ROLAN GAROS 2015.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply

RG 2015. osvaja -

Poll ended at 17/06/2015 18:41

1. Novak Đoković (Srbija)
57
45%
2. Rodžer Federer (Švajcarska)
19
15%
3. Endi Marej (Velika Britanija)
3
2%
4. Tomaš Berdih (Češka)
0
No votes
5. Kei Nišikori (Japan)
2
2%
6. Rafael Nadal (Španija)
10
8%
7. Stanislas Vavrinka (Švajcarska)
15
12%
8. Serena Vilijams (USA)
3
2%
9. Marija Šarapova (Rus)
1
1%
10.Neko drugi
18
14%

Total votes: 128

KENJAC

#526 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by KENJAC »

Cinjenica je da je jedan od najarogantnijih sportista ! Svi sto imalo duze prate tenis znaju za njegove prepotentne izjave. Sad sto ljudi obicno pogledaju prvu stranicu novina i kazu "u jebo te opet Federer pobijedio" to je drugi par opanaka. Neki dan je takvu blamazu napravio zbog jednog selfija da je izgledalo da je u najmanju ruku teroristicki napad. Rijec gospodin i rijec Federer ni u jednom jeziku ne idu na istu stranicu. Sportski uspjesi na stranu !
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#527 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by konektovan »

Kenjac,ne kenjaj bre vise. :wink:
sizifinho

#528 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by sizifinho »

joj ovaj kenjač kenja na svakom podforumu o tenisu, muka mi više ulaziti i čitat normalne ljude zbog njeg... ko da ga Nole troši ccc

nego, šta bi s Kolšrajberom? Nisam gledao peti set, gledao dok je izjednačio na 2:2, mašina, i piše sad prekinuto... nastavlja se sutra ili?
Dr Baltazar

#529 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Dr Baltazar »

KENJAC wrote:Cinjenica je da je jedan od najarogantnijih sportista ! Svi sto imalo duze prate tenis znaju za njegove prepotentne izjave. Sad sto ljudi obicno pogledaju prvu stranicu novina i kazu "u jebo te opet Federer pobijedio" to je drugi par opanaka. Neki dan je takvu blamazu napravio zbog jednog selfija da je izgledalo da je u najmanju ruku teroristicki napad. Rijec gospodin i rijec Federer ni u jednom jeziku ne idu na istu stranicu. Sportski uspjesi na stranu !
Cijeli svijet suprotno misli, al neka... Vi ste uvijek u pravu. Ipak ste vi nebeski narod... Nisam još dao neki osvrt oko turnira, čekam da Nadal izbaci Djokovica pa da se smijem :D :lol:
KENJAC

#530 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by KENJAC »

Ops , javise se iskonski poznavaoci ! Oprostite !
sizifinho

#531 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by sizifinho »

KENJAC wrote:Ops , javise se iskonski poznavaoci ! Oprostite !
kenjas, cao
SSemir

#532 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by SSemir »

Kaligrafija wrote:Po cemu je nemjerljiv!? To sto je citav svijet ratovao i ginuo u dva Svjetska rata, a oni muda hladili... Eto ti samo jedan banalan primjer gdje smo doprinijeli civilizaciji... Kakva su sila bili u smislu kolonizacije...!? Nikakva! Sta jos!' Nista! Imaju sefove i satove i cokolade!? Civilizacijski nemjerljivo...lol...Sta su oni bili, papinska garda i sta jos...!? A ovo za sport si lupio kao Maksim po diviziji...Mozda u alpskom skijanju jedino...!
ne mogu da vjerujem kakvu glupost sam procitao. strahota
:run:
necko_hz

#533 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by necko_hz »

red evil wrote:Je li ovo tvoja stranica @for... mislim @necko? :D
Nije, ja sam samo 'volonter'. :mrgreen:
Blek Stena

#534 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Blek Stena »

sizifinho wrote:joj ovaj kenjač kenja na svakom podforumu o tenisu, muka mi više ulaziti i čitat normalne ljude zbog njeg... ko da ga Nole troši ccc

nego, šta bi s Kolšrajberom? Nisam gledao peti set, gledao dok je izjednačio na 2:2, mašina, i piše sad prekinuto... nastavlja se sutra ili?
igraju ispocetka. cesik :lol:
Mustang1

#535 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Mustang1 »

Moze te i mene napasti ali meni se cini da je Kenjac u pravu za Federera .. Ona izjava neki dan o selfiju je glupost zesca .. Pa jbt u fudbalu kad navijac uleti i oni zastitari ga fataju vecina fudbalera poleti da ga spasi od zastitara i Ronaldo i Messi su to radili a ovaj se buni sto se uslikao neko sa njim kao mogao ga je ubiti .. Koja glupost i sranje jbt
Blek Stena

#536 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Blek Stena »

Teniseri nemaju naviku da im neko tek tako prilazi pa mogu da razumijem da se Rodja na prvu malo ukakio. Sta zna covjek jel mozda kakav kenjac kreno na njega sa cakijom u ruci :D
elixiaboy

#537 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by elixiaboy »

Mustang1 wrote:Moze te i mene napasti ali meni se cini da je Kenjac u pravu za Federera .. Ona izjava neki dan o selfiju je glupost zesca .. Pa jbt u fudbalu kad navijac uleti i oni zastitari ga fataju vecina fudbalera poleti da ga spasi od zastitara i Ronaldo i Messi su to radili a ovaj se buni sto se uslikao neko sa njim kao mogao ga je ubiti .. Koja glupost i sranje jbt
Pitaj Moniku Seles sta ona misli o tome. Razmisli malo prije nego sto pises.
radostan dan

#538 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by radostan dan »

Image
zarko.filip

#539 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by zarko.filip »

CSKA wrote:Da docekamo i ovo,citav forum navija protiv Federera :D
Oni koji od vajkada ne menjaju klupske boje nece ih promeniti dok postoji svet.
Oni koji su celi zivot navijali za Federera navijace za njega i u petak jer je tenis pojedinacni sport(osim recimo DC ili Olimpijade).
Oni koji su navijali za Damira navijace za njega i u petak kao sto su navijali i pre i posle RG,
Oni koji ce u petak da menjaju klupske boje i avatare zbog Damira ili Federera to je vec deja vu.
Meni je bitno kao sto kaze jedna stara pesma "mi stojimo postojano kao..."
KENJAC

#540 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by KENJAC »

elixiaboy wrote:
Mustang1 wrote:Moze te i mene napasti ali meni se cini da je Kenjac u pravu za Federera .. Ona izjava neki dan o selfiju je glupost zesca .. Pa jbt u fudbalu kad navijac uleti i oni zastitari ga fataju vecina fudbalera poleti da ga spasi od zastitara i Ronaldo i Messi su to radili a ovaj se buni sto se uslikao neko sa njim kao mogao ga je ubiti .. Koja glupost i sranje jbt
Pitaj Moniku Seles sta ona misli o tome. Razmisli malo prije nego sto pises.
Prvo , nisi vidio komplet scenu nego se javljas onako po inerciji. Drugo djecak koji je napravio selfi prosao je pored dvojice momaka iz obezbjedjenja i uz njihovu dozvolu , a vjerovatno dozvolu i nekog vise rangiranog je usao u teren. U svim mogucim sportovima idodje ponekad do kontakta izmedju navijaca i njihovih idola a niko ne pravi ovoliki problem. Seles je izuzetak a ne pravilo. Trece ovo mu uopste nije prvi ovakav gest. Cetvrto , zbog cega rijeci " nebeski narod , vi , kenjas ..." Na jednoj temi o tenisu ?
zarko.filip

#541 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by zarko.filip »

KENJAC wrote:Cinjenica je da je jedan od najarogantnijih sportista ! Svi sto imalo duze prate tenis znaju za njegove prepotentne izjave. Sad sto ljudi obicno pogledaju prvu stranicu novina i kazu "u jebo te opet Federer pobijedio" to je drugi par opanaka. Neki dan je takvu blamazu napravio zbog jednog selfija da je izgledalo da je u najmanju ruku teroristicki napad. Rijec gospodin i rijec Federer ni u jednom jeziku ne idu na istu stranicu. Sportski uspjesi na stranu !
Ja se tebi fakat divim odakle ti vise snaga da objasnjavas neke proste cindbenike. :D
Kaligrafija

#542 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Kaligrafija »

SSemir wrote:
Kaligrafija wrote:Po cemu je nemjerljiv!? To sto je citav svijet ratovao i ginuo u dva Svjetska rata, a oni muda hladili... Eto ti samo jedan banalan primjer gdje smo doprinijeli civilizaciji... Kakva su sila bili u smislu kolonizacije...!? Nikakva! Sta jos!' Nista! Imaju sefove i satove i cokolade!? Civilizacijski nemjerljivo...lol...Sta su oni bili, papinska garda i sta jos...!? A ovo za sport si lupio kao Maksim po diviziji...Mozda u alpskom skijanju jedino...!
ne mogu da vjerujem kakvu glupost sam procitao. strahota
:run:

Kad radis quote posta , ufati i onaj kome je odgovreno, jer ovako gubi smisao...a druga stvar, daj nam nesto konkretno cime su to Svajcarci zaduzili covjecanstvo, osim "svajcarcima"...!? Sta ih to cini sportskom velesilom ili kakvu to slavnu istoriju nose!? Otvori tri nove teme da nebi zachatavali ovu! Slavna istorija Svicarske, kad nisu bili kolonija, grofovija, vazali :D , druga ,sportski uspjesi Svicarske u odnosu na BiH, Srbiju, Hrvatsku, ex YU... I treca cime su zaduzili covjecanstvo!! Haj please, pa da pisemo! :D
KENJAC

#543 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by KENJAC »

zarko.filip wrote:
Ja se tebi fakat divim odakle ti vise snaga da objasnjavas neke proste cindbenike. :D
Uzeo sam na sebe odgovornost prosvetitelja ! :-D :-D :-D
zarko.filip

#544 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by zarko.filip »

KENJAC wrote:
zarko.filip wrote:
Uzeo sam na sebe odgovornost prosvetitelja ! :-D :-D :-D
Tezak je to i dugotrpan put.Nego okrenu Ana mec.Svaka joj cast.
KENJAC

#545 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by KENJAC »

Zenski tenis me interesuje samo ono prilikom servisa , kad se suknjica nestasno uzdigne.
Leopold_IV

#546 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

Pitaj Monicu Seles sta misli o ovakvon selfiju.
Vec u 3 navrata, na Chatrieru ulaze ljudi lakse nego negdje u tramvaj.
Ne ide to tako u vrhunskom sportu.
Mogao je to umjesto klinca biti Kenjac s nozem, vudu lutkicom....
Da je tako kao što kazes, ne bi covjek sigurno imao armiju navijaca koja ga cijeni. Još uvijek na njegove treninge dolazi više ljudi nego većini igrača na mečeve. Zasto? Vjerojatno da bi uzivali u aroganciji jelte?
Leopold_IV

#547 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

P.s tek vidjehh da je još neko pisao o Monici Seles, jbga i meni pala na pamet a nisam vidio na mob post ispod pa se ponavljamo.
zarko.filip

#548 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by zarko.filip »

Dr Baltazar wrote:
Cijeli svijet suprotno misli, al neka... Vi ste uvijek u pravu. Ipak ste vi nebeski narod... Nisam još dao neki osvrt oko turnira, čekam da Nadal izbaci Djokovica pa da se smijem :D :lol:
A ako slucajno Novak dobije Nadala onda moras cekati da ga dobije Marej ili neko drugi u SF pa ako ti i tada propadne cekanje onda moras cekati na Federera/Damira u finalu.I tako sve dok Novak igra a to je dugo,dogo,....Kao cekajuci Godoa. :D
Mustang1

#549 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Mustang1 »

A jest mogao ga je mali zatuc selfi stapom :D Njega da hoce nego napasti napao bi ga taman da ga roboti cuvaju :D
cvrčak_na_hedonizmu

#550 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

zarko.filip wrote: "mi stojimo postojano kao..."
Kosovo ?

:D
Post Reply