Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fallen Angels wrote:P.S. Bio bih sretan kad bi mi neka djevojka u inbox objasnila detaljno kako je izgledao prvi sex. Precizniji da budem, zelim znat kako se tad djevojka osjeca. Kroz sta prolazi, sta joj se desava dole, svaki detalj please.... Ovo me vec neko vrijeme grize
...meni se pak samo prohtjelo...sex na haubi...prvo pusenje kurca( da prostis) pa se doticni pozabavio probijanjem himena...
...a filing sex ko sex nist specijalno...nisam se osjecala posebnom nakon toga aman sad kao to neki dozivljaj jebote koji ostavlja trag...
...mora da sam bila prostitutka u proslom zivotu jer i u snovima imam svoje redovne musterije...tako da su mi vazda gusti te zadovoljstine...aleluja...nisam od onih koji boje uspomene i rado ih se sjecaju...
fin dozivljaj... ali zasto nije posebno hem prvi put, hem sex na haubi?
jeli auto bilo iz njemacke?
btw. idemo u off jer nije tema prvi sex nego varanje... jedino ako nisi tad imala drugog momka.
...pa lika grize jebote, kopka ga...nevezano za temu je i postavio upit...
...ja i varanje nikad... jer bi tada varala samo sebe, a to nije lijepo...nazor nist i ne umijem...pa nema to mene neke posebnosti samo zato sto je nesto prvi put...da je ne znam ni ja sta u pitanju...svaki put upijam iznova sve...
Jesmo mi ljudi cudan rod, muskarca zanima kroz sta psihicki i fizicki djevojka/zena prolazi prilikom prvog spolnog odnosa, odmah je naguzenko ili zeli svoj kurac zamijenit pickom
A i previse se otislo off-road, zato sam trazio inbox da ne pokvarimo carolije varanja. Dzaba bilo govorit izgleda
Nisam i neću dok sam braku. Dao sam obećanje pred matičarom, svjesno i ni od koga nagovaran, i neću to da prekršim. Jedan kratak užitak nije vrijedan da mi se sruši ono što već imam i čini me sretnim.
Ali dok sam bio u vezama, dešavalo se. Jednu djevojku sam prevario odmah na početku veze. Godinama sam je ganjao i kad sam je dobio - prevarim je. E onda nastade pakao razmišljanja - šta ako sazna, evo saznala je, uh dobro nije saznala, šta ako ovaj jaran ispriča slučajno u neznanju....
prog321 wrote:Pa logično je kad prevariš da se pohvališ jaranima.
Čitava kafana ti tapše po leđima.
Ja vala nisam nikad.
Još se pravim blesav kad me uhvate pa se vadim kako mi je samo prijateljica i da su pogrešno razumjeli.
Zatim se smijemo kad joj se moji prijatelji uzaludno nabacuju.
Jednom sam bio u tajnoj vezi. Takve su mi najslađe.
Obavezno smo sjedili u društvu na različitoj strani stola.
I odem kod druga, kad on otvori Facebook, i sav uzbuđen mi govori - Vidi ko mi je odgovorio na zahtjev ... kad ona ... a drug otvara slike, miluje po njima kursorom i samo uzdiše, pati ... ja šutim, nemam duše da mu pokvarim snove.
Nisam nikad ni bio u prilici da prevarim, pa tako sa trenutnog staništa sigurno i ne bih. Eh, sad, kad bih došao u takvu situaciju teško je reći, možda bih i popustio. Mada, sigurno bih kasnije priznao i ne bih očekivao oprost.
klasicna greska. muskarci su nepazljiva bica...
Nisam ja ništa pričao, nego njih dvojica su bili na istom derneku. Ćoravi nisu da ne vide, gluhi nisu da ne čuju, glupi nisu da ne skontaju.
I ujutro krećemo kući, ja za volan, kad će ovaj jedan nakon prvih 10 minuta šutnje, sasvim ozbiljno "ti nisi normalan! Jebo me svak' ako jesi". I više nikada ništa nije rekao po tom pitanju. Drugi je već uveliko spavao jer se cijelu noć družio s flašom votke. Eh on već je bio potencijalni problem jer na njega je alkohol djelovao da priča istinu tako da je najgore što ti se moglo desiti da mu se povjeriš - ni sam nije svjestan koliko je svađa i tuča izazvao. I hajde ti budi miran...
klasicna greska. muskarci su nepazljiva bica...
Nisam ja ništa pričao, nego njih dvojica su bili na istom derneku. Ćoravi nisu da ne vide, gluhi nisu da ne čuju, glupi nisu da ne skontaju.
I ujutro krećemo kući, ja za volan, kad će ovaj jedan nakon prvih 10 minuta šutnje, sasvim ozbiljno "ti nisi normalan! Jebo me svak' ako jesi". I više nikada ništa nije rekao po tom pitanju. Drugi je već uveliko spavao jer se cijelu noć družio s flašom votke. Eh on već je bio potencijalni problem jer na njega je alkohol djelovao da priča istinu tako da je najgore što ti se moglo desiti da mu se povjeriš - ni sam nije svjestan koliko je svađa i tuča izazvao. I hajde ti budi miran...
Jbg sam je kriv svako ko se pohvali, suti ba i guzi