supercali wrote:Pozdrav iz tokija
Libo te taki,zisgu japanke.
supercali wrote:Pozdrav iz tokija
Ja a koji broj?HAVANA wrote:supercali wrote:Pozdrav iz tokija
Libo te taki,zisgu japanke.
Ako koga zanima... Krk (Punat) 0 bodova osim ako se je u igri obitelja sa manjom djecom.... Onda 3 boda ...began wrote:Gdje ostavit kola u neumu raja idem za vikend dajte neku povoljnu lokaciju
isplaniraj,pa zovi da ti se pridruzim...da ni ti ni ja ne idemo samiazurna_obala wrote:Narode, da li je isplativije organizovati sam sebi putovanje, booking, avionske karte/takse...ili preko agencije? Dosad sam išla preko agencije, a nešto mi nesigurno da se sama upuštam u ovu avanturu da to učinim bez agencije
Pryda wrote:Ovo boldirano promasaj teski. Neum tokom sezone predobar sto se tice nocnog zivota (ako se tako moze nazvati), puno omladine po plazama itd.. Ne moze u maju biti, ko ide u maju na more i to jos da gleda ligu prvaka :Ssiimee wrote:Pa sve ovisi na šta si navikao sa ženom i djetetom. Ako je manje dijete, mislim da bi vam moglo odgovarati, ali opet sve zavisi od očekivanja.jazzer wrote:Je l iko bio u Zenitu, Neum? I kako je uopste ljetovati u Neumu? Ono, zena, dijete..
Zakasnio sam za neke druge opcije pa mi je izgleda samo ta ostala. A nisam nikada ljetovao tamo.
Pa da l' da to zaobidjem ili...?
Svakako grad umire u 11 navečer (bukvalno nema nikoga na ulici), pa ne znam je li to dobra ili loša stvar za tvoju situaciju.
Hotel Zenit je malo dalje od "plaže" gdje sam ja bio (mada nemaš nijednu plažu kako treba da naglasim), ali nije loš hotel, imaš sve osnovno i nije prljavo što je najbitnije.
Mislio sam da se Neum promjenio na bolje, ali sam neki dan bio uvjeren u suprotno. Finale Lige Prvaka bilo, niko ne gleda, jedva našao neki TV da pratim tekmu (toliko je loše).
Moj savjet sa ženom i djetetom, lične karte i pravac Herceg-Novi ili neki takav gradić u koji je prefino otići sa familijom (osim ako dijete nema dokumente pa ste prinuđeni Svitavom).
zippoo87 wrote:isplaniraj,pa zovi da ti se pridruzim...da ni ti ni ja ne idemo samiazurna_obala wrote:Narode, da li je isplativije organizovati sam sebi putovanje, booking, avionske karte/takse...ili preko agencije? Dosad sam išla preko agencije, a nešto mi nesigurno da se sama upuštam u ovu avanturu da to učinim bez agencije
nemas pojma...vodim te gdje god TI hocesazurna_obala wrote:zippoo87 wrote:isplaniraj,pa zovi da ti se pridruzim...da ni ti ni ja ne idemo samiazurna_obala wrote:Narode, da li je isplativije organizovati sam sebi putovanje, booking, avionske karte/takse...ili preko agencije? Dosad sam išla preko agencije, a nešto mi nesigurno da se sama upuštam u ovu avanturu da to učinim bez agencije
awww koji si ti džentlmen![]()
hahaha predobar. prinudjen si da budes na plazi jer se svi kafici u 11 zatvaraju, a poslije 12 policija rastjeruje sa plaze. mene ulovili u 2 na ulici, i prisla mi tri policajca da me ispituju sta radim u ta doba na uliciPryda wrote:Ovo boldirano promasaj teski. Neum tokom sezone predobar sto se tice nocnog zivota (ako se tako moze nazvati), puno omladine po plazama itd.. Ne moze u maju biti, ko ide u maju na more i to jos da gleda ligu prvaka :Ssiimee wrote:Pa sve ovisi na šta si navikao sa ženom i djetetom. Ako je manje dijete, mislim da bi vam moglo odgovarati, ali opet sve zavisi od očekivanja.jazzer wrote:Je l iko bio u Zenitu, Neum? I kako je uopste ljetovati u Neumu? Ono, zena, dijete..
Zakasnio sam za neke druge opcije pa mi je izgleda samo ta ostala. A nisam nikada ljetovao tamo.
Pa da l' da to zaobidjem ili...?
Svakako grad umire u 11 navečer (bukvalno nema nikoga na ulici), pa ne znam je li to dobra ili loša stvar za tvoju situaciju.
Hotel Zenit je malo dalje od "plaže" gdje sam ja bio (mada nemaš nijednu plažu kako treba da naglasim), ali nije loš hotel, imaš sve osnovno i nije prljavo što je najbitnije.
Mislio sam da se Neum promjenio na bolje, ali sam neki dan bio uvjeren u suprotno. Finale Lige Prvaka bilo, niko ne gleda, jedva našao neki TV da pratim tekmu (toliko je loše).
Moj savjet sa ženom i djetetom, lične karte i pravac Herceg-Novi ili neki takav gradić u koji je prefino otići sa familijom (osim ako dijete nema dokumente pa ste prinuđeni Svitavom).
tako i ja razmisljam. samo sto sam ja u grupi onih koji to nisu odradiliemigrazione wrote:Zuta kuca, pogled moje mladosti...ovdje ko ga nije meto i tamo kod svjetionika nije ni bio na moru...
Je li te uhvatila bura danas,gledam danas kako spasavaju pedalinu camcima,odnese je prema Bracu,a ljudi na njoj.
Uspio sam se okupat par puta prije nego je zapuhalo. Steta dan propade, valjda bude ljepse sutra. Nisam vidio pedalinu al sam vidio makar 10 duseka kako letesaiks wrote:Je li te uhvatila bura danas,gledam danas kako spasavaju pedalinu camcima,odnese je prema Bracu,a ljudi na njoj.
Kakva je voda, je li se more rashladilo???Raigor Stonehoof wrote:
Uspio sam se okupat par puta prije nego je zapuhalo. Steta dan propade, valjda bude ljepse sutra. Nisam vidio pedalinu al sam vidio makar 10 duseka kako lete
Nije lose ali meni je za tu varijantu bolja Fojnica.matsuda wrote:Ima li sta lokalno za nas koji ne mogu spojiti vise od par dana slobodno tokom ljeta?
Cuo sam za Ribicu u Vitezu, kazu da je na nivou Termi. Je li neko bio, iskustva?
MMM1977 wrote:Nije lose ali meni je za tu varijantu bolja Fojnica.matsuda wrote:Ima li sta lokalno za nas koji ne mogu spojiti vise od par dana slobodno tokom ljeta?
Cuo sam za Ribicu u Vitezu, kazu da je na nivou Termi. Je li neko bio, iskustva?
Ako imas auto, Tivat i to plaže Luštica, Kalardovo, Plavi Horizonti, Almara beach pa ne moras da si uvijek na istom mjestu.SmoLe wrote:Koji je po vama najbolji grad u CG.
Prošle godine sam bio u Ulcinju i svidjelo mi se pravo, velik grad, ima se kuda prošetati...
Zanima me ima li šta bolje od Ulcinja, noćni život gdje je najbolji, plaže..?