Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No_Ke wrote:
Dobar! Samo dje nadje tu žutu boju..ccc
Vidim ima nas, bolesnika za čistom vozilicom ja sam cak bio u Auto Ana u Grudama, dje im je sjedište, doduše bilo mi je usput. Tu bas sve od Sonaxa ima, a povoljno. Mislim da je samo mi je sreca bila sto se nije moglo karticom platiti a nisam imao puno keša kod sebe.
Žuta je folija, da malo išćejfim pa ću skinut
Auto Anu imaš i u Ilijašu ako ti je bliže
Kad smo kod kozmetike, čime oprati vjetrobransko staklo i skinuti masnoću? Pokušavao alkoholom, onim deterdžentima za staklo...Ima li išta učinkovito, fakat me nervira . Hvala unaprijed
helpdesk1 wrote:Kad smo kod kozmetike, čime oprati vjetrobransko staklo i skinuti masnoću? Pokušavao alkoholom, onim deterdžentima za staklo...Ima li išta učinkovito, fakat me nervira . Hvala unaprijed
O kakvoj masnoci se radi? Ako si mazao stakla onim sredstvima sto odbijaju vodu... tesko ide. Spasti ce nakon 5-6 mjeseci.Mafra proizvodi dobra i jaka sredstva.
Nisam ništa nanosio na staklo, ali je žena novinom glancala stakla. Jeli moguće da ostane masnoća od novine? I nismo jeli ništa na novini prije tretiranja vjetrobrana istom
Throttle wrote:
Žuta je folija, da malo išćejfim pa ću skinut
Auto Anu imaš i u Ilijašu ako ti je bliže
Vidio sam da ima u Ilijašu, kad saberes gorivo, putarine, jeftinije ispadne OBI. Nije mi jasno kako nemaju po ovim barem većim trznim centrima. Recimo Bingo na stupu, ogroman prostor, veliki dio auto kozmetike, 2 proizvoda sonaxa imaju..
Trebaju mi jos te dvije krpe zelena i crvena, za plastiku sredstvo i nestalo mi za felge. Probao sam za felge svasta od jeftinih do skupljih, najaci ubjedljivo ovaj sonax extreme a i sminka izgleda ono crveno kad naneses , i za gume od sonaxa spray
No_Ke wrote:
Vidio sam da ima u Ilijašu, kad saberes gorivo, putarine, jeftinije ispadne OBI. Nije mi jasno kako nemaju po ovim barem većim trznim centrima. Recimo Bingo na stupu, ogroman prostor, veliki dio auto kozmetike, 2 proizvoda sonaxa imaju..
Trebaju mi jos te dvije krpe zelena i crvena, za plastiku sredstvo i nestalo mi za felge. Probao sam za felge svasta od jeftinih do skupljih, najaci ubjedljivo ovaj sonax extreme a i sminka izgleda ono crveno kad naneses , i za gume od sonaxa spray
Zelenu sonax sam kupovao na Petrol pumpi u Zenici, vidi ima li kod tebe u blizini. Mislim 4,20KM da sam placao, kupio sam do sad 4-5 komada, citavoj familiji za kucu za prozore
Imaju i jos neke proizvode al su poskupi
U FISu u Vitezu ima solidan asortiman i imaju raznih preparata od Sonaxa, ne znam kako je u ostalim manjim centrima, vidio sam da ima dosta kozmetike u Fisu u Žepču, u ostalim nisam bio
helpdesk1 wrote:Nisam ništa nanosio na staklo, ali je žena novinom glancala stakla. Jeli moguće da ostane masnoća od novine? I nismo jeli ništa na novini prije tretiranja vjetrobrana istom
Ne novina je masna,tinta na novini je masna,mozda cisti novinski papir bez tinte..meni je bolje cistom jelenskom mokrom obrisati pa kasnije preci suhom krpom za stakla,nema tackica i onih mackotina
Budu super, doduse u autu se ne furlja pa su cista stakla iznutra
Probajte oprati onim Arfom za stakla ali u neprovidnoj srebrenoj boci,nije vise od 3KM ima u trcznim centrima
Ja to kuci za prozore i dosad je bio najbolji...
aCme wrote:Koje sredstvo koristite za sjaj guma? Može preporuka?
Probao Nigrin od 19,9KM kao pjena bude kad se nanosi, probao sve ove jeftine, meni Sonax sprej za gume najbolji a nije skup oko 7-8 KM, bio u mercatoru, vidim neki dan nema ga..
Koji proizvod vi koristite za crne plasticne povrsine s vanjske strane?
Imam neki sonaxov za kokpit i cini se OK.Imam i za gume neki njihov,mescini nije los ni on ali nesto sto ce plastike drzati crnima mi je najbitnije iskreno.
Nisam mogo u peniju naci taj proizvod.
tabija wrote:Koji proizvod vi koristite za crne plasticne povrsine s vanjske strane?
Imam neki sonaxov za kokpit i cini se OK.Imam i za gume neki njihov,mescini nije los ni on ali nesto sto ce plastike drzati crnima mi je najbitnije iskreno.
Nisam mogo u peniju naci taj proizvod.
Ja ih namazem tecnoscu kojom mazem gume, a to sve dobijem od druga koji drzi autopraonicu. Naravno pazim da ne mazem po limu jer ne znam da li steti