Ostaviti brak radi druge osobe?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Matzan

#526 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Matzan »

pakica_ wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
pakica_ wrote: nit je gledam nit je slusam, pa ne znam na sta mislis :D
a miris muskarca- :thumbup:
rrrrrrrrrrr :izet: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ni ja, ali znam za spot :D

P.S. WD 40 uvijek pri ruci :D
cao, cao, moze kafa i na ovoj temi, a ostali nek' razgaze, da ja to malo poblize ispitam i iznjusim :lol: :lol:

Hajde @_BataZiv_0809, nek ti je sa srećom!
pakica_

#527 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by pakica_ »

Matzan wrote:

ma neka te, moram se malo zaebavat' :P
Matzan

#528 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Matzan »

pakica_ wrote:
Matzan wrote:

ma neka te, moram se malo zaebavat' :P

Mislim, fin je Bata momak, ali ipak žao mi da propustiš druge sjajne prilike... :oops:
pakica_

#529 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by pakica_ »

nemoj da lajem :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#530 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

Ma jel' to tako :twisted:
sha_ba

#531 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by sha_ba »

_BataZiv_0809 wrote:Ma jel' to tako :twisted:
nema veze, nacemo i tebi nesto :mrgreen: :lol: :lol:
Njanjavi

#532 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Njanjavi »

I tako, jestel se nachatali, ocejfili par stranica, udomili se dabogda vechjednom :D
ho oponopono

#533 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

soraja27 wrote:Hvala na ponudi ali sam završila sa muškim rodom za sad. Njega sam stavila u fokus i nisam uradila ništa za sebe u zadnjih 15 godina života i to ću sad promijenit.

...u cemu je tvoj problem svega ti da ne gledam u djevdjir bezze ?! :pusi2:
ho oponopono

#534 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

Matzan wrote:
sha_ba wrote:i ovdje sve neUrozno :izet: :lol: :lol: :lol:
Mora biti kad ga godinama nije vidjela. :lol:

...idi setaj kozicu pobogu, mani se mene! :pusi2:
Njanjavi

#535 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Njanjavi »

:lol:
ho oponopono

#536 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

soraja27 wrote:Meni se upravo dešava situacija. U braku smo 15 godina (meni je 36 njemu 33), znači pravo smo se mladi uzeli. Nisam ni znala da je nesretan dok nije nju upoznao i zaljubio se i sad kod mene ništa ne valja. Ona fol, nemoj, riješi ti to sa svojojm ženom" kao neće ona njega dok mu sad nije postavila ultimatum: ona ili ja. Njoj je 27. Ja sam pogubljena, bili smo ok, bilo je teških momenata, ali ko ih nema, čitav život smo se borili za egzistenciju što jest-jest, bilo je jebeno ali smo zajedno to iznijeli. Jela sam govna, zajedno sa njim. Srećom nemamo djece ali svejedno, ova agonija i bol zbog razdvajanja je užasna. Ne mogu da vjerujem kako se od supružnika, prijatelja, poslovnih partnera pretvorismo začas u strance. I ta cura, pa zar je nije karme strah?
...velim ja treba izbaciti onaj dio dok vas smrt ne rastavi...

...alo zeno, trzni se bolan...sta se tu izjedas bespotrebno da odapnes papke ne vrijedi, krepaj budalo!

...sorry nist licno, ali svaki odnos je ziv i nema garancije nikad nizasto, neka traje dok je obostrano u suprotnom budi srecna sto ne tracite vise nazor vrijeme jedno drugome, jebiga tako stvari stoje, tako je moglo biti i obratno pa bi nam doticni kukao kako su djeve kurve bla bla...sta mu uradi...

...formule recepta nema, ako ste podobni i pricinjavate jedno drugome zadovoljstvo, ma da gori nebo vi ste zajedno jer uprkos cinjenici koliko vas raspizdi vi ne zelite nekoga drugoga u protivnom ...djena, pa pa pa nek handri mamu svoju vala ako hoce kad su nezdravi odnosi u pitanju...neumjesno je raditi drugacije! :pusi2:
Ramzess Veliki

#537 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

Matzan wrote:Hajd' što su ove žene navalile na jadnog čovjeka, nego im i muški podršku daju!?

Ne vidim šta ovdje nije jasno, uhvatila ga starija koka na pragu punoljetstva, pokvarila mu mladalačke snove (u moje doba
se sa 18 još klikera igralo :D ), sad čovjek sazrio i vidi da mu fali jedan dio života.

A, eno i gospođa kaže da se osjeća još uvijek mladom i punom energije i da će se posvetiti sebi.

Život ide dalje....
A jesu ovi zaćatali pa moram ići četiri lista unatrag ... :shock:

OT: Ovdje niko ne primijeti ... pa tu razliku u godinama ... ne ide to. Ne može žena biti starija od muškarca, još on tako mlad bio ... jasno da nije uspio sazrijeti, naći sebe, izgraditi ličnost. Njemu je brak svo vrijeme bio zatvor u kojem se nije mogao ispoljiti i postati zrela osoba. Ovo je situacija kad dečko uđe u brak radi zaljubljenosti zbog seksa (dvadesete su godine kad se razmišlja donjom glavom), a to svakako jednom izlapi. I sad kad je dohvatio tridesete, vidi da to nije to ... i nije. Njemu treba mlađa, njoj stariji muškarac koji će joj biti oslonac, ne obratno. Obratno - ne ide.
Matzan

#538 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:
Matzan wrote:
sha_ba wrote:i ovdje sve neUrozno :izet: :lol: :lol: :lol:
Mora biti kad ga godinama nije vidjela. :lol:

...idi setaj kozicu pobogu, mani se mene! :pusi2:
Ako nemaš pare za vibrator, kupi makar dildo.
Bićeš manje neurozna i lakše ćeš podnositi frustracije. :gunjastajl:
prog321

#539 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by prog321 »

Sa 18 njemu tek pocele stidne dlake rasti, a ona je do 21 najmanje imala 5 godina seksualnog iskustva. :-D
ho oponopono

#540 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

...jadna majko jado u alcatrazu bio pfff :pisnula: i :pisnuo:
ho oponopono

#541 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by ho oponopono »

...alo matzane ...ja zivcana po habitusu, nema te kite koja bi ublazila moje nerve, mogu biti samo gora vjeruj, tako da nema potrebe da mi potenciras tu spiku, samo me srkletis pobogu... :pusi2:
Matzan

#542 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Matzan »

prog321 wrote:Sa 18 njemu tek pocele stidne dlake rasti, a ona je do 21 najmanje imala 5 godina seksualnog iskustva. :-D
:thumbup: :lol: :lol:
arslanbey

#543 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by arslanbey »

Ramzess Veliki wrote:
Matzan wrote:Hajd' što su ove žene navalile na jadnog čovjeka, nego im i muški podršku daju!?

Ne vidim šta ovdje nije jasno, uhvatila ga starija koka na pragu punoljetstva, pokvarila mu mladalačke snove (u moje doba
se sa 18 još klikera igralo :D ), sad čovjek sazrio i vidi da mu fali jedan dio života.

A, eno i gospođa kaže da se osjeća još uvijek mladom i punom energije i da će se posvetiti sebi.

Život ide dalje....

OT: Ovdje niko ne primijeti ... pa tu razliku u godinama ... ne ide to. Ne može žena biti starija od muškarca, još on tako mlad bio ... jasno da nije uspio sazrijeti, naći sebe, izgraditi ličnost. Njemu je brak svo vrijeme bio zatvor u kojem se nije mogao ispoljiti i postati zrela osoba. Ovo je situacija kad dečko uđe u brak radi zaljubljenosti zbog seksa (dvadesete su godine kad se razmišlja donjom glavom), a to svakako jednom izlapi. I sad kad je dohvatio tridesete, vidi da to nije to ... i nije. Njemu treba mlađa, njoj stariji muškarac koji će joj biti oslonac, ne obratno. Obratno - ne ide.
Ajde i nekako ,ali kako onda drugi brakovi a ima ih masa,gdje zensko starije uspijevaju?

moja tetka je starija 7 godina! da,7!! eno ih danas,sretni,i mogu reci da je ona ta koja ima prednost u vezi,ono kritikuje ga sto se udebljao itd...:D
Matzan

#544 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Matzan »

Ramzess Veliki wrote:

Život ide dalje....

:thumbup: Bravo!
Ramzess Veliki

#545 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ramzess Veliki »

arslanbey wrote: Ajde i nekako ,ali kako onda drugi brakovi a ima ih masa,gdje zensko starije uspijevaju?

moja tetka je starija 7 godina! da,7!! eno ih danas,sretni,i mogu reci da je ona ta koja ima prednost u vezi,ono kritikuje ga sto se udebljao itd...:D
Skuha mu, opere gaće, i ne prigovara ako ima neku za vanbračne aktivnosti dok se vraća kući i plaća račune.
prog321

#546 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by prog321 »

Arslan baca lovacke price cini mi se.
Prvo mu je nana spavala sa citavom mjesnom zajednicom i poslije 6 pokusaja sretno se udala.
I sad mu tetka nasla 7 godina mladjeg djecaka da handri. Tip kao da cita sve fabule i basne iz feministicke enciklopedije. :-D
arslanbey

#547 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by arslanbey »

Ramzess Veliki wrote:
arslanbey wrote: Ajde i nekako ,ali kako onda drugi brakovi a ima ih masa,gdje zensko starije uspijevaju?

Skuha mu, opere gaće, i ne prigovara ako ima neku za vanbračne aktivnosti dok se vraća kući i plaća račune.
Apsolutno netacno,prije bi ona to cini mi se :D a Kuha mu al da vidis ,on Kasnije rasklanja itd
arslanbey

#548 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by arslanbey »

prog321 wrote:Arslan baca lovacke price cini mi se.
Prvo mu je nana spavala sa citavom mjesnom zajednicom i poslije 6 pokusaja sretno se udala.
I sad mu tetka nasla 7 godina mladjeg djecaka da handri. Tip kao da cita sve fabule i basne iz feministicke enciklopedije. :-D
Tako je Allahami ,,tetka ostala udovica bez djece i udala se odmah nakon rata,prvi muz poginuo...ovaj s kojim se udala je mladji 7 god i momak bio,imaju kcerke 2 Sad
prog321

#549 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by prog321 »

Pa ti si okruzen jakim zenama. I ne cudi me sto nemas izrazenu muskost .

Kad tad ce mladi junac da sazrije u odraslog autoriteta koji ce pozeliti mladu piletinu. Vrijeme radi za njega. :-D
arslanbey

#550 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by arslanbey »

prog321 wrote:Pa ti si okruzen jakim zenama. I ne cudi me sto nemas izrazenu muskost .

Kad tad ce mladi junac da sazrije u odraslog autoriteta koji ce pozeliti mladu piletinu. Vrijeme radi za njega. :-D
Ne Znam po cemu su Jake? A ne vjerujem nije ni on vise mlad .pa 20 god su vec u braku...on 40 .ona 47
Post Reply