Uhapšen Naser Orić!

Post Reply
PM72

#526 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by PM72 »

Pa i dobivali smo oružje iz USA.Po istočnoj Bosni su izbacivali lanč pakete u kojima su bile makete tenka Abrams M1 kojeg si nakon što skineš celofan,trebao samo staviti u vodu i on nadođe na pravu veličinu.Od onih bombonica MM su na isti taj način su se stvarale granate.
sumirprimus

#527 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by sumirprimus »

Drinski wrote:I ti si znaci pristalica ideja citiranog forumasa o prljavim muslimanima i o tome da je ARBIH za vrijeme rata dobivala oruzje od USA armije? Ili ti je samo sujeta povrijedjena?
tokin tu mi?misandrstUd?mejbi? :D
Paul F.

#528 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Paul F. »

Drinski wrote:I ti si znaci pristalica ideja citiranog forumasa o prljavim muslimanima i...
Ma kakav je to čovjek koji ima potrebu da dođe na forum kod "prljavih ljudi" i da sa njima foruma ? Kakav je to čovjek ????? Pametan ? Obrazovan ? O sebi pri sebi ? Uspješan ?
Drinski

#529 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Drinski »

sumirprimus wrote:
Drinski wrote:I ti si znaci pristalica ideja citiranog forumasa o prljavim muslimanima i o tome da je ARBIH za vrijeme rata dobivala oruzje od USA armije? Ili ti je samo sujeta povrijedjena?
Ako sam te pogresno razumio, izvini i oprosti.
sumirprimus

#530 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by sumirprimus »

Drinski wrote: Ako sam te pogresno razumio, izvini i oprosti.
fino sam reko rece frajko "willa" gor negdje sav ponosit daj iz 115te,samo nije reko jel nakon rasformiranja i on jedan od onih stoj prebjego u vrs...il su ga uputili u zepce... :D
muha_sa

#531 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by muha_sa »

Drinski wrote:
sumirprimus wrote:
Ako sam te pogresno razumio, izvini i oprosti.
:lol:

kako sam ga ja razumio covjek se nadovezAo na tvoj odgovor onom idiotu
Drinski

#532 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Drinski »

Jbg. Do mene je. Bezze sam covjeka prozvao. Brzopletost.
Cohers

#533 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Cohers »

I prvu i drugu optužnicu protiv Nasera Orića napisao je isti onaj Izetbegović koji je komandanta GŠ ARBiH, Rasima Delića, proglasio, ratnim zločincem. Naravno, da bi realizirao bosnocid, sotonizacija Bosne i Bošnjana je u osnovi Izetbegovićeve kvislinškokriminalne misije. Na nesreću Bosne i Bošnjana, prevashodno zahvaljujući žrtvama dželat je član Presjedništva BiH.:run:
Paul F.

#534 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Paul F. »

Misliš ili osjećaš ?
xenforo

#535 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by xenforo »

Cohers wrote:I prvu i drugu optužnicu protiv Nasera Orića napisao je isti onaj Izetbegović koji je komandanta GŠ ARBiH, Rasima Delića, proglasio, ratnim zločincem. Naravno, da bi realizirao bosnocid, sotonizacija Bosne i Bošnjana je u osnovi Izetbegovićeve kvislinškokriminalne misije. Na nesreću Bosne i Bošnjana, prevashodno zahvaljujući žrtvama dželat je član Presjedništva BiH.:run:
pičkasta minder podrumaška politika ahbaba iz SDA na osnovu kuknjave i vječite žrtve a sve da se sakrije vlastiti lopovluk više ne daje rezultate sada treba izmišljat krize, danas naser, sutra dodik i čović, prekosutra penzioneri, dan poslije invalidi i tako ukrug.
andromeda101

#536 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

Nego, šta je ovo.

Niko se ne javlja na ovo.

Čak ni Suljagić.

Naši su totalno mirni. Umirili se ko bubice.

Da nije trampa?

Il je rat?

Ovo nešto ko pušteno niz vodu da plovi?
Romanista 101%

#537 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Romanista 101% »

kad su Divjaka uhapsili svi se digose, od poznatih licnosti dio cistacica, a za Orica NIKO, bravo BiH!
xenforo

#538 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by xenforo »

đe su sad bajni bošnjaci dijaspora iz švicarske niđe ni jednoga, a kad treba srat i pozivat na rat iz švicarske tu su prvi sad šute ko mindže
kamen spoticanja

#539 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by kamen spoticanja »

Romanista 101% wrote:kad su Divjaka uhapsili svi se digose, od poznatih licnosti dio cistacica, a za Orica NIKO, bravo BiH!
Niko izuzev SDA,ako cemo posteno
Innovation

#540 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by Innovation »

DoZeN wrote:Deklaracija
Rezolucija :oops:
sumirprimus

#541 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by sumirprimus »

xenforo wrote:đe su sad bajni bošnjaci dijaspora iz švicarske niđe ni jednoga, a kad treba srat i pozivat na rat iz švicarske tu su prvi sad šute ko mindže
e ba,mojne te suplje dijaspora,bosnje,svica svecka,sandjak,seljaci.
ovde se radi o tom da zemlja koja je potpomagala genocid u serbrenici hoce da sudi ratnom komadantu odbrane.tacka.
i krvnik i sudija i porota i neduzni posmatrac.
xenforo

#542 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by xenforo »

kamen spoticanja wrote:
Romanista 101% wrote:kad su Divjaka uhapsili svi se digose, od poznatih licnosti dio cistacica, a za Orica NIKO, bravo BiH!
Niko izuzev SDA,ako cemo posteno
nebi ni oni da ne moraju
xenforo

#543 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by xenforo »

sumirprimus wrote:
xenforo wrote:đe su sad bajni bošnjaci dijaspora iz švicarske niđe ni jednoga, a kad treba srat i pozivat na rat iz švicarske tu su prvi sad šute ko mindže
e ba,mojne te suplje dijaspora,bosnje,svica svecka,sandjak,seljaci.
ovde se radi o tom da zemlja koja je potpomagala genocid u serbrenici hoce da sudi ratnom komadantu odbrane.tacka.
i krvnik i sudija i porota i neduzni posmatrac.
što se nađe prozvan, poduzmi nešto a ne kenjat po forumu
sumirprimus

#544 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by sumirprimus »

xenforo wrote: što se nađe prozvan, poduzmi nešto a ne kenjat po forumu
prvo kuci kad dodjes tako blati.
fino ti kajem,mani suplje.
xenforo

#545 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by xenforo »

sumirprimus wrote:
xenforo wrote: što se nađe prozvan, poduzmi nešto a ne kenjat po forumu
prvo kuci kad dodjes tako blati.
fino ti kajem,mani suplje.
šta je bilo radi guza a, kenjaža po forumu i internet muda do tokija, opet kažem poduzmi nešto a ne svoju glupoštinu prosipat po forumu evo skupio čovjek 50 ljudi pa napravio proteste i poručio svim političarima gledati od 1:04 minute.Eto tako i vi isto okupite se i pred ambasadu srbije u sarajevo.

sumirprimus

#546 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by sumirprimus »

xenforo wrote:...
:roll:
udri brate,protest enter ba.
xenforo

#547 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by xenforo »

sumirprimus wrote:
xenforo wrote:...
:roll:
udri brate,protest enter ba.
ma lupi ti sebe po glavi nebi li sebi došo malo, lako je kenjat iza tastature i srat po svima, de malo da nateknu muda, a ne ko u žapca došla u grlo kad treba krenut protiv vlasti koja je ujedno i najveći krivac za ovo.

Dakle pozovi ljude da se okupe pred ambasadu srbije, švicarske, OHR_a i onda ćemo pričat a ne po portalima i forumima kenjat i čekat da neko nešto uradi.

Samo mi fakat ovi podrumaški forumski pakaši i dezerteri dižu živac, svojim debilnim pričama o patriotizmu.Sad fino okupaj se namiriši, zastavu s ljiljanima u ruke i pravac MRŠ ambasada srbije i švice i tamo kenjaj do zore. nemoj ovde otrove puštat ni ti ni ostali smradovi dijasporski i podrumaški kao i oni što se nisu ni rodili u ratu a znaju bolje od onih koji su ginuli.
VCorp

#548 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by VCorp »

klixlove wrote: Bakira Izetbagovića pljuju samo naše komunjare, ateisti (npr. Galijašević i slični) istom mjerom kao i ovi genocidaši. 99% naših bošnjačih političara bi ljutito otkazalo dolazak Nikolića zbog Orića, a to je ono što oni upravo žele. Da isprovociraju. Bakir je to fantastično diplomatski uradio - ODGODIO dolazak Nikolića. Dakle, istovremeno poslao poruku da se Orić mora osloboditi, a nije djelovao isprovocirano. A da je djelovao isprovocirano, opet ništa više ne bi uradio za našeg heroja Orića. Pustite se Radončićeve pljuvačke filozofije. Bakir je lider baš kakav nam sad treba, da odmjereno i mudro vodi politiku. Uz to je i usko povezan sa Erdoganom (jednim od najjačih lidera u svijetu). Radi na konekciji sa islamskim ummetom koji nam je jedino pomagao kad je bilo najgore. A sada bi Erdogan bio spreman još i više. Komunizam nas je udaljio od vjere, razjedinio, učinio da vjerujemo kršćanskom UN-u - te pripremio teren za genocide koji su se desili. Ne dopustite da se to ponovo desi.
S obzirom da sam bio vojnik Armije BiH kao i dosta ljudi na forumu pa pljujem Bakira da li to znači da sam genocidas i komunjara ? Nisam ubijao civile, Srboslavija mi ne nedostaje a i dalje psujem Žutog. Bakir nije moj prijatelj niti ga priznajem kao predsjednika jer je kriminalac, kriminalci su oko njega i trebam sad da ga postujem a zbog cega ? Sta je on to uradio ? Gdje su pare od donacija ? Otac mu je bio nesposoban da nas vodi, nikakav vođa i iza toga ću stajati do smrti. Niko od nas nije ratovao ni za Bakira, ni za Aliju niti SDA vec za svoje familije, kuće i Bosnu.

Bakir lider koji nam treba ? :lol: Pa ovi politicari na sceni ne mogu ni u Africi pobijediti na izborima ali mogu kod nas.

Usko povezan sa Erdoganom ? Normalno da je povezan s Turcima, tamo mu je familija i stvorila veze za lično okorištavanje. Islamski ummet nije nama pomogao vec je mislio da pomaze nam a vidi se kod koga su pare na kraju zavrsile. Znas ti gdje je BiH a gdje je Turska ? Ista stvar je s nama i njima kao sa Srbima i Rusima, jedini igrač na Balkanu koji se pita nešto je Amerika.

Nije od vjere nikoga odvratio komunizam već vjerska politika s kojom se normalan, nezatucan čovjek ne moze slagati. Umjesto da budu primjer vjernika kod nas hodze, reisovi voze najnovije BMW - ove i Mercedese, politišu i dan i noć i stvaraju tenzije. Razjedinio je nas lopovluk našeg naroda.
andromeda101

#549 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by andromeda101 »

Il naši neće da reaguju, pošto četnici hoće da izazovu...Orić, iftar u Doboju..provokacije.

Možda nešto se sprema, pa ovi hoće da ometu.

Jednostavno, čudno.
Last edited by andromeda101 on 22/06/2015 11:06, edited 1 time in total.
xenforo

#550 Re: Uhapšen Naser Orić!

Post by xenforo »

VCorp wrote:
klixlove wrote: Bakira Izetbagovića pljuju samo naše komunjare, ateisti (npr. Galijašević i slični) istom mjerom kao i ovi genocidaši. 99% naših bošnjačih političara bi ljutito otkazalo dolazak Nikolića zbog Orića, a to je ono što oni upravo žele. Da isprovociraju. Bakir je to fantastično diplomatski uradio - ODGODIO dolazak Nikolića. Dakle, istovremeno poslao poruku da se Orić mora osloboditi, a nije djelovao isprovocirano. A da je djelovao isprovocirano, opet ništa više ne bi uradio za našeg heroja Orića. Pustite se Radončićeve pljuvačke filozofije. Bakir je lider baš kakav nam sad treba, da odmjereno i mudro vodi politiku. Uz to je i usko povezan sa Erdoganom (jednim od najjačih lidera u svijetu). Radi na konekciji sa islamskim ummetom koji nam je jedino pomagao kad je bilo najgore. A sada bi Erdogan bio spreman još i više. Komunizam nas je udaljio od vjere, razjedinio, učinio da vjerujemo kršćanskom UN-u - te pripremio teren za genocide koji su se desili. Ne dopustite da se to ponovo desi.
S obzirom da sam bio vojnik Armije BiH kao i dosta ljudi na forumu pa pljujem Bakira da li to znači da sam genocidas i komunjara ? Nisam ubijao civile, Srboslavija mi ne nedostaje a i dalje psujem Žutog. Bakir nije moj prijatelj niti ga priznajem kao predsjednika jer je kriminalac, kriminalci su oko njega i trebam sad da ga postujem a zbog cega ? Sta je on to uradio ? Gdje su pare od donacija ? Otac mu je bio nesposoban da nas vodi, nikakav vođa i iza toga ću stajati do smrti. Niko od nas nije ratovao ni za Bakira, ni za Aliju niti SDA vec za svoje familije, kuće i Bosnu.

Bakir lider koji nam treba ? :lol: Pa ovi politicari na sceni ne mogu ni u Africi pobijediti na izborima ali mogu kod nas.

Usko povezan sa Erdoganom ? Normalno da je povezan s Turcima, tamo mu je familija i stvorila veze za lično okorištavanje. Islamski ummet nije nama pomogao vec je mislio da pomaze nam a vidi se kod koga su pare na kraju zavrsile. Znas ti gdje je BiH a gdje je Turska ? Ista stvar je s nama i njima kao sa Srbima i Rusima, jedini igrač na Balkanu koji se pita nešto je Amerika.

Nije od vjere nikoga odvratio komunizam već vjerska politika s kojom se normalan, nezatucan čovjek ne moze slagati. Umjesto da budu primjer vjernika kod nas hodze, reisovi voze najnovije BMW - ove i Mercedese, politišu i dan i noć i stvaraju tenzije. Razjedinio je nas lopovluk našeg naroda.
:thumbup: ko god imalo mozga ima razmišlja upravo kao ti.
Post Reply