Ljetovanje 2015

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HAVANA

#526 Re: Ljetovanje 2015

Post by HAVANA »

supercali wrote:Pozdrav iz tokija

Libo te taki,zisgu japanke.
sumirprimus

#527 Re: Ljetovanje 2015

Post by sumirprimus »

HAVANA wrote:
supercali wrote:Pozdrav iz tokija

Libo te taki,zisgu japanke.
Ja a koji broj?
began

#528 Re: Ljetovanje 2015

Post by began »

Gdje ostavit kola u neumu raja idem za vikend dajte neku povoljnu lokaciju :zjev:
Walther

#529 Re: Ljetovanje 2015

Post by Walther »

began wrote:Gdje ostavit kola u neumu raja idem za vikend dajte neku povoljnu lokaciju :zjev:
Ako koga zanima... Krk (Punat) 0 bodova osim ako se je u igri obitelja sa manjom djecom.... Onda 3 boda ...
Plaza krcata (djeca+starc), sve osim FKK dijela koji je put jezeva....
Cijene paprene (aparatmani oko 100€, kuglica slab eur, pizza oko 7, riba preko 30)....
Nocnog zivota nema (jedan prazan nocni klub sa dvije go-go plesacice)

Znaci ili produzis do Baske ili se vratis kuci :D
zippoo87

#530 Re: Ljetovanje 2015

Post by zippoo87 »

azurna_obala wrote:Narode, da li je isplativije organizovati sam sebi putovanje, booking, avionske karte/takse...ili preko agencije? Dosad sam išla preko agencije, a nešto mi nesigurno da se sama upuštam u ovu avanturu da to učinim bez agencije :-)
isplaniraj,pa zovi da ti se pridruzim...da ni ti ni ja ne idemo sami :P
siimee

#531 Re: Ljetovanje 2015

Post by siimee »

Pryda wrote:
siimee wrote:
jazzer wrote:Je l iko bio u Zenitu, Neum? I kako je uopste ljetovati u Neumu? Ono, zena, dijete..

Zakasnio sam za neke druge opcije pa mi je izgleda samo ta ostala. A nisam nikada ljetovao tamo.

Pa da l' da to zaobidjem ili...?
Pa sve ovisi na šta si navikao sa ženom i djetetom. Ako je manje dijete, mislim da bi vam moglo odgovarati, ali opet sve zavisi od očekivanja.

Svakako grad umire u 11 navečer (bukvalno nema nikoga na ulici), pa ne znam je li to dobra ili loša stvar za tvoju situaciju.

Hotel Zenit je malo dalje od "plaže" gdje sam ja bio (mada nemaš nijednu plažu kako treba da naglasim), ali nije loš hotel, imaš sve osnovno i nije prljavo što je najbitnije.

Mislio sam da se Neum promjenio na bolje, ali sam neki dan bio uvjeren u suprotno. Finale Lige Prvaka bilo, niko ne gleda, jedva našao neki TV da pratim tekmu (toliko je loše).

Moj savjet sa ženom i djetetom, lične karte i pravac Herceg-Novi ili neki takav gradić u koji je prefino otići sa familijom (osim ako dijete nema dokumente pa ste prinuđeni Svitavom).
Ovo boldirano promasaj teski. Neum tokom sezone predobar sto se tice nocnog zivota (ako se tako moze nazvati), puno omladine po plazama itd.. Ne moze u maju biti, ko ide u maju na more i to jos da gleda ligu prvaka :S

Ja ne znam u kojoj si ti državi u Neumu bio, ali ja znam da u posljednjih 6 godina sam bio jedno 5 puta u jeku sezone i da je bilo odron odrona što se tiče "noćnog života".
azurna_obala

#532 Re: Ljetovanje 2015

Post by azurna_obala »

zippoo87 wrote:
azurna_obala wrote:Narode, da li je isplativije organizovati sam sebi putovanje, booking, avionske karte/takse...ili preko agencije? Dosad sam išla preko agencije, a nešto mi nesigurno da se sama upuštam u ovu avanturu da to učinim bez agencije :-)

awww koji si ti džentlmen :oops: :izet:
zippoo87

#533 Re: Ljetovanje 2015

Post by zippoo87 »

azurna_obala wrote:
zippoo87 wrote:

awww koji si ti džentlmen :oops: :izet:
nemas pojma...vodim te gdje god TI hoces :P
supercali

#534 Re: Ljetovanje 2015

Post by supercali »

Dobro jutro :)
sumirprimus

#535 Re: Ljetovanje 2015

Post by sumirprimus »

Dzezeri.....
Moze ide..
:)
sumirprimus

#536 Re: Ljetovanje 2015

Post by sumirprimus »

Po meni problem neuma za porodice sdjecom je sto je sve u brdu,gor dol,slomi, onda pitanje plaze,s djecom neprakticno na one ploce ici, ulazak i izlazak iz vode,plaza je premala da sve primi, onda pitanje hlada,pitanje nabavke -marketi su gor na vrhu....
Nocni zivot manje vise prosetas zmrzlina,pizza,pisat pa spavat....
SSemir

#537 Re: Ljetovanje 2015

Post by SSemir »

Pryda wrote:
siimee wrote:
jazzer wrote:Je l iko bio u Zenitu, Neum? I kako je uopste ljetovati u Neumu? Ono, zena, dijete..

Zakasnio sam za neke druge opcije pa mi je izgleda samo ta ostala. A nisam nikada ljetovao tamo.

Pa da l' da to zaobidjem ili...?
Pa sve ovisi na šta si navikao sa ženom i djetetom. Ako je manje dijete, mislim da bi vam moglo odgovarati, ali opet sve zavisi od očekivanja.

Svakako grad umire u 11 navečer (bukvalno nema nikoga na ulici), pa ne znam je li to dobra ili loša stvar za tvoju situaciju.

Hotel Zenit je malo dalje od "plaže" gdje sam ja bio (mada nemaš nijednu plažu kako treba da naglasim), ali nije loš hotel, imaš sve osnovno i nije prljavo što je najbitnije.

Mislio sam da se Neum promjenio na bolje, ali sam neki dan bio uvjeren u suprotno. Finale Lige Prvaka bilo, niko ne gleda, jedva našao neki TV da pratim tekmu (toliko je loše).

Moj savjet sa ženom i djetetom, lične karte i pravac Herceg-Novi ili neki takav gradić u koji je prefino otići sa familijom (osim ako dijete nema dokumente pa ste prinuđeni Svitavom).
Ovo boldirano promasaj teski. Neum tokom sezone predobar sto se tice nocnog zivota (ako se tako moze nazvati), puno omladine po plazama itd.. Ne moze u maju biti, ko ide u maju na more i to jos da gleda ligu prvaka :S
hahaha predobar. prinudjen si da budes na plazi jer se svi kafici u 11 zatvaraju, a poslije 12 policija rastjeruje sa plaze. mene ulovili u 2 na ulici, i prisla mi tri policajca da me ispituju sta radim u ta doba na ulici :lol: legitimisali me, ispitali sve o meni kao da sam ubio nekoga :lol:

znaci, ibiza je mala maca sa nocnim zivotom :D
SSemir

#538 Re: Ljetovanje 2015

Post by SSemir »

emigrazione wrote:
Raigor Stonehoof wrote:https://app.box.com/s/o6gttkn8e5bohupqt704v0howxynaxsw

Makarska prije 2 min :)
Zuta kuca, pogled moje mladosti...ovdje ko ga nije meto i tamo kod svjetionika nije ni bio na moru...
tako i ja razmisljam. samo sto sam ja u grupi onih koji to nisu odradili :| jesam smotan jbt
began

#539 Re: Ljetovanje 2015

Post by began »

@Walther jesi mi pomogo po pitanju parkinga u Neumu :-)
saiks

#540 Re: Ljetovanje 2015

Post by saiks »

Je li te uhvatila bura danas,gledam danas kako spasavaju pedalinu camcima,odnese je prema Bracu,a ljudi na njoj.
Raigor Stonehoof

#541 Re: Ljetovanje 2015

Post by Raigor Stonehoof »

saiks wrote:

Je li te uhvatila bura danas,gledam danas kako spasavaju pedalinu camcima,odnese je prema Bracu,a ljudi na njoj.
Uspio sam se okupat par puta prije nego je zapuhalo. Steta dan propade, valjda bude ljepse sutra. Nisam vidio pedalinu al sam vidio makar 10 duseka kako lete :lol:
Nisrin

#542 Re: Ljetovanje 2015

Post by Nisrin »

Raigor Stonehoof wrote:
Uspio sam se okupat par puta prije nego je zapuhalo. Steta dan propade, valjda bude ljepse sutra. Nisam vidio pedalinu al sam vidio makar 10 duseka kako lete :lol:
Kakva je voda, je li se more rashladilo??? :D
Raigor Stonehoof

#543 Re: Ljetovanje 2015

Ne znam, al sumnjam, evo sad je vedro. Javim sutra :)
SmoLe

#544 Re: Ljetovanje 2015

Post by SmoLe »

Koji je po vama najbolji grad u CG.
Prošle godine sam bio u Ulcinju i svidjelo mi se pravo, velik grad, ima se kuda prošetati...
Zanima me ima li šta bolje od Ulcinja, noćni život gdje je najbolji, plaže..?
Raigor Stonehoof

#545 Re: Ljetovanje 2015

Ako trazis plaze - nigdje. Plaze u CG su govnjive.

Ako trazis nocni zivot, valjda znas da ti je Budva jedina opcija :)
matsuda

#546 Re: Ljetovanje 2015

Post by matsuda »

Ima li sta lokalno za nas koji ne mogu spojiti vise od par dana slobodno tokom ljeta? :D

Cuo sam za Ribicu u Vitezu, kazu da je na nivou Termi. Je li neko bio, iskustva?
MMM1977

#547 Re: Ljetovanje 2015

Post by MMM1977 »

matsuda wrote:Ima li sta lokalno za nas koji ne mogu spojiti vise od par dana slobodno tokom ljeta? :D

Cuo sam za Ribicu u Vitezu, kazu da je na nivou Termi. Je li neko bio, iskustva?
Nije lose ali meni je za tu varijantu bolja Fojnica.
matsuda

#548 Re: Ljetovanje 2015

Post by matsuda »

MMM1977 wrote:
matsuda wrote:Ima li sta lokalno za nas koji ne mogu spojiti vise od par dana slobodno tokom ljeta? :D

Nije lose ali meni je za tu varijantu bolja Fojnica.

U Fojnicu ne idem vise ni za zivu glavu. Vozim vec 4 godine, do sada dobio jednu kaznu za parkiranje i 4 puta me uslikao radar. Pogodi gdje? U Fojnici!
Ne znam gdje me je uslikao i kako, sjecam se da ima zona sa skolom i tu sam vozio 40kmh, a na ostalim pravcima nisam prelazio 60-65kmh (jer inace nikada ne vozim brze, auto mi nije jurilica, odgovoran sam vozac, a i ako klima radi to nije bas najbolje iskustvo).
Helem, jednom u povratku vidim kerove U GRMLJU. Da ponovim, U JEBENOM GRMLJU sa radarom i 'slikaju'.

Dodjes im na noge, potrosis, a ono bi da me jos jebe i kaznama. Neka hvala, radije cu se zalijevati iz dzezve.
ElRe

#549 Re: Ljetovanje 2015

Post by ElRe »

SmoLe wrote:Koji je po vama najbolji grad u CG.
Prošle godine sam bio u Ulcinju i svidjelo mi se pravo, velik grad, ima se kuda prošetati...
Zanima me ima li šta bolje od Ulcinja, noćni život gdje je najbolji, plaže..?
Ako imas auto, Tivat i to plaže Luštica, Kalardovo, Plavi Horizonti, Almara beach pa ne moras da si uvijek na istom mjestu.

Zabava Platinum club Porto Montenegro, Maximus Kotor, Prova Tivat.

Ako ides autobusom, ostaju ti Ulcinj, Petrovac, Budva.

Inace, Ulcinj/Donji Štoj, ima najvise plaza sa plaom zastavicom na CG primoriju.
Filter

#550 Re: Ljetovanje 2015

Post by Filter »

ode peljesac u mp3 :roll: svakih 15-20 godina dobro izgori
Post Reply