napadnut i Pahor. :?:

Kazu, vise u vijestima u 14 sati i 55 minuta. :roll:
Kikibombona

#528 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Kikibombona »

statixx wrote:Jednostavno se znalo da ce doci do ovoga.

Najtuznije je sto je Vucic i dosao da isprovocira incident, i eto pojedine grupe su mu udovoljile.
Upravo.

Skrenuo pricu u zeljenom pravcu. Sada ce on postati tema...

Trebalo mu je zabraniti dolazak.
klaki

#529 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by klaki »

Innovation wrote:Na RTRS kazu da je napadnut i Pahor. :?:

Kazu, vise u vijestima u 14 sati i 55 minuta. :roll:
krece spinovanje
asurbanipal

#530 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by asurbanipal »

It_is_a_Leclerc wrote:
Upravo. Sutra majke idu na stratište u Kravici.

Neka im je dragi Allah u pomoći.

Čudi me tvoje nepoznavanje po-Četničke ideologije. Kao da bi to prvi put bio... :-) :-) :-)

Reakcije "miroljubivog" serbskog naroda:

Slobodanka Keric Vitor: Sta je mislio da ce bagra da ga ljubi.Svi su oni Naser Oric zlocinci i krvolocnici
Dragan Krickovic Pa zasto ljudi!!! Bosanski muslimani su poznati po svojoj blagosti i miroljubivosti
Milos Milicevic Turci malo poludeli
Саша Гачић mi srbi smo pojam za vas u svakom smislu smile emoticon
Miroslav Kazimirovic Osmeh je, najverovatnije, namenjen muslimanskim DŽELATIMA, neka znaju da će Taj zločin koji su počinili nad SRPSKOM NEJAČI, biti skupo naplaćen, USKORO (akobogda)?!! I još nešto, ništa ne gube u očekivanju, stićiće ih pravedna kazna, U TO MOGU DA BUDU SIGURNI?!!!
Bog vas čuo i sačuv'o, braćo SRBI.
Nemanja Brdarevic balije uvek izazivaju a kad najebu samo placu i kukaju
Секулић Стефан Genocida u Srebrenici nije ni bio to je cista izmisljotina samo da bi se citava krivica svalila na Srbe nije mi ni malo jasno kako je moguce da se 8000 zrtava naziva genocidom u srebrenici ja mozda bilo 4000 ubijenih muslimana a ostala polovina su srbi.. Ali mene to nezanima prava istina ce izaci na vidjelo kad tad svidjelo se to zapadu iii ne ZIVEO HEROJ RATKO MLADIC a ja sad odoh slavit moj rodjendan
Srdjan Petrovic Pozdrav braci preko Drine! Srecan vam dan oslobodjenja Srebrenice!!!
Nikolina Gojic Nije to manifestacija, to je cirkus... oni ko god umre sahrane ga u Srebrenicu. Ziveo Ratko Mladic smile emoticon
Горан Кузмановић dosli da jedu prasetinu ajde sedite sad ce doci ratko
Darko Spasic S***m im se u Srebrenički cvet...
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#531 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by emillio estevez »

http://www.jutarnji.hr/rusi-srusili-rez ... m/1379184/

Vucic je dosao reda radi .

Nema iskrenosti u osobi koja laze da mu je cijela obitelj nastradala u ww2.

Bosnjaci svaka Vam cast.
emmir1

#532 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by emmir1 »

Tekbiranje pred cijelim svijetom.

Kakav auto gol.
It_is_a_Leclerc

#533 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by It_is_a_Leclerc »

Samo je hrvatska delegacija ostala poslije dženaze. Ostali su otišli jer se neselektivno bacalo na sve i svašta, pa nisu mogli garantovati sigurnost.
Navodno je kamenovan i pokrovitelj obilježavanja 20. godišnjice - Borut Pahor i evroparlamentarka Tanja Fajon.
Patriotska_Liga

#534 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Patriotska_Liga »

It_is_a_Leclerc wrote:Samo je hrvatska delegacija ostala poslije dženaze. Ostali su otišli jer se neselektivno bacalo na sve i svašta, pa nisu mogli garantovati sigurnost.
Navodno je kamenovan i pokrovitelj obilježavanja 20. godišnjice - Borut Pahor i evroparlamentarka Tanja Fajon.
Pahor i Fajon sigurno nisu kamenovani, u najgorem slučaju bili su blizu Vučića i postali kolateral. Nažalost.
IceQueen

#535 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by IceQueen »

Svaka cast Gospodinu Reisu-l-Ulemi Efendiji Huseinu Kavazovicu, na njegovoj reakciji, nacinu na koji je postupio u ovom sramotnom momentu. Napad na premijera jedne Drzave je za svaku osudu. ovaj cin je ujedno i skrnavljenje pogrebnih ostataka 136 zrtava pokolja u Srebrenici, zarad necije nesposobnosti da jedan jedini dan u godini pogne glavu, zaboravi mrznju i dostojanstveno isprati 136 mrtvih dusa na vjecni smiraj.
emmir1

#536 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by emmir1 »

Strašno šta uradiše.

Toliko o tome da će nam neko više doći na godišnjicu Srebrenice.

Tekbiranje i napad na delegaciju.

Osjećam se isto kao nakon utakmice na SP protiv Nigerije
dezurni_ucenik

#537 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by dezurni_ucenik »

,
Last edited by dezurni_ucenik on 11/07/2015 14:31, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#539 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by dezurni_ucenik »

JAOOOO SRAMOTE VELIKEEEEEE :oops:

Raskokodakali se cetnicki mediji. Eno na CNN specijalna emisija posvecena Vucicevim naocalama.
asurbanipal

#540 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by asurbanipal »

Herr Flick wrote:VELIKA SRAMOTA!!!

Zbog čega ? :oops:
dječak sa šibicama

#541 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by dječak sa šibicama »

dostojanstveno bi bilo okrenuti ledja Vucicu, ili da mu Kavazovic preko razglasa poruci da nije dobrodosao, ako vec politicari ne mogu ili ne smiju.

Ovako, izgubio je naocale, dobio ulogu zrtve.

Dovoljno je pogledati RTRS, likuju zbog svega. Jedva docekali.

Nazalost, skandinavskoj diviziji nije bitno kako ce sada biti Bosnjacima koji zive u Srebrenici, oni su tu negdje kao i RTRS, Boga mole da neko strada da imaju goriva za svoju morbidnu "idemo u rat!" pricu. Rat koji ce, naravno, pratiti intenzivno izdaleka.
dezurni_ucenik

#542 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by dezurni_ucenik »

dječak sa šibicama wrote:dostojanstveno bi bilo okrenuti ledja Vucicu, ili da mu Kavazovic preko razglasa poruci da nije dobrodosao, ako vec politicari ne mogu ili ne smiju.

Ovako, izgubio je naocale, dobio ulogu zrtve.

Dovoljno je pogledati RTRS, likuju zbog svega. Jedva docekali.

Nazalost, skandinavskoj diviziji nije bitno kako ce sada biti Bosnjacima koji zive u Srebrenici, oni su tu negdje kao i RTRS, Boga mole da neko strada da imaju goriva za svoju morbidnu "idemo u rat!" pricu. Rat koji ce, naravno, pratiti intenzivno izdaleka.

Pa sto gledas RTRS? Ta tv stanica truje ove prostore jos od Riste Djoge.
Iker C

#543 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Iker C »

Kazniti samo one koji su promašili.
zenit dozic

#544 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by zenit dozic »

dezurni_ucenik wrote:JAOOOO SRAMOTE VELIKEEEEEE :oops:

Raskokodakali se cetnicki mediji. Eno na CNN specijalna emisija posvecena Vucicevim naocalama.
Ma vazda isti salonci se javljaju kad treba nas blatiti, ne treba ih uzimat za ozbiljno, neka pate zajedno sa vaginoustim Image
Herr Flick

#545 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Herr Flick »

asurbanipal wrote:

Zbog toga sto je on postao sada glavna vijest a vijest da su tu izgleda bili blizu jos neke delegacije eto zbog cega
mmaar

#546 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mmaar »

Danas će u 15 h biti održana hitna sednica Vlade Srbije.
Opet hitna sEdnica vlade drzave koja je insttiucionalno rehabilitirala fasisticki cetnicki pokret iuz IIWW i koja je odgovorna za Genocid u Srebrenici.

Stvaranje novog mita o dzelatu kao zrtvi.
cyprus

#547 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by cyprus »

BHCluster wrote:
cyprus wrote: Jako utemeljena tvrdnja... Svaka čast, još jednom...
Jesi li ti ovo napisao?
cyprus wrote:
Ako ćemo tako - razum je umro više hiljada godina prije nove ere... Međutim, nije umro... Ima razumnih ljudi i ima nerazumnih... Ovdje su nerazumni došli do izražaja... Isto kao i 92-95... Nažalost...

Sta je to nego umanjivanje genocida i usporedba onih koji su pocinili genocid sa onim koji su ga prezivjeli da ne spominjem ukopane i one sto jos nisu pronasli. I nije te sram?
Bože sačuvaj... Jesam li spominjao genocid? Nisam... Period 92-95 sam spomenuo kao period u kome je do izražaja došlo bezumlje... Vrhunac tog bezumlja je jasno bio srebrenički genocid... Bezumlja je vazda bilo i vazda će biti, ali razum se mora potruditi da ono što rjeđe dolazi do izražaja... Nažalost, današnjim incidentom je bezumlje određenih pojedinaca još jednom nadišlo razum, narušivši dostojanstvenost čitavog događaja i stavivši u fokus nešto što nije smjelo biti u fokusu...

Ja ne vidim da ono što sam rekao predstavlja umanjivanje genocida, ali ako tako zaista izgleda, onda želim reći da mi to zaista nije bila namjera... Sve što sam htio reći jeste - da ovo danas nikome nije trebalo... Ako je i trebalo - trebalo je neprijateljima Bosne i Hercegovine...
Last edited by cyprus on 11/07/2015 14:38, edited 2 times in total.
Teufik

#548 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Teufik »

Zalosno. Vise prostora dobije neko ko je dobio kamen u glavu nego hiljade onih koji su dobili metak u glavu.
asurbanipal

#549 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by asurbanipal »

Herr Flick wrote:
asurbanipal wrote:

Zbog toga sto je on postao sada glavna vijest a vijest da su tu izgleda bili blizu jos neke delegacije eto zbog cega

Pogođen kamenom. Velika šteta. Srce mi se cijepa... :oops:
Herr Flick

#550 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Herr Flick »

Borut Pahor zavrsio u Policijskoj stanici na kraju :-) :-)
Locked