Jesi slobodna?ćiribiribela wrote:26.Gabrielo wrote: A mozda joj je i 18 pa uziva.
Zene nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gabrielo
#526 Re: Zene nakon 25
-
Gabrielo
#527 Re: Zene nakon 25
Sheilak._BataZiv_0809 wrote:Jasta. Ciribiribela je zakonGabrielo wrote:
I ja mislim. Pratim kako se ne pali kao ostale. Sve sa smjeskom prati.![]()
A mozda joj je i 18 pa uziva.I nije joj 18
![]()
Za razliku od onih koji na ovakvim temama pokazuju agresivnost i onih upakovanijih, koje bi htjele da odaju utisak kao nekog nivoa, uzvisenosti, statijaznam
- Ramzess Veliki
#528 Re: Zene nakon 25
Ako ja plaćam teško ćeš me stići ...klixoris wrote: Haj nista onda. Al svakako te sljeduje placanje pive ako se sretnemo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#529 Re: Zene nakon 25
@ćiribiribela, malo sam se nasalio. Nisam ti ja ovu temu nesto ozbiljno shvatio.
Uostalom, vecina njih ovdje mijesa curice i djevojke, da ne kazem zene.
Neki ce izgleda i zatvora zaglaviti....

Neki ce izgleda i zatvora zaglaviti....
-
Gabrielo
#530 Re: Zene nakon 25
Ti si ozenjen i primas prijeteca pisma. Nisi u nasoj situaciji.Tomahawk11 wrote:@ćiribiribela, malo sam se nasalio. Nisam ti ja ovu temu nesto ozbiljno shvatio.
Neki ce izgleda i zatvora zaglaviti....![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#531 Re: Zene nakon 25
Gabrielo, dobar si momak, ali ne diraj moju ciri, jel hoces:Gabrielo wrote:Jesi slobodna?ćiribiribela wrote:26.Gabrielo wrote: A mozda joj je i 18 pa uziva.
P.S. Šala mala-za prijetnju
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#532 Re: Zene nakon 25
DoduseGabrielo wrote:Ti si ozenjen i primas prijeteca pisma. Nisi u nasoj situaciji.Tomahawk11 wrote:@ćiribiribela, malo sam se nasalio. Nisam ti ja ovu temu nesto ozbiljno shvatio.
![]()
- McMoy
#533 Re: Zene nakon 25
Ono što u mnogim postovima "para uši" (oči) jesu nekakvi stereotipi i pokušaj dokazivanja "da sam upravu"
na osnovu 1 ili 2 primjera:
- "Ima tamo neka moja komšinica/poznanica, voda/mijenja mlađeg frajera/e."
Wow!!
Bio je i neki Nezir iz Ze, nemaš ga šta vidjeti, ali za opkladu pojede tepsiju baklave.
- "Muškarac od 30-35 godina je besposlen, mamin sin, sjedi kod kuće?"
Eto niti jedan muškarac se nije zaposlio do 30-e i čovjek se nije oženio jer jednostavno želi da proba svašta nešta.
- Žene kažu, "Neću da se udajem, hoću da se ostvarim na drugi način."
Poštujem. Svako ima pravo izbora.
Lično mislim da se žena može ostvariti i kao supruga i majka, a da istovremeno može i da radi. Pa pobogu, nije ovo
Afganistan pa da zaključavamo žene kad se udaju!
Inače, valjda to neko samostalno ostvarivanje podrazumijeva da se ormar napuni nekim (bes)potrebnim krpicama, kupi
kakav "najnoviji" smartphone i kakva Corsa ili Fabia na kredit?
- "Mijenja se društvo i uloge u društvu i odnosima M i Ž."
Ovo je priča koju su već prežvakali u mnogim savremenim društvima, a kod nas se pokušava uvesti na velika vrata.
Ko popuši foru popuši, čvrst muškarac to sebi neće dozvoliti. Svaka iole objektivna žena hoće muškarca.
Izuzev lezbejki, naravno.
Da ne duljim dalje. Možete se vi drage dame tješiti koliko vam volja, navoditi neke pojedinačne "svijetle" primjere,
pokazivati i dokazivati kako je na zapadu, kako se društvo mijenja.... ali Boga i/ili prirodu ne možete prevariti.
Wow!!
Bio je i neki Nezir iz Ze, nemaš ga šta vidjeti, ali za opkladu pojede tepsiju baklave.
Eto niti jedan muškarac se nije zaposlio do 30-e i čovjek se nije oženio jer jednostavno želi da proba svašta nešta.
Lično mislim da se žena može ostvariti i kao supruga i majka, a da istovremeno može i da radi. Pa pobogu, nije ovo
Inače, valjda to neko samostalno ostvarivanje podrazumijeva da se ormar napuni nekim (bes)potrebnim krpicama, kupi
Ovo je priča koju su već prežvakali u mnogim savremenim društvima, a kod nas se pokušava uvesti na velika vrata.
Ko popuši foru popuši, čvrst muškarac to sebi neće dozvoliti. Svaka iole objektivna žena hoće muškarca.
Izuzev lezbejki, naravno.
Da ne duljim dalje. Možete se vi drage dame tješiti koliko vam volja, navoditi neke pojedinačne "svijetle" primjere,
pokazivati i dokazivati kako je na zapadu, kako se društvo mijenja.... ali Boga i/ili prirodu ne možete prevariti.
-
Gabrielo
#534 Re: Zene nakon 25
Kad se utegnu i zabetoniraju lice za kluba vjeruj mi da nije lako.Tomahawk11 wrote: Doduseali znam razlikovati zenu od djevojcice...
-
Gabrielo
#535 Re: Zene nakon 25
Prepustam ti Tajmu ako ti meni ostavis Ciri._BataZiv_0809 wrote: Gabrielo, dobar si momak, ali ne diraj moju ciri, jel hoces:
![]()
![]()
![]()
P.S. Šala mala-za prijetnju
- klixoris
#536 Re: Zene nakon 25
Sve ti je to lancano... Zaglavis sa curicom a kasnije i ti postanes necija "curica", al' u zatvoruTomahawk11 wrote:@ćiribiribela, malo sam se nasalio. Nisam ti ja ovu temu nesto ozbiljno shvatio.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#537 Re: Zene nakon 25
saćetrijestćiribiribela wrote:26.Gabrielo wrote: A mozda joj je i 18 pa uziva.
- ćiribiribela
#538 Re: Zene nakon 25
Dobro je maloljetniče.Velkoski wrote:saćetrijestćiribiribela wrote:26.Gabrielo wrote: A mozda joj je i 18 pa uziva.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#539 Re: Zene nakon 25
šta ću... ne starim 
-
Gabrielo
#540 Re: Zene nakon 25
Kako ce biti maloljetnik? Nije se sa deset godina registrovo na forum. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#541 Re: Zene nakon 25
To je toMcMoy wrote:Ono što u mnogim postovima "para uši" (oči) jesu nekakvi stereotipi i pokušaj dokazivanja "da sam upravu"
Wow!!
Bio je i neki Nezir iz Ze, nemaš ga šta vidjeti, ali za opkladu pojede tepsiju baklave.![]()
Izuzev lezbejki, naravno.![]()
- klixoris
#542 Re: Zene nakon 25
Gotovo ti je, Ciri ! Sad ide propadanje, ko kauc ! Lagano federi izbijaju kroz postavućiribiribela wrote:
Dobro je maloljetniče.
Predlazem da se upucas, skratis si muke i umres dok jos imas vrijednost. Il zarobi Batu dok ga jos mozes nahvatati
Ima ona stara pjesma "Kuda idu izgubljene djevojke ?"... Pa idu negdje, daleko od javnosti, da umru... Presle 25, vakat mrijet
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#543 Re: Zene nakon 25
Trazi licnu, nema ti druge.Gabrielo wrote:Kad se utegnu i zabetoniraju lice za kluba vjeruj mi da nije lako.Tomahawk11 wrote: Doduseali znam razlikovati zenu od djevojcice...
- ćiribiribela
#544 Re: Zene nakon 25
Kupila sam štrik.klixoris wrote:Gotovo ti je, Ciri ! Sad ide propadanje, ko kauc ! Lagano federi izbijaju kroz postavućiribiribela wrote:
Dobro je maloljetniče.![]()
Predlazem da se upucas, skratis si muke i umres dok jos imas vrijednost. Il zarobi Batu dok ga jos mozes nahvatati
Ima ona stara pjesma "Kuda idu izgubljene djevojke ?"... Pa idu negdje, daleko od javnosti, da umru... Presle 25, vakat mrijet
- klixoris
#545 Re: Zene nakon 25
ćiribiribela wrote:Kupila sam štrik.klixoris wrote:Gotovo ti je, Ciri ! Sad ide propadanje, ko kauc ! Lagano federi izbijaju kroz postavućiribiribela wrote:
Dobro je maloljetniče.![]()
- McMoy
#546 Re: Zene nakon 25
Da dodam još jedan stereotip, mislim da ga je forumašica @Arii potencirala nekoliko puta:
- "Žene od 25 godina pristaju da budu sa onim od 35 samo zbog interesa, da bi ga materijalno iskorištavale,
traže skrbnika o njima i sl."
Žene pokušavaju iskorištavati i iskorištavaju muškarce bile one 10 godina mlađe ili 10 godina starije.
To vam je jednostavno u prirodi. Da nije tako onda ne biste ni potencirale to nekakvo iskorištavanje.
E, ako je već tako, onda bolje imati pilence koje ti cvrkuće, lijepo izgleda i iskorištava te, nego babuskaru koja drobi
i opet te iskorištava.
- "Žene od 25 godina pristaju da budu sa onim od 35 samo zbog interesa, da bi ga materijalno iskorištavale,
traže skrbnika o njima i sl."
Žene pokušavaju iskorištavati i iskorištavaju muškarce bile one 10 godina mlađe ili 10 godina starije.
To vam je jednostavno u prirodi. Da nije tako onda ne biste ni potencirale to nekakvo iskorištavanje.
E, ako je već tako, onda bolje imati pilence koje ti cvrkuće, lijepo izgleda i iskorištava te, nego babuskaru koja drobi
i opet te iskorištava.
-
vryzas
#547 Re: Zene nakon 25
Poplava extra kvalitetnih tema...muskarci nakon 25, 30, 40, 19, 28, 35... zene nakon 40, 24, 18, 37,19, 22, 33...brojevi na lotu nakon izvlacenja.

- klixoris
#548 Re: Zene nakon 25
Tombola !vryzas wrote:Poplava extra kvalitetnih tema...muskarci nakon 25, 30, 40, 19, 28, 35... zene nakon 40, 24, 18, 37,19, 22, 33...brojevi na lotu nakon izvlacenja.
-
vryzas
#549 Re: Zene nakon 25
Ma ja baklixoris wrote:Tombola !vryzas wrote:Poplava extra kvalitetnih tema...muskarci nakon 25, 30, 40, 19, 28, 35... zene nakon 40, 24, 18, 37,19, 22, 33...brojevi na lotu nakon izvlacenja.
- dobar osjecaj
#550 Re: Zene nakon 25
Nije tacno. Brak sam po sebi sputava vecinu mogucnosti da se razvijas i ostvarujes. U brak i svaku ozbiljnu vezu trebaju uci osobe koje su dovoljno istrazile vlastite mogucnosti i shvatile sta zele. Nije ostvarenost kupovina krpica, auta ili stana na kredit ili stotine albuma na FB s putovanja od Malija, preko Filipina do Argentine. Licno ostvarivanje je proces licnog, jedinstvenog razvoja i ucenja o sebi i za sebe. Ostvarujes se i dok se oslobadjas pritiska roditelja, sredine, nametnutih shvatanja i obaveza. Ostvarujes se dok ucis ko si ti zapravo, sta ti se zapravo svidja, kad stices svoj novac i mastas kako ces sebi priustiti nesto bez stege i osjecaja pritiska mozes li i zasto ces bas to priustiti dok drugi ljudi nemaju xzy...McMoy wrote: - Žene kažu, "Neću da se udajem, hoću da se ostvarim na drugi način."
Licno ostvarivanje je mnogo siri pojam i proces od svega na sto to insomnia78 & co u trenucima dosade mogu svesti.
Ostvarujes se i dok ucis da nije bitno sta drugi ljudi misle sta treba da radis nego sto ti znas i osjecas da treba da radis.
Zbog suvise razlicitih faktora, neimastine, svacijeg zadiranja u zivot pojedinaca ima zalosno premalo ljudi koji su u prilici da rade na sebi i da se ostvare i razviju u stabilne ljude koji znaju sta hoce i kako doci do toga.
Umjesto toga ima hrpa izgubljenih, nesretnih ljudi koji se lijepe kao krpelji za druge ljude da skupa unistavaju i sebe i sve oko sebe.
Svakome bi pozelila i preporucila da zivi punim plucima svoj zivot, da ne slini za zajednistvom i ne zuri u brak. I muskarcima i zenama jednako. Zivot je prelijep i nikad nije kasno da se pocnete "ostvarivati" udvoje i da spoznate sta stvarno znaci kad vam prijatelji govore "uzivaj dok si slobodan/na".