soraja27 wrote:Meni se upravo dešava situacija. U braku smo 15 godina (meni je 36 njemu 33), znači pravo smo se mladi uzeli. Nisam ni znala da je nesretan dok nije nju upoznao i zaljubio se i sad kod mene ništa ne valja. Ona fol, nemoj, riješi ti to sa svojojm ženom" kao neće ona njega dok mu sad nije postavila ultimatum: ona ili ja. Njoj je 27. Ja sam pogubljena, bili smo ok, bilo je teških momenata, ali ko ih nema, čitav život smo se borili za egzistenciju što jest-jest, bilo je jebeno ali smo zajedno to iznijeli. Jela sam govna, zajedno sa njim. Srećom nemamo djece ali svejedno, ova agonija i bol zbog razdvajanja je užasna. Ne mogu da vjerujem kako se od supružnika, prijatelja, poslovnih partnera pretvorismo začas u strance. I ta cura, pa zar je nije karme strah?
...velim ja treba izbaciti onaj dio dok vas smrt ne rastavi...
...alo zeno, trzni se bolan...sta se tu izjedas bespotrebno da odapnes papke ne vrijedi, krepaj budalo!
...sorry nist licno, ali svaki odnos je ziv i nema garancije nikad nizasto, neka traje dok je obostrano u suprotnom budi srecna sto ne tracite vise nazor vrijeme jedno drugome, jebiga tako stvari stoje, tako je moglo biti i obratno pa bi nam doticni kukao kako su djeve kurve bla bla...sta mu uradi...
...formule recepta nema, ako ste podobni i pricinjavate jedno drugome zadovoljstvo, ma da gori nebo vi ste zajedno jer uprkos cinjenici koliko vas raspizdi vi ne zelite nekoga drugoga u protivnom ...djena, pa pa pa nek handri mamu svoju vala ako hoce kad su nezdravi odnosi u pitanju...neumjesno je raditi drugacije!